SimplySimple Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 bai smechere.... nvmCand eram pe pluto trebuia sa imi pun Numele la hunter Garcea ma intalenam cu thiefu ii spuneam "Bai smchere' da marfa ca iti dau 2 pulane K0misaru rulzz but he is dead boo huuSi eu nu postez ca mogu eu sunt original nu copiez pe nimenisa nu te risti sa zici cati ani ai:))) ca la personalitate eu iti dau sub 16:D:D:D:Dsry dar se pare ca lansez o serie de flame:P
andy009 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 sa nu te risti sa zici cati ani ai:))) ca la personalitate eu iti dau sub 16:D:D:D:Dsry dar se pare ca lansez o serie de flame:Pesti sigur?
colombo Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 intrebam p colombo pt ca a cerut guild :P nush dc te-ai simtit vizat :nanana: speedy o sa te inrebe daca esti ungur ca te-ai luat de el :) glumesc inca nu am nici un lvl da mai intai tr sa gasesc guild de restu ma ocpu imi imi cummpar silkk si cresc repede SI am 17 ani :) bai smechere.... nvm Cand eram pe pluto trebuia sa imi pun Numele la hunter Garcea ma intalenam cu thiefu ii spuneam "Bai smchere' da marfa ca iti dau 2 pulane K0misaru rulzz but he is dead boo huu Si eu nu postez ca mogu eu sunt original nu copiez pe nimeni si de exp am joc de un an am avut un cracter bowman lvl 68 mi la furat plus unu 46 chargeback omg plu unu 62 acum reccent chargeback si nu joc cu bot am ceva exp zic Am invatat singur silkoadu niemni nu ma ajuta deloc dar akum stiu tot despre joc
andy009 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 inca nu am nici un lvl da mai intai tr sa gasesc guild de restu ma ocpu imi imi cummpar silkk si cresc repede SI am 17 ani :) si de exp am joc de un an am avut un cracter bowman lvl 68 mi la furat plus unu 46 chargeback omg plu unu 62 acum reccent chargeback si nu joc cu bot am ceva exp zic Am invatat singur silkoadu niemni nu ma ajuta deloc dar akum stiu tot despre joc bv daca nu ai cap nu ai ce cauta in jocul asta si bani desigur eu am facut lvl 71 in 2 luni poate mai putin :)
colombo Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 bv daca nu ai cap nu ai ce cauta in jocul asta si bani desigur eu am facut lvl 71 in 2 luni poate mai putin :) Imi cumpar ticket si 500 de mil de gold zic c imi ajunge o sa cresc repede :)
Daddysady Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 poti veni pe greece pm p numele de la semnatura doar ca e cu i nu cu y si cu T mare :)
colombo Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 bv daca nu ai cap nu ai ce cauta in jocul asta si bani desigur eu am facut lvl 71 in 2 luni poate mai putin :) u ai facut 71 in 2 luni cu ticket sau fara ??? sau bor ceva poti veni pe greece pm p numele de la semnatura doar ca e cu i nu cu y si cu T mare :) Sunt de treaba romaniii adika sa nu hakuiasc?a cum am vazut pe oasis se furau intre ei romanii :) i hate egypt mohamed allah
andy009 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 u ai facut 71 in 2 luni cu ticket sau fara ??? sau bor ceva cu ticket +ticket de sp +bot +etccccccccccccc
Daddysady Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 u ai facut 71 in 2 luni cu ticket sau fara ??? sau bor ceva Sunt de treaba romaniii adika sa nu hakuiasc?a cum am vazut pe oasis se furau intre ei romanii :) i hate egypt mohamed allah nu te fura nimeni :D dar daca iti cere ceva unu ceva si il cunosti de cateva zile ar fi culmea sa ii dai...presupun ca asa te-au furat pe tine...
colombo Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 cu ticket +ticket de sp +bot +etccccccccccccc Da ce merge sa iti bagi ticket de sp + ticket plus ? nu stiam nu te fura nimeni :D dar daca iti cere ceva unu ceva si il cunosti de cateva zile ar fi culmea sa ii dai...presupun ca asa te-au furat pe tine... hmmmmmmmmm logic ca ma-u furat si stii de ce...... pt ca am fost prea bun adika eu facem taxi free pana mea si eiii abuau de mine akum nu zic ca nu am incredere ca daca e ceva de furat akum stiu ce e de facut :)
colombo Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 daca te hotarasti sa joci p greece dami pm ;)ok Da u ce lvl ai ?
SimplySimple Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 80esti full farmat? :> hehe sa vezi acuma bataie pe rok mountain:)) si takla gol ce ciudat o sa fie=))
Daddysady Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 nu sunt full farm am facut de curand 80 si merge greu farmul e full de boti la mage...sper sa se mai elibereze sa plece toti in rock..more 4 me :P
atentat Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 In perioada asta nu sunt dropuri de sun .... sunt oprite de anul trecut ... Pici ... screen`urile pe care le`ai postat sunt de pe KSRO ... ai vazut si tu ...mastery lvl 91 si la noi nici nu s`a bagat inca cap 90.Nu e adevarat ca sunt oprite de anul trecut....eu joc pe hera(care a aparut anul acesta) si sunt multe sosun-uri....adik eu am vzt pe srv vreo 2 :)....uitate pe rev6 la arme ca sunt cateva :P
Daddysady Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 nush daca au oprit dropul dar alea pot fi picate dinainte sa opreasca:P
SimplySimple Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Nu e adevarat ca sunt oprite de anul trecut....eu joc pe hera(care a aparut anul acesta) si sunt multe sosun-uri....adik eu am vzt pe srv vreo 2 :)....uitate pe rev6 la arme ca sunt cateva :Psunt oprite dropurile som si sun de chinezi...pica sos iar pe anumite server de ex sparta pica som si sun euro 8d.EDIT: VAND CONT PE SERVER XIAN CU 2 caractere lv 60 cu vreo 52% chinese glavier si lv 48 cu 71% wizard euro...wizu este imbracat si are si o harpa parca...pots cai pots de cal etc....caut sa dau pe gold pe xian astia de v-ati apucat pe xian daca vreti sa-mi ziceti:P normal ca il pot da cu secret answer cu tot.
andy009 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 sunt oprite dropurile som si sun de chinezi...pica sos iar pe anumite server de ex sparta pica som si sun euro 8d.EDIT: VAND CONT PE SERVER XIAN CU 2 caractere lv 60 cu vreo 52% chinese glavier si lv 48 cu 71% wizard euro...wizu este imbracat si are si o harpa parca...pots cai pots de cal etc....caut sa dau pe gold pe xian astia de v-ati apucat pe xian daca vreti sa-mi ziceti:P normal ca il pot da cu secret answer cu tot.adik il vinzi pe vinator?
Daddysady Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 a specificat ca are 2 charuri p contu respectiv unul de 60 si unul de 48
SimplySimple Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 adik il vinzi pe vinator?dc ti se pare tie ca vinator e chinese glavie lv 60 sau wizard lv 48? e cont separat nu mai am timp sa joc pe wiz acu cu cap 90.
2Paclife Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 nu sunt full farm am facut de curand 80 si merge greu farmul e full de boti la mage...sper sa se mai elibereze sa plece toti in rock..more 4 me :Psi u o sa ramai la mage in loc sa te duci in Roc Mountain ?
Daddysady Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 si u o sa ramai la mage in loc sa te duci in Roc Mountain ?pai o sa studiez zona sa vad poate gasesc vreun loc mai bun dar cred ca se vor inghesui toti acolo