Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Deja am inceput sa iau legend 3 :X:X::XX:...invidiosilor :X:X:X:X:X...Presimt marti niste anunturi la news :X:X:X ceva de genu legend 3 will be realeased on...si srv gaia will open on...

Posted

Daca iti place sa traiesti jocul eu cred ca cel mai bun build pentru tine este warrior-ul 1h/2h pentru ca dupa parerea mea jocul cu wariorul nu e atat de monoton ca si cu un rogue de exemplu..cu xbow-ul te duci si dai cate un skill de la 100 de metri si omori mobu..cu warriorul e mai distractiv mai ales daca joci in party cu alti euro si tankezi,incerci sa ii iei pe toti pe tine sa nu omoare nukerii..sau sa folosesti ca submastery warlock pentru ca are multe curse-uri,de exemplu ai sleep si stun..ii dai stun,dupaia sleep, i-ai dat division sau bleed,schimbi pe arma de warrior si ii mai dai 2-3 bucati si adio ;)

Bafta :tiphat:

e versiunea 1.50 :((

noi suntem la 1.45 deci daca am presupune prin absurd ca fac un update de client pe saptamana e peste minim 5 sapt update-ul..macar o sa fiu full farm :))

lol nu e buna logica ta...ca info la euro update eram pe undeva la vers 1.0xx si am ajuns dupa la 1.1xx direct:)

Posted

lol nu e buna logica ta...ca info la euro update eram pe undeva la vers 1.0xx si am ajuns dupa la 1.1xx direct:)

lol chiar asta mam chinuit sa spun si eu cu un post anterior:))))))))))

Posted

da acolo la download nu ai decat UPDATE pentru versiunea legend 3 da nu ai . legend 3 cap coada adika de la inceput la sf asa ca daca il puneti .. dupaia nu mai merge sa jucati

Posted

ma ajuta si p mn cineva sa mi explice cum se foloseste loaderu acela ptr multi

edit: IEEE PRIMU PE BAGINA :-@

e ala de arata ca un antibiotic nu?:) (rumata)

dezarhiveaza-l in folderul silkroad,start-run si scrii in run "D:\Program Files\Silkroad\Loader.exe" /cfg sau unde ai tu silkroadul instalat si ti se deschide un panou unde bifezi optiunile pe care le vrei si dai launch.poti face chestia asta cand e sro-ul deschis si se mai deschide odata.

Aveti dreptate..e posibil sa fi updatat direct la legend 2 parca imi amintesc ceva...daca vor sari direct la asta inseamna ca in mai e update-ul pt ca au anuntat deja ca eventul capture the flag va fi in mai si eventul are si el nevoie de un update (asa cred :) )

Posted

lol doar se stie k clericu are cel mai mare dmg la lev 74 unu faceam taxi cu el la penon si cu magiia aia a dat fara zerk 92k critical

lol ce se intampla ma cu athenas k ii free 100%:)))))))

Posted

lol doar se stie k clericu are cel mai mare dmg la lev 74 unu faceam taxi cu el la penon si cu magiia aia a dat fara zerk 92k critical

clericu sa dea critical?nu cred

Posted

lol e int nu da crit:)sau cel putin nu cred o sa ma interesez exact.

omule confunzi clericu cu nukeru:)))))))) kum draq sa nu deie critical poate nu ai vazut u dk botezi zi si noapte uite k io ma vazut

nukerii si wiz si probabil si clericu promit ca aflu nu dau crit pt ca deja au dmg mare si nu ar mai fi balance.

Posted

eu cred k u botezi prea mult

mai documenteazate si dupa sa vii aici si sami zici mie ca a dat critical un cleric

orice magic ataca nu da critical si cum clericul da numai magic atat nu are cum sa dea critical

dc crezi k are critical 2 pe arma?? doar ca sa fie acolo nu ca da critical

Posted

:happy1: - loader 6.11

:happy1: - loader 6.11b

parola este : recyfer.info

:happy1: - serverlist

loader il dezrhivezi si bagi fisierele unde ai silk

porma start loader de fiecare data cand vrei sa intri

Guest gabi29
Posted
Daca nu e prea mare deranjul ar putea sami spuna si mie cineva ce as putea face sa intru pe un server fara sa fie nevoie sa incerc timp de 1ora :comp1: , sau daca nu se poate face nimic ,poate shtitzi care server nu este asa de populat incat sa trebuiasca sa astept atat pana sa ma loghez.
Posted

omule confunzi clericu cu nukeru:)))))))) kum draq sa nu deie critical poate nu ai vazut u dk botezi zi si noapte uite k io ma vazut

in ce joc ?

Posted

Daca nu e prea mare deranjul ar putea sami spuna si mie cineva ce as putea face sa intru pe un server fara sa fie nevoie sa incerc timp de 1ora :comp1: , sau daca nu se poate face nimic ,poate shtitzi care server nu este asa de populat incat sa trebuiasca sa astept atat pana sa ma loghez.

Ai o singura optiune .... bagi bani in joc ... adik iti cumperi silk pe care`i investesti intr`un premium ... "premiumul iti permite accesul instant in joc"

Cat despre un server mai putin ocupat good luck ...daca gasesti unul anunta`ma si pe mine :-j

Ar mai fi o sansa mica .... sa folosesti un no/dc client .... tot dureaza pana te conectezi dar macar nu mai trebuie sa deschizi de fiecare data jocul .... bafta!!!

Posted

bah miss idiot............ arata-mi un ss cu clericu cand da crit

parca akum vad ca zici ca si wizardu da critical.............da sigur si bladeru are cel mai mare dmg din joc :)

Posted

miss idiot esti u ma poate am vazut eu gresit dar vb era k clericu are dmg mai mare k wizardu asta am vrut sa zic k la lev 74 fara zerk a dat 92k la un penon

Posted

miss idiot esti u ma poate am vazut eu gresit dar vb era k clericu are dmg mai mare k wizardu asta am vrut sa zic k la lev 74 fara zerk a dat 92k la un penon

ce ai vazut gresit ma?ai zis ca ai vazut tu cleric care a dat critical esti prost rau

Posted

nu stii sa citesti?

Posted

Puteti sa incetati? :|....numai are nici o importanta....clericul are cel mai mare dmg si PUNCT...daca are cineva print cu peste 400k sa posteze ca ar fi interesant sa vdm...sau un print cu dmg ff mare la un unique

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...