Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

lol doar se stie k clericu are cel mai mare dmg la lev 74 unu faceam taxi cu el la penon si cu magiia aia a dat fara zerk 92k critical

lol ce se intampla ma cu athenas k ii free 100%:)))))))

Omule tu ai scris ca a dat critical ,nu io !

Posted

Omule tu ai scris ca a dat critical ,nu io !

Pai si ce treaba are cu mesajul care l-am zis eu :|...schimbam subiectullllllll.........Ca fapt divers cei care vor sa cumpere silk mai bine sa-l ia de acuma ca dolaru are o cota ff mica si cica o sa creasca ca se devalorizeaza leul .. :P

Guest gabi29
Posted

Ai o singura optiune .... bagi bani in joc ... adik iti cumperi silk pe care`i investesti intr`un premium ... "premiumul iti permite accesul instant in joc"

Cat despre un server mai putin ocupat good luck ...daca gasesti unul anunta`ma si pe mine :-j

Ar mai fi o sansa mica .... sa folosesti un no/dc client .... tot dureaza pana te conectezi dar macar nu mai trebuie sa deschizi de fiecare data jocul .... bafta!!!

De unde fac rost de un no/dc client? :crazy:

Posted

lol mio evoluat ink un pokemnon sau o murit:))))))))zici k ii piatra funerara la un mormant=)))))))) cine imi poate zice ce pokemon ii ala?

GG: primu pe pagina app cine zice k in iunie se mia evolueaza? k is nelamurit de ce o evoluat amu

Posted

Alexxx, mersi mult pentru raspuns. Am inceput de aseara sa joc iar cu el. Aveam mastery la warrior ridicat pana la 18, eu lvl 18. Las mastery pana la lvl 27 dupa care o sa merg pe un gap de 3-4. Precizez ca nu o sa iau niciun sub deocamdata, pt a economisi sp-uri. Inca o data multumesc.

Ma simt nevoit sa repet - pe Sparta? Nimeni Nimeni?

O zi faina in continuare! :tiphat:

sal joc io pe sparta...dami un pm lu XxLiquidxX

daca mai cauti guild esti bine venit in INVADERS ;)

Posted

ce ziceti baga marti cap 90 ?

nu cred ... probabil mai bine de jumatate de oameni nu au dw noua versiune ... cel putin toti prietenii mei si in mare parte cunoscutii nu au dw .... dar cine stie :^^

Posted

tzia murit mah k ala nu era asa mi sa intamplat si mie

mi la furat gabutz cand a dat click pe el :))

si ce tre sai fac k sa reinvie firar masa luai a draq ce na avut de o murit:))))))))) k lapta ii dadeam:P

Posted

in ce guild de pe pluto mai esti? DNS a pierdut fortressu?

In Revengers e de romani sunt cu ro_magic si cu take the leade tot guilde de romani,DNS tot mai are forrtres !

Shaolini sau dus dreaq majoritatea ,eros a fost hackerit ,alin a fost hackerit ,acum sunt in one4all a lui baba novac incearca sa reconstruiasca shaolinu pana incepe gaya si apoi pleaca toti acolo ! :D ! tu mai joci sro ?

Btw man unde mai joaca Kingofnukes de pe pluto?

Posted

In Revengers e de romani sunt cu ro_magic si cu take the leade tot guilde de romani,DNS tot mai are forrtres !

Shaolini sau dus dreaq majoritatea ,eros a fost hackerit ,alin a fost hackerit ,acum sunt in one4all a lui baba novac incearca sa reconstruiasca shaolinu pana incepe gaya si apoi pleaca toti acolo ! :D ! tu mai joci sro ?

Btw man unde mai joaca Kingofnukes de pe pluto?

1.imi pare bn ca sa dus draq shaolinu

2.imi apre bn de noobu de eros ca a fost hackat

3.imi pare si mai bn de alin_69 care este un noob si un idiot

4.kingofnukes cel mai bun prieten al meu de pe pluto joaca pe mars akum..Khing_1

Babanovac pleaca pe gaya? e unul dintre cei mai buni la pvp dintre lvl lui dc sa plece?

Posted

Nush dc pleaca si baba cik vor sa reconstruiasca shaolinu acolo !

Pe mine nu ma intereseaza ca au fost sau nu hackeriti ! I dont give a shit !

Ms pt nicku lu king :D

U pe ce server mai joci?

Posted

Nush dc pleaca si baba cik vor sa reconstruiasca shaolinu acolo !

Pe mine nu ma intereseaza ca au fost sau nu hackeriti ! I dont give a shit !

Ms pt nicku lu king :D

U pe ce server mai joci?

Khing_2 este numele lui khing nu Khing_1 sry

eu numai joc sro....

lau uitat eia pe K0misaru de pe pluto? :((

Posted

In sfarsit am facut si eu lvl 64 .... yay .... si acuma pot sa scot si eu la plimbare spearul som +7 :>

http://img237.imageshack.us/my.php?image=sro2008051020111025gi5.jpg

Aruncati o privire ;)

Posted

In sfarsit am facut si eu lvl 64 .... yay .... si acuma pot sa scot si eu la plimbare spearul som +7 :>

Aruncati o privire ;)

lol critical 18 nu am vazut un asemenea critical la o arma china

bv pentru lvl 64 si som

Posted

Aruncati o privire ;)

Gz pt lv si mijto spear crit 18 100% tare xD asa de curiozitate ...cu cat lai luat ?

Posted

Aruncati o privire ;)

NO ZINE MAH SI NOUA CAT AI DAT PE SOM ALA K II SOPEER TARE:p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...