Uscat Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Cand o avea nenea Lee sun glavie +9 atunc va fi cel mai bun roman.@daddysady eu eram nimic pe langa alti romani de pe Athens ^^ee are sun+7 na ji set sun+5\6 8d mai putzin coroneta care e sun+4 de 9D ji picoarele care-s som+4 de 9D deci eu zic ca-i cel mai tare l-a omorat pe haitan de 3 ori ji a aparut numa de 4 ori oan akma...
Daddysady Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 ee are sun+7 na ji set sun+5\6 8d mai putzin coroneta care e sun+4 de 9D ji picoarele care-s som+4 de 9D deci eu zic ca-i cel mai tare l-a omorat pe haitan de 3 ori ji a aparut numa de 4 ori oan akma... kum sa apara numai de 4 ori ma...totusi nu inteleg te-a angajat sa ii faci reclama ? @sweetfather sunt romani cu sun+9 ? ^:^)^
atentat Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Cea mai tare faza azi...ma crestea unu la mobide de 74-80 si pica un sosun drop...lvl 76 shild ...aveam item auto share...sari pe el si il dadu lu ala ((Dc eu???
Piciu_black Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Saluty...ma tot gandeam daca sa imi dau sau nu cu pararea despre Lee ala... deci ala daca e legit ...poate e legit numa pe charu Lee...dar pe langa mai are vreo 10 -20 charu care boteaza ..asta ca are sun set... si arma... sau ... a cumparat gold ... cu , care a cumaparat sun ..dar sa iti pice tie iteme sun la greu si sa fii legit player... asta intra in categoria ...du-te si vinde gogosi calde la alta masa... Sincer sa fiu ... din playeri care ii stiu legiti ..le-au picat maxim 1 sun ..si cunosc vreo 7 cazuri ..deci nu e intamplare...dar nu sa iti pice tie set si alte prostioare...bine mai e loc de stall ...daca mie greu sa cred ca a stat el sa faca afaceri astefel incat sa isi ia sun ... OK .. nu sariti pe mine a fost doar o parere + ca am mai vazut inca un caz... era Legolas sau ceva de genu ...glavier...nu mai stiu ..tot asa pe un server fantoma .. la ce folos daca nici nu stii cum sa iti folosesti skill-urile? .. in fine nu am chef de discuti pe tema botilor... sa fie sanatosi cu tot cu sun-urilor lor ... pt mine boti = 0(barat) Propun sa postati niste poze cu ce ati mai facut voi prin silkroad... ..cu unique hunt sau pvp-uri critical-uri si alte chestii.. In rest toate buna si frumoase... Respect all :tiphat:
atentat Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Saluty...ma tot gandeam daca sa imi dau sau nu cu pararea despre Lee ala... deci ala daca e legit ...poate e legit numa pe charu Lee...dar pe langa mai are vreo 10 -20 charu care boteaza ..asta ca are sun set... si arma... sau ... a cumparat gold ... cu , care a cumaparat sun ..dar sa iti pice tie iteme sun la greu si sa fii legit player... asta intra in categoria ...du-te si vinde gogosi calde la alta masa... Sincer sa fiu ... din playeri care ii stiu legiti ..le-au picat maxim 1 sun ..si cunosc vreo 7 cazuri ..deci nu e intamplare...dar nu sa iti pice tie set si alte prostioare...bine mai e loc de stall ...daca mie greu sa cred ca a stat el sa faca afaceri astefel incat sa isi ia sun ... OK .. nu sariti pe mine a fost doar o parere + ca am mai vazut inca un caz... era Legolas sau ceva de genu ...glavier...nu mai stiu ..tot asa pe un server fantoma .. la ce folos daca nici nu stii cum sa iti folosesti skill-urile? .. in fine nu am chef de discuti pe tema botilor... sa fie sanatosi cu tot cu sun-urilor lor ... pt mine boti = 0(barat) Propun sa postati niste poze cu ce ati mai facut voi prin silkroad... ..cu unique hunt sau pvp-uri critical-uri si alte chestii.. In rest toate buna si frumoase... Respect all :tiphat: Nu are treaba daca butezi sau nu.....sos-urile pica din senin...in cariera mea de buter(nu e prea vasta..cam 1 an) nu mi-a picat nici un sos....cand jcm legit mi-a picat un sos spear de 24 si un sosun de 30 si ceva(ereau garment legs)...mi-a mai picat sos ,dar de lvl 8,13 si chestii dastea....sos-ul e ca si viata,trebe sa fi la locul potrivit si la momentul potrivit :P
2Paclife Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Saluty...ma tot gandeam daca sa imi dau sau nu cu pararea despre Lee ala... deci ala daca e legit ...poate e legit numa pe charu Lee...dar pe langa mai are vreo 10 -20 charu care boteaza ..asta ca are sun set... si arma... sau ... a cumparat gold ... cu , care a cumaparat sun ..dar sa iti pice tie iteme sun la greu si sa fii legit player... asta intra in categoria ...du-te si vinde gogosi calde la alta masa... Sincer sa fiu ... din playeri care ii stiu legiti ..le-au picat maxim 1 sun ..si cunosc vreo 7 cazuri ..deci nu e intamplare...dar nu sa iti pice tie set si alte prostioare...bine mai e loc de stall ...daca mie greu sa cred ca a stat el sa faca afaceri astefel incat sa isi ia sun ... OK .. nu sariti pe mine a fost doar o parere + ca am mai vazut inca un caz... era Legolas sau ceva de genu ...glavier...nu mai stiu ..tot asa pe un server fantoma .. la ce folos daca nici nu stii cum sa iti folosesti skill-urile? .. in fine nu am chef de discuti pe tema botilor... sa fie sanatosi cu tot cu sun-urilor lor ... pt mine boti = 0(barat) Propun sa postati niste poze cu ce ati mai facut voi prin silkroad... ..cu unique hunt sau pvp-uri critical-uri si alte chestii.. In rest toate buna si frumoase... Respect all :tiphat: deci din ce stiu eu majoritate cu set sun ... cumpara gold ... e destul de greu din botiung sa strngi bani ca sa-ti ei set sun ... indiferent ca ai u 3-4 boti ... set sunt cat e 5-6miliarde asta de degree 8
FPS-Doug Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Mersi salam :)Imi explica cineva ce face "Cumulated Buff" ? E ceva in legatura cu academy presupun ca de cand am intrat acolo il amHelp pls :D
atentat Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Help pls :DCe status ai in academie?...mai mic de 40, esti guardian sau ajuti pe guardian?
BeautifulMind Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Pai cand omori tu faci niste "puncte" pe care le transmiti gardianului si el isi ia honour items...corectati'ma daca gresesc.
Andreas_good Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Deci cand esti mai mic de lv 40 iti apare aia cu cummulate buff...dupa 24 de ore poti sa dai click dreapta pe ea sa o dai lu ala care are academia doar cand e el online deoarece o sa-i apara si lui ACUMULATE BUFF...Nush la ce ajuta dar apare si la ala care are academia dupa ce dati voi click Acummulate Buff :cool2: HEHE BADFISH PUTEAM SA FIU PRIMU CA AM POSTAT APROAPE AMAN2 ODATA
Daddysady Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Deci cand esti mai mic de lv 40 iti apare aia cu cummulate buff...dupa 24 de ore poti sa dai click dreapta pe ea sa o dai lu ala care are academia doar cand e el online deoarece o sa-i apara si lui ACUMULATE BUFF...Nush la ce ajuta dar apare si la ala care are academia dupa ce dati voi click Acummulate Buffamandoi(guardianul si apprenticeul sau kum io zice:) ) iau cu 10 % mai multa exp pe perioada buffului acumulat..pt fiecare monstru batut se cheltuiesc 10 puncte din buff cand ajunge la 0 nu se mai ia exp aia in plus
The Dash Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 nu explicatzi deloc binehai sa incept de la imceputdeci cand itnro intro academie exista 3 categorii Gardul (bossul academiei-el a creato si itzi trebe 60+ so creezi) dupa este ajutatorul de Guard kre trebe sa fii 40+ si aprentice kre trebe sa fii 1+.De la lvl 1+ cand itnri intro academie si incepi sa faci grind tzi se strang niste puncte alea fiind Cumulative buff. potzi sa le activezi cand vrei u dar trebuie sa fie guardul on si potzi activa doar odata la 1h . dupa ce strangi niste puncte dai click STANGA pe cumulative buf si dai ok si acele cumulative buff se transforma in acumulative buff (din cumulative buff cate puncte avea u primesti 90% din ele si guardul 10%) acumulative buff face k pentru fiecare mob omorat sa primesti 10% bonus xp, dar de fiecare data cand primesti acest xp pe un mob itzi scad cate 10 puncte.sper k ai intzeles.edit: vezi k e badfist nu fish
Daddysady Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 nu explicatzi deloc binehai sa incept de la imceputdeci cand itnro intro academie exista 3 categorii Gardul (bossul academiei-el a creato si itzi trebe 60+ so creezi) dupa este ajutatorul de Guard kre trebe sa fii 40+ si aprentice kre trebe sa fii 1+.De la lvl 1+ cand itnri intro academie si incepi sa faci grind tzi se strang niste puncte alea fiind Cumulative buff. potzi sa le activezi cand vrei u dar trebuie sa fie guardul on si potzi activa doar odata la 1h . dupa ce strangi niste puncte dai click STANGA pe cumulative buf si dai ok si acele cumulative buff se transforma in acumulative buff (din cumulative buff cate puncte avea u primesti 90% din ele si guardul 10%) acumulative buff face k pentru fiecare mob omorat sa primesti 10% bonus xp, dar de fiecare data cand primesti acest xp pe un mob itzi scad cate 10 puncte.sper k ai intzeles.edit: vezi k e badfist nu fishahh nu te puteai abtine ai explicat acelasi lucru doar ca in 10 randuri... :clap:
atentat Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Pai cand omori tu faci niste "puncte" pe care le transmiti gardianului si el isi ia honour items...corectati'ma daca gresesc.Honor points primesti doar cand cel din academia ta face lvl 40 adik graduetes....Si mai e o chestie...daca primesti o persoana in academie si are peste lvl 30 nu primesti nimik decat bufful ala adik niste sp in plus :P
FPS-Doug Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Are cineva o harta cu monstri europeni si locurile in care apar ei ?EDIT: Nvm , am gasit pe site lor
Kreative Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 http://img487.imageshack.us/img487/9692/moeuropeve4.jpghttp://img292.imageshack.us/img292/5953/moasiaminorez1.jpghttp://img292.imageshack.us/img292/9804/mocentralasiaaq9.jpghere yasry nam vazut ca ai dat edit...
alexxx70 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Saluty...ma tot gandeam daca sa imi dau sau nu cu pararea despre Lee ala... deci ala daca e legit ...poate e legit numa pe charu Lee...dar pe langa mai are vreo 10 -20 charu care boteaza ..asta ca are sun set... si arma... sau ... a cumparat gold ... cu , care a cumaparat sun ..dar sa iti pice tie iteme sun la greu si sa fii legit player... asta intra in categoria ...du-te si vinde gogosi calde la alta masa... Sincer sa fiu ... din playeri care ii stiu legiti ..le-au picat maxim 1 sun ..si cunosc vreo 7 cazuri ..deci nu e intamplare...dar nu sa iti pice tie set si alte prostioare...bine mai e loc de stall ...daca mie greu sa cred ca a stat el sa faca afaceri astefel incat sa isi ia sun ... OK .. nu sariti pe mine a fost doar o parere + ca am mai vazut inca un caz... era Legolas sau ceva de genu ...glavier...nu mai stiu ..tot asa pe un server fantoma .. la ce folos daca nici nu stii cum sa iti folosesti skill-urile? .. in fine nu am chef de discuti pe tema botilor... sa fie sanatosi cu tot cu sun-urilor lor ... pt mine boti = 0(barat) Propun sa postati niste poze cu ce ati mai facut voi prin silkroad... ..cu unique hunt sau pvp-uri critical-uri si alte chestii.. In rest toate buna si frumoase... Respect all :tiphat: ...Piciule ai perfecta dreptate in legatura cu charurile care au set sosun pe ele,sau mai mult de un item sosun minim D8 pe ele... frumos jocu , dar mai miez e mu :> ...pai dute frate inapoi in pestera la MU...
SimplySimple Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Saluty...ma tot gandeam daca sa imi dau sau nu cu pararea despre Lee ala... deci ala daca e legit ...poate e legit numa pe charu Lee...dar pe langa mai are vreo 10 -20 charu care boteaza ..asta ca are sun set... si arma... sau ... a cumparat gold ... cu , care a cumaparat sun ..dar sa iti pice tie iteme sun la greu si sa fii legit player... asta intra in categoria ...du-te si vinde gogosi calde la alta masa... Sincer sa fiu ... din playeri care ii stiu legiti ..le-au picat maxim 1 sun ..si cunosc vreo 7 cazuri ..deci nu e intamplare...dar nu sa iti pice tie set si alte prostioare...bine mai e loc de stall ...daca mie greu sa cred ca a stat el sa faca afaceri astefel incat sa isi ia sun ... OK .. nu sariti pe mine a fost doar o parere + ca am mai vazut inca un caz... era Legolas sau ceva de genu ...glavier...nu mai stiu ..tot asa pe un server fantoma .. la ce folos daca nici nu stii cum sa iti folosesti skill-urile? .. in fine nu am chef de discuti pe tema botilor... sa fie sanatosi cu tot cu sun-urilor lor ... pt mine boti = 0(barat) Propun sa postati niste poze cu ce ati mai facut voi prin silkroad... ..cu unique hunt sau pvp-uri critical-uri si alte chestii.. In rest toate buna si frumoase... Respect all :tiphat: cere si ti se va da :P http://imageshack.us http://g.imageshack.us/g.php?h=139&i=sro2008052517390450tu9.jpg uite asta e arcu pe care il am acuma....nu e cel mai tare dp server da e bun:) astept sa pice sunu si ma chinui cu lv a dat azi NovemberRain de la noi 84:) nu inteleg cum ii merge asa rpd exp:))
The Dash Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 un legit de la noi a facut 85 asa k mere si mai usor dak vrei :P