Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Hehe am fac si eu 22 :P

Si am intrat in Capture the flag , destul de misto acolo :D:D

Edit : ce primesc daca predau ticket alea?

Elixire sau tot felu de scrooluri...

Posted

nu stiti cam cate sp ii trebuie la un rogue de la 80-90? mai am un pic si fac 40 pe rogue :>:P

:beer:

Doar rogue?...adik rogue simplu?

Posted

VINATOR spunemi si mie te rog frumos cu ce metoda cumperi silk deoarece eu am card si nu merge pe paypall ... si am fost la western ... au sunat la bucuresti si miau zis k nu au metoda de cumparat prin western la paybycash deoarece in romania nu se foloseste deloc aceasta metoda :((:((:(( :crybaby: :crybaby: :crybaby:

omule iti recomand ceva...banuesc k acel car e unu de la servici sau alocatie... eu iti recomand in felul urmator:

1. te duci la Raiffeisen Bank ceri un formular pt ati face carudu si sa nu uiti sa bifezi optiune 3d secutity

2.sa fie neaparat visa electron

3.astepti 5 zile lucratoare inafara de sambata si duminik adik te duci luni il iei lunee viitoare

5.cand te duci sal iei de la banck iei si la tn niste bani sa depui

6.iti faci cont la pay pal cu datele acelui card..app sa nul dai niciodata din mana pt k pe verso are acel CSC si acl cod mare care nu trebunie stiute de nimeni k iti poate lua banii de pe el

si cu acesc card til ti numa sa incarci silk deoarece nui bine sa ti sume mari de bani k cine stie ce se intampla cu pay pal si ramai fara pistari pe cont,... deci sper k ai inteles

Respect all :beer: ahh k ce as bea o bere de la gheata:))

Posted

Sal all,

Nou pe forum si vreau sa va salut pe toti, abia ce m-am inregtrat,

Urmaresc discutiile de pe forum de mai bine de 2 ani, (atunci a trbuit sa citesc 150 de pagini parca sa ajung la zi) , joc si jocul sunt pe Neptune,

Nu vreau sa recrutez pe nimeni sau sa fac reclama la ceva somuri sau alte cele ci doar sa citesc parerile voastre si in unele cazuri experientza voastra m-a ajutat si pe aceasta cale va multumesc tuturor si va urez spor la adunat....S0S/S0M/ SSun dropuri,

goodluck all

...bine ai venit printre ahtiatii de silkroad...:P...ma bucur ca esti unul dintre cei care citesc cu adevarat forumuri inainte de a intreba ceva si pt asta ai o bila alba de la mine...nu ca ar conta prea mult pt tine asta dar conteaza pt mine cand cineva se straduie sa realizeze ceva (fie el si intr-un joc) fara sa i se dea mura in gura...daca intradevar ai neclaritati de care te lovesti in silk(si am avut si eu destule la viata mea de silkoman) nu te sfii sa intrebi si cineva ,mai vechi in acest joc, sunt sigur ca te va ajuta...pana una alta, multa sanatate si tot ce iti doresti in SRO si in RL din partea mea...

fratilor n-am mai jucat de mult fara preimiu ... iar acum c ama multi clientu si incerc sa intru pe al doilea char fara premium ... aoleu de 20 de min tot scriu coduri

...pai cu ocazia astea le inveti pe de rost ca nu's multe, probabil numai cateva milioane...:P

haha azi a incercat unu sa imi dea scam...

unu din convicts guildul care are fortressul..cica daca vreau sa fiu celebru sa ma duc cu el...imi mirosea a scam dar m-am dus sa vad ce vrea...m-a dus in spatele la stable si mi-a zis sa bag in inventar arma si sa fac stall sa astept sa dau open si no...e un exploit ceva sa imi fure arma...care stie detalii

bineinteles ca am plecat nu cad asa usor in cursa :))

...Daddy ai grija cu aia din Convincts ca am auzit ca sunt bulangii si scameri mari de tot.si un sfat pt toata lumea de pe forum...daca nu aveti deplina sau mai bine zis DEPLINA incredere in persoana cu care faceti trade atunci facetzio numai prin intermediul stalului nu direct.

cand am botu si multi clientu deschis ... botu o ia in toate directiile si nu omoara nici un monstru ci merge asa aiurea ... i se mai intampla cuiva

...poate e "beat de fericire"ca face parte din randurile groase groase ale botilor din SRO....no offence man,jj...

sa va zic faza cu scamul dar nu explicit sa nul folositzi

deci era faza k deschideai stalul si puineai cu un gold faceai ceva (stiu ce dar nu zic k e periculos) si dupa u nu mai vedeai itemu dar ala il vedea si dak deschideai stalul aia itzi lua itemul si u ramaneai cu o copie kre ramanea doar pana ieseai din joc si nici no putea folosi

...The Dash da-o dreaq de treaba man adik asta e vreun secret NASA si te salta F.B.I.-ul daca il deconspiri...

Baiii lumeeeeeeeee......am lvl 63 si-mi da unu de la mine din guild un som spear de 64+5 :X:X:X...stiti pe unde as putea farma masiv?sunt nuker....am set full blue 7dg...

...Monstri din Cave,aici ai de stat la farming mult si bine...parerea mea...

wa jtie cnva dak folosesc agbot si am silk...nu iau ban nuh?:D

...nu iei sigur daca vreo ruda apropiata de-a ta lucreaza la Joymax,iti garantez eu...:P

RESPEC"ALL

Posted

...bine ai venit printre ahtiatii de silkroad...:P...ma bucur ca esti unul dintre cei care citesc cu adevarat forumuri inainte de a intreba ceva si pt asta ai o bila alba de la mine...nu ca ar conta prea mult pt tine asta dar conteaza pt mine cand cineva se straduie sa realizeze ceva (fie el si intr-un joc) fara sa i se dea mura in gura...daca intradevar ai neclaritati de care te lovesti in silk(si am avut si eu destule la viata mea de silkoman) nu te sfii sa intrebi si cineva ,mai vechi in acest joc, sunt sigur ca te va ajuta...pana una alta, multa sanatate si tot ce iti doresti in SRO si in RL din partea mea...

...pai cu ocazia astea le inveti pe de rost ca nu's multe, probabil numai cateva milioane...:P

...Daddy ai grija cu aia din Convincts ca am auzit ca sunt bulangii si scameri mari de tot.si un sfat pt toata lumea de pe forum...daca nu aveti deplina sau mai bine zis DEPLINA incredere in persoana cu care faceti trade atunci facetzio numai prin intermediul stalului nu direct.

...poate e "beat de fericire"ca face parte din randurile groase groase ale botilor din SRO....no offence man,jj...

...The Dash da-o dreaq de treaba man adik asta e vreun secret NASA si te salta F.B.I.-ul daca il deconspiri...

...Monstri din Cave,aici ai de stat la farming mult si bine...parerea mea...

...nu iei sigur daca vreo ruda apropiata de-a ta lucreaza la Joymax,iti garantez eu...:P

RESPEC"ALL

pff post mai lung decat asta nu cred c-am mai vazut :))

Posted

prin paypal cumapar la majoritate prietenilor din dracula si nu mai

ma suna aia de la paypal intruna :P

chiar azi mai sunat

si ciupilan a zis tot ce tre sa faci asa ca nu mai repet

Posted

prin paypal cumapar la majoritate prietenilor din dracula si nu mai

ma suna aia de la paypal intruna :P

chiar azi mai sunat

si ciupilan a zis tot ce tre sa faci asa ca nu mai repet

am si eu 2 intrebari:D

1. aia de la pay pal din ce tzara te suna?

2.nu iti pot da si ei un numar de telefon de la joy max sau un email cu care sa poti lua legatura cu un gm sau io stiu cu unu care imi poate da informatii dk imi mai pot recupera accountu banat pe nedrept

Posted

alex nu vad rostu sa spun scamul cand ar incepe si alta lume sa faca scam eu doar vam zis sa fitz iatentzi la faza asta

nu am postat sa ma dau mare k stiu ci doar sa atentionez

Posted

In sfarsit am facut si eu lvl ... mi`am inchis gapul pt moment .... fratilor...uitasem cat de repede se poate face lvl fara gap =)) .... plus acum fac ravagii ... la event mi`am dat zerk si am facut o camera intrega ... aia din party de la mine inca nu ajunsesera .. cate injuraturi mi`am luat de la decedati =)) ... a fost nostim ... acum ce pot spune ... imi iubesc charul :D ... urmeaza sa`mi mi gasesc niste echipamente bune D8.

Posted

am si eu 2 intrebari:D

1. aia de la pay pal din ce tzara te suna?

2.nu iti pot da si ei un numar de telefon de la joy max sau un email cu care sa poti lua legatura cu un gm sau io stiu cu unu care imi poate da informatii dk imi mai pot recupera accountu banat pe nedrept

cred ca din Anglia

'

si inca o faza tare imi spune ca nu am premium looooooooool

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...