Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

CINE CUMPARA ELEMENTE PE SERVERU XIAN ?

CHIAR AM NEVOIE DE GOLD... uitati si o poza

http://img239.imageshack.us/my.php?image=plmsq9.jpg

dak vreti sa cumparati dati pm la iCE_RO sau veniti la "AGOL THE BLACKSMITH" in dw

as fi ft recunoscator dak ati cumpara...

ps...o sa stau toate ziua la stall...

Posted

In opinia mea ... ag botu e ...praf

Este full de mobi pe langa el .... el da cannot find target....omoara un mob apoi da invalid target...

Il ataca un mob el tot cannot find target da...

A consumat vreo 20 potiuni si nus daca a facut vreo 2% ... (lvl20)

Posted

DATIMI SI MIE VA ROG UN NO DC k DE PE HOSTU POSTAT PE PAGINA CEALALTA NUL PODT DESCARCA PT K , CAND II DAU SA DLD IMI CERE IMAGE CODU DE MIA SUS SI E DIN 5-6 LITERE SI IN CASUTA NU POT SCRIE DECAT 4:(((((((((

Posted

DATIMI SI MIE VA ROG UN NO DC k DE PE HOSTU POSTAT PE PAGINA CEALALTA NUL PODT DESCARCA PT K , CAND II DAU SA DLD IMI CERE IMAGE CODU DE MIA SUS SI E DIN 5-6 LITERE SI IN CASUTA NU POT SCRIE DECAT 4:(((((((((

si eu vreau multi client daca ma poate ajuta cineva :P:P

....si nu vi se pare ca de cand s-a introdus Legend III alchemia e mai grea ... adik de ex ieri din 35 de elixire protector nu am putut sa mi fac ++ 3 pe 3 iteem ... tot timpul imi pica cand sa fac 3 ... in finala m obtinut doar un item

Posted

si eu vreau multi client daca ma poate ajuta cineva :P:P

....si nu vi se pare ca de cand s-a introdus Legend III alchemia e mai grea ... adik de ex ieri din 35 de elixire protector nu am putut sa mi fac ++ 3 pe 3 iteem ... tot timpul imi pica cand sa fac 3 ... in finala m obtinut doar un item

alchemia de la sro orikom e un kkat ieri m-am ofticat ca nu intra un amarat de str pe un item ji am luat toate stones care erau de vanzare dupa 11 fail mai aveam un sg stone ji nuj ce drq s-a intamplat da a intrat str 5 :)) Orikum pica la + in prostie :|

Posted

mi-au reparat si mie netul...back :P

si mie mi se pare alchemia mai grea(acum nu mai am nici premium)...incercam +3 p un x-bow d 80 si nu voia nici cum sa mearga pff

Posted

si mie mi se pare alchemia mai grea(acum nu mai am nici premium)...incercam +3 p un x-bow d 80 si nu voia nici cum sa mearga pff

la elixire wepon nici nu pun la socoteala ... ca mi e frica cate milioane am pierdut

deci multi client ^^ ^^ ?

eu cu premium plus si tot nuf ac nici un kkt la plusuri ... am luat o data premium plus da mi a fost invatatura de mitne de acum numia silver cumpar

Posted

la elixire wepon nici nu pun la socoteala ... ca mi e frica cate milioane am pierdut

deci multi client ^^ ^^ ?

eu cu premium plus si tot nuf ac nici un kkt la plusuri ... am luat o data premium plus da mi a fost invatatura de mitne de acum numia silver cumpar

:happy1:

Posted

mura-n gura :happy1:

@ladraqu am auzit ca u si cu alysia veniti in heroes..sper sa fie adevarat :P mai intarim guildul

ok deci poate sa mi confirme si altcineva ca e clean ?

Posted

ok deci poate sa mi confirme si altcineva ca e clean ?

nu :))

toma necredinciosu

scan aici

cred ca iti gaseste 2 suspicious files dar sunt 2 antivirusuri d kkt alea

LE:si mai uitate la cate downloaduri are p siteul p care ti l-am dat ..vreo 8000 intr-o sapt..e de la rumata...

Posted

nu :))

toma necredinciosu

scan aici

cred ca iti gaseste 2 suspicious files dar sunt 2 antivirusuri d kkt alea

LE:si mai uitate la cate downloaduri are p siteul p care ti l-am dat ..vreo 8000 intr-o sapt..e de la rumata...

imi cere pw cand incerc s-o dezarhivez

Posted

imi cere pw cand incerc s-o dezarhivez

mie mi s-a parut destul de mare scris

Last version 7.4

Support ONLY original sro_client.exe v1.153

We are glad to introduce [Only registered and activated users can see links. ]

where you can download the last [Only registered and activated users can see links. ]

Quote:

Password: recyfer.info

oricum setu 9d mi-a iesit +3 tot din prima 6 piese:)) si aseara a picat scut 80 din prima +4:))

Posted

nu iti iei ...in cel mai rau caz ban :whistle: :whistle:

uneori as vrea sa scap de joc .... daca m-as lua bann m-as linisti ... da nu heck ... iar bann nu mi iau pt ca imi cumpar silk

Posted

mura-n gura :happy1:

@ladraqu am auzit ca u si cu alysia veniti in heroes..sper sa fie adevarat :P mai intarim guildul

...pai cam am o groaza de elixire in Guild Storage si am sa ma bag sambata sa fac oleak de alchemy sa vad ce panarame o sa iasa in D9 astea si daca le termin ceea ce o sa se intample sigur ca vad ca si voi va plangeti de fail asa ca o sa am si eu o gramada imi inchipui :P,deci dupa ce imi golesc Guild Storageul de ce am pe acolo vin la voi,deci pe saptamana viitoare.

Posted

bagamias pixu in ei cu jocu lor tampit si idiot au banat o cioak boti aia doar la jmen pun listele alea k de o ora intruna ma chinui sa intru si pauza nici un semn

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...