Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ms de info eu mi-am tras un bow bazat 80+4 phy 61% aproape full blue l-am facut dar critu e 2 atm:) las ca-l fac si pe ala si plange shaitan:)

Bravo Bravo ...dar eu nu am bani tai :) eu am 20 mil ..ca poate mi-as face si eu bow de 80 ... asa ca pana la 85 nu o sa am arma de 9 D.... atunci voi stii sigur ca il am pe saytan cand majoritatea playerilor vor fii 87 max ... si ma refer la boti ca baga non-stop ... eu inca nu am 82 ....dar vine maine lvl-up...asa ca nu e nici o graba... pana la urma toti vom fii 90 ...ideea e care prinde sun ... orice ...drop item s-a cam realizat... unde mai pui daca mai e si weapon ...mai ales staff sau glavie(cele mai cautate) ...

Intreba careva mai jos daca au picat sun-uri ... eu stiu doar pe troy crossbow 9 D.... daca insisti ma duc in dw si fac print... si apropo a facut pvp ala cu sun 9 D x-bow lvl 78 vs glavier full farm lvl 82 si i-a dat 35 k dmg .... iar tot serveru ii face oferte pt arma si nu vrea sa o dea nici cu 4 bil din cate am auzit :)

Posted

Bravo Bravo ...dar eu nu am bani tai :) eu am 20 mil ..ca poate mi-as face si eu bow de 80 ... asa ca pana la 85 nu o sa am arma de 9 D.... atunci voi stii sigur ca il am pe saytan cand majoritatea playerilor vor fii 87 max ... si ma refer la boti ca baga non-stop ... eu inca nu am 82 ....dar vine maine lvl-up...asa ca nu e nici o graba... pana la urma toti vom fii 90 ...ideea e care prinde sun ... orice ...drop item s-a cam realizat... unde mai pui daca mai e si weapon ...mai ales staff sau glavie(cele mai cautate) ...

Intreba careva mai jos daca au picat sun-uri ... eu stiu doar pe troy crossbow 9 D.... daca insisti ma duc in dw si fac print... si apropo a facut pvp ala cu sun 9 D x-bow lvl 78 vs glavier full farm lvl 82 si i-a dat 35 k dmg .... iar tot serveru ii face oferte pt arma si nu vrea sa o dea nici cu 4 bil din cate am auzit :)

hmmm la noi cel mai cautat e bow:)) bataie cel mai scump:)

Posted

rogue pe int e ca si cum ai zice glavier pe int ..... nu logic ca nu e bun

defapt e mult mai prost de atata pt k un glavier pe int il faci nuker k pe spera dar un rogue pe int e ca si cum ai spune wizzard pe str

pt astia kre dau phy dmg europeni nu trebe ABSOLUT deloc int dar la cei de int ai putea baga dak vrei pt mai multa viatza dar nu recomand

euro sunt facutzi pt pur

sper k am ajutat oleak :P

app de iteme pe venus a cazut un sos bow de 64 si deja exista un staf de 80+7 si unu de 84+7

edit: uitatzi aici toate astea noi sox

http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=2&t=88183

edit2: omg acuma vad ce au mai scris si este sosun sword +9 pe xian de 9 deg :o :o :o

Posted

WAAA AM O PROBLEMA GROAZNICA CAND INTRU IN SILK SCRIU PW SI ID SI APOOI DK IMI DA TRAFIC IMI APARE DC SI IMI IESE AUTOMAT DIN JOC FARA EROARE FARA NIMIK NUHS CE SA FAC AMU REINSTALEZ CLIENTU POATE AM CEVA LA EL:d

Posted

WAAA AM O PROBLEMA GROAZNICA CAND INTRU IN SILK SCRIU PW SI ID SI APOOI DK IMI DA TRAFIC IMI APARE DC SI IMI IESE AUTOMAT DIN JOC FARA EROARE FARA NIMIK NUHS CE SA FAC AMU REINSTALEZ CLIENTU POATE AM CEVA LA EL:d

Si eu patesc la fel ...stai linistit... foarte probabil e inspectie... dar ma mir cum de nimeni de pe forum nu a anuntat :) sau un restart la toate serverele .. inca o sansa in + sa il cocosam pe Saytan ^_^

Posted

defapt e mult mai prost de atata pt k un glavier pe int il faci nuker k pe spera dar un rogue pe int e ca si cum ai spune wizzard pe str

pt astia kre dau phy dmg europeni nu trebe ABSOLUT deloc int dar la cei de int ai putea baga dak vrei pt mai multa viatza dar nu recomand

euro sunt facutzi pt pur

sper k am ajutat oleak :P

app de iteme pe venus a cazut un sos bow de 64 si deja exista un staf de 80+7 si unu de 84+7

edit: uitatzi aici toate astea noi sox

http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=2&t=88183

edit2: omg acuma vad ce au mai scris si este sosun sword +9 pe xian de 9 deg :o :o :o

da este sun + 9 sword si nu a primit oferta 3 bil la ea

Posted

Pe site nu zice ca e inspectie dar pe rev6 scrie ca e si cand dau click pe exe-ul de la joc zice ca e inspectie :D

am reinstalat si eu clientu sai amu tot aja imi arata k e inspectie:((((((((

Posted

Lvl Up ^^

...felicitari pt lvl man...

...felicitari salame pt kill,bvo man...

nu vorbea cu tine ci cu pici asa k nu te mai simtzi k din cauza ta incepe iara sa iasa cearta

speedy tzias sugera satzi editezi postul buba

si congratz salame

app facusi 39 si facusi si bot trap in jg

sa vezi dita siraia de botzi :))=))

...pune si tu niste ss-uri cu boot trap sa ne distram oleak...

ii inspectie :)) hoooo frana asteapta sa dea drumu

Imagine IPB

...fratieeeeeeeee da ce damage are sworduletul ala mancalar tata :)) ,,,

Posted

pai am boala pe yarkan

ca la shaitan e greu sa stai viu si mori

trebuia sa dau si eu lv in momentu asta

poate baga d9 la stall network

eu abea jung la 1600 to 191656198 nush cat am ; cu 80 +4 mag 41%

pai dupa cum ii este si numele "precious" sword =)

nu e inspectie sa beepuit treaba

joymax varzari

Posted

e doar bug sai frec...

macar daca era inspectie prindeam loc dupa :))

...pai si pe rev6 scrie ca e inspectie iar pe siteul principal scrie ca s-a terminat inspectia...acu care dreaq are dreptate?... :crazy:...daddy cum ai ajuns la concluzia ca e bug? :-?

...pe forumul d p siteul principal unii spun ca nu se pot conecta ca le arata si lor ca e inspectie in timp ce unii dintre prietenii lor sunt in joc acum iar altii ca au luat disconect si nu se pot reintoarce in joc ca le arata la fel ca e inspectie, cred ca Daddy are dreptate,e un bug ceva...

...unul zice tot pe forumul de pe siteul principal ca unul din admini iar a varsat supa cu orez pe serverul de logare... :))

Posted

e doar bug sai frec...

macar daca era inspectie prindeam loc dupa :))

lol loc prinzi ma omule k dk e bug cei care au luat dc nu au mai avut ku msa intre si dk esti pe faza cand se da drumu automat prinzi:P pe putin 200-300 de locuri tre sa fie

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...