Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

asta este ...oare ii da drumu la 2 ?sau mai devreme

speram ca mai devreme...btw merge instalat 1.150 pt cei care nu l-ati instalat deja.

EDIT:botsmall are inspectie pe site :>:>:> poate scot butu rpd.

Posted

Hehe eu ma duc la 12 la sc nu am probleme :))

MA SA MA KC IN EA DE EROARE CU RUNTIME X(X(X( NUSH CE DREAQ ARE MA MEREU CAND VREAU SA INSTALEZ SRO FACE ASA CAND AJUNGE LA MEDIA.PK2 DA EROARE CU RUNTIME ERROR SI TREB SA MA DUC LA UN PRIETEN SA INSTALEZE LA EL JOCU' SI DUPAIA MI-L TRAGE DEJA INSTALAT PE DVD

x(x(x(

Posted

oioo exact knd ajung akasa de la sc^^ so, Legend 3 get ready cuz Im coming ^^, btw sper k si ajtia de la bot258 au scos versiunea noua k de nu ii bat :))

Posted

MDEA nu se mareste mastari 300/300 ramane si la lvl 100 tot asa deci o sa jucam cu 3 mastari adica heuskal fire litning ...... ( asa am ales eu)

stai calm:)) nu mai creste mastery deloc si la 150 o sa ai imbue + arma si atat:))

Posted

salut! vreau sa fac un caracter nou full bot. ... am sa iau un grab pet si un sp ticket ( sa nu farmez) as vrea euro. cine imi poate da un site unde se vinde un bot serios... si as vrea preturi si modalitatea de plata. ( si ce-mi sugerati ca si caracter? ) thnx!

Posted

poi poti incerka www.bot258.com e turbo srobot (Tbot) e foarte bun preturile le gasesti pe site.... si dak vrei un charr euro sa buteze, fati un rogue pe xbow e foarte bun la butat ^^ parerea mea, eu asha am si e super bun si super tare ^^.... app pt Tbot poti plati si cu bani in jok iar dak ai nelamuriri cu botu ii poti contacta live pe site pt k au live chat ^^

Posted

dc sar mari xp rate??

joymax vrea sa ramanem cat mai mult in joc sa cheltuim cat mai multzi bani (nu k eu as face asa ceva :P)

o sa fie doar un event cu xp mai mult dar nu cred k dureaza mai mult de 1 saptamana max 2

edit: mersi speedy k neai dat linkul....stiam filmul dar vroiam melodia si era in coments

thx again :P

Posted

e cam mult :D

ma gandesc la un dagger. cei care aveti experienta ce ziceti? imi e frica la euro sa nu moara cand da de un giant si 2 campioni de ex.

Posted

e cam mult :D

ma gandesc la un dagger. cei care aveti experienta ce ziceti? imi e frica la euro sa nu moara cand da de un giant si 2 campioni de ex.

fa un chinez mai bn butezi linistit:) si dupa daca iti vine chefu iti cresti euro cu el:)

Posted

Oo. legend III....naspa ca se pune acum eventu ca am mana in ghips....anyway sp33dyz in vid. ala am vazut ceva un fel de gdf...seamana pe trader red flag feemale...dar era pe male se poate sa se bage acuma?

Posted

am sa-mi fac un chinez pe bow pt butare linistita :D si pt unici

ps. caut guilda .. viitor 24/24 buter. nu conteaza serverul :D si daca aveti si 1 mill pt animal :D ::D:D:D:D:D:D:D serios caut guilda indiferent de serv ....

p.s.2 si 1 mill :D

Posted

gabutz dar park u urai botzii

ce tea apucat?? o_O de la un timp toata luema se apuca de bot si e pacar (da stiu k o sa ma facetzi ipocrit dar macar acuma sunt legit si e mult mai bine)

Posted

cand incepi de la lvl 1 de 5-6 ori .. nu prea mai ai chef deloc de jucat... tu ai guilda de letiti avalon? sunt aia tari nu? dai si tu un mill :D ?

Posted

salut! vreau sa fac un caracter nou full bot. ... am sa iau un grab pet si un sp ticket ( sa nu farmez) as vrea euro. cine imi poate da un site unde se vinde un bot serios... si as vrea preturi si modalitatea de plata. ( si ce-mi sugerati ca si caracter? ) thnx!

Tinere tu parca erai unu din tipi care striga sus si tare in campania anti-bot...?!? sper sa nu ma insel ..acum te-ai gadit si tu ce merge sa bagi botu ..ce ai zis imi las 1 silk pe char si nu imi iau ban .. eu bine nu iti vreau raul si chiar iti urez bafta.. :dooh: dar raman la parerea ca intr-o zii cei din urma vor fii cei dintai` si cei dintai` vor fii cei din urma.. asa ca un bot nici odata nu va avea liniste cand se face curat pe server ...

Visez la ziua cat toti veti fii boti(sper sa nu fie asa) ...cine stie poate o sa vorbesc singur pe site pe aici .. sau poate numa cu alexxxx si bil ..

Stiu ca in raport eficienta/ lvl ...cel putin eficienta boti vori fii inaintea mea...nu stiu daca si lvl .. mi-am propus sa fac lvl 90 cel mai repede legit asa ca alexxx te provoc sa ne duet ...

PS: scuzati greselile de ortografie dar am ochii injectati (nu am dormit) si asta ca sa fac cat mai mult % chit ca nu am inca 99 % :|

PS`: nu incep discutii privind botingu mi-am spus si eu pararea doar ca fapt divers :)

Respect all :tiphat:

Posted

hey ai uitat de mine :P nu esti singurul legit de ici :P

si gabuz da sunt in uniune cu avalon in a doua guilda k putere din uniune Midnight

dak joci pe venus o sa incerc sa te ajut dar eu tzias sugere sa mergi legit k de la 42+ intri in penons pty si mere super rpd lvl dupa intri la pegs (power earth gosts) si tot asa

eu nam mai jcuat k am avut oleak de invatzat dar cand ma apuc (cel mai probabil azi si maine) fac lvl k nebunu :P

Posted

piciu .. mai incet cu *tinere* nu am nevoie de sarcascmul tau ... mai ales ca eu am avut un 77 .. tu inca nu ... si am jucat legit pana in momentul de fata ( inca nu am but) numai ca vreau sa ma apuc cu un avantaj . dash .. avalon era pe mars sau unde? chiar as vrea sa joc .. da-mi un buzz pe ando_ando1 (dash)

primul :)))))))))))))))))))))))))))))))))

si am jucat pe psro ala .. am facut un nuker sa vad cum e ... e nasol :) la lvl 67 full farm fire si ice ... mi-o luam la pvp de nu mai stiam de mine. deci tot full str... dash da-mi buzz :D

Posted

Tinere tu parca erai unu din tipi care striga sus si tare in campania anti-bot...?!? sper sa nu ma insel ..acum te-ai gadit si tu ce merge sa bagi botu ..ce ai zis imi las 1 silk pe char si nu imi iau ban .. eu bine nu iti vreau raul si chiar iti urez bafta.. :dooh: dar raman la parerea ca intr-o zii cei din urma vor fii cei dintai` si cei dintai` vor fii cei din urma.. asa ca un bot nici odata nu va avea liniste cand se face curat pe server ...

Visez la ziua cat toti veti fii boti(sper sa nu fie asa) ...cine stie poate o sa vorbesc singur pe site pe aici .. sau poate numa cu alexxxx si bil ..

Stiu ca in raport eficienta/ lvl ...cel putin eficienta boti vori fii inaintea mea...nu stiu daca si lvl .. mi-am propus sa fac lvl 90 cel mai repede legit asa ca alexxx te provoc sa ne duet ...

PS: scuzati greselile de ortografie dar am ochii injectati (nu am dormit) si asta ca sa fac cat mai mult % chit ca nu am inca 99 % :|

PS`: nu incep discutii privind botingu mi-am spus si eu pararea doar ca fapt divers :)

Respect all :tiphat:

piciule char lv 70 full legit apoi lv 78~80 legit no silk la niciunu

dupa am bagat silk cu bot s-a terminat butu jumate de farm (60k sp) facuti manual:) poate prin vara mai joc legit dar vara trecut am pierduto in fata pc...prefer boting decat sa fac la fel.

da e vers 1.151 :)) oricum srv in check la 1 cred ca termina...

Posted

mda my bad e iar insp:)))

[Weekly Inspection] Weekly Server Inspection Notice(Revised) May 20, 2008

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : May 20, 2008 13:00~22:00 Silkroad Standard Time (9 hour duration)

[Patch]

- Level limit will be increased to 90.

- New items, new area Roc Mountain, new quests and new skills will be added.

- 'Capture the Flag' event will be added.

- 'Increadible Additional Experience Points' event will be added.

- New premium avatar item 'Wedding Outfit' will be added.

- Regarding bug getting disconnected when loading the guild emblem will be fixed.

* Time lost on premium items(Gold/Silver Time, Premium Gold/Silver Time, Ability pets) will be restored.

* All the servers will be opened in the order the inspection is completed.

Users who have problem with downloading new client, we recommend our users to download at FileFront, Gamershell, Fileshack and Fileplanet.

aha o *** mai jucam la 3 da drumu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...