andy009 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 din cate stiu eu de la 0x33 iei un program numit softmod nst care te ajuta sa folosesti iSRO bot fara sa maibagi vreun cont si sa dai login...asa este si mergea pe mai multe conturi... tbot mergea doar pe unuSi daca esti ungur nu poti folosi nici un bot
atentat Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Nu am mai zis demult ceva si m-am gandit sa zic acuma :ceva......sa nu uitati sa dati click pe pokemoni mei ...aaa si ziceti si mie cum dau la semnatura sa apara caracterul
alexxx70 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 da..si japonez ma cheama kim ir sen (nume de dictator chinez/japonez or w/e pt cine nu stie) faza cu sp33dy....heh poveste veche de cand eram cu cs-ul cu clanuri alea alea nu cont:)) acu sunt vinator sau alexxxxxxx cu oricati de xxxx=)) ...aloooooooo,cine fol mai mult de 2 x la nick trebuie sa cumpere drepturile de la mine pentru cei noi venitzi in silkroad vas sugera sa nu incepectzi cu bot si defapt sa nu jucatzi cu bot deloc sau macar nu pana la lvl 60 atuncea o sa stitzi si voi cate ceva si putetzi sa fol dar asa incepetzi jocu degeaba k o sa fitzi paraleli cu silkul si latzi jucat k sa fie jucat cine stie ce builduri va facetzi si etc pt tbot trebe sa ai clientul original satzi mearga si dak vrei alt site de bot e www.botsmall.com 0x33 sa inchis dar ink mai sunt subscriptzii (eu pe ala il fol dak e sal mai fol....am platit pt bot dar nul fol :P ) ...The Dash,nu mai "fura curent" sa scrii sfaturi de astea cu ...folositi hand grinding pana la lvl X ...ca e degeaba ,mai nou oricine intrat acum 5 min prima data in viata lui in SRO stie tot ce are nevoie despre acest subiect si inca ceva pe deasupram,eu am scris de zeci de ori sfaturi in care specificam ca cei noi macar sa isi faca timp sa citeasca macar 5-6 pagini zilnic din acest forum macar daca nu si din altele ca sa invete cate ceva si...degeaba...ai ghicit... RESPEC"ALL :tiphat: LE: a inceput sa imi placa sa fiu ultimul pe pagina,altii "se chinue" sa fie primii pe pagina iar eu inchei paginile fara nici un efort :P
Piciu_black Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Saluty...am o intrebare...pe scrut.. vii s-a intamplat sa va pice sox dintr-un unique?si ma refer stric la unique..nu la mobi de spawn pe care ii da acel unique...Si daca e careva care are niste info despre vre`un unique pe nume White Snake .....?!?Nu mai stiu cui i-am spus ca voi pune poze cu sun bow 52 singurul pe troy dealtfel :) andy sau za dash :) http://img134.imageshack.us/my.php?image=sro2006122310384854ft6.jpghttp://img513.imageshack.us/my.php?image=sro2006122310382862ht7.jpgAstept raspunsurile voastre..chiar sunt curios... !LE: primu pe pagina ^_^ incepe sa imi placa sportu asta :PMa inclin cu Respect :tiphat:
The Dash Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 eu de cand joc si zic eu k am jucat oleak (din ianuarie anu trecut) cat am vanat unici (am vanat destul de mult) nu a picat nici un sox si nici la prieteni din cercetarile mele din uniq cad numa invalid repair si ai sanse mai mari sa cada sox din eliti si cu poza 100% nu eu k nu prea pa entereseste :P dar ms oricum.....imi clatesc si eu ochii cu o arma frumoasa app: ROFL ROFL numele la caine doamne ce perversi mai sunt oamenii ROFL
atentat Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Mie mi-a picat un sosun de 26 prot boots parca...numai stiu sigur....si era la monstri de 36...la black yeowa... :X:X:X:X......cum fac sa-mi apare la semnatura lvl-ul carcaterului????
Piciu_black Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 @atentat eu ma refeream la sox-uri picate din UNIQUE nu din mobi normali ..ca asa mi-a picat si mie multe sox-uri..in fine ....uite de ce am intrebat faza cu sox-urile..http://img511.imageshack.us/my.php?image=sro2008050409162071ia1.jpgSi niste pics cu euro lvl 100 .. mi-a placut aspectul :)http://img511.imageshack.us/my.php?image=sro2008050915582974hk9.jpghttp://img511.imageshack.us/my.php?image=sro2008050915583273yd0.jpghttp://img511.imageshack.us/my.php?image=sro2008050916000521yk8.jpgSi acuma cireasa de pe tort.... imi poate spune si mie careva cine e White Snake? :)http://img511.imageshack.us/my.php?image=sro2008050710474462et4.jpgMa inclin cu Respect :tiphat:
SimplySimple Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 ...aloooooooo,cine fol mai mult de 2 x la nick trebuie sa cumpere drepturile de la mine ...The Dash,nu mai "fura curent" sa scrii sfaturi de astea cu ...folositi hand grinding pana la lvl X ...ca e degeaba ,mai nou oricine intrat acum 5 min prima data in viata lui in SRO stie tot ce are nevoie despre acest subiect si inca ceva pe deasupram,eu am scris de zeci de ori sfaturi in care specificam ca cei noi macar sa isi faca timp sa citeasca macar 5-6 pagini zilnic din acest forum macar daca nu si din altele ca sa invete cate ceva si...degeaba...ai ghicit... RESPEC"ALL :tiphat: LE: a inceput sa imi placa sa fiu ultimul pe pagina,altii "se chinue" sa fie primii pe pagina iar eu inchei paginile fara nici un efort :P de obicei se nimereste cu 2x deci ma incadrez bn:)) Saluty...am o intrebare...pe scrut.. vii s-a intamplat sa va pice sox dintr-un unique?si ma refer stric la unique..nu la mobi de spawn pe care ii da acel unique... Si daca e careva care are niste info despre vre`un unique pe nume White Snake .....?!? Nu mai stiu cui i-am spus ca voi pune poze cu sun bow 52 singurul pe troy dealtfel :) andy sau za dash :) http://img134.imageshack.us/my.php?image=sro2006122310384854ft6.jpg http://img513.imageshack.us/my.php?image=sro2006122310382862ht7.jpg Astept raspunsurile voastre..chiar sunt curios... ! LE: primu pe pagina ^_^ incepe sa imi placa sportu asta :P Ma inclin cu Respect :tiphat: da pica la unique stiam pe unu de facuse colectie 4 sosuri de la tg uru iar da sos...si o sg data parca am auzit pe xian de sos bow cu repair invalid la isy.... despre white snake o fi vreo varianta pt medusa ca numa ea e sarpe si white:))
SimplySimple Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 CUM POTI SA SCAPI DE UN PET?vindel in stall sau la npc:))
Uscat Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 baietzi am ji eu o problema:are un preten de-al meu card cu care ji-a luat silk shi akum vreau sa-mi ia ji mie silk luam ban amandoi dak imi ia ji mie silk sau ce se int...care-s riskurile dak iei silk pe mai multe chare sau kum potzi sa iei ban in cazu asta imi poate explica cnv plz? :D
SimplySimple Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 baietzi am ji eu o problema:are un preten de-al meu card cu care ji-a luat silk shi akum vreau sa-mi ia ji mie silk luam ban amandoi dak imi ia ji mie silk sau ce se int...care-s riskurile dak iei silk pe mai multe chare sau kum potzi sa iei ban in cazu asta imi poate explica cnv plz? :Dsalam are vreo 10 clienti cu acelasi card..no problem:)
real_shadow Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 In perioada asta nu sunt dropuri de sun .... sunt oprite de anul trecut ... Pici ... screen`urile pe care le`ai postat sunt de pe KSRO ... ai vazut si tu ...mastery lvl 91 si la noi nici nu s`a bagat inca cap 90.
colombo Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Vr sa incep si eu de la 0 Si as dorii propuneriii pe ce servar si daca ma primeste careva in guild plz lasati un nik sa dau pm daca se poate Bafta}{ :clap:
SimplySimple Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Vr sa incep si eu de la 0 Si as dorii propuneriii pe ce servar si daca ma primeste careva in guild plz lasati un nik sa dau pm daca se poate Bafta}{ :clap:asteapta sa se dea drumu la un srv nou parerea mea:)
Daddysady Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 cati ani ai si c exp de joc ai ?ai trecut macar de lev 20 ? :)
andy009 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 cati ani ai si c exp de joc ai ?ai trecut macar de lev 20 ? :)multi si DA
SimplySimple Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 a inceput si andy sa posteze ca mogul:))) in curand o sa ma laud am facut post ca andy:)) scurt si offtopic:))glumesc acuma nu-mi sari in cap.edit:acuma chiar is curios ca am tot auzit ba ca ai 20 ba 16 ba 14...ia zi-ne si noua cati ani ai?
Daddysady Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 multi si DAintrebam p colombo pt ca a cerut guild :Pnush dc te-ai simtit vizat :nanana: speedy o sa te inrebe daca esti ungur ca te-ai luat de el :)glumesc
andy009 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 a inceput si andy sa posteze ca mogul:))) in curand o sa ma laud am facut post ca andy:)) scurt si offtopic:))glumesc acuma nu-mi sari in cap.edit:acuma chiar is curios ca am tot auzit ba ca ai 20 ba 16 ba 14...ia zi-ne si noua cati ani ai?bai smechere.... nvmCand eram pe pluto trebuia sa imi pun Numele la hunter Garcea ma intalenam cu thiefu ii spuneam "Bai smchere' da marfa ca iti dau 2 pulane K0misaru rulzz but he is dead boo huuSi eu nu postez ca mogu eu sunt original nu copiez pe nimeni
deathrazor Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Salutare! Am o intrebare pentru cei care au premium de 290 silk, unde luati mai multe fruits in party de 4 sau de 8?
andy009 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Salutare! Am o intrebare pentru cei care au premium de 290 silk, unde luati mai multe fruits in party de 4 sau de 8?de 8 normal