Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Am dat 600 mil ... daca te uiti la crit speed ai sa vezi ca e 100% ...deci e crit maxim pt lvl 64 ;)

Multzam pt felicitari !!!

BTW ..... primu` pe pagina !

nu asta ziceam...ziceam ca e destul de mic critu max pt som comparativ cu arma normala care are max crit 16 si eram curios de critu max la un sun spear....oricum felicitari :cool2: desi... 600mil cam scump avand in vedere ca vine cap 90 si pe la pretu asta o sa fie sunurile.

Posted

lol vad ca toata lumea asteapta deg9 sa isi cumpere sun ... eu pot sa astept si deg 15 ca tot nu am gold de sun P

Posted

da oare pe ce servere sunt arme europene de 8dg sun? la drop???...k is rare rau parka :|...eu nu am vaz pe nici un server pe care am fost.. k am jukat p Xian, Olympus si aku pe Mars

Posted

da oare pe ce servere sunt arme europene de 8dg sun? la drop???...k is rare rau parka :|...eu nu am vaz pe nici un server pe care am fost.. k am jukat p Xian, Olympus si aku pe Mars

pe mars sg nu-s bro :P :P

Posted

pe sparta sunt o gramade sun sword sun shil sun dual axe sun crossbow sun cleric rod sun warlock rod....si imbracaminte...de ex. Click

Posted

stie careva knd va fi update-ul la silk ? si dak baga posbilitatea de a te putea casatori in jok :D, k aja am auzit da nush de p unde :D

Posted

lol asta inca nu am vazut in viata mea take a look

http://imageshack.us

http://g.imageshack.us/g.php?h=393&i=sro2008051117025517vk4.jpg

PS:uitativa la caini(wolf's)

^_^ + daca te uiti bine ai sa vezi ca toti caini se invart in cerc ;;) , poate au bagat patchuri noi cu 3 wolfs / person

Posted

^_^ + daca te uiti bine ai sa vezi ca toti caini se invart in cerc ;;) , poate au bagat patchuri noi cu 3 wolfs / person

nui asa..el zice ca o avut 6 lupi numa ca iau crapat 3 si nu mai are bani...este un bug dupe ce mio zis persoana acea dar nu vrea sa imi zice cum functioneaza

PS:razvan vorbeam pe germana ;)

Posted

daca te uiti bine ai sa vezi ca e poza ...unde dracu vezi tu ca se invart

Posted

#-o care imi poate spune cu ce card este mai sigur sa iti cumperi silkkk fara sa iei chargeback de saptaman viitoare vr sa ma reapuc de silkk da fara silkk nu :))

Pentru ca cu visa electron am citit pe internet ca se potii cumpara numai de pe teritoriu tarii

si eu nu stiam asta cand am cumparat si sigur asta e motivu chargeback-ului :hello: Va salut

s

Posted

lol asta inca nu am vazut in viata mea take a look

http://imageshack.us

http://g.imageshack.us/g.php?h=393&i=sro2008051117025517vk4.jpg

PS:uitativa la caini(wolf's)

tare faza eu mai stiam una in care poti scoate multi cai si alta in care poti scoate cal in cave dar nu sti so fac pe aceea:P pe cea cu cai uitatio aici:D

Imagine IPB

dar ai fi misto sa o stiu si pe cea cu caine k ii tare:)))

app cei chestia aia de o tineti in spate k ala de trader ?

Posted

...pai si care e smecheria?

la cea cu cai e simpla: iti pui capa de pvp iei un nuker sau wiz mai mare k u sa te omoare din prima.... in momentu cand ai vazut k isi face magia sa deie in u imediat apesi pe cal sa iasa..si cand te lovezite esti deja pe cal si te omoara si cand dai sa reinvi esti sus pe cal... atunci dai iar pe cal si iese altu langa u k o data ce ai murit poti sa scoti altul:P apoi te dai jos de pe ala si iti ramane unu langa u ...astepti 20 sec si iar da in u si cand isi face magia dai pe cal si iar iese si mori sus pe el :P apoi scoti ink unu si iar te dia jos si ai facut 2 cai langa u ... si tot aja pana ti se uraste maxim eu ma scos 7 cai

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...