Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

bagamias pixu in ei cu jocu lor tampit si idiot au banat o cioak boti aia doar la jmen pun listele alea k de o ora intruna ma chinui sa intru si pauza nici un semn

nu e adevarat:))) dute in jangan sa vezi generatia McDonalds vorba trupei Parazitii m-am speriat cand am vaz cati sunt asta e:)) marfa ca fac astora cu fortressu gold:))

Posted

si care e cam periculos d fol daca nu ai silk..parerea mea

LE: lol imi aparea ca e inspectie si acum si-a facut un update rapid cu "/replacer"..nimic p site despre update...v-a facut?

Posted

au inceput sunurile mai des pica la antelope cica...:|

posibil unii spun ca daca omori mult timp intrun singur loc akolo incep sa cada sos/som/sosun

Posted

posibil unii spun ca daca omori mult timp intrun singur loc akolo incep sa cada sos/som/sosun

da asa se crede:) acuma vedem si eu am inceput sa iau cate 1,2dropuri/zi :)) poate vine si un sox:)

Posted

mama fiti atenti in 2 zile au picat lu varumio 2 sos si un som de lev 37 si innk ceva o aparut pe hercules sos de 9D dar de 8D nu exista:(((((

Posted

gg billy vad k incepi sa iei din ce in ce mai multzi unici si dinastia mai buni

gg frate sa auzim de bine :P

are cineva idee

mie botu imi foloseste hp portion atunci cand imi folosesti si mp portion ..nu stiu de ce chiard daca sunt 100% si pierd aiurea o gramada de portiuni mai ales ca eu nu folosesc nici 50 portiuni hp la lvl up ... si ma trezesc cu el in town ca-si ucmpara iar portiuni hp ... ah ce ma enrveaza

are cineva idee

mie botu imi foloseste hp portion atunci cand imi folosesti si mp portion ..nu stiu de ce chiard daca sunt 100% si pierd aiurea o gramada de portiuni mai ales ca eu nu folosesc nici 50 portiuni hp la lvl up ... si ma trezesc cu el in town ca-si ucmpara iar portiuni hp ... ah ce ma enrveaza

si inca ceva o data ce sut cu botu in joc si vreau sa intur cu multi clientu dupa un timp imi dispare dinclientul cu bot auto training si mi se opreste botu .. ce sa fac

Posted

Saluty ... o veste buna :) a picat pe troy inca un SUN 9 D CROSSBOW... de data asta unui romanas deal`nostru ... si culmea mai e si fetita :P

Daca mai stiti pe careva cu sun ... sau ce au mai aparut ...postati si voi pe site ca sunt curios... ...

Probabil ca e primu roman cu sun 9 D... + ca e legit player... asa ca pics despre boti cu sun-uri nu ma prea incanta :P doar ca fapt divers vorba unui mare user pe de acest forum :)

bafta la sun-uri cat mai multe...

Respect all :tiphat:

Posted

pai e norocoasa raau...daca charul nu e rogue se merita sa isi faca char rogue doar pt x-bowul ala sau daca e euro se merita sa scoata masteryuri doar sa puna rogue :X

Posted

are cineva idee

si inca ceva o data ce sut cu botu in joc si vreau sa intur cu multi clientu dupa un timp imi dispare dinclientul cu bot auto training si mi se opreste botu .. ce sa fac

ce bot folosesti?

Posted

Saluty ... o veste buna a picat pe troy inca un SUN 9 D CROSSBOW... de data asta unui romanas deal`nostru ... si culmea mai e si fetita

Daca mai stiti pe careva cu sun ... sau ce au mai aparut ...postati si voi pe site ca sunt curios... ...

Probabil ca e primu roman cu sun 9 D... + ca e legit player... asa ca pics despre boti cu sun-uri nu ma prea incanta doar ca fapt divers vorba unui mare user pe de acest forum

bafta la sun-uri cat mai multe...

Respect all

Cine e persoana asta asa de norocoasa?

:tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...