Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest -=ToAS=-SkyLord
Posted

stie careva cum pot sa schimb parola la account ?

Click aici.

Posted

am apasat acolo, dar dupa ce dau change pw, se face pagina alba si ni primesc niciun mail.

New Server Open Delay Apology

Date : 8/24/2006

inquiry : 2271

Hello. This is Silkroad Online.

We would like to apologize to the Silkroad Online community for the delay in the opening of the new server, Tibet.

We understand the disappointment of those of you who anticipated being able to play in the new server. We ask for just a pint of patience in that the delay is not anticipated to be more than 1 day. The new server is scheduled now to open on 8/24/06 Silkroad Standard Time.

We again apologize for this delay.

Posted

Deci cand se va deskide noul server,Tibet voi posta aici si pentru cei care nu au vazut la timp!k sa ne strangem acolo mai multi romani :> eu voi avea nick ul in joc IHateTurks iar Xellos ihateviet smile.gif)

Posted

parca pe WoW se plateste 700 mii pentru a muta un caracter!pe SRO ar fi marfa sa ai lvl 40,50 pe un sv nou cand toti au lvl 1 wink.gif) tradeuri de x * si toti se uita la tine 8-> smile.gif) ce dreamuri smile.gif).

Posted

am apasat acolo, dar dupa ce dau change pw, se face pagina alba si ni primesc niciun mail.

si mie mi-a facut la fel cu mozilla , incearca cu IE

Posted

voi tot va faceti charuri pe alte servere si cand apare unu nou plecati acolo, dar de fiecare data va intrec altii si deci cand o sa fiti si voi levele mari?? blink.gif

asa ma gandeam,dar tot ma bag pe ala nou si RAMAN ACOLO biggrin.gif

Posted

Chinejii, vietnameji, si alti tampiti care au char mare pe alt server si intra si pe ala nou sa faca lag. Deasta nu imi mai place mie silkroad, a devenit un balci.

Posted

de ce nu veniti pe greece cred ca suntem cei mai multi romani plus ca puteti beneficia si de ajutor din partea celor mai mari

Posted

Daca mai joaca cineva pe Alps , am facut eu cu Heavenly un guild nou ( XS-Team_RO ) si orice roman este binevenit .

Daca e cineva interesat , puteti da PM in joc catre :

-Beawolf

-Slym

-HeavenTouch

Sau lasati un reply aici .

smile.gif

Posted

arrow a devenit un balci k daca ne uitam pe la paginile din spate (20-30) vedem k de fiecare data aproape aceiasi jucatori cand se deschide un server nou hop si ei acolo....

nu inteleg nimic din joc si dupa 2 saptamani zic k s-au plictisit

Posted

Nu ma refeream la aia. Eu ziceam de panaremele chinezite sau alte natii care au level mare pe un server si hopa sa incurce lumea si pe altele. Oricum a ajuns prea enervanta faza cu disconected ca sa mai pot suporta.

Posted

mda asta asa e dar si din punctul lor de vedere k si al meu aia de lvl mic sunt enervanti mai ales care sunt paraleli cu SRO dar totusi ei isi deschid stallul pe MODIFIED.... violent1.gif

Posted

sunt enervanti mai ales care sunt paraleli cu SRO dar totusi ei isi deschid stallul pe MODIFIED.... violent1.gif

mda....si cand pun primele lor armuri sef.gif

P.S. am intalnit cativa romani pe tibet si suntem pusi pe treaba

....lvl 16 glavie pur str biggrin.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...