Komisaru Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 deci am si eu o intrebare Eu nu am folosit nicodata multi client sau no dc client ... asa ca va intreb pot sa botez si in acelasi timp sa am un char cu care tin stall .... daca da ... cum fac mi-aar prinde bine un pic de ajutor ... pt ca sunt plin de elixire si toate kkturileda poti daca ai net bun.. intri in joc cu botu mai intai apoi intri in al 2 silrkoad din loader
2Paclife Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 da poti daca ai net bun.. intri in joc cu botu mai intai apoi intri in al 2 silrkoad din loaderdeci intru mai intai cu botu ... asa si dupa aia ? imi trebuie inca un silk in comp neiontalat sau cum sa inteleg .. sunt newbie
atentat Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 deci intru mai intai cu botu ... asa si dupa aia ? imi trebuie inca un silk in comp neiontalat sau cum sa inteleg .. sunt newbieDeci...ai salvat jocul intr-o partitie...si dupa il copiezi in alta partitie...si intri cu botul dupa o partitie si cu ala legit de pe cealalta...
BeautifulMind Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Iti trebuie un "multiclient" dupa ce ai intrat cu botu mai dai odata pe sro_client.exe si iti mai intra un "silk".
2Paclife Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Iti trebuie un "multiclient" dupa ce ai intrat cu botu mai dai odata pe sro_client.exe si iti mai intra un "silk". ok va multumesc amandurora ... am un multi client mai vechi ... dar nu l-am incercat niciodata acum trebuie sa iau alt versiune ???
FPS-Doug Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Cum ies dintr`o guilda ?Si unde e mai bine sa fac lvl ? La euro sau pe partea chinezilor ?Help pls :D
yonutzno1 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 am o intrebare ... io am un lag de mi se blokeaza silku 5 minute .. merge 5 secunde iar 5 minute .. ... vreu sa stiu dak o fi de la mine .. ( din netu meu) sau mai are si altcineva ? P.S : YEEEEE PRIMU PE PAGINA ) .. Prima data
salam30 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 spui ma batea si pe mine de park erai cel mai bun de pe server btw salame congratz de 84 mc dash si dupa cu.m spuneam ca il astept pe yarkan nu a fost in arena ...a fost la bone si cu asta ma opresc ;tre sa setezi tbotu ca au scos vers noua si porma somn de voie
BeautifulMind Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ne imbolnavesti salame.Glumeam...Congratz...Care este cel mai bun char euro pentru butat ? Vreau sa ma apuc s abutez cu prostia aia de agbot :)Cu un 2H ar merge ?
alexxx70 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 @ladraqu am luat dc...ti-am zis net din conceni :) nush daca mai reusesc sa intru si nu cred ca mai vin acolo..voi sunteti mai mari :P ...pai man eu nu sunt mare,ai vazut si tu,tot 81 si abia 30 % ca stii ca joc de la sala si legit si numai 2-3 ore pe zi,dar na...mai bine tragi la generali parerea mea... ziceai ca ai fost on cand a inceput insp...te-ai uitat pe site zicea ceva de 9d in stall net? ca ma dispera fara. cap 100 vara sau iarna anului 2009. ...cred ca ai uitat un 1 in fata lui 9 adik mai exact 2019... Cum ies dintr`o guilda ? Si unde e mai bine sa fac lvl ? La euro sau pe partea chinezilor ? ...cel mai bine e sa te dea Guild Masterul afara cand nu esti on pt ca daca te duci la npc-ul care se ocupa de guilde si renunti de bunavoie la guild iti trebuie 7 zile pauza pana sa poti intra in alt guild(parca asa stiam eu)...& btw,npc-ii care se ocupa de guilde sunt aceia unde este si Guild Storageul totodata,ai acolo in meniul principal optiunea de renuntare la guild de bunavoie,dar dupa cum am mai zis,dureaza pana intri in alta....bafta... RESPEC"ALL :tiphat:
atentat Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Help pls :DPai...dute in dw si in spate la storage e unu la care poti face guild si mai multe tampenii...dai pe el si dupa leave guild..
2Paclife Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Help pls :Dte duci al guild storage si dai leave guild .. dureaza 3 zile ca intri in alta guilda .... sau rogi pe masterul guildei sau o persoane care detine Withdraw sa te dea afara
iLoveCalifornia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 imi dai si mie :) ?sau cineva ...contact sandu_wizz
SimplySimple Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 da poti daca ai net bun.. intri in joc cu botu mai intai apoi intri in al 2 silrkoad din loader daca ai rasnita de pc la ce te ajuta netu? trebe ceva resurse:) ok va multumesc amandurora ... am un multi client mai vechi ... dar nu l-am incercat niciodata acum trebuie sa iau alt versiune ??? deci iei multiclient pe vers care e acuma si pe alta partitie copiezi folderu Silkroad si acolo dai paste la ce ai in zipu cu multiclient. si intri cu but frumos apoi deschizi un alt client cu loader.exe Help pls :D la guild dai leave si ai penalty 3 zile sau rogi pe cineva din guild sa-ti dea withdraw cand esti offline ca sa nu mai astepti 3 zile. PS-ma bucur ca am mai lansat o moda silkroad Forums Xian,Troy etc:))
SimplySimple Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 eu is liliac mai da normal....andy dc crezi ca e in guildul DRACULA? :-j
AdYY_89 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 atentat zi ce intrebari ai k poa stiu eu...pt k eu am tbot^^
SimplySimple Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 mehico deblocheaza si tu contu srofan te rog ca am nevoie de ceva din inboxu lui.