Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

am primit si eu eroarea aia cu ???????? am dat acolo pe un button tot cu ??? (cred ca era ceva cu exit eusa_pray.gif ) dupaia am dat click pe joc si mergea banana.gifbanana.gif

Guest doandesh
Posted

ce fain de tine tongue.gif

la mine odata ce am primit eroarea cand intru dupa cateva secunde primesc iar

daca fac alt erou joc 30 min shi primesc iar eroare shi dupaia pe eroul ala primesc iar intruna eroare cum intru sad.gifsad.gifsad.gif

Guest doandesh
Posted

PLS HELP WITH THIS STUPID ERROR sad.gif!!!!

user posted image

Posted

Ma nu intelegeti fiindca sunt caractere chinezesti/koreene. Daca nu ma insel limba sistemului de operare al dumneavoastra este default english. Tampenia aia apare oricarui jucator, fiindca jocul este facut prost. Butonul din stanga insemneaza confirm si cel din dreapta cancel(sau mai stiu eu ce).

Guest doandesh
Posted

Am mai citit shi eu pe forum-uri shi am vazut ca apare la totzi! dar mai rar nu ca la mine din 3 in 3 minute sad.gif cu intru fac 2 pashi shi imi da erroare sad.gif

Posted

deci am fonfundat Erorurile sign12.gif asta cu " ???? " imi aparea si mie de exemplu la storage-ul din orasul 2...e pe zone zic eu k ma tinuse 15 minute cu erori acolo si nu puteam pleca dontknow.gif

@ ahile tata daca la lvl 17 se face greu lvl-up, ce #$@#$%_*&@# mea sa ma zic la lvl 40 sau aia de lvl 60 ce mai fac? asta nu e ca jaful ala de mu cu servere hackerite cu X5 in care ajungi lvl 20 in 2 ore. Toti noi venitii pe linkmania se plang k se face greu level sau k se plictisesc repede pumn.gif

Guest doandesh
Posted

s-ar putea sa fie pe zone! ca un erou nou pot juca pana intrun punc in care primesc intruna eroarea! dar acum primesc eroarea pana shi cand dau log in...oricum e enervan sad.gif o sa mai incerc sa intru shi sa fug din zona...dar dupa cateva sec primesc eroarea slabe shanse pumn.gifsad.gif

Posted

Asa...toate bune si frumoase...! Dar care se baga pe noul server Tibet? poate facem un guild ceva

Server nou?unde?yo vin...m-am saturat de aia mult mai mari ca mine....vin acuma.....hmm intru in silk da nu vad niciun tibet....cand apare?

Posted

Hello. This is Silkroad Online.

Silkroad's 11th server, the Tibet server will open

We hope our users show great interest and affection in our new server, Tibet.

New server name: Tibet

New server open date: 8/24/2006 (Revised)

Ce inseamna Revised?(ziceti ca-s mai nestiutor) tongue.gif

Voi nu v-ati saturat de charurile extrem de mari de pe alte servere?eu da asa ca ma gasiti pe tibet Buh Bye occasion14.gif

Guest doandesh
Posted

Server nou icon_thumright.gif ....hmmm o sa intru shi eu poate aici nu o sa primesc erroare sign12.gif odata la 2 min tongue.gif shi nu o sa mai trebuiasca sa platesc eu sute de mi la club de net tongue.gif

Posted (edited)

ma bag si io pe servu nou

cred ca The_Wizard o sa am niku. daca nu il ia careva eusa_doh.gif

ar fi bine sa fim multi romani sa rupem tot in joc

la ce ora se va deschide oare servu ??? ca suntem in 24... btw GG STEAUA biggrin.gif

daca e ne facem un guild, toti romanii care o sa intre, eventual ne strangem mai multi si punem fiecare niste bani, ca totusi 500k e cam mult la inceput.

abia astept sa se vaca dimineata, o sa fac prapad pe serv biggrin.gif24.giftongue.gif lvl 20 + intr-o zi.

Edited by The_Wizard
Posted

am vorbit cu niste prieteni

facem lvl 20 si ne apucam de multe trade-uri smile.gif

vrem sa facem guild : iplaynaked sau weplaynaked

ceva in genu asta :>

Posted

am vorbit cu niste prieteni

facem lvl 20 si ne apucam de multe trade-uri smile.gif

vrem sa facem guild : iplaynaked sau weplaynaked

ceva in genu asta :>

la inceput e bine sa faci multe tradeuri, faci bani multi. dar totusi e naspa cu earth ghost, aia te ataca pe drum, aproape de oarasul 2 si la lvl 20 ii bati greu.

Posted

asa e sad.gif

pe oasis cand nu aveam multe potiuni pt cal mergeam pe un drum (calea lunga dar cu mult spatiu) si ocoleam cat puteam monstrii

ne vedem dimineata pe server eusa_dance.gif

Posted

anyway postati aici nick-urile pe care le veti avea pe serveru Tibet.

hmm , eu cred ca o sa aleg Rocket icon_thumright.gif , sau daca ii luat , voi alege R0ck3t tongue.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...