Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

baga la stall 9d

baneaza botii

data backup

care ma varzaru ala :P

e master de union la noi :))

si ne fura la fw la greu:))) se face full sun9d in ritmu asta da sa-l vad joi care se mai duce sa-i apere fortress:) eu am treaba cu lv si-asa nu plateste ca-l ajutam dupa 4 fw(2bil facute gold) ne da cate 7mil...600m in total la tot union...adica el si-a tras 1.4bil...fain asa nu?

Posted

ba care 600 mil la tot union ma

100 mils per guld =700 si au fost 800;la guilda lui nu da sau ce ?si plus ca baga bani in fw

te caci pe tine ca fura

zi mersi ca ti da si pe aia

Posted

ba care 600 mil la tot union ma

100 mils per guld =700 si au fost 800;la guilda lui nu da sau ce ?si plus ca baga bani in fw

te caci pe tine ca fura

zi mersi ca ti da si pe aia

nu a dat 100/guild asta a fost faza la alea de lv 4 le-a dat cate 50m:)) bn frate cat gold po sa bagi plm...nu ai fost in nike union acolo se dadea gold ca lumea leorio de ce nu baga o gramada de gold in fw si dadea MEREU la fel?plm asta e asa suntem noi romanii mai fraieri sa fim fericiti ca ni-i da si pe aia.....da na nu mai comentez de faza asta :|

Posted

ma ce nu intelegi 8 guilde 800 milioane - 100mil ca erau 2 de lv4 vai ce mult a luat

lasa ca data viitoare te duci tu de unu singur la fw si iei tu 100 mil toti asa esti multumit ?

Posted

ma ce nu intelegi 8 guilde 800 milioane - 100mil ca erau 2 de lv4 vai ce mult a luat

lasa ca data viitoare te duci tu de unu singur la fw si iei tu 100 mil toti asa esti multumit ?

n-ai inteles ma doare undeva de goldu lui nu asta era faza cu cat da lasa nu mai conteaza...si-asa nu ma mai duc la niciun fw asa ca poa sa dea si 50m/om din partea mea oricum nu ma mai duc...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...