ciupilan Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 ATI AFLAT CAREVA KUM SE FACE BUGU ACELA CU LUPI????????
aionys Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ba nu iei ban pt nodc ! Pana si morningdew il recomanda pe forumul de la sro !
colombo Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Salam I n Cat Timp Ti-ai Facut Cardu la raiffaisen bank 1 sapt 2 .>????
SimplySimple Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ba nu iei ban pt nodc ! Pana si morningdew il recomanda pe forumul de la sro !cn kkt e morningdew si care e faza cu el? ca gm nu e ...si andy zicea mai demult ca l-a hackat.
Guest Darkdevil. Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 pure int s/s lighting si cold +bichemon... rezistentza de la cold si shield + block dmg de la lighting tot ce vrei .......cel mai bun build la pvp parerea meamultumesc mult ...sunt cam nou si nu stiu ce vrei sa spui cu s/s ??xD
SimplySimple Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 multumesc mult ...sunt cam nou si nu stiu ce vrei sa spui cu s/s ??xDsword & shield.
Guest Darkdevil. Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 sword & shield.mersi mult :P sunt cam newbie si as vrea sa stiu ce ar fii mai bun pentru mine :) ma tentase s/s dar si boweru imi placea ca rupea in pvp de la distanta xD...mersi mult inca o dataEDIT : ce ar trebuii sa am armour / garment / protector ...presupun ca armour
ciupilan Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Salam I n Cat Timp Ti-ai Facut Cardu la raiffaisen bank 1 sapt 2 .>????omule dk maine te duci la bank in 5 zile lucratoare + sambata si dumink = 7 zile il iei poate si mai devreme cu o zi.... pe mine atat mau tinut :P
SimplySimple Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 mersi mult :P sunt cam newbie si as vrea sa stiu ce ar fii mai bun pentru mine :) ma tentase s/s dar si boweru imi placea ca rupea in pvp de la distanta xD...mersi mult inca o dataEDIT : ce ar trebuii sa am armour / garment / protector ...presupun ca armourpt full int da...daca il faci hybrid protector poate si garm vorbeste cu andy/salam/alex ca eu nu is cu intu prea bun:)) decat la wiz:P
andy009 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 mersi mult :P sunt cam newbie si as vrea sa stiu ce ar fii mai bun pentru mine :) ma tentase s/s dar si boweru imi placea ca rupea in pvp de la distanta xD...mersi mult inca o dataEDIT : ce ar trebuii sa am armour / garment / protector ...presupun ca armournu iti trebuie armor pentru ca ai defence de la cold + shieldu..incearca sa tii prot pana la 40 si dupaia bagate pe garment dar daca nu ai bani de garment bun ramai pe prot si nu baga nici 1 lvl la fire ca nu ai nevoie de el
Daddysady Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 cn kkt e morningdew si care e faza cu el? ca gm nu e ...si andy zicea mai demult ca l-a hackat.Admin pe forumul oficialvorbeste cu andy/salam/alex/daddysady :P
AdYY_89 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 mersi mult :P sunt cam newbie si as vrea sa stiu ce ar fii mai bun pentru mine :) ma tentase s/s dar si boweru imi placea ca rupea in pvp de la distanta xD...mersi mult inca o data EDIT : ce ar trebuii sa am armour / garment / protector ...presupun ca armour Rogue XBow Rullz :D:D app zicetimi si mie un site de unde pot sa iau bot cu vreo 7 $ k atata mai am p card si sa fie Tbot :D
aionys Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Si nu cred ca la hackerit andy ! Numai stiu sigur in ce topic pt ca au aia un forum de rahat de la sro ! Dar stiu sigur ca a recomandat folosirea de nodc !
salam30 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Si nu cred ca la hackerit andy ! Numai stiu sigur in ce topic pt ca au aia un forum de rahat de la sro ! Dar stiu sigur ca a recomandat folosirea de nodc ! Nu stiu cine zici tu ca a recomandat asta da iti spun ca prefera sa nu iti recomande nimik...sa te lase pana spargi monitoru de nervi ca nu reusesti sa intri si dupa sa ajungi sa cumperi premium Dak zici cai moderator sa sti ca ala nu face parte din joymax eu tot un client deal lor ca si noi
Daddysady Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 ba da e forum gm sa ii zic asa...posteaza in legatura cu orice..nu dau ei admin oricui pe forum
aionys Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Nu stiu cine zici tu ca a recomandat asta da iti spun ca prefera sa nu iti recomande nimik...sa te lase pana spargi monitoru de nervi ca nu reusesti sa intri si dupa sa ajungi sa cumperi premiumDak zici cai moderator sa sti ca ala nu face parte din joymax eu tot un client deal lor ca si noiTocmai asta era faza la recomandat unuia care se plangea de server trafic ! Bineinteles intai ia zis sa isi cumpere premium apoi ia zis sa isi ia si un nodc !
postez Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 am card bcr visa electron facut pt paypal. cat inseamana 50 lei in silk? thnx!si cat costa in lei cei 500 silk + ce-ti dau ei bonus?
real_shadow Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 si cat costa in lei cei 500 silk + ce-ti dau ei bonus? 10$=100 silk ... mai departe poti face tu calculul ;)
Mallkor Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Hello. This is Silkroad Online. We make this announcement to inform our users in advance regarding the upcoming update, Legend III, Roc Mountain.There will be Legend III, Roc Mountain update on May 20th, 2008.Legend III, Roc Mountain cannot be accessed by the current client. Patch cannot be applied due to the massive capacity of the Legend III, Roc Mountain, so users must install a new client to play the game after the weekly server inspection on May 20th, 2008..Downloading the full client of Legend III, Roc Mountain on the opening date could drastically reduce the download speed due to the large amount of people downloading simultaneously. Thus we recommend our users to download the full client of Legend III, Roc Mountain in advance, which is currently available for download at the Downloads at our website.Please note that the installation of Legend III, Roc Mountain will not be available before the weekly server inspection on May 20th, 2008.. Also users who have not installed the full client of Legend III, Roc Mountain will not be able to access the game after the weekly server inspection on May 20th, 2008.We ask for our users concerns on this upcoming update.Thank you. ........in sfarsit da drumul..... :tiphat:
SimplySimple Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ........in sfarsit da drumul..... :tiphat:uraaaaaaaaaaaaaaaa si nu prea:))
real_shadow Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Dap ... s`au miscat mai repede decat ma asteptam ...
Daddysady Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 am presimtit bine...pfoai si aseara am vrut sa iau clientul...acum il iau cam greu ce ziceti..la cat ajunge o arma d9 ? :)
Guest padre_camin Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 sal joc io pe sparta...dami un pm lu XxLiquidxXdaca mai cauti guild esti bine venit in INVADERS ;)Sal Liquid... Cum e guilda? trade-uri ceva...? te caut in-game si sa speram ca te gasesc on...Mersi mult.Si o intrebare pentru toti: am inteles bine - de pe 20 nu se mai poate intra cu clientul de acum?O zi faina :tiphat:
Uscat Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Sal Liquid... Cum e guilda? trade-uri ceva...? te caut in-game si sa speram ca te gasesc on...Mersi mult.Si o intrebare pentru toti: am inteles bine - de pe 20 nu se mai poate intra cu clientul de acum?O zi faina :tiphat:eu incerc sa iau clientul dar spune tot "coming soon" jtitzi cva? ca nu prea am fost atent la posturile anterioare :P
real_shadow Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Dap sunt ceva probleme cu porcaria aia de download ... asa ca hai sa va dau o mana de ajutor :D (ce dragut sunt eu) ... uite aici un link pt un torent ... eu l`am luat in 15 minute ;)http://joymaxfull.nefficient.com/joymax/SR...150.exe.torrent