Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

nu tre sa ai staffu +5 :D

da fa un calcul 50 x 8 =400

excludem ca ar fi toti on dar avand in vedere ca sunt activi 250 tot sunt si e indeajuns :D si e greu sa le ia altcineva fw ca tre sa aiba destui sun sa reziste sa sparga poarta

stiu ca e topic isro dar .... De unde iau si eu ksro ? un site oficial sau ceva lincuri de dw lasati pm pls :beer:

dai search pe google " kr silkroad "

si ai sa gasesti :D

Posted

200 silk inseamna 20 $

dolari nu euro

si vezi si tu cat e cursu si faci calculul20 x 23400 aproape 50 ron

mie pt 50 silk mio luat 14.1 lei adik 141.000 lei deci cirk 60 lei 200 silk amu nu dk iei cate 50 cate 50 dk iei direct 200 poate e mai puti k nuti oprestr comision la fiecare tranzactie:P

Posted

piciu am si eu eu o rugaminte sau care mai puteti afla la serverele cu cap max 90 (servere ma rog csro jsro etc) cum au oamenii setu ca ultimu set ar veni 85-90 si nu vad monstrii mai mari de lv 88....

Posted

piciu am si eu eu o rugaminte sau care mai puteti afla la serverele cu cap max 90 (servere ma rog csro jsro etc) cum au oamenii setu ca ultimu set ar veni 85-90 si nu vad monstrii mai mari de lv 88....

Saluty :) hehehe e simplu de la npc :) cumperi itemele si tii le faci ++ blue ..alea alea... btw ..m-am reapucat de isro :D sunt tare tare curios cat o sa rezist in razboiul contra botilor ... pur si simplu fac spume la gura cand ii vad.... si cum in silk numa boti peste tot... v-a trebui sa ma incarc cu nizvar tone de nervi ... dar nah ...e mai bine .. tinand cont ca ma reintorc pentru prietenii mei :) chiar merita :P

Respect all

Posted

Saluty :) hehehe e simplu de la npc :) cumperi itemele si tii le faci ++ blue ..alea alea... btw ..m-am reapucat de isro :D sunt tare tare curios cat o sa rezist in razboiul contra botilor ... pur si simplu fac spume la gura cand ii vad.... si cum in silk numa boti peste tot... v-a trebui sa ma incarc cu nizvar tone de nervi ... dar nah ...e mai bine .. tinand cont ca ma reintorc pentru prietenii mei :) chiar merita :P

Respect all

de la joymax special pt tine:

Bot User List and Punishment Notice 05/19 (Revised) May 19, 2008

Hello. This is Silkroad Online.

We apologize to our users for the delay in posting our latest massive bot list. The process of arranging the list has taken more time than we had expected. However, we are now done sorting the list, and the bot list will be posted more often.

The bot list of all servers has been posted, and we will be continually investigating bot users and when found, we will be punishing them. Previous bot list has been replaced with new one.To view the massive bot punishment list, please click here.

This is not the end and our war against the bots continues...

To Bots : Now, it is time to leave!

* When looking for specific players on bot punishment list page, please use the search function by pressing CTRL and F.

* 32,027 bots have been banned.

:)) fix cat ai zis sa baneze boti si s-au conformat.

Posted

Respect all

pici misca-ti fizicu pe troy...ti s-a indeplinit dorinta....32k boti banati...te asteptam :D

Posted

Pe Athens la FW s`a castigat cam 70 mil max. Si boti pe Athens sunt garla. Deci cand se vorbeste de peste 1 mld se abereaza. Ma rog cel putin asa e pe Athens poate pe alte servere o fi altfel.

Posted

faza cu 1 miliar in 2 sapt e adevarata

uniunea mea ia peste 500mil pe saptamana deci rezulta aprox 1miliard pe 2 sapt

faza cu protector la 9deg.....eu no sami pun niciodata dak am caracter male

atzi vazut macar cum arata?? mult prea gay k sa fie purtat

in rest bafta

EDIT: DOAMNE......iara mia sters semnatura X( X( X(

in curand o sa am avertizarea mai mare dak continua asa X(

Posted

Daca am sa ajung vreodata sa port echipament 9D atunci raman pe garment ... protectorele arata ca naiba si un picut gay, iar armura nu ma ajuta de nici un fel.

K si garmentul arata ciudatel. In mod sigur nu am sa port hat`ul .. e dubios rau :D

Posted

Daca am sa ajung vreodata sa port echipament 9D atunci raman pe garment ... protectorele arata ca naiba si un picut gay, iar armura nu ma ajuta de nici un fel.

K si garmentul arata ciudatel. In mod sigur nu am sa port hat`ul .. e dubios rau :D

mie imi place garm 10d mai ales la female:) si euro armoru 10d :))) e prea belea:)) zici ca esti tanc:))

Posted

aku sa vedetzi boti ce zboara :)) k cika bye bye to all bots ^^, sper sa nu fiu printre ei :))))

Chair crezi ca baneaza boti? :)))...sa fim seriosi.....inspectia aia a fost la caterinca.....ei iti dau ban pe caracter nu pe ip...si iti faci alt cont si joci iar...problema e ca ei baneaza plaiery cu bot...nu baneaza gold boti cares cam 1500 pe fiecare srv...De ex pe hera sunt 283 de banati....cu ce ma incalzeste pe mine ca au banat 300 de oameni....ca oricum tot full e srv-ul...

Posted

de fapt e chiar invers

nu baneza playerii si baneza gold botzii

de 1 an nu sau mai banat boti playeri si sau banat doar gold botzi k sa le faca pe plac legitzilor (asa k mine :P)

Posted

Dash are dreptate ...cu cateva mici exceptii (playeri care au free bots si fara silk) au fost dati afara doar gold boti.

De data asta pot spune ca sunt cat decat multumit. Pe Athens au fost dati afara 1300 boti. Pacat ca or sa vina mai multi si cu forte mai proaspete =))

Posted

da dar macar o sa fie goale unele locuri (dak nu cumva au facut si acuma joymax k data trecuta, au pus gold boti din listele vewchi numa k sa zik, k ia banat)

Posted

Respect all

daca zici si care npc :cool2:

ca ultimu gear e lv 85-90 respectiv:

85 hands

86 shoulders

87 foot

88 head

89 legs -astea doua fiind problema de la cine pica :)

90 chest -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...