Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

tiam furat xianul :)) ca e mai misto

uite aici link mai bun pt poza ca a ta are colturile negre

http://www.silkroadforums.com/images/xian.png

mai am 10% si fac 84 abea astepta sa fac 85 sa pun spira 85 +4 am facut rost

da e chetroasa rau ca 50 elixire a mancat si nu so facut +5

am lasato special cu colturi:P oricum o sa caut ceva misto si cu dracula:P si despre insp cat tine as vrea sa stiu si eu:)) eram prin hotan cu stall poate iau un unique

Posted

aku sper k dupa ce se termina inspectia sa il rup pe Uru si Isy X(X(X.....k niciodata nu apuc sa leo dau :(((..dar kum se termina direct pe ei is

Posted

aku sper k dupa ce se termina inspectia sa il rup pe Uru si Isy X(X(X.....k niciodata nu apuc sa leo dau :(((..dar kum se termina direct pe ei is

pe uru poate da pe isy e greu rau

cel putin pe xian ...nu am reusit de 2 luni sa o iau dupa inspectie... altu din guilda era inaintea mea

Posted

:) Salutare tuturor ! Am si eu o intrebare ..

Este mai bine sa ai un caracter chinez sau european ?

De curand am reusit sa fac si eu rost de un bot .. AgBot ... lam lasat sa faca singur de mai multe ori , dar cand vin acasa il gasesc mort . Il las la monstri cu 2-3 lvl mai mici decat mine . Mias dori sa am un caracter bun cand va avea lvl mare si nu as vrea sami pierd timpul chinuinduma sal fac iar dupa sa constat ca este prost.

Va rog sa ma ajutati daca puteti precizand si un build daca se poate :D

Posted

eu nu recomand si nici nu impun nimanui ce sa faca

faci ce vreti oameni buni :)

De curand am reusit sa fac si eu rost de un bot .. AgBot ... lam lasat sa faca singur de mai multe ori , dar cand vin acasa il gasesc mort . Il las la monstri cu 2-3 lvl mai mici decat mine . Mias dori sa am un caracter bun cand va avea lvl mare si nu as vrea sami pierd timpul chinuinduma sal fac iar dupa sa constat ca este prost.

nu ma bag

Posted

Daka vrei sa butezi fati un chinez nuker ss sau spear ;) e bun pt butat :) si cresti rpd la lv :P parerea mea

Posted

dc nb dureaza inspectia pana la 12?:((( ca de obicei dura pana la 10:30 ! :(( chiar cand plec eu la scoala :((

wooooooooooooooooooooooooooooow primu pe pagina 623 :D ! :D !

Posted

kum arata nuku de 83 de la fire???:P

am pus print screen cateva pagini mai inapoi cauta si tu

nu prea se vede cine stie ce in print screen cat am incercat eu nu ;nu iese;nu prea iti dai seama

ca sati faci o idee e la fel ca flame wave burning numa ca e de 2x mai mare

la pvp te speri cand vine spre tine

Posted

am pus print screen cateva pagini mai inapoi cauta si tu

nu prea se vede cine stie ce in print screen cat am incercat eu nu ;nu iese;nu prea iti dai seama

ca sati faci o idee e la fel ca flame wave burning numa ca e de 2x mai mare

la pvp te speri cand vine spre tine

sa mi-l arati si mie=)) la bow e cam bataie de joc abia la 85 e primu skill si celalalt la 90....

Posted

da voua vi se intampla ca intrati in silkroad scrieti id, parola ,da codu ala shi sa zicem ca nu va lasa!dupa aceea DC!?dar doar uneori mai bine era cu no dc ca merea mereu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...