Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

bai smechere.... nvm

Cand eram pe pluto trebuia sa imi pun Numele la hunter Garcea ma intalenam cu thiefu ii spuneam "Bai smchere' da marfa ca iti dau 2 pulane

K0misaru rulzz but he is dead boo huu

Si eu nu postez ca mogu eu sunt original nu copiez pe nimeni

sa nu te risti sa zici cati ani ai:))) ca la personalitate eu iti dau sub 16:D:D:D:D

sry dar se pare ca lansez o serie de flame:P

Posted

sa nu te risti sa zici cati ani ai:))) ca la personalitate eu iti dau sub 16:D:D:D:D

sry dar se pare ca lansez o serie de flame:P

esti sigur?

Posted

intrebam p colombo pt ca a cerut guild :P

nush dc te-ai simtit vizat :nanana:

speedy o sa te inrebe daca esti ungur ca te-ai luat de el :)

glumesc

inca nu am nici un lvl da mai intai tr sa gasesc guild de restu ma ocpu imi imi cummpar silkk si cresc repede SI am 17 ani :)

bai smechere.... nvm

Cand eram pe pluto trebuia sa imi pun Numele la hunter Garcea ma intalenam cu thiefu ii spuneam "Bai smchere' da marfa ca iti dau 2 pulane

K0misaru rulzz but he is dead boo huu

Si eu nu postez ca mogu eu sunt original nu copiez pe nimeni

si de exp am joc de un an am avut un cracter bowman lvl 68 mi la furat plus unu 46 chargeback omg plu unu 62 acum reccent chargeback si nu joc cu bot am ceva exp zic Am invatat singur silkoadu niemni nu ma ajuta deloc dar akum stiu tot despre joc :gun:

Posted

inca nu am nici un lvl da mai intai tr sa gasesc guild de restu ma ocpu imi imi cummpar silkk si cresc repede SI am 17 ani :)

si de exp am joc de un an am avut un cracter bowman lvl 68 mi la furat plus unu 46 chargeback omg plu unu 62 acum reccent chargeback si nu joc cu bot am ceva exp zic Am invatat singur silkoadu niemni nu ma ajuta deloc dar akum stiu tot despre joc :gun:

bv daca nu ai cap nu ai ce cauta in jocul asta si bani desigur eu am facut lvl 71 in 2 luni poate mai putin :)

Posted

bv daca nu ai cap nu ai ce cauta in jocul asta si bani desigur eu am facut lvl 71 in 2 luni poate mai putin :)

Imi cumpar ticket si 500 de mil de gold zic c imi ajunge o sa cresc repede :)
Posted

u ai facut 71 in 2 luni cu ticket sau fara ??? sau bor ceva :))

poti veni pe greece pm p numele de la semnatura doar ca e cu i nu cu y si cu T mare :)

Sunt de treaba romaniii adika sa nu hakuiasc?a cum am vazut pe oasis se furau intre ei romanii :) i hate egypt mohamed allah :hello:

Posted

u ai facut 71 in 2 luni cu ticket sau fara ??? sau bor ceva :))

Sunt de treaba romaniii adika sa nu hakuiasc?a cum am vazut pe oasis se furau intre ei romanii :) i hate egypt mohamed allah :hello:

nu te fura nimeni :D

dar daca iti cere ceva unu ceva si il cunosti de cateva zile ar fi culmea sa ii dai...presupun ca asa te-au furat pe tine...

Posted

cu ticket +ticket de sp +bot +etccccccccccccc

Da ce merge sa iti bagi ticket de sp + ticket plus ? nu stiam :))

nu te fura nimeni :D

dar daca iti cere ceva unu ceva si il cunosti de cateva zile ar fi culmea sa ii dai...presupun ca asa te-au furat pe tine...

hmmmmmmmmm logic ca ma-u furat si stii de ce...... pt ca am fost prea bun adika eu facem taxi free pana mea si eiii abuau de mine akum nu zic ca nu am incredere ca daca e ceva de furat akum stiu ce e de facut :)

Posted

In perioada asta nu sunt dropuri de sun .... sunt oprite de anul trecut ...

Pici ... screen`urile pe care le`ai postat sunt de pe KSRO ... ai vazut si tu ...mastery lvl 91 si la noi nici nu s`a bagat inca cap 90.

Nu e adevarat ca sunt oprite de anul trecut....eu joc pe hera(care a aparut anul acesta) si sunt multe sosun-uri....adik eu am vzt pe srv vreo 2 :)....uitate pe rev6 la arme ca sunt cateva :P

Posted

Nu e adevarat ca sunt oprite de anul trecut....eu joc pe hera(care a aparut anul acesta) si sunt multe sosun-uri....adik eu am vzt pe srv vreo 2 :)....uitate pe rev6 la arme ca sunt cateva :P

sunt oprite dropurile som si sun de chinezi...pica sos iar pe anumite server de ex sparta pica som si sun euro 8d.

EDIT: VAND CONT PE SERVER XIAN CU 2 caractere lv 60 cu vreo 52% chinese glavier si lv 48 cu 71% wizard euro...wizu este imbracat si are si o harpa parca...pots cai pots de cal etc....caut sa dau pe gold pe xian astia de v-ati apucat pe xian daca vreti sa-mi ziceti:P normal ca il pot da cu secret answer cu tot.

Posted

sunt oprite dropurile som si sun de chinezi...pica sos iar pe anumite server de ex sparta pica som si sun euro 8d.

EDIT: VAND CONT PE SERVER XIAN CU 2 caractere lv 60 cu vreo 52% chinese glavier si lv 48 cu 71% wizard euro...wizu este imbracat si are si o harpa parca...pots cai pots de cal etc....caut sa dau pe gold pe xian astia de v-ati apucat pe xian daca vreti sa-mi ziceti:P normal ca il pot da cu secret answer cu tot.

adik il vinzi pe vinator?

Posted

nu sunt full farm am facut de curand 80 si merge greu farmul e full de boti la mage...sper sa se mai elibereze sa plece toti in rock..more 4 me :P

si u o sa ramai la mage in loc sa te duci in Roc Mountain ?

Posted

si u o sa ramai la mage in loc sa te duci in Roc Mountain ?

pai o sa studiez zona sa vad poate gasesc vreun loc mai bun dar cred ca se vor inghesui toti acolo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...