soso09 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Ziceti-mi si mie un build bun pt un wizzard sa il fac cleric sau bard... sa pun pe earth . fire .light sau cold???astept parerile voastre:P
2Paclife Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Sal all, Nou pe forum si vreau sa va salut pe toti, abia ce m-am inregtrat, Urmaresc discutiile de pe forum de mai bine de 2 ani, (atunci a trbuit sa citesc 150 de pagini parca sa ajung la zi) , joc si jocul sunt pe Neptune, Nu vreau sa recrutez pe nimeni sau sa fac reclama la ceva somuri sau alte cele ci doar sa citesc parerile voastre si in unele cazuri experientza voastra m-a ajutat si pe aceasta cale va multumesc tuturor si va urez spor la adunat....S0S/S0M/ SSun dropuri, goodluck allbine ai venit !!!Speedy :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ms mult
Andreas_good Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 http://rapidshare.com/files/118658327/1.15...ent_Release.zip No Dc 1.154 PS: CU PLACERE ANTICIPAT
salam30 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Ziceti-mi si mie un build bun pt un wizzard sa il fac cleric sau bard... sa pun pe earth . fire .light sau cold???astept parerile voastre:Pdeci daca bati de unul singur in party de 4 ai nevoie sa fi cleric pt ca dai de giganti si nu poti sai omor sau iti da un crit si padaca bati in party de 8 e bine sa fi bard parerea meacat despre skiluri cold fire earth full tot in afara de skilurile de pvp (gen mana drain sau capcana aia de la fire ) si o sati trebuiasca o gramada de spam uitat sa pun:
SimplySimple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 deci daca bati de unul singur in party de 4 ai nevoie sa fi cleric pt ca dai de giganti si nu poti sai omor sau iti da un crit si pa daca bati in party de 8 e bine sa fi bard parerea mea cat despre skiluri cold fire earth full tot in afara de skilurile de pvp (gen mana drain sau capcana aia de la fire ) si o sati trebuiasca o gramada de sp am uitat sa pun: .... salame m-am plictisit sa dai lvl la antelope schimba mobii:P (stiu stiu de acu te vedem la chaseri:P) la ultima poza ce ai vrut sa arati? in afara ca dormeam eu si nu am ref pty build arcas hmmm(am fost intrebat pe privat) deci eu am full str si buildu o sa fie 90 light 90 fire 90 pacheon 30 cold.
salam30 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 congratz :)sa mor de nu-mi faceti in ciuda cu lvlul vostru mare :Pai putina dreptate ,da te ambitionezi si faci si u :P
2Paclife Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 ai putina dreptate da te ambitionezi si faci si u :Pfratilor n-am mai jucat de mult fara preimiu ... iar acum c ama multi clientu si incerc sa intru pe al doilea char fara premium ... aoleu de 20 de min tot scriu coduri
Daddysady Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 haha azi a incercat unu sa imi dea scam... unu din convicts guildul care are fortressul..cica daca vreau sa fiu celebru sa ma duc cu el...imi mirosea a scam dar m-am dus sa vad ce vrea...m-a dus in spatele la stable si mi-a zis sa bag in inventar arma si sa fac stall sa astept sa dau open si no...e un exploit ceva sa imi fure arma...care stie detalii bineinteles ca am plecat nu cad asa usor in cursa
SimplySimple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 haha azi a incercat unu sa imi dea scam... unu din convicts guildul care are fortressul..cica daca vreau sa fiu celebru sa ma duc cu el...imi mirosea a scam dar m-am dus sa vad ce vrea...m-a dus in spatele la stable si mi-a zis sa bag in inventar arma si sa fac stall sa astept sa dau open si no...e un exploit ceva sa imi fure arma...care stie detalii bineinteles ca am plecat nu cad asa usor in cursa intrebare...ala gandeste?cum dreq sa iei scam asa:))
Daddysady Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 eee poti sa cazi in cursa..eu sunt curios kum face dinaia am postat aici poate aveti vreunu vreo idee
2Paclife Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 intrebare...ala gandeste?cum dreq sa iei scam asa:))un fel de hack .... nu mai stiu cum se numeste da e o problema un fel de buggstiu ca multi si-au luat scam in asa fel acum cateva luni cam prin decembrie parca era ceva daca deschidei stall networdk si aveai un item si te aflai in afara orasului ... ala iti luar arma dar u nu primeai banii sau iti copia arma nu mai tin minte
SimplySimple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 un fel de hack .... nu mai stiu cum se numeste da e o problema un fel de buggstiu ca multi si-au luat scam in asa fel acum cateva luni cam prin decembrie parca era ceva daca deschidei stall networdk si aveai un item si te aflai in afara orasului ... ala iti luar arma dar u nu primeai banii sau iti copia arma nu mai tin mintenu mai eu am inteles ca i-a zis sa puna arma in stall cu 1gold si sa dea open si ma gandeam cat de prost sa fi sa te faca unu asa:))
2Paclife Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 nu mai eu am inteles ca i-a zis sa puna arma in stall cu 1gold si sa dea open si ma gandeam cat de prost sa fi sa te faca unu asa:))cand am botu si multi clientu deschis ... botu o ia in toate directiile si nu omoara nici un monstru ci merge asa aiurea ... i se mai intampla cuiva
Daddysady Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 ee nici chiar asa dar poti fi pacalit cu faza lui asta daca esti curios
The Dash Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 sa va zic faza cu scamul dar nu explicit sa nul folositzideci era faza k deschideai stalul si puineai cu un gold faceai ceva (stiu ce dar nu zic k e periculos) si dupa u nu mai vedeai itemu dar ala il vedea si dak deschideai stalul aia itzi lua itemul si u ramaneai cu o copie kre ramanea doar pana ieseai din joc si nici no putea folosi
SimplySimple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 ultima mea realizare... http://imageshack.us acu urmeaza sa fac si lvl pt mama lui de crit 4-6-2-4-4-2-4 pffffff. e alchimizat de mine tot:)) de la clean phy 5% crit 4 + 0 )
andy009 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 sa va zic faza cu scamul dar nu explicit sa nul folositzi deci era faza k deschideai stalul si puineai cu un gold faceai ceva (stiu ce dar nu zic k e periculos) si dupa u nu mai vedeai itemu dar ala il vedea si dak deschideai stalul aia itzi lua itemul si u ramaneai cu o copie kre ramanea doar pana ieseai din joc si nici no putea folosi saracu ))))) nu ne explica sa nul folosim asta a fost tare )))) saracu dash el este legitul cu bot
Iulian1990 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 VINATOR spunemi si mie te rog frumos cu ce metoda cumperi silk deoarece eu am card si nu merge pe paypall ... si am fost la western ... au sunat la bucuresti si miau zis k nu au metoda de cumparat prin western la paybycash deoarece in romania nu se foloseste deloc aceasta metoda :crybaby: :crybaby: :crybaby:
The Dash Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 nush ce ai cu mine andy dar asaidc as zice cand stiu k atzi folosi si voi si nu vreau sa se inceapa sa se scamezesi dak sunt legit ce ai?? vad k ai ceva k eu sunt legit si u bot
andy009 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 nush ce ai cu mine andy dar asaidc as zice cand stiu k atzi folosi si voi si nu vreau sa se inceapa sa se scamezesi dak sunt legit ce ai?? vad k ai ceva k eu sunt legit si u botsi daca am incepe sa scamam ce? cati prosti mau scamat pe mn cand eram incepator :)si faza asta cu stallu e veche sa fii idiot sa cazi in plasa2.nu cred ca esti legit
SimplySimple Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 VINATOR spunemi si mie te rog frumos cu ce metoda cumperi silk deoarece eu am card si nu merge pe paypall ... si am fost la western ... au sunat la bucuresti si miau zis k nu au metoda de cumparat prin western la paybycash deoarece in romania nu se foloseste deloc aceasta metoda :crybaby: :crybaby: :crybaby: salam imi incarca mie...
Iulian1990 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 salam imi incarca mie... intreabal te rog cu ce metoda incarca sau daca poate sa imi dea si mie pm pe forum cu id-ul lui de mesenger k am vazut k are si el cont aici pe forum ... va rog k am fost la banca azi toata ziua si nam reusit sa fac nimik :(
atentat Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Baiii lumeeeeeeeee......am lvl 63 si-mi da unu de la mine din guild un som spear de 64+5 :X:X:X...stiti pe unde as putea farma masiv?sunt nuker....am set full blue 7dg...
FPS-Doug Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Hehe am fac si eu 22 :P Si am intrat in Capture the flag , destul de misto acolo :D:DEdit : ce primesc daca predau ticket alea?