ciupilan Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 lol fratilor e bug mare pe silkroad dar e mare mare stai sa va arat 2 poze facut la interval de 2 min si intre timp era eventu si cand te logai dadea c7
PartitiaN Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Hi all, am si io un bot de la botsmall, e super panacuma, il folosesc de 2 zile doar dar e foarte folositor, panacuma toate bune si frumoase, vreau sa intreb care e sansa sa iau ban pe cont daca am Premium, si iteme din Item Mall tot timpul?plus ca mai am si 70 silk pe cont tot timpul?ms de info
Andreas_good Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Hi all, am si io un bot de la botsmall, e super panacuma, il folosesc de 2 zile doar dar e foarte folositor, panacuma toate bune si frumoase, vreau sa intreb care e sansa sa iau ban pe cont daca am Premium, si iteme din Item Mall tot timpul?plus ca mai am si 70 silk pe cont tot timpul?ms de infoNu ai cum sa iei ban...Poate intr-un vis de cosmar!!!SI TRANSMIT UN MESAJ LA TOTI BOTTERI SUNTETI NISTE INCOMPETENTI SI NISTE IDIOTI.DAK NU AR FII PROSTI CA VOI CARE SA CUMPERE MEREU BOT DP BOTSMALL ASTA AR DA FALIMENT BOTSMALL-UL!!!LEGIT4EVER!!!Nu am botat nici macar 1sec de cand joc sro X( si nici nu am avut intentii!!!Dak sunteti tari facetiva ma un caracter de la 0 fara bot si sa il faceti lv 90!Atunci o sa va respect!JOS CU BOTII(INCOMPETENTII)!!!!!!!!!
atentat Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Hi all, am si io un bot de la botsmall, e super panacuma, il folosesc de 2 zile doar dar e foarte folositor, panacuma toate bune si frumoase, vreau sa intreb care e sansa sa iau ban pe cont daca am Premium, si iteme din Item Mall tot timpul?plus ca mai am si 70 silk pe cont tot timpul?ms de infoDaca ai silk....sansele de a nu lua ban tind catre infinit....singurul mod prin care poti lua ban e sa faca aia de la paypal vreo inspectie aiurea si sa se dea singur charge back...asta e singurul mod...Am o intreabre pt astia bunii la full int...numa pt profesionisti ca mine asa :P....am facut si eu in 10 zile un nuker s/s de 56 :P(cu premium si ma tinut-o numai in taxy)..si am mers cu light si cold la 56(la light am bagat nukurile la maxim,imbue la maxim,ceva grass walk si pasiva,iar la cold al 2-lea nuke,pasiva si snow shild)....Acu urmeaza intreabrea:eu cu cold si light merg pana la 90....in rest ce mai bag ?:D..bag bycheon?(ca fapt divers il am pana la 30 :D) sau scot bycheon si bag fire sau cine stie ce ? :)
SimplySimple Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Nu ai cum sa iei ban...Poate intr-un vis de cosmar!!! SI TRANSMIT UN MESAJ LA TOTI BOTTERI SUNTETI NISTE INCOMPETENTI SI NISTE IDIOTI.DAK NU AR FII PROSTI CA VOI CARE SA CUMPERE MEREU BOT DP BOTSMALL ASTA AR DA FALIMENT BOTSMALL-UL!!!LEGIT4EVER!!!Nu am botat nici macar 1sec de cand joc sro X( si nici nu am avut intentii!!!Dak sunteti tari facetiva ma un caracter de la 0 fara bot si sa il faceti lv 90!Atunci o sa va respect! JOS CU BOTII(INCOMPETENTII)!!!!!!!!! domnule andreas nu-ti dovedi varsta aici pe forum...manifestare imatura total...eu nu-mi amintesc sa te fi facut eu salam sau altcineva legit imputit care nu e in stare sa treaca de lv 70.(j/k am zis ceva in genu la ce a zis el) Faza e asa...bafta la lvl legit tuturor dp acest forum...am jucat 1 an si ceva legit si dupa mi s-a hackuit accountu..sa nu mai zic ca fut*t vara in silk 15h/zi ca nemancatu si am regretat mult dupa...eu unul voi buta cum joc e treaba mea cati bani bag in joc idem chestiile astea cu manifestari de wow ce cool sunt joc legit voi sunteti incompetenti mi se par deplasate. Suna gen "EU GIGI,Inima de LEU!!!CU...SABIA!!!...." sper ca v-ati prins :P
atentat Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Nu ai cum sa iei ban...Poate intr-un vis de cosmar!!!SI TRANSMIT UN MESAJ LA TOTI BOTTERI SUNTETI NISTE INCOMPETENTI SI NISTE IDIOTI.DAK NU AR FII PROSTI CA VOI CARE SA CUMPERE MEREU BOT DP BOTSMALL ASTA AR DA FALIMENT BOTSMALL-UL!!!LEGIT4EVER!!!Nu am botat nici macar 1sec de cand joc sro X( si nici nu am avut intentii!!!Dak sunteti tari facetiva ma un caracter de la 0 fara bot si sa il faceti lv 90!Atunci o sa va respect!JOS CU BOTII(INCOMPETENTII)!!!!!!!!!Ce mesaj poetic...o adevarata capodopera!gicule...sro e doar un joc,nu face din el o viata....Si ca fapt divers asa...ce castigi daca esti legit?(stai mai mult timp jucandu-te la calculator in loc sa iesi afr,sa te duci nush pe unde,sa bei nush ce cu nush cine :P...aste-s frumusetile vietii....nu sa faci dintr-o taratura de joc viata...PAREREA MEA)Sp33dyz are dreptate....daca stai 15 ore la calculator iti pierzi viata si dupa o sa regreti ca nu te-ai distrat in timpul ala...Life's good...so bot :X:X
elusion Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 wow ... uite :-j ]mi-am cumparat de toate .. si am uitat de bot ... pff. nu crek imi ajung banii da ia spuneti care e cel mai ieftin bot si care se merita?
Daddysady Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 am o intrebare merge daggar cu cleric adica dupa ce dau bufuri de cleric si pun dagaru raman ca asta nu intelegpoti folosi dagger cu cleric daca vrei sa mergi in partyuri cu clericul si sa stai ^_^ dar unul dintre cele mai bune builduri(parerea mea) este dagger+warlock..pui warlock rod +shield dai stun+division+impotent+sleep si ce blesteme mai ai p acolo,schimbi pe dagger dai desperate +prick si inca un combo desi de obicei nu mai e nevoieAm o intreabre pt astia bunii la full int...numa pt profesionisti ca mine asa :P....am facut si eu in 10 zile un nuker s/s de 56 :P(cu premium si ma tinut-o numai in taxy)..si am mers cu light si cold la 56(la light am bagat nukurile la maxim,imbue la maxim,ceva grass walk si pasiva,iar la cold al 2-lea nuke,pasiva si snow shild)....Acu urmeaza intreabrea:eu cu cold si light merg pana la 90....in rest ce mai bag ?:D..bag bycheon?(ca fapt divers il am pana la 30 :D) sau scot bycheon si bag fire sau cine stie ce ? :)Daca il faci full int ai doar o solutie..sa bagi bicheon la maxim..eu am acelasi build doar ca 7:1 hibrid dar merge si int ca ai mountain shield+snow shield+kd deci mori greu la pvp la cold bagi pasiva+guard of ice+snow shieldla light tot(poti renunta la lion shout daca bagi blade force/sword dance series)la bicheon eu o sa bag tot in afara de blade force dar mai poti renunta la unele skilluri..imp e sa ai combourile,hidden blade si killing blade :cool2:
BeautifulMind Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Daddy gandim la fel in privinta celui mai bun build
PartitiaN Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 wow ... uite :-j ]mi-am cumparat de toate .. si am uitat de bot ... pff. nu crek imi ajung banii da ia spuneti care e cel mai ieftin bot si care se merita?parerea mea ca botsmall e super, cu 9$ iei 120 de ore de botat, fatza de cam tot atatea ore de la Tbot dar cu 16$, cum vrezi, io is multumit de botsmall, P.S. sper sa nu iau warn pt reclama,dar sincer nue o reclama, bafta allsorry ca s-au aprins spiritele pt mesajul meu cu botu, dar sincer daca iti place jocu, ai o familie, muncesti 10 ore pe zi.....botu e solutzia, pt ca pe langa el fac si handgrinding....deci nu pierzi farmecul joului deloc, bafta all
Daddysady Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 parerea mea ca botsmall e super, cu 9$ iei 120 de ore de botat, fatza de cam tot atatea ore de la Tbot dar cu 16$, cum vrezi, io is multumit de botsmall, P.S. sper sa nu iau warn pt reclama,dar sincer nue o reclama, bafta allsorry ca s-au aprins spiritele pt mesajul meu cu botu, dar sincer daca iti place jocu, ai o familie, muncesti 10 ore pe zi.....botu e solutzia, pt ca pe langa el fac si handgrinding....deci nu pierzi farmecul joului deloc, bafta all :right: @kreative fa cu warlock uitate ca am scris mai sus
salam30 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Nu ai cum sa iei ban...Poate intr-un vis de cosmar!!!SI TRANSMIT UN MESAJ LA TOTI BOTTERI SUNTETI NISTE INCOMPETENTI SI NISTE IDIOTI.DAK NU AR FII PROSTI CA VOI CARE SA CUMPERE MEREU BOT DP BOTSMALL ASTA AR DA FALIMENT BOTSMALL-UL!!!LEGIT4EVER!!!Nu am botat nici macar 1sec de cand joc sro X( si nici nu am avut intentii!!!Dak sunteti tari facetiva ma un caracter de la 0 fara bot si sa il faceti lv 90!Atunci o sa va respect!JOS CU BOTII(INCOMPETENTII)!!!!!!!!!eu in locul tau as tacea
SimplySimple Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 parerea mea ca botsmall e super, cu 9$ iei 120 de ore de botat, fatza de cam tot atatea ore de la Tbot dar cu 16$, cum vrezi, io is multumit de botsmall, P.S. sper sa nu iau warn pt reclama,dar sincer nue o reclama, bafta all sorry ca s-au aprins spiritele pt mesajul meu cu botu, dar sincer daca iti place jocu, ai o familie, muncesti 10 ore pe zi.....botu e solutzia, pt ca pe langa el fac si handgrinding....deci nu pierzi farmecul joului deloc, bafta all lol clar le ai cu butu ) plm sa stii si tu e 9$ pt 240 ore de bot vreo 10 zile si tbot 16$ e pt o luna de but si e 17$ asa ca nu mai vorbi decat ca sa te faci de ras. am niste nervi de mor FMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SHAITANU MATII
Daddysady Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 lol clar le ai cu butu ) plm sa stii si tu e 9$ pt 240 ore de bot vreo 10 zile si tbot 16$ e pt o luna de but si e 17$ asa ca nu mai vorbi decat ca sa te faci de ras. am niste nervi de mor FMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SHAITANU MATII lasa ma omu in pace ca e prima lui luna de bot...nu toti boteaza 24/24 ca tine sa le ajunga doar 10 zile :P :P las' k oricum sanse mici la shaitan
SimplySimple Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 lasa ma omu in pace ca e prima lui luna de bot...nu toti boteaza 24/24 ca tine sa le ajunga doar 10 zile :P :Plas' k oricum sanse mici la shaitan1 te bagi degeaba...numa pt crestere in gaming...2 nu butez 24/24 am zis ca asa e teoretic o zi avand 24h....si de shaitan nu era vorba ca nu l-am luat ma doare undeva de kill tot o sa-l iau nu e asta prob.am murit la el si in loc sa iau exp cum voiam am luat pl drumu spre town.
atentat Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ce-s cu banatii aia din guildul dracula?..arata pe rev 6 ca-s vreo 7 de lvl 57 banati....Ereau gold boti de-ai vostri sau ce ereau? ...chiar toti 57? :)
salam30 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 http://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/g.php?h=357&i=sro2008052302540881tu3.jpg
aionys Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 mai baieti ce zicei ca nuker sa trec de pe light imbue pe ice imbue ca freeze e desatul de bun :D
SimplySimple Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 http://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/g.php?h=357&i=sro2008052302540881tu3.jpgBINE SALAMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE bun asa:) primu roman care l-a luat.
PartitiaN Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 lol clar le ai cu butu ) plm sa stii si tu e 9$ pt 240 ore de bot vreo 10 zile si tbot 16$ e pt o luna de but si e 17$ asa ca nu mai vorbi decat ca sa te faci de ras. am niste nervi de mor FMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SHAITANU MATII Ms celor care mi-au loat apararea Dar tre sa ii raspuns la ofticatu asta de Sp33dyz, draga Sp33dys eu am incercat sa il ajut din propria experientza pe unul care cerea acest ajutor, daca te-a ofensat intr-atat raspunsul meu, trebuia sa imi scrii mie pe privat sau pur si simplu sa ignori mesajul meu si ca un bun "forumuser" ce esti u sa fi dat un raspuns mai complet decat al meu care sa il ajute pe cel care avea nevoie de aceste info, dar cum tu te crezi un mare jucator si user de bot care te iriti de la un raspuns care poate nu e complet nu imi ramane decat sa imi exprim parerea de rau ca trebuie sa suportam si astfel de "U"ameni, bafta all ... kiar e prima mea experientza cu bot, dar mai am timp sa invatz , astfel nu voi ajunge un "ingramadit" ca si unii (Sp33dyz) sorry de interventiile mele sporadice, dar din respect pt player-i care vor sa ajute nu doar sa acuze am sa ma limitez doar in a citi aces forum
BeautifulMind Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Peste o luna o sa scrie _ExtaZ_ killed Main Shaitan Cresc cresc ieri mi'a facut un wizz de 64 plvl ... mergea ca uns ... dar a luat disconnect