ciupilan Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ma fratilor dar au banat azi nu gluma 1432 numa pe hercules si la ora asta ii gol servaru dar iar au banat pe nedrept un prieten de al meu a luat ban pe 3 caractere la 3 ture de ban:((((( saracu nu apuca sa treak de 50 k ia ban
deathrazor Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 daca ai bani te pots de scos skillurile incearca :P btw ai cumparat gold pt sunuri sau ai produs tu ? sau i-ai furat (nu-i nici o rusine ) skillurile de la d9 sunt mai bune la bicheon decat la heuskal ..nush daca ai luat asta in calcul Stie cineva cand se baga fortressurile din celalalte orase ..pe cea din hotan o sa fie bataie..imaginativa ca scoate comandantul o caruta de bani..trebe sa ii scoata in cateva transe ca nu ii incap in inventar pff Sa zicem ca 65 produs si 35% cumparat! Nu am furat nici un gold (cu toate ca as fi vrut sa ard niste turci de cateva sute mil :> l, ca si eu m-am ars de 200mil, dar aste e)
colombo Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ma fratilor dar au banat azi nu gluma 1432 numa pe hercules si la ora asta ii gol servaru dar iar au banat pe nedrept un prieten de al meu a luat ban pe 3 caractere la 3 ture de ban:((((( saracu nu apuca sa treak de 50 k ia banPai ia ban daca are bot :)
AdYY_89 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 nici eu nu am luat ban :D:D, dak kumperi silk nu iei ban , intotdeauna pastreaza cel putin 2 silk pe account si nu iei ban :), mai ales dak ai si premium^^, dar smecheria e sa ai silk pe caracter cel putin 2 silk, eu tot mereu las vreo 6 silk
ciupilan Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 DIN PACATE SI EU AM FOST O VICTIMA A BANULUI PE NEDREPT DIN A 2 SERIE DE BAN DAR PE CARU ASTA NOU MAM INVATAT MINTE SI AM BAGAT SILK SI MIAM LUAT EPURAS CEEA CE PE ALA NU FACUSEM DAR NICI BOT NU FOLOSISEM:((
The Dash Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 nush ce va stresatzi voi k eu cat am fol bot (aproape un an) nu am luat ban deloc si nici silk nu miam luat si nici botu nu lam platit primele 11 luniacuma toate characterele intacte nici unul banchiar nu va intzeleg ce va stresatzi atat
skorpyo93 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 de la joymax special pt tine: Bot User List and Punishment Notice 05/19 (Revised) May 19, 2008 Hello. This is Silkroad Online. We apologize to our users for the delay in posting our latest massive bot list. The process of arranging the list has taken more time than we had expected. However, we are now done sorting the list, and the bot list will be posted more often. The bot list of all servers has been posted, and we will be continually investigating bot users and when found, we will be punishing them. Previous bot list has been replaced with new one.To view the massive bot punishment list, please click here. This is not the end and our war against the bots continues... To Bots : Now, it is time to leave! * When looking for specific players on bot punishment list page, please use the search function by pressing CTRL and F. * 32,027 bots have been banned. fix cat ai zis sa baneze boti si s-au conformat. "THE SAGA CONTINUES "
elusion Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ca tu esti smecher .. noi nu suntem :-j cand se baga 90? ;) nu am luat roc
alexxx70 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 aku sa vedetzi boti ce zboara k cika bye bye to all bots ^^, sper sa nu fiu printre ei )) ...vechea poveste...adik..."pleaca ai nostri, vin ai nostri"...cum acest joc a inceput pt multi sa devina o afecere de fapt vor aparea cat de repede lvl botii si gold botii inapoi...e mai usor pt cei ce au lvle mai mari ca vor avea oleak de spatiu sa se invarta pe spoturi dar nici asta nu va dura mult... Daca am sa ajung vreodata sa port echipament 9D atunci raman pe garment ... protectorele arata ca naiba si un picut gay, iar armura nu ma ajuta de nici un fel. K si garmentul arata ciudatel. In mod sigur nu am sa port hat`ul .. e dubios rau :D ...e bun daca ziceti ca arata oleak gay protectorul ca am char female :nanana: nush ce va stresatzi voi k eu cat am fol bot (aproape un an) nu am luat ban deloc si nici silk nu miam luat si nici botu nu lam platit primele 11 luni acuma toate characterele intacte nici unul ban chiar nu va intzeleg ce va stresatzi atat ...ce sa-i faci man,unii au noroc altii nu prea...c'est la vie toujours parshiva :P RESPEC"ALL
The Dash Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 asa k tot am uitat fazadeci botzii nu se pot teleporta in rock mountain (cel putzin din cate miau zis cei din ksro) si ei vor sta tot la snipers gens etc deci faza k se elibereaza e falsadar sa zicem k nu e adevarat si se pot teleporta e o faza continua pleak aia de la shamani sniperi (takla in general) si vin aia de pe ice si tot asa deci e un cer continu asa k nu va bucuratzi k vor fi goale locurile.
salam30 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 bine spus dashoricum eu cred ca merge sa te teleportezi
alexxx70 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 asa k tot am uitat fazadeci botzii nu se pot teleporta in rock mountain (cel putzin din cate miau zis cei din ksro) si ei vor sta tot la snipers gens etc deci faza k se elibereaza e falsadar sa zicem k nu e adevarat si se pot teleporta e o faza continua pleak aia de la shamani sniperi (takla in general) si vin aia de pe ice si tot asa deci e un cer continu asa k nu va bucuratzi k vor fi goale locurile....pai cand au bagat faza cu imagine codul ala se bucura lumea ca nu se mai pot autologa botii,iaca ca acu se autologeaza presupun,asa ca dupa cum am zis,e o afacere si deci cerinta pietii va fi ca botii sa se teleporteze,deci se vor teleporta...sau daca nu cine ii opreste pe propietarii botilor sa isi duca charul in Rock Mountain si sa il lase acolo sa boteze si dupa un timp X sa il trimita in oras si apoi sa il aduca inapoi full de potiuni si tot asa...asa ca The Dash are dreptate si cu faza ca in locurile de la generalii din Takla eliberate de astia mari vin ailalti din urma si tot asa,se muta toata lumea mai la deal :PRESPEC"ALL :tiphat:
SimplySimple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 oare cand anunta ceva de insp?:)ca abia ast eu:)) ce ziceti apare shaitan de la inceput?
ciupilan Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ma oricum amu dupa ce apare legend 3 o sa schimbe toti boti toate no dc si multi clienturile o sa se fak altele si dk no sa meark sa te teleportezi adio botat o sa faceti si voi tot de mana lev:)))))))))))) in special pt cei care numa bot stiu sa tina=))))))))) amu o sa vedeti si voi ce inseamna sa te chinui singur
SimplySimple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ma oricum amu dupa ce apare legend 3 o sa schimbe toti boti toate no dc si multi clienturile o sa se fak altele si dk no sa meark sa te teleportezi adio botat o sa faceti si voi tot de mana lev:)))))))))))) in special pt cei care numa bot stiu sa tina=))))))))) amu o sa vedeti si voi ce inseamna sa te chinui singurnu's sanse ...nu e greu sa duci butu manual pe spot si sa dai auto training:) iti dai seama ca nu si-ar strica joymax afacerea...asta e o treaba facuta sa cumperi si mai mult silk pt reverse scrolls ca sa isi dea butu si sa apara direct pe spot:) ca are opt daca nu stiati :P asta e smecheria cu rok mountain
salam30 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ma oricum amu dupa ce apare legend 3 o sa schimbe toti boti toate no dc si multi clienturile o sa se fak altele si dk no sa meark sa te teleportezi adio botat o sa faceti si voi tot de mana lev:)))))))))))) in special pt cei care numa bot stiu sa tina=))))))))) amu o sa vedeti si voi ce inseamna sa te chinui singursa mori tu
colombo Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Deci dupa cum vad Cam toii folositi bot sau ma insel /?
The Dash Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 eu is legit pt k asta e requirement in uniunea Avalon :P de pe legit mam bagat bot dupa legit dupa iara bot si iara legit prima data am juta k disperat cu glavierul meu sal fac full farm si era un chin mah sa faci farm cu un glavier dupa mam enervat k totzi prietenii mei anti botzi au devenit botzi si mam lasat de joc vreo 2 luni si am bagat si eu bot dupa iara mam bagat legit pe neptun dupa iara bot pe un nuker pe zeus (de 47) si acuma iara legit cu wizardul pe venus.....alta viatza cu toata luema on si ai cu cine sa vb nu totzi afk plus k in pty e mult mai fun well thats the story of my life now i gtg good night everybody
Guest massakre_91 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 eu nu folosesc nu risc ca mie pacat de nukarelu meu am muncit mult si nu am chef de bann mai bine ma straduiesc toata ziua sa fac lv decat sa ajung 70 si sa imi bage mortu in casa
salam30 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 MA EU NU CRED CA DA BAN ATAT TIMP CAT PLATESTI BOTUDACA FOLOSESTI BOT CRACKUIT SAU DALA MOCA SI NU AI GRIJA DE EL SI BOTEZ NON STOP ITI VEI LUA BAN
SimplySimple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 mda la 2 da drumu la servere bag ceva ca is plecat fgm de sro.
SimplySimple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 hehe am reusit ultimu on page:))pffff vreau neaparat sa intru cand da drumu prima oara ><doamne ce profa handicapata pot sa am a mutat de 3 ori teza ca e prea proasta sa faca subiecte fmm trebea sa o dau ieri si acu cica o dau azi...stateam si eu acasa:|