Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Guild Renovation Update Delayed

Date : 8/21/2006

inquiry : 823

Hello. This is Silkroad Online.

The Guild Renovation Update which was scheduled for August 22nd has been delayed for release until September.

We have delayed this Update in order to further tweak and tune the update for the global Silkroad Online user community. We understand the disappointment some of you may feel however be assured that we will only release this Update when it is ready to benefit your gaming experience.

We will post notice when a more definitive release date is confirmed.

Cum adica Guild renovation?

Posted

am si io cateva intrebari pt aia care au lvl mare.

1. care "force" e mai buna ?

2. exista doar 2 feluri de quest-uri ? adica sa omori 500 de monstrii si sa aduni 200 de obiecte care cad de pe monstrii ? ca pana acum nu prea difera questurile, doar monstrii... (nr de monstrii/obiecte difera nu e neaparat cel spus de mine)

ca e cam pictisitor sa faci acelasi lucru.

sunt lvl 28 daca asta conteaza...

Guest GiuSeR_RE
Posted

Silkroad e bestial ... are cateva buguri dar in general e ok ..

Posted

am si io cateva intrebari pt aia care au lvl mare.

1. care "force" e mai buna ?

2. exista doar 2 feluri de quest-uri ? adica sa omori 500 de monstrii si sa aduni 200 de obiecte care cad de pe monstrii ? ca pana acum nu prea difera questurile, doar monstrii... (nr de monstrii/obiecte difera nu e neaparat cel spus de mine)

ca e cam pictisitor sa faci acelasi lucru.

sunt lvl 28 daca asta conteaza...

Mai sunt unele questuri(putine) sa livrezi anumite chestiuni....

Posted

am vazut si eu chestia asta cu Guild Renovation pe site-ul official.care e treaba cu ea?k nu inteleg nici eu

wizard, force(cold, lightning sau fire) e in functie de arma.

Exp: Bow-Cold(1st)-Fire(2nd), Glavie-First(1st)-Cold(2nd), Glavie-Cold(1st)-Fire(2nd), Spear-Fire(1st)-Cold(2nd)-Lightning(3rd), Sword-Cold(1st)-Fire(2nd)-Lightning(3rd), Blade-Cold(1st)-Fire(2nd). Lightining-ul e folosit pt Grass-walk si Teleport sau de nukeri ori hybrizi pt k are spash-damage. Astea sunt cele mai bune combinatii la arme wink.gif

in privinte questurilor sunt aproape la fel toate : aduna x sau omoara y, dar mai sunt si exceptiile care te pune sa te duci dintr-un oras in altul cu ceva sau doar sa vb cu un NPC. asa e facut jocul dontknow.giftongue.gif

Posted

Addition of Guild Mercenary

Addition of guild mercenaries that guild masters can use have been added.

Addition of Guild, Union Emblem

Guild and union emblem will appear next to the name of the character, making it easier distinguish guilds through visual effects

Addition of Guild Store

Guild store that sells guild related items has been added.

Addition of Guild Member Recall Ability

Guild master now has the ability recall members of the guild anytime in town.

Use of Guild Points(GP)

Previously the use of GP was only for increasing the level of the guild, but now there will be various ways to use them.

Granting of Title For Guild Member

Guild master now has the ability to grant guild member titles

ii si greu tare de citit despre guild renovation ...

1. faza cu mercenaries n`am intzeles nici eu prea bine... potzi sa`i angajezi .. dar ce fac si cum , de unde in angajezi .. god knows

2. se vor adauga embleme langa numele personajului deaspura capului, cea de guild si uniune

3. magazinu guildei - chestie misto intradevar

4.gm`u poate sa cheme orice membru in oras oricand... misto asta la war sa`i chemi pe totzi in oras

5.sa folosesthi GP`urile care se aduna la guild.. ptr ce .. om vedea...

6.fiecarui membru i se va putea da un rank sau titlu in guilda...

care au mai jucat L2 sthiu despre ce e vorba .. mare parte din chestiile alea erau si acolo, dak nu ma insel si in WoW

Guest accentro
Posted

Sal.

Acusi fac lvl 20 si pana sa fac alegerea dintre thief/hunter/trader bine ar fi sa am o guilda. Daca ma luati, spuneti-mi ca sunt on pe Troy.

In alta ordine de idei as vrea sa fiu lamurit in legatura cu avantajele si dezavantajele fiecaruia dintre cele 3 optiuni din care am de ales la lvl 20 (inclusiv de unde vine experienta si banii pt fiecare).

Thx. tiphat.gif

P.S. Car e pure strenght/fire/glavie daca conteaza.

Posted

pe la lvl 20 io zic sa stai linistit, sa nu iti iei niciun job.

1. daca te faci hunter, gasesti hoti de lvl mai mare si te rup repede.(adica io tongue.gif)

2. daca te faci hot, tu nu poti sa ataci trader cu 1 stea dificultate, iar aia care au de 2+ stele au lvl mai mare ca tine si ti-o iei, e posibil sa ti-o iei si de la hunteri.

3. daca te faci trader, sunt unii monstrii care la lvl tau te omoara repede. singura solutie e sa mergi in grup, cu niste traderi si hunteri de lvl mare.

4. ar trebui sa faci questuri pana mai cresti.

Posted

Sal.

Acusi fac lvl 20 si pana sa fac alegerea dintre thief/hunter/trader bine ar fi sa am o guilda. Daca ma luati, spuneti-mi ca sunt on pe Troy.

In alta ordine de idei as vrea sa fiu lamurit in legatura cu avantajele si dezavantajele fiecaruia dintre cele 3 optiuni din care am de ales la lvl 20 (inclusiv de unde vine experienta si banii pt fiecare).

Thx. tiphat.gif

P.S. Car e pure strenght/fire/glavie daca conteaza.

Lasa aici un nume .. ai zis ca joci pe Troy ! Avem ghild numit _ROMANIA_ level 2 si daca vrei esti binevenit !

Posted

Addition of Guild Mercenary

Addition of guild mercenaries that guild masters can use have been added.

Addition of Guild, Union Emblem

Guild and union emblem will appear next to the name of the character, making it easier distinguish guilds through visual effects

Addition of Guild Store

Guild store that sells guild related items has been added.

Addition of Guild Member Recall Ability

Guild master now has the ability recall members of the guild anytime in town.

Use of Guild Points(GP)

Previously the use of GP was only for increasing the level of the guild, but now there will be various ways to use them.

Granting of Title For Guild Member

Guild master now has the ability to grant guild member titles

ii si greu tare de citit despre guild renovation ...

1. faza cu mercenaries n`am intzeles nici eu prea bine... potzi sa`i angajezi .. dar ce fac si cum , de unde in angajezi .. god knows

2. se vor adauga embleme langa numele personajului deaspura capului, cea de guild si uniune

3. magazinu guildei - chestie misto intradevar

4.gm`u poate sa cheme orice membru in oras oricand... misto asta la war sa`i chemi pe totzi in oras

5.sa folosesthi GP`urile care se aduna la guild.. ptr ce .. om vedea...

6.fiecarui membru i se va putea da un rank sau titlu in guilda...

care au mai jucat L2 sthiu despre ce e vorba .. mare parte din chestiile alea erau si acolo, dak nu ma insel si in WoW

misto tare mai ales faza cu emblemele si cu ranku smile.gif

Guest accentro
Posted

pe la lvl 20 io zic sa stai linistit, sa nu iti iei niciun job.

1. daca te faci hunter, gasesti hoti de lvl mai mare si te rup repede.(adica io tongue.gif)

2. daca te faci hot, tu nu poti sa ataci trader cu 1 stea dificultate, iar aia care au de 2+ stele au lvl mai mare ca tine si ti-o iei, e posibil sa ti-o iei si de la hunteri.

3. daca te faci trader, sunt unii monstrii care la lvl tau te omoara repede. singura solutie e sa mergi in grup, cu niste traderi si hunteri de lvl mare.

4. ar trebui sa faci questuri pana mai cresti.

Mi se pare un raspuns cu creier. E logic ce zici, insa o intrebare: daca imi aleg o meserie, trebuie sa o si practic? Te-as ruga sa mai faci un efort si sa-mi dai un raspuns si la celelalte intrebari ( avantajele si dezavantajele fiecaruia dintre cele 3 optiuni din care am de ales la lvl 20 (inclusiv de unde vine experienta si banii pt fiecare).

Cu questurile e nasol rau, am vazut unul in care trebuie sa omor 600 de ceva. E monoton rau de tot...

defiler666 - nickul este Huligan_RO - insa ianinte de a intra in guild zi-mi cum ies din altul, ca mi-a dat unul cu japca, mi-a dat (am crezut eu) party si m-am trezit in guild.

Guest -=ToAS=-SkyLord
Posted

insa ianinte de a intra in guild zi-mi cum ies din altul, ca mi-a dat unul cu japca, mi-a dat? (am crezut eu) party si m-am trezit in guild.

Mergi la Leebaek -> click aici

Dar dupa ce ai iesit nu mai poti sa intri in alt guild timp de 3 zile.

E logic ce zici, insa o intrebare: daca imi aleg o meserie, trebuie sa o si practic?

Nu trebuie sa iti alegi o meserie. Poti sa le practici pe toate 3. Dar nu poti sa faci level la toate. Daca faci experienta la thief, iti scade la trader.

Posted

Ma nu iti alegi meseria.....le poti practica pe toate! Daca te taie pe la ora 4 sa duci un transport ca trader, o faci. Daca la 6 ai chef sa le dai in cap la traderoi si sa le ciordesti agoniseala....nu te opreste nimeni( poate doar hunterii ). Sper sa fii inteles.

Posted

da stiu e monoton, dar ca sa faci lvl trebuie sa faci questurile...

sa le luam pe rand...(presupun ca stii de unde sa iti iei job-urile ca la lvl 20 iti arata)

negustorul: eu pe la lvl 23-24 am facut cateva curse din primul oras in al 2-lea, imi ieseau cam 70k la cursa biggrin.gif depinde de noroc, ca poi sa si mori.

sa iti explic putin cum sta treaba. mai intai, iti iei o camila, chiar daca merge mai incet, dar are mai multa viata decat calul. te duci in oras la asita de vand porcarii (matase, vase etc.), si cumperi celce mai scumpe chestii, max poti sa iei 10 pe un slot. mi se pare ca daca iei 53 de chestii din cele mai scumpe, ramai cu o stea la dificultate si nu pot sa te atace hotii oameni, ca pe drum apar hoti monstrii pe care trebuie sa ii omori ca nu ai ce face. DAR mai intai sa faci toate astea, trebuie sa vezi un drum pe unde sa ajungi in celalalt oras. eu o luam la portul de est din lumea 1 si de acolo mergeam in al 2-lea oras. acum trebuie tu sa te duci in lumea a 2-a sa vezi ce drum iti place tie mai mult, care e mai accesilbil, un drum pe care sa mergi si sa nu te atace monstrii de pe drum. cerceteaza zona sa vezi daca poti sa omori monstrii care sunt pe acolo.

acum mai e o chestie naspa, sunt unii hoti, pe caravane care se plimba pe langa tine, ca sa apara apara hoti, iar hotu de pe caravana daca e lvl mai mare ca tine, o sa apara pe langa el hoti de lvl lui si o sa te omoare pe tine.

si daca alegi sa fii hot, si furi pe unu, dupa ce incarci caravana cu bunuri, o sa incerce hotii (monstrii nu oameni) sa te omoare, asa se intampla si daca esti trader. si atunci cand vezi hoti pe caravane, daca au ceva in caravana o sa apara pe langa el hoti care o sa te omoare pe tine. e cam naspa daca dai pe langa hoti dastia, mie mi s-a intamplat de mai multe ori sa mor asa. manevra asta se practica si intre hoti nu numai intre hot si negustor.

hunter: la lvl tau nu se merita, nu o sa iei multi bani sa insotesti un trader nici nu stiu daca te "angajeaza" cineva. dar la lvl mare, cand o sa insotesti caravane cu 5 stele de dificultate poti sa iei ceva bani. + ca daca vezi un hot si e lvl mare te poate omora.

hotu:ce iti trebuie ca sa fii un hot bun...

1. te duci in primul oras, te teleportezi (costa 2000 gold) in thief town, iti cumperi un costum de 10000 ca de ala de 1 mil nu cred ca ai bani, iti iei neaparat return scroll pt thief town ca daca nu ai return scroll acela nu o sa te poti intoarce in thief town ca sa vinzi marfa, ca in oras cu marfa furata nu te la sa sa intrii. dupa ce iei costumu si return scroll, mai trebuie sa iti iei si camile ca sa cari marfa furata.

cum sa furi la lvl tau:

1.caravanele vin prin portu de est/vest. nu pui costumu pe tine, ci mergi pe langa el si astepti sa moara,dupa aceea inspectezi zona iti pui costumu si marfa care cade o iei tu si dupa ce iei toata marfa, porma dai sa te teleportezi in orasul hotilor, o sa dureze ceva timp vezi sa gasesti un loc sigur, departe de drum ca sa nu te vada hunterii si sa te omoare.

un hot de lvl mic nu trebuie sa atace el pe trader, ci sa caute marfa cazuta pe langa porturi si pe drumurile cele mai scurte catre port ca pe acolo o iau in general.

ca sa iti dai seama de cate stele de dificultate are o caravana, fii atent al cati hoti apar in jurul ei, 1 pt o stea, 2 pt 2 etc. daca apare doar 1 hot to nu o sa poti sa il ataci deci e riscant sa iti pui costumul pe tine. poti sa iti dai seama de lvl jucatorului uitandu-te la hainele lui, la arma, la ce dmg face can ataca etc. si asa iti dai seama daca poti sa ii bati sau nu.

acum, care e avantajul hotului, ca poate la asta te intrebi...

1. nu dai bani pe obiectele furate lol... biggrin.gif

2. ajungi mai repede in orasul hotilor sa vinzi marfa

dezavantaje...

1.nu iei f multi bani din ce vinzi

slujba de hot ti-o recomand la lvl tau, deoarece poti sa faci questuri si in drum spre oras, sau pe unde te mai plimbi vezi niste marfa pe jos, poti sa o iei si mai faci si tu cateva zeci de gold. daca ai un wolf dupa tine, sa il desumonezi si porma sa iti pui costumu, ca sunt unii chitrosi care mai intai ii omoara lupul si porma pe tine si te usuca la bani sa invi lupul 50k.

in concluzie, ca trader faci cel mai multi bani, ca hunter depinde de ce negociezi cu ala de vrea sa il duci pana in celalalt oras (mereu sa iei jumate sau toti banii la plecare ca daca mori pe drum macar sa te alegi si tu cu ceva) ca hot, cred ca e cea mai buna "slujba" pt astia cu lvl mic, iti permite sa faci questuri si bani cam in acelasi timp. dupa ce o sa te plimbi intre primul si al 2-lea oras o sa vezi ca nu sunt f multi hoti, dar si aia care sunt sunt de lvl mare, cel putin pe alps.

eu m-am decis sa ma fac hot, mi-am luat si un costum de 1 mil, arata marfa rau. ca hot daca omori hunteri si traderi o sa primesti niste puncte de avertizare , cand atingi 3000 pot sa te atace hunterii, chiar daca nu ai costumu pe tine, dar daca omori monstrii pct scad. poti sa mai citesti despre trader/hunter/thief si in joc, apesi pe h si dai la caravan sistem (parca) si citesti mai mult acolo.

nu cred ca e bine sa practici toate jobuile... daca te faci hot si faci lvl ca hot, porma daca treci la trader o sa iti creasca lvl la trader si o sa scada la thief, lucru care nu e f bun, ca lvl da o meserie da niste +.

Posted

sa le luam pe rand...(presupun ca stii de unde sa iti iei job-urile ca la lvl 20 iti arata)

negustorul: eu pe la lvl 23-24 am facut cateva curse din primul oras in al 2-lea, imi ieseau cam 70k la cursa biggrin.gif depinde de noroc, ca poi sa si mori.

sa iti explic putin cum sta treaba. mai intai, iti iei o camila, chiar daca merge mai incet, dar are mai multa viata decat calul. te duci in oras la asita de vand porcarii (matase, vase etc.), si cumperi celce mai scumpe chestii, max poti sa iei 10 pe un slot. mi se pare ca daca iei 53 de chestii din cele mai scumpe, ramai cu o stea la dificultate si nu pot sa te atace hotii oameni, ca pe drum apar hoti monstrii pe care trebuie sa ii omori ca nu ai ce face. DAR mai intai sa faci toate astea, trebuie sa vezi un drum pe unde sa ajungi in celalalt oras. eu o luam la portul de est din lumea 1 si de acolo mergeam in al 2-lea oras. acum trebuie tu sa te duci in lumea a 2-a sa vezi ce drum iti place tie mai mult, care e mai accesilbil, un drum pe care sa mergi si sa nu te atace monstrii de pe drum. cerceteaza zona sa vezi daca poti sa omori monstrii care sunt pe acolo.

acum mai e o chestie naspa, sunt unii hoti, pe caravane care se plimba pe langa tine, ca sa apara apara hoti, iar hotu de pe caravana daca e lvl mai mare ca tine, o sa apara pe langa el hoti de lvl lui si o sa te omoare pe tine.

si daca alegi sa fii hot, si furi pe unu, dupa ce incarci caravana cu bunuri, o sa incerce hotii (monstrii nu oameni) sa te omoare, asa se intampla si daca esti trader. si atunci cand vezi hoti pe caravane, daca au ceva in caravana o sa apara pe langa el hoti care o sa te omoare pe tine. e cam naspa daca dai pe langa hoti dastia, mie mi s-a intamplat de mai multe ori sa mor asa. manevra asta se practica si intre hoti nu numai intre hot si negustor.

hunter: la lvl tau nu se merita, nu o sa iei multi bani sa insotesti un trader nici nu stiu daca te "angajeaza" cineva. dar la lvl mare, cand o sa insotesti caravane cu 5 stele de dificultate poti sa iei ceva bani. + ca daca vezi un hot si e lvl mare te poate omora.

1. te duci in primul oras, te teleportezi (costa 2000 gold) in thief town, iti cumperi un costum de 10000 ca de ala de 1 mil nu cred ca ai bani, iti iei neaparat return scroll pt thief town ca daca nu ai return scroll acela nu o sa te poti intoarce in thief town ca sa vinzi marfa, ca in oras cu marfa furata nu te la sa sa intrii. dupa ce iei costumu si return scroll, mai trebuie sa iti iei si camile ca sa cari marfa furata.

cum sa furi la lvl tau:

1.caravanele vin prin portu de est/vest. nu pui costumu pe tine, ci mergi pe langa el si astepti sa moara,dupa aceea inspectezi zona iti pui costumu si marfa care cade o iei tu si dupa ce iei toata marfa, porma dai sa te teleportezi in orasul hotilor, o sa dureze ceva timp vezi sa gasesti un loc sigur, departe de drum ca sa nu te vada hunterii si sa te omoare.

un hot de lvl mic nu trebuie sa atace el pe trader, ci sa caute marfa cazuta pe langa porturi si pe drumurile cele mai scurte catre port ca pe acolo o iau in general.

ca sa iti dai seama de cate stele de dificultate are o caravana, fii atent al cati hoti apar in jurul ei, 1 pt o stea, 2 pt 2 etc. daca apare doar 1 hot to nu o sa poti sa il ataci deci e riscant sa iti pui costumul pe tine. poti sa iti dai seama de lvl jucatorului uitandu-te la hainele lui, la arma, la ce dmg face can ataca etc. si asa iti dai seama daca poti sa ii bati sau nu.

dezavantaje...

slujba de hot ti-o recomand la lvl tau, deoarece poti sa faci questuri si in drum spre oras, sau pe unde te mai plimbi vezi niste marfa pe jos, poti sa o iei si mai faci si tu cateva zeci de gold. daca ai un wolf dupa tine, sa il desumonezi si porma sa iti pui costumu, ca sunt unii chitrosi care mai intai ii omoara lupul si porma pe tine si te usuca la bani sa invi lupul 50k.

in concluzie, ca trader faci cel mai multi bani, ca hunter depinde de ce negociezi cu ala de vrea sa il duci pana in celalalt oras (mereu sa iei jumate sau toti banii la plecare ca daca mori pe drum macar sa te alegi si tu cu ceva) ca hot, cred ca e cea mai buna "slujba" pt astia cu lvl mic, iti permite sa faci questuri si bani cam in acelasi timp. dupa ce o sa te plimbi intre primul si al 2-lea oras o sa vezi ca nu sunt f multi hoti, dar si aia care sunt sunt de lvl mare, cel putin pe alps.

eu m-am decis sa ma fac hot, mi-am luat si un costum de 1 mil, arata marfa rau. ca hot daca omori hunteri si traderi o sa primesti niste puncte de avertizare , cand atingi 3000 pot sa te atace hunterii, chiar daca nu ai costumu pe tine, dar daca omori monstrii pct scad. poti sa mai citesti despre trader/hunter/thief si in joc, apesi pe h si dai la caravan sistem (parca) si citesti mai mult acolo.

nu cred ca e bine sa practici toate jobuile... daca te faci hot si faci lvl ca hot, porma daca treci la trader o sa iti creasca lvl la trader si o sa scada la thief, lucru care nu e f bun, ca lvl da o meserie da niste +.

Ce mod de a explica ai ! icon_thumright.gif "cu lumea intai*" ! Brv imi place cum ii inveti pe astia mai mici ! cool.gif

P.S Pe ce serv joci ?? Ce level ??

Guest accentro
Posted

cum sa furi la lvl tau:

dezavantaje...

Maestre, mersi. Vizavi de cate ai zis, sunt vre-o 2 chestii ce nu am prea inteles, dar sa mor daca imi aduc aminte ce era. Mi-e prea somn la ora asta, dar revin in forta maine pt inca vre-o 2 cuvinte. tiphat.gif

Guest doandesh
Posted

am inceput sa joc shi eu silkroad am luat kitu de pe site am instalat , joc cam 30 min shi imi iese din joc shi da o erroare stupida plina de semnul intrebari ???????????? shi scrie toata configuratzia compului meu! dupaia cand intru dupa 10 sec primesc iar eroarea shi tot asha sad.gifBangHead.gif

a mai patzit cineva asha?? sa ma ajute cineva daca shtie cum!! ms mult

Posted

@ doandesh uite aici raspunsul la problema ta :

editeaza in Windows-> System32-> Drivers-> Etc-> Hosts cu bara:

222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

va trebui sa arate ceva de genu :

# Copyright ? 1993-1999 Microsoft Corp.

#

# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.

#

# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each

# entry should be kept on an individual line. The IP address should

# be placed in the first column followed by the corresponding host name.

# The IP address and the host name should be separated by at least one

# space.

#

# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual

# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.

#

# For example:

#

# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server

# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost

222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

@ SkyLord TechArmy saluta Tech_Army... wink.gif

Posted

Bun...si dupa ce modifici acolo in system32...dai un restart la calc si nu iti mai apare aia ?? Ca si eu am probleme dar nu de fiecare data ! Cel putin o data pe zi imi iese din joc cu eroarea asta sad.gif

Guest doandesh
Posted

snap_troy

am schimbat houst dar degeaba dupa 10 secunde erroare sad.gif(((((

am mai patzit asha shi la GTA San Andreas dupa ceva timp ieshea din joc....poate nu suporta jocul configuratzia mea??

AMD AthlonXp 1800+

1.53 Ghz 512 MB of ram Placa vidio GForce 4 mx 440 cu AGP8X 128 DDR

Windows XP SP2

??????????????????????

????????????????????????????????

???????????????????????????????????

OS : Windows XP Professional Edition Service Pack 2 (build 2600)

CPU : AMD Athlon XP 1800+

Memory : Physical(511.5MB), Page(1249.2MB), Virtual(2047.9MB)

Graphic Card : HAL (mixed vp): NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X

Graphic Card Version : 6.14.0010.8198

Graphic Driver Date : 2005-12-10 03:06

Build(exe) : [2006-07-20] [11:16:01]

ceva de genu arata eroarea!

se poate sa fie din cauza ca am XP SP2??

pls help ca ffac crize aici hair.giftongue.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...