Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

cere si ti se va da :P http://imageshack.us

http://g.imageshack.us/g.php?h=139&i=sro2008052517390450tu9.jpg

uite asta e arcu pe care il am acuma....nu e cel mai tare dp server da e bun:) astept sa pice sunu si ma chinui cu lv a dat azi NovemberRain de la noi 84:) nu inteleg cum ii merge asa rpd exp:))

cate tiketuri folosesti ?

Daca nu ma insel daca ai premiu+ poti folosi si tikete de o zi ?asta dupa ce ti se termina exp de la premium plus ...

Posted

un legit de la noi a facut 85 asa k mere si mai usor dak vrei :P

looooool dk intr-o saptamana nici aia toata au facut 4 lev-le care era ala care se spargea in 10 k de le 80 la 90- e echivalentu de le 0 la 80:))))))))) dk o tine tot asa omu ala in 2 saptamani face 90 digur :beer: si nici cine stie ce sp nu folosesti maxim 100k sp k sal faci ful farmed de la 80 la 90 ca nus muk=te skiluri adaugate

Posted

looooool dk intr-o saptamana nici aia toata au facut 4 lev-le care era ala care se spargea in 10 k de le 80 la 90- e echivalentu de le 0 la 80:))))))))) dk o tine tot asa omu ala in 2 saptamani face 90 digur :beer: si nici cine stie ce sp nu folosesti maxim 100k sp k sal faci ful farmed de la 80 la 90 ca nus muk=te skiluri adaugate

eu am nevoie de 450k de la 80 la 90...foloseste un calculator de spuri sa vezi :P]

@paclife ce level ai si p c sv joci?

@dash daca zici ca e legit inseamna ca joaca 24/24 in partyuri la rocky doar cu playeri super tari sau joaca toata familia pe char..

Posted

eu am nevoie de 450k de la 80 la 90...foloseste un calculator de spuri sa vezi :P]

@paclife ce level ai si p c sv joci?

@dash daca zici ca e legit inseamna ca joaca 24/24 in partyuri la rocky doar cu playeri super tari sau joaca toata familia pe char..

am level 7 ....... de ce intrebi ?

debia m-am apucat de joc acum vreo 2 ani

cere si ti se va da :P http://imageshack.us

http://g.imageshack.us/g.php?h=139&i=sro2008052517390450tu9.jpg

uite asta e arcu pe care il am acuma....nu e cel mai tare dp server da e bun:) astept sa pice sunu si ma chinui cu lv a dat azi NovemberRain de la noi 84:) nu inteleg cum ii merge asa rpd exp:))

cate tiketuri foloseste NovemberRain ?

Posted

:)) nu te intrebam ironic...

@addy cate un punct pentru fiecare level (daca a intrat la level 10 de exemplu iei 30 de puncte)

Posted

:)) nu te intrebam ironic...

@addy cate un punct pentru fiecare level (daca a intrat la level 10 de exemplu iei 30 de puncte)

atunci srry :P

78 lvl ... rogue /?

Posted

premium si atat.Nu poti folosi tickete de o zi peste premium asa e premiumu arata mana si omuletu

si knd il faci pe unu din academie lv 40 kt honor points primesti?^^

eu am luat 24....dep de cate lvle il cresti.

Posted

premium si atat.Nu poti folosi tickete de o zi peste premium asa e premiumu arata mana si omuletu

eu am luat 24....dep de cate lvle il cresti.

stiu si eu cum arata premium .... eu doar te-am intrebat daca merge sa folosesti tiketuri de o zi pe langa premium dar m am exprimat cam gresit

Posted

imi poate zice si mie cineva dk exiista vro diferenta intre pet-urile de adunat de pe jos adik e vreunu care aduna mia repede sau se infige mai repede ..... eu am epuras cel alb nu cel maro

Posted

Salut

Am si eu o intrebare ........daca imi iau premium normal imi da questul ala cu 10k sp ? sau doar la Premium plus?

Thx :tiphat:

Posted

imi poate zice si mie cineva dk exiista vro diferenta intre pet-urile de adunat de pe jos adik e vreunu care aduna mia repede sau se infige mai repede ..... eu am epuras cel alb nu cel maro

toate aduna lafel...nu difera numa dupa cum arata ;)

Posted

Salut

Am si eu o intrebare ........daca imi iau premium normal imi da questul ala cu 10k sp ? sau doar la Premium plus?

e la fel k premium+ dar itzi da doar 5000 sp nu 10000

ce putzin asa stiu eu

Posted

poi pana acu era dif de preturi nush de ce acuma daca te uiti toate costa la fel asa ca nu exista dif

Salut

nu questu de premium normal n-are legatura cu premium plus la premium normal la 500 seed ai 2,5k sp...la premium culegi purification seeds la premium plus purification fruits

Posted

dak vretzi sa vedetzi care e cel mai tare roman la silk intratzi pe rev6 ji scrietzi Lee e pe srv pacific o sa vedetzi ce are pe el e chiar din piatra neamt ;) ji il ji cunosc am intrat pe charu lui e full farmed full str glavier toate skills la max tot tot ji nuci ji tot ce se poate intratzi oleak Lee

Wa... dupa kum au zis toti nu ai de unde sa sti...pt k de ex si pe Olympus ii DeathAngel33 full sun set armor +5 hybrid p int cu sun spear +9...insa aku am inteles k a vandut totul... pe 4 miliarde si pe un spear sun +5...aku nu cred k mai are plm nici nu mam uitat p rev :D

Posted

app Salam c spear ai? + cat?^^

App stie cineva kum sa schimb e-mailu la account dak odata lam pus sub protectie??, sau stie cineva unde pot gasi Live Chat cu Joymax

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...