Guest Fleabag Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 imi pare rau pt natia ta de om sau specimen ce esti nu aveti incredere in asta orice var zice in rest salut .ce faci ?bn fac mey umbra de parizer....oleaca la farming
salam30 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 bine ca am aflat ce nume are charu tau sa stiu de cine sa ma feresccica sa facut baiat de treaba..sp33dy are incredere in el
salam30 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 are antecedentefurturi chesti dastea josnicegata nu vreau sa mai vb de el ca nu merita
Guest Fleabag Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 dar care e faza scammer? am reputarie foarte proasta ) sunt baiat rau.....eu de abia stiu sa joc sro dapai sa fac scam
Daddysady Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 are cineva un no-dc sau un loader?ca nu mai stiu und l-am pus :)
salam30 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 am reputarie foarte proasta ) sunt baiat rau.....eu de abia stiu sa joc sro dapai sa fac scam no comment
Daddysady Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 pff si mai am si pb cu calcu..iese brusc din joc fara eroare ..alt client care sa nu dea eroare dinaia nu aveti?sau un antivirus free :) ca nu mai am smf
ciupilan Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 salutare all nam zis demult nimik...ji ce mai ziceti k mai e o zi si baga nebunii astia cap 90 in sfarsit se poate face lev 80 mai repede...
Daddysady Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 salutare all nam zis demult nimik...ji ce mai ziceti k mai e o zi si baga nevun aastia cap 90 in sfarsit se poate face lev 80 mi repede...dc? ca se muta botii in rock?sau ca baga eventul ala cu exp..nu cred ca da mai mult de 10-15 % exp
SimplySimple Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 cearta peste cearta creste fleabag in gaming:)) asta ca o concluzie...in rest nu ma bag.
ciupilan Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 dc? ca se muta botii in rock?sau ca baga eventul ala cu exp..nu cred ca da mai mult de 10-15 % expnop..ci k o sa fak multi lev 90 care pot face taxi la mmobi aia de 85-86 si unu de lev 78 cumpara taxi acolo si face mai repede....
salam30 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 mam uitat la pozele alea daddytoti sunt pe physical attack in afara de rocky ala care mai da si cu magam puso nu cred ca mai raman pe garm ,in cel mai rau caz protector
Daddysady Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 si eu sunt int garment dar nush daca ma mut :P oricum bag cold 90 prea secsi garmu..care nu stiti cum arata spuneti ca pun poze^^ btw care cunoasteti vreun comandant de fortress ca am auzit ca scot cate 1 miliard la 2 saptamani...
deathrazor Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Nasol ca ala rocky da si cu phy :( . Vroiam sa ma duc direct acolo, gasisem un loc bun ptr botulache in csro.@salam ai heuksal in lvl 80? daca da com este ca pur int in spear, ca vrea sa trec pe spear!
alexxx70 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 noua moda lansata de daddysady reply fara text:)) ...da,dar tre sa recunoastem ca ne da info interesante... mam uitat la pozele alea daddy toti sunt pe physical attack in afara de rocky ala care mai da si cu mag am puso nu cred ca mai raman pe garm ,in cel mai rau caz protector ...bine ca sunt deja pe protector,e clar,raman asa... si eu sunt int garment dar nush daca ma mut :P oricum bag cold 90 prea secsi garmu..care nu stiti cum arata spuneti ca pun poze^^ btw care cunoasteti vreun comandant de fortress ca am auzit ca scot cate 1 miliard la 2 saptamani... ...si eu la fel Daddy,tot cu cold 90,but light first... ...1 miliard la 2 saptamani?pai daca e adevarata numai jumate din suma si tot e klumea...sunt curios si eu daca e adevarat sau numai zvonuri... RESPEC"ALL :tiphat:
salam30 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Nasol ca ala rocky da si cu phy :( . Vroiam sa ma duc direct acolo, gasisem un loc bun ptr botulache in csro. @salam ai heuksal in lvl 80? daca da com este ca pur int in spear, ca vrea sa trec pe spear! am lv 4 pasiva de la heuksal si va fi lv 3 ca o sa merg cold 90 light 90 fire 90 ...la pvp tre mult gold adik set super p*zda cu bluuri 100% am 9800 hp si imi lipseste 1 str in totalul maxim pe toate itemele noi am scos 770 mil tura asta la fw cam putin; depinde cati buti sunt in jangan )))))))) ca aia ne fac goldu da sa stiti ca nu e chiar asa roza treaba...sa spune ca faci 1 miliard /7 guild si / la cati playeri au fost sa spunem ca da 100 mil de guild impartit la 20 de insi asa in medie ..deci nu iei chiar asa mult spun 100 mil pt ca bani trebuie si pt a upgrada portile turnurile....chestile astea nu stiu nici un amanunt
Daddysady Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Nasol ca ala rocky da si cu phy :( . Vroiam sa ma duc direct acolo, gasisem un loc bun ptr botulache in csro. @salam ai heuksal in lvl 80? daca da com este ca pur int in spear, ca vrea sa trec pe spear! am eu heuskal mai ridicat decat salam ^_^ stunul de la heuskal e folositor dar ghost spear face diferenta si daca prinzi si crit slabe sanse sa mai stea in picioare(din cate stiu eu u ai sunuri :P deci clar moare ) oricum am inceput sa il scot k mi s-a pus pata sa ma mut p bicheon..sunt 7:1 hibrid imbue light sunt curios c damage o sa dau :dontknow: Se cunoaste foarte mult diferenta de protectie de la shield..de cateva zile am inceput sa ridic bicheon si am mers la pvp dezbracat(doar cu acc +head) si cu un sword de 68 si un shield 72+3 p care le aveam prin storage si un arcas de 76 nu ma putea omori cu snow shield(am freeze lev 3 parca) @salam : daca e masterul zgarcoman tine pt el :P
deathrazor Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Eu vreau sa il ridic in 80 sa vad com este! @dadysady gata cu sunurile!
Daddysady Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 daca ai bani te pots de scos skillurile incearca :P btw ai cumparat gold pt sunuri sau ai produs tu ? sau i-ai furat (nu-i nici o rusine ) skillurile de la d9 sunt mai bune la bicheon decat la heuskal ..nush daca ai luat asta in calcul Stie cineva cand se baga fortressurile din celalalte orase ..pe cea din hotan o sa fie bataie..imaginativa ca scoate comandantul o caruta de bani..trebe sa ii scoata in cateva transe ca nu ii incap in inventar pff
ciupilan Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 si eu sunt int garment dar nush daca ma mut :P oricum bag cold 90 prea secsi garmu..care nu stiti cum arata spuneti ca pun poze^^ btw care cunoasteti vreun comandant de fortress ca am auzit ca scot cate 1 miliard la 2 saptamani... EU CRED K II MINCIUNA CU 1 MILIAR IN 2 SAPTAMANI PE HERCULE DE CAND SA FACUT FW II O SINGURA GUILDA CARE O ARE SI E DE NEINVINS NUMA LEV 80 WIZARD SI WARRIOUR SI MASTERU DE LA GUILDA NICI MACAR STAFU +5 NUL ARE II VARZA..
salam30 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 care cine ce si cum are sunuri nu e zgarcit omu : dar am impresiat ca toate prostiile pe la fw sunt f scumpe
ciupilan Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 am lv 4 pasiva de la heuksal si va fi lv 3 ca o sa merg cold 90 light 90 fire 90 ...la pvp tre mult gold adik set super p*zda cu bluuri 100% am 9800 hp si imi lipseste 1 str in totalul maxim pe toate itemele noi am scos 770 mil tura asta la fw cam putin; depinde cati buti sunt in jangan )))))))) ca aia ne fac goldu da sa stiti ca nu e chiar asa roza treaba...sa spune ca faci 1 miliard /7 guild si / la cati playeri au fost sa spunem ca da 100 mil de guild impartit la 20 de insi asa in medie ..deci nu iei chiar asa mult spun 100 mil pt ca bani trebuie si pt a upgrada portile turnurile....chestile astea nu stiu nici un amanunt ADIK KUM BOTI VA FAC VOUA BANII LA FW K NUMI DAU SEAMA KUM?
Daddysady Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 pai ei iau 20% din tot ce se cumpara in jangan..deci cu cat mai multi boti cu atat mai multe pots se cumpara