Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Ms celor care mi-au loat apararea

Dar tre sa ii raspuns la ofticatu asta de Sp33dyz, draga Sp33dys eu am incercat sa il ajut din propria experientza pe unul care cerea acest ajutor, daca te-a ofensat intr-atat raspunsul meu, trebuia sa imi scrii mie pe privat sau pur si simplu sa ignori mesajul meu si ca un bun "forumuser" ce esti u sa fi dat un raspuns mai complet decat al meu care sa il ajute pe cel care avea nevoie de aceste info,

dar cum tu te crezi un mare jucator si user de bot care te iriti de la un raspuns care poate nu e complet nu imi ramane decat sa imi exprim parerea de rau ca trebuie sa suportam si astfel de "U"ameni,

bafta all ... kiar e prima mea experientza cu bot, dar mai am timp sa invatz , astfel nu voi ajunge un "ingramadit" ca si unii (Sp33dyz)

sorry de interventiile mele sporadice, dar din respect pt player-i care vor sa ajute nu doar sa acuze am sa ma limitez doar in a citi aces forum

hmm te comporti conform varstei pacat de tine n-are rost sa ma contrazic are dreptate dash am avut nervi cand am postat acolo si te-ai nimerit tu sa fi cu postu....asta e...oricum am adus info in plus despre buti dar ca sa vezi asta tre sa inveti sa citesti ceea ce cere cel putin 2 ani de scoala:P ca legit eu am mult mai multa experienta ca tine ,la fel si ca forumuser sau cu bot desi mai putin..asa ca daca as fi in locul tau mi-as vedea de treaba..vi tu cu cateva posturi si incepi sa arunci cuvinte gen inghesuit daca te pun sa explici nici nu stii ce sa zici...eu in 400 de pagini de cand urmaresc forumu asta crede-ma ca am ajutat mai multa lume decat o vei face tu vreodata pe acest forum...in rest bafta si sper sa ma suporti.

Am editat mesajul aveau dreptate baietii nu are rost sa ma cobor la niv lui.

bn si acuma serios vorbind piciule mai in ksro au cal mai mare decat iron cladu? ca butu arata silverclad lv 75 si goldclad lv 90.... da nu sunt f sigur ca exista.

Posted

sp33dy io zic ca nu trebuia sa te cobori la mintea lui !

pana una alta adik pana isi ia speedy warn :( :)) ! zicetimi inca 1 data de unde iau chestiile alea cu zerk ,lvl si sp pentru semnatura :D !

Posted

oricum venea ban/warn asa ca iti zic pe romaneste date-n plm cu aluziile tale in caz ca nu stii sa citesti am detaliat despre fiecare but datele tale si nu am folosit tbot.... mare jucator si user de but?(suna aiurea bot:P) mai bn taci "uomule" ca am jucat si legit mai mult ca tine ...igramadit?ma iei de pl ma cu expresiile tale:D WARN WARN WARN WARN WARN WARN WARN WARN WARN WARN WARN WARN LALALALALALALALALALALALALALALA

bla bla bla bla bla bla bla imi iau WARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRN si tot vorbesc cu vreau asta e.

LLLLLLE: zici ca am 10 ani lol=)) am ras cu lacrimi la postu tau partitian:))))))))))))))

bn si acuma serios vorbind piciule mai in ksro au cal mai mare decat iron cladu? ca butu arata silverclad lv 75 si goldclad lv 90.... da nu sunt f sigur ca exista.

pici?....daca ma grabeam unpic faceam unu de varsta ta ma...si mai destept, sau cel putin macar stia sa isi foloseasca IQ-ul nu ca tine care il tii acuns...ca nu se vede ca l-ai folosi,

bafta all

Posted

pici?....daca ma grabeam unpic faceam unu de varsta ta ma...si mai destept, sau cel putin macar stia sa isi foloseasca IQ-ul nu ca tine care il tii acuns...ca nu se vede ca l-ai folosi,

bafta all

nu vorbea cu tine ci cu pici asa k nu te mai simtzi k din cauza ta incepe iara sa iasa cearta

speedy tzias sugera satzi editezi postul buba

si congratz salame

app facusi 39 si facusi si bot trap in jg

sa vezi dita siraia de botzi :))=))

Posted

bafta all

imi place ca folosesti termeni pe care nu ii cunosti si te bagi ca musca in... daca stii expresia:)) Pt cultura ta generala exista pe forum Piciul care are char lv 80 bower si umbla si prin ksro:P si m-a ajutat si inainte cu date si apelam din nou la el:)

Guest Fleabag
Posted

iar da eroarea aia cu C7????????

Posted

iar da eroarea aia cu C7????????

eu nu am nici o eroare ... bine nu am iesit din joc din ultimile 7 h

apropo am inteles ca e event cu extra exp 20 % ?da cand e

Posted

eu nu am nici o eroare ... bine nu am iesit din joc din ultimile 7 h

apropo am inteles ca e event cu extra exp 20 % ?da cand e

AI idee, da si ceva SP-uri?

Posted

Saluty ... speedy din cate imi aduc eu aminte de la npc puteai cumpara doar iapa de lvl 60 ... ca si acuma dealtfel ...dar exista in item mall sau stall daca gaseai ...inorog.... nu stiu sigur cum ii era denumirea:)

Cum merge cu Saytan ? :) sper ca in cateva zile sa il fac si eu ... ca nu e greu deloc... numa ca eu fac grind in locuri indepartate de locurile de spawn ale lui ..si pana ajung are deja 80 % hp .. in fine ..zilele astea o sa il fac sigur :)

In rest bafta la grind ...unique ... as zice bot ..dar mai bine ma abtin :) si la sun-ul de 9 D cat mai multe

PS: pe troy este SUN x-bow 9 D..... SOS blade 9 D.... si SOS light armor head lvl 79 ..era sa uit.. si 2 H sword ... la 2 din aceste cazuri am si ss ... asa ca delectati-va cu ele .. chiar merita :)

http://img55.imageshack.us/my.php?image=sro2008052304053830fl8.jpg

http://img382.imageshack.us/my.php?image=sro2008052304104931tt9.jpg

PS` : nu va legati de numele wolf-ului meu :P ca il slobod pe voi ...(sper ca stiti expresia)

Stima si Respect :tiphat:

Posted

Saluty ... speedy din cate imi aduc eu aminte de la npc puteai cumpara doar iapa de lvl 60 ... ca si acuma dealtfel ...dar exista in item mall sau stall daca gaseai ...inorog.... nu stiu sigur cum ii era denumirea:)

Cum merge cu Saytan ? sper ca in cateva zile sa il fac si eu ... ca nu e greu deloc... numa ca eu fac grind in locuri indepartate de locurile de spawn ale lui ..si pana ajung are deja 80 % hp .. in fine ..zilele astea o sa il fac sigur

In rest bafta la grind ...unique ... as zice bot ..dar mai bine ma abtin si la sun-ul de 9 D cat mai multe

PS: pe troy este SUN x-bow 9 D..... SOS blade 9 D.... si SOS light armor head lvl 79 ..era sa uit.. si 2 H sword ... la 2 din aceste cazuri am si ss ... asa ca delectati-va cu ele .. chiar merita

http://img55.imageshack.us/my.php?image=sr...04053830fl8.jpg

http://img382.imageshack.us/my.php?image=s...04104931tt9.jpg

PS` : nu va legati de numele wolf-ului meu ca il slobod pe voi ...(sper ca stiti expresia)

Stima si Respect

ieri am vazut si eu pe troy un sun head 9d euro...............

:tiphat:

Posted

piciule ce is fructele alea ce se vad la u in inventory la al doilea screen :-? ce ai 250 acolo...

Purification Fruit e questul de la Premium +

Posted

piciule ce is fructele alea ce se vad la u in inventory la al doilea screen :-? ce ai 250 acolo...

completez ceea ce a spus 2 pac pac :) daca strangi 500 de fruits ... primesti 10.000 sp ...si poti face questu de 3 ori .. de exemplu azi voi primi 10 k sp :) ca tremin questu :)

Zmeule tata ... ceva iteme garment? un bow ? daca gasesti sa m-a anunti si pe mine :) chestia e reciproca daca gasesc vreun blade ceva ..esti primu pe lista:) ..

Respect :tiphat:

Posted

completez ceea ce a spus 2 pac pac :) daca strangi 500 de fruits ... primesti 10.000 sp ...si poti face questu de 3 ori .. de exemplu azi voi primi 10 k sp :) ca tremin questu :)

Zmeule tata ... ceva iteme garment? un bow ? daca gasesti sa m-a anunti si pe mine :) chestia e reciproca daca gasesc vreun blade ceva ..esti primu pe lista:) ..

stie cineva la ce preturi sunt sunurile .... wepon ma refer sun si moon cam la cat ajung .... oare peste 2 miliarde ?

Posted

Pe pluto inca nu au aparun sos de 9d :(( !

Ceva sosun de 9d exista pe undeva?:D !

au fost postate cateva imagini in ultimile posturi ... da sunt sunt cateva

Posted

Pe pluto inca nu au aparun sos de 9d :(( !

Ceva sosun de 9d exista pe undeva?:D !

pai pe greece am inteles ca e moon glavie +7 d9 :banghead:

pff eram fata in fata cu satana si mi-a iesit jocu :comp2: :comp1:

Posted

ms de info eu mi-am tras un bow bazat 80+4 phy 61% aproape full blue l-am facut dar critu e 2 atm:) las ca-l fac si pe ala si plange shaitan:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...