Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Sa fac si eu un post doar de dragu de a posta vorba lu` salam ... mi-am adus aminte ca intreba speedy de unde se pot face rost de iteme lvl 89 - 90 ...si uitandu-ma in spate la posturi ...am uitat sa scriu sursa ..am zis doar npc :)

Deci in fiecare Peak exista cate o cioara de lvl 90 .. din alea vor pica iteme de lvl 89-90 ... asa ca daca nu aveti ce face ... mergeti acolo sa luati bataie :) ..nu de alta ..dar sa aveti asigurate itemele...

Sper ca v-am ajutat cu ceva..

Respect all si bafta la sun-uri .. :tiphat:

Posted

@sweetfather cum te-a scamuit ala ?

@salam nush cum ai reusit sa il omori p shaytan am fost si eu acum 2 min la el...nu vreau sa vb despre asta:))

de cate ori ai murit?

Posted

Sa fac si eu un post doar de dragu de a posta vorba lu` salam ... mi-am adus aminte ca intreba speedy de unde se pot face rost de iteme lvl 89 - 90 ...si uitandu-ma in spate la posturi ...am uitat sa scriu sursa ..am zis doar npc :)

Deci in fiecare Peak exista cate o cioara de lvl 90 .. din alea vor pica iteme de lvl 89-90 ... asa ca daca nu aveti ce face ... mergeti acolo sa luati bataie :) ..nu de alta ..dar sa aveti asigurate itemele...

Sper ca v-am ajutat cu ceva..

Respect all si bafta la sun-uri .. :tiphat:

nu pica pe xian nu da nici iteme nici gold

@salam nush cum ai reusit sa il omori p shaytan am fost si eu acum 2 min la el...nu vreau sa vb despre asta:))

de cate ori ai murit?

simplu full farmed +2 zerkuri:P

Posted

nu pica pe xian nu da nici iteme nici gold

simplu full farmed +2 zerkuri:P

deci sa inteleg ca nu o sa avem chest de 90 ?

si Roky astia sunt pe mag sau phy ?

cineva mai sus a scris ca a vazut mobi de lvl 90

deci va rog lamaruti ma si pe mine .. c a nu aveam in program sa mi iau sun de chest ^^

Posted

Pana la urma imi fac un wizard full int

Cum e mai bine sa merg ? Doar fire sau fire + inca un element ? Daca da , ce element?

toate pasivele in afara de light

si nukurie earth fire cold in afara de light

si fara skiluri de pvp

Posted

deci sa inteleg ca nu o sa avem chest de 90 ?

si Roky astia sunt pe mag sau phy ?

cineva mai sus a scris ca a vazut mobi de lvl 90

deci va rog lamaruti ma si pe mine .. c a nu aveam in program sa mi iau sun de chest ^^

deci exista rocky monstru de q care se pare ca e 90..numa ca nu dropuieste nici macar gold....asa ca baga cu sun:P]

si n-o sa avem nici chest nici legs...

btw e insp sau iar e bugu de aseara?

Posted

de cate ori ai murit?

am murit de vreo 6 7 ori =))=)) da asta nu conteaza

si am dat zerk meu plus un zerk scrool atat si am schimbat si party ca se destramase

Posted

salut oameni buni...daca ma poate ajuta cineva si pe mine. Deci ... mi-am reformatat PC...si dupa ce am dldl de pe site full version silkroad v 1.150 parca...cand dau sa instalez imi da ceva eroare ... Presupun ...pentru ca nu am instalat legend 1 si 2...sau altfel nu stiu de ce...daca ma puteti ajuta cu ceva... ;) mi-ar fi de mare ajutor ;) thx

Posted

deci trebe sa ai 3-4 gb liberi in partitzia unde instalez dak nu itzi da erroarea aia

nu ocupa atata jocul dar asa mia facut si mie miam eliberat spatziu (mi sa intamplat si la celalata vers deci sitam ce sa fac) si mia mers

Posted

dak vretzi sa vedetzi care e cel mai tare roman la silk intratzi pe rev6 ji scrietzi Lee e pe srv pacific o sa vedetzi ce are pe el e chiar din piatra neamt ;) ji il ji cunosc am intrat pe charu lui e full farmed full str glavier toate skills la max tot tot ji nuci ji tot ce se poate intratzi oleak Lee

Posted

dak vretzi sa vedetzi care e cel mai tare roman la silk intratzi pe rev6 ji scrietzi Lee e pe srv pacific o sa vedetzi ce are pe el e chiar din piatra neamt ;) ji il ji cunosc am intrat pe charu lui e full farmed full str glavier toate skills la max tot tot ji nuci ji tot ce se poate intratzi oleak Lee

Si eu sunt pe pacific si il cunosc...E un idiot...are o guilda...Romania...jucatorii din ea cateodata il striga si chiar dak e online si la calc nu raspunde e un idiot...Inainte era un mucos..Mare cacat ai sun si ce dak

Posted

@dadysadi nu pe mine m-a ars

@piciu mane am omorat peste 20 de ciori de acolo si canci :)

am fost si eu si m-am chinuit cu un croncan dinala si nu a picat nik...nici prea multa exp nu am luat pff...oare de la shaitan pica iteme cu repair invalid?

Posted

Si eu sunt pe pacific si il cunosc...E un idiot...are o guilda...Romania...jucatorii din ea cateodata il striga si chiar dak e online si la calc nu raspunde e un idiot...Inainte era un mucos..Mare cacat ai sun si ce dak

taci mah oleak ca ejti pe langa am zis ca e cel mai tare roman nu ca e de trb sau alcva o fi idiot ca nul cun aja bn da pana o sa ajungi sa ai ce are el mai ai de baut laptic

Posted

taci mah oleak ca ejti pe langa am zis ca e cel mai tare roman nu ca e de trb sau alcva o fi idiot ca nul cun aja bn da pana o sa ajungi sa ai ce are el mai ai de baut laptic

si sweetfather a fost full sun..din cate stiu eu ala nu avea arma sun..oricum nu mai incepeti cu cel mai tare roman..sunteti ca si copii aia "tata meu bate pe tata tau" #-o

oricum nu ii cunosti pe toti romanii nu ai cum...eu joc de peste un an pe greece si sapt asta am gasit 2 romani de 80 pe care nici nu ii cunosteam..deci e greu sa ii stii si p romanii d p un sv apai de p toate...

Posted

si sweetfather a fost full sun..din cate stiu eu ala nu avea arma sun..oricum nu mai incepeti cu cel mai tare roman..sunteti ca si copii aia "tata meu bate pe tata tau" #-o

oricum nu ii cunosti pe toti romanii nu ai cum...eu joc de peste un an pe greece si sapt asta am gasit 2 romani de 80 pe care nici nu ii cunosteam..deci e greu sa ii stii si p romanii d p un sv apai de p toate...

sunt curios cumbate un sun set Rogue sau Warrior .

tipul asta l-a luat de 3 ori pe saitan

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...