Rocket Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 am primit si eu eroarea aia cu ???????? am dat acolo pe un button tot cu ??? (cred ca era ceva cu exit ) dupaia am dat click pe joc si mergea
Guest doandesh Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 ce fain de tine la mine odata ce am primit eroarea cand intru dupa cateva secunde primesc iar daca fac alt erou joc 30 min shi primesc iar eroare shi dupaia pe eroul ala primesc iar intruna eroare cum intru
Aldguth Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ma nu intelegeti fiindca sunt caractere chinezesti/koreene. Daca nu ma insel limba sistemului de operare al dumneavoastra este default english. Tampenia aia apare oricarui jucator, fiindca jocul este facut prost. Butonul din stanga insemneaza confirm si cel din dreapta cancel(sau mai stiu eu ce).
[XS-Team]Slym Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Mi`am facut si io un char pe Alps ^^ ca sa imi aduc aminte de old times . Am lvl 13 :>
Guest doandesh Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Am mai citit shi eu pe forum-uri shi am vazut ca apare la totzi! dar mai rar nu ca la mine din 3 in 3 minute cu intru fac 2 pashi shi imi da erroare
[G.U.N.I.T]Ahile Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Si eu m-am apucat si acum am ajuns la lvl 17 si 64.28%.Ce greu se face exp. la lvl mari!!!!Eu joc pe Athena Cu numele de ahilero.Peace!!! Nimeni nu joaca pe Athena???
Aldguth Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 De ce intreaba toti daca mai joaca cineva pe serverul lor? Uitativa in urma si voi!
snap_troy Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 deci am fonfundat Erorurile asta cu " ???? " imi aparea si mie de exemplu la storage-ul din orasul 2...e pe zone zic eu k ma tinuse 15 minute cu erori acolo si nu puteam pleca @ ahile tata daca la lvl 17 se face greu lvl-up, ce #$@#$%_*&@# mea sa ma zic la lvl 40 sau aia de lvl 60 ce mai fac? asta nu e ca jaful ala de mu cu servere hackerite cu X5 in care ajungi lvl 20 in 2 ore. Toti noi venitii pe linkmania se plang k se face greu level sau k se plictisesc repede
Guest doandesh Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 s-ar putea sa fie pe zone! ca un erou nou pot juca pana intrun punc in care primesc intruna eroarea! dar acum primesc eroarea pana shi cand dau log in...oricum e enervan o sa mai incerc sa intru shi sa fug din zona...dar dupa cateva sec primesc eroarea slabe shanse
smuggster Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Asa...toate bune si frumoase...! Dar care se baga pe noul server Tibet? poate facem un guild ceva
wine Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Asa...toate bune si frumoase...! Dar care se baga pe noul server Tibet? poate facem un guild ceva Server nou?unde?yo vin...m-am saturat de aia mult mai mari ca mine....vin acuma.....hmm intru in silk da nu vad niciun tibet....cand apare?
koila Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 http://www.botter.dl.am/.......uitati-va...si care vrei incercatii..dar anuntati daca mere
Xellos Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 http://www.botter.dl.am/.......uitati-va...si care vrei incercatii..dar anuntati daca mere ahahahahaha nu bagati user-ul si parola , e tzeapa ) cum sa faci ma asa ceva anyway noul server Tibet trebuia sa fie ready azi (23.08.2006) dar maine dimineata va fii online , sper.
wine Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Hello. This is Silkroad Online. Silkroad's 11th server, the Tibet server will open We hope our users show great interest and affection in our new server, Tibet. New server name: Tibet New server open date: 8/24/2006 (Revised) Ce inseamna Revised?(ziceti ca-s mai nestiutor) Voi nu v-ati saturat de charurile extrem de mari de pe alte servere?eu da asa ca ma gasiti pe tibet Buh Bye
Xellos Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ca un ultim test anyway postati aici nick-urile pe care le veti avea pe serveru Tibet. my nick : ihateviet sau ihatevietnam
Guest doandesh Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Server nou ....hmmm o sa intru shi eu poate aici nu o sa primesc erroare odata la 2 min shi nu o sa mai trebuiasca sa platesc eu sute de mi la club de net
The Wizard Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 (edited) ma bag si io pe servu nou cred ca The_Wizard o sa am niku. daca nu il ia careva ar fi bine sa fim multi romani sa rupem tot in joc la ce ora se va deschide oare servu ??? ca suntem in 24... btw GG STEAUA daca e ne facem un guild, toti romanii care o sa intre, eventual ne strangem mai multi si punem fiecare niste bani, ca totusi 500k e cam mult la inceput. abia astept sa se vaca dimineata, o sa fac prapad pe serv lvl 20 + intr-o zi. Edited August 23, 2006 by The_Wizard
Xellos Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 am vorbit cu niste prieteni facem lvl 20 si ne apucam de multe trade-uri vrem sa facem guild : iplaynaked sau weplaynaked ceva in genu asta :>
The Wizard Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 am vorbit cu niste prietenifacem lvl 20 si ne apucam de multe trade-uri vrem sa facem guild : iplaynaked sau weplaynaked ceva in genu asta :> la inceput e bine sa faci multe tradeuri, faci bani multi. dar totusi e naspa cu earth ghost, aia te ataca pe drum, aproape de oarasul 2 si la lvl 20 ii bati greu.
Xellos Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 asa e pe oasis cand nu aveam multe potiuni pt cal mergeam pe un drum (calea lunga dar cu mult spatiu) si ocoleam cat puteam monstrii ne vedem dimineata pe server
Rocket Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 anyway postati aici nick-urile pe care le veti avea pe serveru Tibet. hmm , eu cred ca o sa aleg Rocket , sau daca ii luat , voi alege R0ck3t
The Wizard Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 stie careva cum pot sa schimb parola la account ?