skorpyo93 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 CINE CUMPARA ELEMENTE PE SERVERU XIAN ?CHIAR AM NEVOIE DE GOLD... uitati si o poza http://img239.imageshack.us/my.php?image=plmsq9.jpgdak vreti sa cumparati dati pm la iCE_RO sau veniti la "AGOL THE BLACKSMITH" in dwas fi ft recunoscator dak ati cumpara...ps...o sa stau toate ziua la stall...
SimplySimple Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Level up si eu in sfarsit...http://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/g.php?h=249&i=sro2008052811292429dd5.jpg
2Paclife Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 mehico deblocheaza si tu contu srofan te rog ca am nevoie de ceva din inboxu lui.da unde iau multi clientu ?
2Paclife Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 da unde iau multi clientu ?si curat daca se poate ... as vrea sa am si garantia daca poate sa ma ajute cineva
BeautifulMind Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 In opinia mea ... ag botu e ...prafEste full de mobi pe langa el .... el da cannot find target....omoara un mob apoi da invalid target...Il ataca un mob el tot cannot find target da...A consumat vreo 20 potiuni si nus daca a facut vreo 2% ... (lvl20)
BeautifulMind Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Acum vad ca si'a revenit...stau la mobi de lvl 14 mai mult pentru gold ca nu am deloc iau si xp bunicel.cam 0.33% pe mob..
ciupilan Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 DATIMI SI MIE VA ROG UN NO DC k DE PE HOSTU POSTAT PE PAGINA CEALALTA NUL PODT DESCARCA PT K , CAND II DAU SA DLD IMI CERE IMAGE CODU DE MIA SUS SI E DIN 5-6 LITERE SI IN CASUTA NU POT SCRIE DECAT 4:(((((((((
2Paclife Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 DATIMI SI MIE VA ROG UN NO DC k DE PE HOSTU POSTAT PE PAGINA CEALALTA NUL PODT DESCARCA PT K , CAND II DAU SA DLD IMI CERE IMAGE CODU DE MIA SUS SI E DIN 5-6 LITERE SI IN CASUTA NU POT SCRIE DECAT 4:(((((((((si eu vreau multi client daca ma poate ajuta cineva :P:P....si nu vi se pare ca de cand s-a introdus Legend III alchemia e mai grea ... adik de ex ieri din 35 de elixire protector nu am putut sa mi fac ++ 3 pe 3 iteem ... tot timpul imi pica cand sa fac 3 ... in finala m obtinut doar un item
Uscat Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 si eu vreau multi client daca ma poate ajuta cineva :P:P ....si nu vi se pare ca de cand s-a introdus Legend III alchemia e mai grea ... adik de ex ieri din 35 de elixire protector nu am putut sa mi fac ++ 3 pe 3 iteem ... tot timpul imi pica cand sa fac 3 ... in finala m obtinut doar un item alchemia de la sro orikom e un kkat ieri m-am ofticat ca nu intra un amarat de str pe un item ji am luat toate stones care erau de vanzare dupa 11 fail mai aveam un sg stone ji nuj ce drq s-a intamplat da a intrat str 5 Orikum pica la + in prostie
Daddysady Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 mi-au reparat si mie netul...back :Psi mie mi se pare alchemia mai grea(acum nu mai am nici premium)...incercam +3 p un x-bow d 80 si nu voia nici cum sa mearga pff
2Paclife Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 mi-au reparat si mie netul...back :Psi mie mi se pare alchemia mai grea(acum nu mai am nici premium)...incercam +3 p un x-bow d 80 si nu voia nici cum sa mearga pffla elixire wepon nici nu pun la socoteala ... ca mi e frica cate milioane am pierdut deci multi client ^^ ^^ ?mi-au reparat si mie netul...back :Psi mie mi se pare alchemia mai grea(acum nu mai am nici premium)...incercam +3 p un x-bow d 80 si nu voia nici cum sa mearga pffeu cu premium plus si tot nuf ac nici un kkt la plusuri ... am luat o data premium plus da mi a fost invatatura de mitne de acum numia silver cumpar
Daddysady Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 la elixire wepon nici nu pun la socoteala ... ca mi e frica cate milioane am pierdut deci multi client ^^ ^^ ? eu cu premium plus si tot nuf ac nici un kkt la plusuri ... am luat o data premium plus da mi a fost invatatura de mitne de acum numia silver cumpar
2Paclife Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 nu mai stiu contu din pacate nu am mia intrat de mult timp aici ... cam 1 an cred ca am decand s-a dus softmodul ms oricum
Daddysady Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 mura-n gura @ladraqu am auzit ca u si cu alysia veniti in heroes..sper sa fie adevarat :P mai intarim guildul
2Paclife Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 mura-n gura @ladraqu am auzit ca u si cu alysia veniti in heroes..sper sa fie adevarat :P mai intarim guildul ok deci poate sa mi confirme si altcineva ca e clean ?
Daddysady Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 ok deci poate sa mi confirme si altcineva ca e clean ? nu toma necredinciosu scan aici cred ca iti gaseste 2 suspicious files dar sunt 2 antivirusuri d kkt alea LE:si mai uitate la cate downloaduri are p siteul p care ti l-am dat ..vreo 8000 intr-o sapt..e de la rumata...
2Paclife Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 nu toma necredinciosu scan aici cred ca iti gaseste 2 suspicious files dar sunt 2 antivirusuri d kkt alea LE:si mai uitate la cate downloaduri are p siteul p care ti l-am dat ..vreo 8000 intr-o sapt..e de la rumata... imi cere pw cand incerc s-o dezarhivez
SimplySimple Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 imi cere pw cand incerc s-o dezarhivezmie mi s-a parut destul de mare scrisLast version 7.4Support ONLY original sro_client.exe v1.153We are glad to introduce [Only registered and activated users can see links. ]where you can download the last [Only registered and activated users can see links. ]Quote:Password: recyfer.infooricum setu 9d mi-a iesit +3 tot din prima 6 piese:)) si aseara a picat scut 80 din prima +4:))
andy009 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 cand incepe eventu incercati sa + atunci 90% sanse sa iasa
Daddysady Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 cand incepe eventu incercati sa + atunci 90% sanse sa iasasuperstitii
2Paclife Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 superstitiideci vad ca-mi merge asa ca va multumesc tuturor ...sper sa nu-mi iau hack
Daddysady Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 deci vad ca-mi merge asa ca va multumesc tuturor ...sper sa nu-mi iau hacknu iti iei ...in cel mai rau caz ban :whistle: :whistle:
2Paclife Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 nu iti iei ...in cel mai rau caz ban :whistle: :whistle:uneori as vrea sa scap de joc .... daca m-as lua bann m-as linisti ... da nu heck ... iar bann nu mi iau pt ca imi cumpar silk
alexxx70 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 mura-n gura @ladraqu am auzit ca u si cu alysia veniti in heroes..sper sa fie adevarat :P mai intarim guildul ...pai cam am o groaza de elixire in Guild Storage si am sa ma bag sambata sa fac oleak de alchemy sa vad ce panarame o sa iasa in D9 astea si daca le termin ceea ce o sa se intample sigur ca vad ca si voi va plangeti de fail asa ca o sa am si eu o gramada imi inchipui :P,deci dupa ce imi golesc Guild Storageul de ce am pe acolo vin la voi,deci pe saptamana viitoare.
ciupilan Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 bagamias pixu in ei cu jocu lor tampit si idiot au banat o cioak boti aia doar la jmen pun listele alea k de o ora intruna ma chinui sa intru si pauza nici un semn