Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

CINE ARE SROBOT SAIM UPLOADEZE SI MIE PE UN SIT FISIERUL CU EXTENSIA "DLL"

app: zicetimi si mie ce antivirsu sa folosesc si cine are sa imi deie si mie k am folosit kaspersky si imi bloca netu o liceenta heckuita dk aveti cu liceenta datimi si mie(tot heckuit bineinteles:P)

Posted

CINE ARE SROBOT SAIM UPLOADEZE SI MIE PE UN SIT FISIERUL CU EXTENSIA "DLL"

termina cu fazele astea daca vrei sa mai ai charul :P

imediat o sa apara cativa useri cu 2-3 posturi si o sa iti sara in ajutor cu fisiere...si o sa aiba si un mic bonus in ele :dooh:

Posted

termina cu fazele astea daca vrei sa mai ai charul :P

imediat o sa apara cativa useri cu 2-3 posturi si o sa iti sara in ajutor cu fisiere...si o sa aiba si un mic bonus in ele :dooh:

ASTA E FAZA K CINEVA A SARIT DEJA SI LAM DEPISTAT AM UN VIRUS IN DLL SI DEAIA IMI TREBUIE UN DLL NOU:p DECI IL SCANEZ FFF BINE (APP NUI PT MN E PT UN PRETEN CARE ARE ANTIVIRUS CUPARAT CU LICEENTA)

EDIT:SPEEDY PARK U AVEAI UN ANTIVIRUS BUN KASPERKY PARK??

Posted

Vad ca unii inca mai cauta buildu miraculos care ii bate pe toti........ unii fac un char il fac 25 se apuca de altu.... Dc va mai amagiti?Inca nu vati prins? Daca nu dai banu nu faci lvl maxim eu zic sa nu va mai bateti capu degeaba......

Posted

Vad ca unii inca mai cauta buildu miraculos care ii bate pe toti........ unii fac un char il fac 25 se apuca de altu.... Dc va mai amagiti?Inca nu vati prins? Daca nu dai banu nu faci lvl maxim eu zic sa nu va mai bateti capu degeaba......

mda...aceleasi lucruri care le aud tot timpu...fara $$$ e cam degeaba

Guest gabi29
Posted

As vrea si eu sa pun o intrebare mai stupida: se poate ca un bard sa foloseasca buffuri de cleric?

Sau se pot folosi skilluri de la wizard pe warrior?

si mai am o intrebare :cand dau party ,apar pzele celor din party,sub ele sunt 2 imagini ,in care scrie bard si pe

a doua scrie cleric,ce inseamna asta?????

PS: joaca cineva pe xian???

Posted

As vrea si eu sa pun o intrebare mai stupida: se poate ca un bard sa foloseasca buffuri de cleric?

si mai am o intrebare :cand dau party ,apar pzele celor din party,sub ele sunt 2 imagini ,in care scrie bard si pe

1.unele buffuri dispar atunci cand schimbi arma(dagger desperate,crossbow xtreme,life control,buffurile de int si str de la bard) iar altele raman(bufful ala de 45 sec de phy si mag def de la cleric,moving march de la bard etc)

2.sunt masteryurile playerului respectiv

Posted

nu stie nimeni alt site de bot?:(, inafara de www.bot258.com, era un bot 0x33 dar nush de unde sa il iau :(, k vreau neaparat sa iau bot :( sa las botu sa mearga :( toata ziua :(

Posted

nu stie nimeni alt site de bot?:(, inafara de www.bot258.com, era un bot 0x33 dar nush de unde sa il iau :(, k vreau neaparat sa iau bot :( sa las botu sa mearga :( toata ziua :(

nush dc dar ma amuza postu tau =))

a pus salam park linku pt agbot ia-l ala doar ca trebe incarcat cu potiuni si dus und vrei sa bata :P

Posted

ASTA E FAZA K CINEVA A SARIT DEJA SI LAM DEPISTAT AM UN VIRUS IN DLL SI DEAIA IMI TREBUIE UN DLL NOU:p DECI IL SCANEZ FFF BINE (APP NUI PT MN E PT UN PRETEN CARE ARE ANTIVIRUS CUPARAT CU LICEENTA)

EDIT:SPEEDY PARK U AVEAI UN ANTIVIRUS BUN KASPERKY PARK??

nu mai am s-a dus licenta eu o sa-mi cumpar licenta oficiala...

joaca mai multi da prima oara se pune intrebarea domnului salam... cati ani ai?

daca esti dispus sa dai $ atunci foloseste isrobot mie nu mi-a facut deloc probleme...cat despre d/c sau error cu ??? n-am mai luat de luni bune.(ma rog aici cred ca e si pt ca am un pc ca lumea) oricum site e asta: :happy1:

Posted

vai sp33dy ce matinal esti..... Pe Pluto majoritatea ungurilor veau numele spedy sp333dy spudy etc........Esti cumva ungur?

da..si japonez ma cheama kim ir sen =)) (nume de dictator chinez/japonez or w/e pt cine nu stie)

faza cu sp33dy....heh poveste veche de cand eram cu cs-ul cu clanuri alea alea nu cont:)) acu sunt vinator sau alexxxxxxx cu oricati de xxxx=))

Posted

pentru cei noi venitzi in silkroad vas sugera sa nu incepectzi cu bot si defapt sa nu jucatzi cu bot deloc sau macar nu pana la lvl 60

atuncea o sa stitzi si voi cate ceva si putetzi sa fol dar asa incepetzi jocu degeaba k o sa fitzi paraleli cu silkul si latzi jucat k sa fie jucat

cine stie ce builduri va facetzi si etc

pt tbot trebe sa ai clientul original satzi mearga si dak vrei alt site de bot e www.botsmall.com

0x33 sa inchis dar ink mai sunt subscriptzii (eu pe ala il fol dak e sal mai fol....am platit pt bot dar nul fol :P )

Posted

poi wa mi-am luat bot de pe bot258.com am platit pt o sapt, si knd dau dublu clik pe el imi apare, dau Login, si da sa imi intre plm, apoi sta ce sta sa imi sa intre si imi da Disconected :(, dau ok si imi apare eroarea cu ??????????????????? sa fie de la Serveru de Bot?, mai are cineva bot de pe bot258?

app agbot, e bun?

deci incearca sa citeste cu atentie ca explicatie e f****a in cur

1 tre sa instale in control la regional asian language ca sa iti mearga skilurile calumea

2 daca ai antivirus trebuie sai ii daia allow -asta cred ca ai facut - daca ai nod32 am inteles ca sar putea sa fie din cauza la asta

3 daca tot nu merge cu 1 2 si cand intri cu bot dai login intri si dupa bagi id si pass si iti iei disconect inainte sa iti apara image verification nu stiu cum sa te ajut (sar putea sa fie de la provideru tau de netu de la windowsu tau habar nuam) am intalnit doi din guilda care au aceeasi problema ...si sau trecut pe isrobot

4 acu iti dau detalii de isrobot ca asta sigur iti face merge :

a) intri pe www.botsmall.com -> download ->isrobot -> si descarci kitul ultima versiune de bot

B) porma intri pe www.gamecardsonline.net ->ultimul tab de sus si dai buy bot -> dai prin googlecheckout ca vine si repede

c)dezarhivezi kitul de la bot intrun folder ->ai un charge.exe in care tre sa intri sa iti creezi un account de bot ->pe care il vei incarca cu un id si pass care iti vine pe mail cand il cumperi

Daca te hotarasti sa iei isrobot am sati dau mai in detaliu ce tre sa faci sa iti faci bot account si unde se incarca cu botcard id si pass....alea 7 zile de tbot vindele la un prieten care ii merge....ca sa schimbi id la care poti sa folosesti tot tre sa vb cu aia pe mess in engleza ,doar asa merge

TheDash are dreptate ar fi indicat sa nu botezi pana la 60 ,dar de la 50 ai putea incepe linistit<>sau butezi direct de la lv 20 numa ca tre sa stai cu ochii pe el tot timpu si il lasi sa bate botu ca sa nu obosesti tu :)

Posted

salame dc sa cumpere isro bot de pe siteul ala ca merge direct de p botsmall...sau e mai ieftin ?

e si asta o dovada ca e posibil sa bage faza cu wedding :X dar se poate ca ssurile sa fie de p ksro sau tsro

Posted

bitdefender professional plus 10

nu 2008 ca nu am calculator pt ala :D

www.silkroadonline.net intra sa vezi ca astea le baga acum marti

stiu ca au mai fost postate pe forum dar acu le baga atunci erau doar zvonuri :P

Posted

Hello. This is Silkroad Online.

We now introduce to our users our 7th avatar item, the "Wedding Outfit".

[Wedding Outfit -Screenshot]

[information]

- The "Wedding Outfit" consists of 'Glengarry' , 'Tuxedo' for male and 'Wedding Veil' , 'Wedding Dress' for female

- The number and type of magic options that can be added to the avatar items can differ depending on the item.

- There are avatar items for both male and female, so please check the sex of your character before making a purchase.

We ask for your interest in this upcoming 7th avatar item, the "Wedding Outfit".

Thank you.

nu sunt doar zvonuri au anuntat oficial...acum din cate vad baga numa astea albe stil european...zic stil pt ca nu ins ca pot fi purtate doar de euro. Si pt a demonstra uitati...dressu stil chinezesc pe euro... http://imageshack.us

Posted

c bot e la 0x33?tbot?

ferea ca andy e la vanatoare de unguri :))

nu doar pe forum ci si p mess:P

din cate stiu eu de la 0x33 iei un program numit softmod nst care te ajuta sa folosesti iSRO bot fara sa mai

bagi vreun cont si sa dai login...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...