Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Nu este nici o inspectie...eu sunt cu 2 conturi pe hera lol...

...ia iesi oleak din joc si incearca sa reintri sa vedem ce mai scrii dupaceea... :>

...Kreative tziam mai dat eu un click...#

...lol,pe forumul d p siteul principal scrie unul ca numai cei cu net cu speed apropiat de viteza luminii au supravietuit crashului...

Posted

...mai fratilor e un adevarat razboi intre admini si playeri pe forumul principal...voiam sa ma duc acasa si sa imi bag picioarele in silk pe ziua de azi dar raman pe forumul dp siteul principal...sunt zvonuri ca un grup de hackeri nush ce pielea mea au facut serverelor de la Joymax.... :kar:

Posted

...ia iesi oleak din joc si incearca sa reintri sa vedem ce mai scrii dupaceea... :>

...lol,pe forumul d p siteul principal scrie unul ca numai cei cu net cu speed apropiat de viteza luminii au supravietuit crashului...

ms :* inca un click va loggg :D

pff si lol srv ofical hackuit

:crybaby:

Posted

...mai fratilor e un adevarat razboi intre admini si playeri pe forumul principal...voiam sa ma duc acasa si sa imi bag picioarele in silk pe ziua de azi dar raman pe forumul dp siteul principal...sunt zvonuri ca un grup de hackeri nush ce pielea mea au facut serverelor de la Joymax.... :kar:

norocul meu ca n am iesit din joc de 20 de ore

Posted

bag picioru in el de silk dupa ce a, reinstalat clientu si a dat k e iinspectie amu nusi face updateurile:((((((( ma au ceva la bibilik app cei cu heckuitu dk lau heckuit poate gasesc accesu sa debaneze draq boti aia sa le dea peste cap toape planurile astora poate imi recuperez vechiul acount

Posted

pai eu am net cu viteza luminii..luminii stinse :blink:

Posted

Depinde de la 20+ earthu are un dmg de ... :X Plus ca omoara tot pe o raza de 20.0m daca nu ma insel...

Cred ca astia au scos no dc din client :-?

Vreau si yo un auto login daca nu va suparati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...