FPS-Doug Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ok , o sa fac alt char atunci probabilPe unde jucati majoritatea?
Piciu_black Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 ms de info eu mi-am tras un bow bazat 80+4 phy 61% aproape full blue l-am facut dar critu e 2 atm:) las ca-l fac si pe ala si plange shaitan:)Bravo Bravo ...dar eu nu am bani tai :) eu am 20 mil ..ca poate mi-as face si eu bow de 80 ... asa ca pana la 85 nu o sa am arma de 9 D.... atunci voi stii sigur ca il am pe saytan cand majoritatea playerilor vor fii 87 max ... si ma refer la boti ca baga non-stop ... eu inca nu am 82 ....dar vine maine lvl-up...asa ca nu e nici o graba... pana la urma toti vom fii 90 ...ideea e care prinde sun ... orice ...drop item s-a cam realizat... unde mai pui daca mai e si weapon ...mai ales staff sau glavie(cele mai cautate) ...Intreba careva mai jos daca au picat sun-uri ... eu stiu doar pe troy crossbow 9 D.... daca insisti ma duc in dw si fac print... si apropo a facut pvp ala cu sun 9 D x-bow lvl 78 vs glavier full farm lvl 82 si i-a dat 35 k dmg .... iar tot serveru ii face oferte pt arma si nu vrea sa o dea nici cu 4 bil din cate am auzit :)
SimplySimple Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Bravo Bravo ...dar eu nu am bani tai :) eu am 20 mil ..ca poate mi-as face si eu bow de 80 ... asa ca pana la 85 nu o sa am arma de 9 D.... atunci voi stii sigur ca il am pe saytan cand majoritatea playerilor vor fii 87 max ... si ma refer la boti ca baga non-stop ... eu inca nu am 82 ....dar vine maine lvl-up...asa ca nu e nici o graba... pana la urma toti vom fii 90 ...ideea e care prinde sun ... orice ...drop item s-a cam realizat... unde mai pui daca mai e si weapon ...mai ales staff sau glavie(cele mai cautate) ...Intreba careva mai jos daca au picat sun-uri ... eu stiu doar pe troy crossbow 9 D.... daca insisti ma duc in dw si fac print... si apropo a facut pvp ala cu sun 9 D x-bow lvl 78 vs glavier full farm lvl 82 si i-a dat 35 k dmg .... iar tot serveru ii face oferte pt arma si nu vrea sa o dea nici cu 4 bil din cate am auzit :)hmmm la noi cel mai cautat e bow:)) bataie cel mai scump:)
The Dash Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 rogue pe int e ca si cum ai zice glavier pe int ..... nu logic ca nu e bundefapt e mult mai prost de atata pt k un glavier pe int il faci nuker k pe spera dar un rogue pe int e ca si cum ai spune wizzard pe strpt astia kre dau phy dmg europeni nu trebe ABSOLUT deloc int dar la cei de int ai putea baga dak vrei pt mai multa viatza dar nu recomandeuro sunt facutzi pt pursper k am ajutat oleak :Papp de iteme pe venus a cazut un sos bow de 64 si deja exista un staf de 80+7 si unu de 84+7edit: uitatzi aici toate astea noi sox http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=2&t=88183edit2: omg acuma vad ce au mai scris si este sosun sword +9 pe xian de 9 deg :o :o :o
ciupilan Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 WAAA AM O PROBLEMA GROAZNICA CAND INTRU IN SILK SCRIU PW SI ID SI APOOI DK IMI DA TRAFIC IMI APARE DC SI IMI IESE AUTOMAT DIN JOC FARA EROARE FARA NIMIK NUHS CE SA FAC AMU REINSTALEZ CLIENTU POATE AM CEVA LA EL:d
Piciu_black Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 WAAA AM O PROBLEMA GROAZNICA CAND INTRU IN SILK SCRIU PW SI ID SI APOOI DK IMI DA TRAFIC IMI APARE DC SI IMI IESE AUTOMAT DIN JOC FARA EROARE FARA NIMIK NUHS CE SA FAC AMU REINSTALEZ CLIENTU POATE AM CEVA LA EL:dSi eu patesc la fel ...stai linistit... foarte probabil e inspectie... dar ma mir cum de nimeni de pe forum nu a anuntat :) sau un restart la toate serverele .. inca o sansa in + sa il cocosam pe Saytan ^_^
Andreas_good Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Pe site nu zice ca e inspectie dar pe rev6 scrie ca e si cand dau click pe exe-ul de la joc zice ca e inspectie :D
2Paclife Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 defapt e mult mai prost de atata pt k un glavier pe int il faci nuker k pe spera dar un rogue pe int e ca si cum ai spune wizzard pe strpt astia kre dau phy dmg europeni nu trebe ABSOLUT deloc int dar la cei de int ai putea baga dak vrei pt mai multa viatza dar nu recomandeuro sunt facutzi pt pursper k am ajutat oleak :Papp de iteme pe venus a cazut un sos bow de 64 si deja exista un staf de 80+7 si unu de 84+7edit: uitatzi aici toate astea noi sox http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=2&t=88183edit2: omg acuma vad ce au mai scris si este sosun sword +9 pe xian de 9 deg :o :o :oda este sun + 9 sword si nu a primit oferta 3 bil la ea
ciupilan Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Pe site nu zice ca e inspectie dar pe rev6 scrie ca e si cand dau click pe exe-ul de la joc zice ca e inspectie :Dam reinstalat si eu clientu sai amu tot aja imi arata k e inspectie:((((((((
ciupilan Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 ii inspectie hoooo frana asteapta sa dea drumu de unde sti u k e inspectie sau nu e vro problema cu clientu de unde iti dai seama:)) :P
BeautifulMind Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Foloseste http://rev6.com/ acolo apar cati oameni sunt pe servere.Acum apare "Server Inspection"Sper sa te descurci..
salam30 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 1 netu imi merge 2 clientu de ce sar busi asa deodata ?3 sai ia dracu cu jocu lor ca mia dat eroare la yarkan
alexxx70 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Lvl Up ^^ ...felicitari pt lvl man... ...felicitari salame pt kill,bvo man... nu vorbea cu tine ci cu pici asa k nu te mai simtzi k din cauza ta incepe iara sa iasa cearta speedy tzias sugera satzi editezi postul buba si congratz salame app facusi 39 si facusi si bot trap in jg sa vezi dita siraia de botzi ...pune si tu niste ss-uri cu boot trap sa ne distram oleak... ii inspectie hoooo frana asteapta sa dea drumu ...fratieeeeeeeee da ce damage are sworduletul ala mancalar tata ,,,
salam30 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 pai am boala pe yarkanca la shaitan e greu sa stai viu si moritrebuia sa dau si eu lv in momentu astapoate baga d9 la stall networkeu abea jung la 1600 to 191656198 nush cat am ; cu 80 +4 mag 41%pai dupa cum ii este si numele "precious" sword =)nu e inspectie sa beepuit treaba joymax varzari
Daddysady Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 e doar bug sai frec... macar daca era inspectie prindeam loc dupa
ciupilan Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 zicetmi si mie un sit unde pot sa calculez cat sp imi trebuie de la lev 0 la 90 sau 80:D
alexxx70 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 e doar bug sai frec... macar daca era inspectie prindeam loc dupa ...pai si pe rev6 scrie ca e inspectie iar pe siteul principal scrie ca s-a terminat inspectia...acu care dreaq are dreptate?... :crazy:...daddy cum ai ajuns la concluzia ca e bug? :-? ...pe forumul d p siteul principal unii spun ca nu se pot conecta ca le arata si lor ca e inspectie in timp ce unii dintre prietenii lor sunt in joc acum iar altii ca au luat disconect si nu se pot reintoarce in joc ca le arata la fel ca e inspectie, cred ca Daddy are dreptate,e un bug ceva... ...unul zice tot pe forumul de pe siteul principal ca unul din admini iar a varsat supa cu orez pe serverul de logare...
ciupilan Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 e doar bug sai frec... macar daca era inspectie prindeam loc dupa lol loc prinzi ma omule k dk e bug cei care au luat dc nu au mai avut ku msa intre si dk esti pe faza cand se da drumu automat prinzi:P pe putin 200-300 de locuri tre sa fie
salam30 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 zicetmi si mie un sit unde pot sa calculez cat sp imi trebuie de la lev 0 la 90 sau 80:Dhttp://www.nivlam.com/?go=chin
atentat Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Nu este nici o inspectie...eu sunt cu 2 conturi pe hera lol...
Kreative Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 e bug ptr cei care nus connectatitotusi ai multi client? :>dati ma lvl up sa faca poke 300