Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest padre_camin
Posted

...man,problema ai la char cand incurci punctele pe care le primesti la fiecare lvl facut (si poate nici atunci pt ca poti face rost de o reteta hibrid si continui) dar in nici un caz cand incurci sp-urile fiinca eu cred ca sigur nu ai lvl 80 deja si vrei sa schimbi force ori weapon...mai ales ca ai questul cu potiunile de down skill incepand cu lvl-ul 20 pe care poti sa il iei de cate ori iti tuna prin cap si sa pui sp'urile in alta parte(e adevarat ca la fiecare down-skill iei inapoi cu acele potiuni doar 60% parca din sp-urile bagate in treapta respectiva a skilului si te cam costa si ceva gold dar poti "repara" f bine chestia cu sp-urile)...asa ca eu iti propun sa continui cu acest char mai ales ca ai si ticket pe el si iti dau si un sfat...nu te muta de la un server la altul ci unde ai inceput acolo stai pana faci lvl maxim...ca f f f multi cum apare un server nou hop si ei sa rupa pisica in 4...numai ca (dupa cum am precizat intr-un post anterior f pe larg) fara bani reali si destui nu faci mare branza.

Alexxx, mersi mult pentru raspuns. Am inceput de aseara sa joc iar cu el. Aveam mastery la warrior ridicat pana la 18, eu lvl 18. Las mastery pana la lvl 27 dupa care o sa merg pe un gap de 3-4. Precizez ca nu o sa iau niciun sub deocamdata, pt a economisi sp-uri. Inca o data multumesc.

Ma simt nevoit sa repet - pe Sparta? Nimeni Nimeni?

O zi faina in continuare! :tiphat:

Posted

mornin asta din cate tin minte se plangea acu ceva timp andy ca l-a hackerit.

despre wedding nusht da faza cu copii e prea exagerata...imposibila pt joymax totusi sa fim realisti:))

cursed heart dau inapoi 80% din sp-uri iar skill edit pots 100%

mai cu mutatul pe xian nush ce sa zic eu un server foarte dificil toti fiind foarte avansati si daca nu ai resurse nu faci mare lucru.

ar fi in stare joymaxul atat timp cat trebuie sa cumperi lapte praf la copil cu silk (sa le iasa si lor un banut) :))

Posted

ar fi in stare joymaxul atat timp cat trebuie sa cumperi lapte praf la copil cu silk (sa le iasa si lor un banut) :))

nu dar zic ca ar fi imposibil pt ca am jucat si wow si sunt cam statice charurile in sro nu le vad sa o ia pe urma sims:))) adica nu au facut ei niste kkturi de questuri mai interesante si fac o parte imp de animatie? nu cred

PS- tare am lansat moda omului cu popcorn

Posted

salza...ce fel de spideri trebuie sa omor pt inv expansion 3? ala de la lvl 60? thnx

primul primul :))) !!!

dap big spider is de lev 58 sia is in partea de N a karakoramului:P pe langa dar kave:)))))))))))

Posted

dap big spider is de lev 58 sia is in partea de N a karakoramului:P pe langa dar kave:)))))))))))

mai mult spre aircraftu de sus e bn sa faci questu ca mere mai rpd

PS- care va mutati pe xian vand char lv 60 glavie pt gold;)))

Posted

Sa moara Franta....am reusit sa fac charge back :X:X::XX:X:X...si nu trebuie sa te duci la banca si tot felu de dracii :X::X

cum ai reusit ????????????

Posted

P si eu dau un glavier de 60 mai bun ca a lu speedy xD si mai ieftin PPP

farmat cu light heusekal si fire 60 coldu vreo 40

Posted

@alexxx facem putin mai incolo k mai am putin pana la 80 :P si las si eu gap 9

si eu sunt tot int doar ca hibrid si nu sunt cine stie ce pvpist.Da ai dreptate si cu faptul ca nu suntem in stare sa ne unim,mai multi din heroes au facut cativa bani si si-au facut guilduri.Sper ca odata si odata sa reusim sa ne unim intr-un guild(nu neaparat heroes desi are multe gpuri,peste 3mil) si sa spargem ceva turcaleti.Pe rev6 apar doar 5-6 pt ca doar ei au intrat in ultimul timp in joc sau cel putin asa cred.Rev6 afiseaza datele in functie de itemurile de pe tine,de aceea lev max e 77(ca e ultimul chest la 77) desi am impresia ca mai nou unii apar 80 ca au implementat un sistem si iti afiseaza si buffurile desi nu prea ajuta chestia asta.Din cate vad pe rev6 nu ai chestul si pantalonii din ultimul chest si probabil dinaia apari 75.Btw cate spuri ai.Eu am de farmat peste 500k pentru lev 90..

Dupa cum stiti s-a anuntat ca se baga wedding dress.In tsro si csro e wedding sistem,adica mai pe romaneste te poti casatori cu alt player/playeritza(ca nu cred ca sunt acceptate nuntile de gay ^_^ ).Cica apare global ca la unici cand te casatoresti si primesti un set de inele.Cica poti sa faci si copii si scapi de taxele de la fortress.Suna cam a Sims dar ar fi fain

...sincer,nu am calculat pana la lvl 90 dar am aproape 100k sp'uri acu...daca ma bag pe nivlam sa calculez pana la 90 cu tot tacamul de care am nevoie creq se intampla una din doua...ori ma interneaza astia la nebuni :crazy: (pt ca tot legit continui) ori ma las de silk...asa ca zic si eu ca Stefan Cel Mare"...o sa numaram dusmanii in lupta" :>

...pai vor fi la nunti de gay de numa numa ca ne vom casatori in prostie ca sa ne dea astia nush ce dracie in plus :beer: ,iar cu copiii treaba e usoara,sunt pline hartile de tufisuri... si sa vezi ce cotoiala va fi prin cave pe la colturi =))

ce sexy o sa fie :wub:

P.Z. ma scuzati ca fac posturi gen mogul ... nu d alta da e din orasu meu .. si sper sa nu ajung pe viitor sa zica lumea paici ( am fkt un post gen "elusion" ma-s simti total amp**a :dooh: )

Bafta xD

deci cum ziceam ar fi fain sistemu asta .. sa ne trajem copii pe la grinding si sa ii punem sa ne tina poturile .. asa nu mai tre sa-ti iei pet .. ce sexy .. abia astept :yum:

...yeah,right,vba astora de la Parazitii..."ma pregatesc sa-mi fac copii sa imi spele pe jos..."

faza cu copii nu e adevarata

cu casatoria este si defapt itzi da un buff(sau un item) kre itzi da str sau int sau mi se pare k alegi ^^

...sa dea ceva...mai conteaza ce atata timp cat e mocca?...dar tare ma bate gandul sa fac o propunere la Joymax sa bage la joburi(daca baga chestia cu casatoria) si jobul de avocat si judecator...

...lapte zici?stai sa vezi ca tre sa le cumperi dreaqu scutece si dulciuri pana la lvl 40 ....

Posted

doamnee e belea de intrat in sro(dak n-ai premium) :| n-am reushit sa intru azi delok ca dupa jum de ora de incercari eshuate ma lasam pagubash ji aja am fakt de vreo 4-5 ori :

Posted

da voi unde ati vazut asta cu wedding ? ca se marita chestii trestii o sa se bage ceva macar 1% din ce spuneti acuma odata cu 90 sau peste vreo 5 ani

Guest padre_camin
Posted

Buna domnilor!

:-? Sparta :-? nimeni nimeni?

Si acum altceva: am un warrior de lvl 20 (am reusit aseara un trade const - samarkand :right: cu tot cu d/c in timpul tradeului :) ). Am skillurile ridicate la lvl 19 atat la warrior cat si la rogue - nu eram decis si inca nu sunt. Eu vreau sa ma axez pe pve, nu ma prea intereseaza pvp. Imi place sa fac questuri, sa traiesc jocul (de ex.: cand primesc un quest salut npc-ul care mi l-a dat etc.), deci chiar mmoRPG. Ce imi sugerati? Sa raman pe Warrior sau sa merg pe Rogue? Nu stiu de ce dar nu imi prea place xbow. Tot arcasi am avut si nu stiu, parca m-am plictisit. Dar, de asemenea, as face si bani din vanzarea mastilor.

Deci, bottomline, Warrior sau Rogue (daggers) - doar pentru PVE.

Va multumesc anticipat si va doresc o zi faina in continuare.

P.S. pentru cei din Bucuresti - lasati ca poate va dam trofeul inapoi la anu. (pls don't flame)

:tiphat:

Posted

dak vrei pve cel mai vine ar fi xbow pt k rogue cu dagere moare super usor la pve

dar dak nutzi place xbow fol worior 2h k omoara mai rpd si dak vrei in pty mergi 1h

off: stiu k sunt dinamovist dar BINE CLUJU

doamne ce le fac in ciuda azi la scoala la stelisti

>:)

Posted

nustiu ce comparatie ai facut tu the dash dar warrior omara mai greu decat rogue oricare rogue

warrior 2h acuma ca asta i cel mai bun warrior - dmg mare si defense mare

rogue dmg foarte mare si defense foarte mic

acuma tu alegi care vreii nu e recomandat sa le ai pe amandoua deoarece e foarte greu sa farmezi ...

si e mai bine sa ai ca subclasa ori bardu ori clericu adika pentru warrior clerci si rogue bard mai poti sa faci fantezii cu warlock am vazut niste pvp uri cu unu punkism cauta pe youtube .. si ai savezi warlock cu rogue .,..dar mai bine ramai la ceva mai sigur.. tre sa ai exeperienta pentr rogue cu warlock ca sa stii ce skiluri pui si alea alea .. hai ca tre sa plec va scriu mai incolo P

Posted

dak vrei pve cel mai vine ar fi xbow pt k rogue cu dagere moare super usor la pve

dar dak nutzi place xbow fol worior 2h k omoara mai rpd si dak vrei in pty mergi 1h

rogue moare rpd si la pvp :)) warrior este cel mai bun euro build

off:se pare ca thedash este ungur se bucura ca a castigat cluju

Fortza Stinza

Posted

HUOOOOOOOO , "caine" c esti :P....Macar steaua e pe 2 .... hahhah......dinamo e varza :P

scuze de offtopic

Posted

adi

u chiar nu vezi?? nam facut nici o comparatzie

baiatu (cred k e baiat) a zis k vrea pt pve nu pt pvp si iam zis k pt pve e bun rogue pe xbow dar el zicea k nu ii place si iam zis dar dak nui place rogue xbow mai bine mere pe worior 2h sau dak vrea pty sa mearga 1h k sa tankeze mai bine

si andy nus ungur sunt dinamovist si sunt bucurs k nu e steaua campioana

chiar a meritat cluju campionatu

Edit: fitzi calmi acuma

nu facetzi spume la gura.......PUTETZI DL LEGEND 3 :o :o :o :o

ducetziva la www.silkroadonline.net Download si vedetzi colo ca sunt 2 cliente si la ala zice "This client can only be used after the 'Legend3' update":X :X :X

Posted

Buna domnilor!

:-? Sparta :-? nimeni nimeni?

Si acum altceva: am un warrior de lvl 20 (am reusit aseara un trade const - samarkand :right: cu tot cu d/c in timpul tradeului :) ). Am skillurile ridicate la lvl 19 atat la warrior cat si la rogue - nu eram decis si inca nu sunt. Eu vreau sa ma axez pe pve, nu ma prea intereseaza pvp. Imi place sa fac questuri, sa traiesc jocul (de ex.: cand primesc un quest salut npc-ul care mi l-a dat etc.), deci chiar mmoRPG. Ce imi sugerati? Sa raman pe Warrior sau sa merg pe Rogue? Nu stiu de ce dar nu imi prea place xbow. Tot arcasi am avut si nu stiu, parca m-am plictisit. Dar, de asemenea, as face si bani din vanzarea mastilor.

:tiphat:

Daca iti place sa traiesti jocul eu cred ca cel mai bun build pentru tine este warrior-ul 1h/2h pentru ca dupa parerea mea jocul cu wariorul nu e atat de monoton ca si cu un rogue de exemplu..cu xbow-ul te duci si dai cate un skill de la 100 de metri si omori mobu..cu warriorul e mai distractiv mai ales daca joci in party cu alti euro si tankezi,incerci sa ii iei pe toti pe tine sa nu omoare nukerii..sau sa folosesti ca submastery warlock pentru ca are multe curse-uri,de exemplu ai sleep si stun..ii dai stun,dupaia sleep, i-ai dat division sau bleed,schimbi pe arma de warrior si ii mai dai 2-3 bucati si adio ;)

Bafta :tiphat:

Edit: fitzi calmi acuma

nu facetzi spume la gura.......PUTETZI DL LEGEND 3 :o :o :o :o

ducetziva la www.silkroadonline.net Download si vedetzi colo ca sunt 2 cliente si la ala zice "This client can only be used after the 'Legend3' update":X :X :X

e versiunea 1.50 :((

noi suntem la 1.45 deci daca am presupune prin absurd ca fac un update de client pe saptamana e peste minim 5 sapt update-ul..macar o sa fiu full farm :))

Posted

eu lam pus la dld clientu acela si sa sti Daddysady k no sa se mai fak nici un updata pana la aparitia legende a III-a numa dk apare vreun servar nou sau un event dar cred k no sa apara sii asta rezulta k uramtorul updata se va face la acel client ... ti u bine minte cand sa facut fortresu k era versiunea mia mik cu mult decat cea a clentului nou dk tin eu bine minte era 1.125 si acel client era 1.130:P cam aja

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...