Uscat Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ascultatzi la asta si pe la sf atzi sa vedetzi ce zice aia august http://de.youtube.com/watch?v=K9grqb8M-SQ mda zice cva cu august da drq jtie in rest
colombo Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 stie carvea adresa de mail de la joymax ..............??/
ciupilan Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 hmmmmm oare o fi bun nr de tle care lau lasat aia la coment la filmuletu ala cand ii suna pe cei de la joymax??????? are cineva posibilitatea sa incerce sa sune??? Joymax Cooperation: 82-2-420-8854-- nr tel
colombo Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Si inca ceva cunoasteti pe cineva caruia joymax ia deblocat accountu ????????
Daddysady Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 intra pe forumul oficial si posteaza acolo..cauta rubrica adecvata si iti va raspunde morningdew cu tot ce trebuie sa stiiLE:cred ca aici ar trebui sa postezi
ciupilan Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 dk afli ceva sau iti raspunde la mail pls posteaza k as avea si io vro 50 de mailuri de trimisX(X(app dar morningdew asta cen-i vreun gm ceva sau?
aionys Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 dk afli ceva sau iti raspunde la mail pls posteaza k as avea si io vro 50 de mailuri de trimisX(X( app dar morningdew asta cen-i vreun gm ceva sau? E mai mult forum moderator ! ^_^ ! si vedeti poate va cere acounturile SA NU LE DATI ! :D ! Cel mai sigur ramane sa postezi pe forumul lor dar tot degeaba joymax nu da unban niciodata ! Edit : astia din omuletu cu popcorn imping zidul ! ^_^ ! Maine poimaine vedem dw cu o ditamai gaura in zid ! ^_^
The Dash Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 deci nu mai vorbi din presupusuri k da unbaneu din foarte multzi prieteni lea dat unbansi la fel si pe 0x33 au postat foarte multzi faza asta si lea dat unban dak au trimis banii kre au facut charge back sau au vb cu paypall sa le zica la joymax sa itzi dea unban
aionys Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Eu stiu cel putin 30 de insi personal care din cauza inspectiei paypalului au luat ban si au vrut sa plateasca silkul si nu le-a dat unban !
Daddysady Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 nu au stiu cumdau unban..postati pe forum k nu aveti nimic de pierdut
Guest Hunter2008 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 pana la urma mai joaca cineva KSRO???? sau sunt in sectiunea gresita (ar trebui sa merg la BOLI mintale???). un raspuns. da sau nu. si dak da pe ce servere?
alexxx70 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Va multumesc pentru informatiile oferite. Am vrut sa dau delete la character pentru ca am dat-o in bara cu SP-urile. Dar acum o sa trag de el, las gap de 9 si ma descurc cumva. Inca o data multumesc pentru informatii. Stie cineva o ghilda buna pe sparta? Multumesc. :tiphat: ...man,problema ai la char cand incurci punctele pe care le primesti la fiecare lvl facut (si poate nici atunci pt ca poti face rost de o reteta hibrid si continui) dar in nici un caz cand incurci sp-urile fiinca eu cred ca sigur nu ai lvl 80 deja si vrei sa schimbi force ori weapon...mai ales ca ai questul cu potiunile de down skill incepand cu lvl-ul 20 pe care poti sa il iei de cate ori iti tuna prin cap si sa pui sp'urile in alta parte(e adevarat ca la fiecare down-skill iei inapoi cu acele potiuni doar 60% parca din sp-urile bagate in treapta respectiva a skilului si te cam costa si ceva gold dar poti "repara" f bine chestia cu sp-urile)...asa ca eu iti propun sa continui cu acest char mai ales ca ai si ticket pe el si iti dau si un sfat...nu te muta de la un server la altul ci unde ai inceput acolo stai pana faci lvl maxim...ca f f f multi cum apare un server nou hop si ei sa rupa pisica in 4...numai ca (dupa cum am precizat intr-un post anterior f pe larg) fara bani reali si destui nu faci mare branza. nu stiu vedem de ce sa ne cacam pe noi ...noroc ca am fo la scarbiciu pana acu ca imi era rusine sa put in sala
colombo Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 eu vr sa stiu ceva concret de unban ma ......... nu presupuneriii
Daddysady Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 alexxx din cate am vazut pe rev6 mai sunteti vreo 5 insi in xcalibur..nu veniti in heroes?poate reusim sa facem guildul ceva mai tare,sa fie un guild de romani cu care sa putem face din cand in cand gw si poate mai incolo sa dam atacul la fortress :Pbtw ce gap ai ?poate facem un pvp ^_^eu vr sa stiu ceva concret de unban ma ......... nu presupuneriiinu stiu dc insisti.ti-am spus sa postezi pe forum.ti-am dat si link.de aici incolo te descurci :P daca nu stii engleza stai cu dictionaru' in fata si tot legi 3 cuvinte cu ei
Adii Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 eu stiu ca in questu de la npc iti da 80% din SP iar cu item mall iti poti scaote 100%
alexxx70 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 alexxx din cate am vazut pe rev6 mai sunteti vreo 5 insi in xcalibur..nu veniti in heroes?poate reusim sa facem guildul ceva mai tare,sa fie un guild de romani cu care sa putem face din cand in cand gw si poate mai incolo sa dam atacul la fortress :Pbtw ce gap ai ?poate facem un pvp ^_^nu stiu dc insisti.ti-am spus sa postezi pe forum.ti-am dat si link.de aici incolo te descurci :P daca nu stii engleza stai cu dictionaru' in fata si tot legi 3 cuvinte cu ei...pai din cate vezi tu si restul lumii pe rev6(un site despre care de fapt eu am o parere daca nu f proasta,macar destul de proasta ca sa ma uit pe acolo din an in paste) cica eu am lvl 75 parca (zic ei) si eu sunt de fapt primul roman d p serverul Greece cu lvl cap 70 si lvl cap 80(si asta legit facut),primul roman cu "grad" - ca sa zic asa...-- de Trader Expert plus ca de fapt in EXCALIBUR de toti sunt vreo 30 acu dar in ultimele 3-4 luni numai eu mai joc din tot guildul....sunt perfect de acord sa fie un guild de romani in care daca nu toti macar majoritatea covarsitoare :whistle: sa fie cam de lvl 65-70-80 ca sa putem face si noi ceva cat de cat pe acest server dar vezi tu,romani despre romani au o vba......((no offence guys si eu sunt roman si nu se poate sa ma autoexclud din aceasta vba desi fac tot posibilul sa nu fac asa...))...;Prostul pana nu'i fudul parca nu e prost destul...si ce vreau sa zic cu asta e urmatoarea chestie : in loc sa fim uniti pt apartinem de aceeasi natie intr-un loc unde fiecare trebuie sa faca tot posibilul sa isi ridice imaginea etniei de care apartine,noi, romanii,ca intotdeauna si ca oriunde in lume ne-am afla(exista si exceptii bineinteles dar generalul este valabil)ne da orgoliul si fudulia pe nas in loc sa ne unim....tentative de creare a unui guild destul de important de romani au fost multe pe Greece,vreo 3 mi-au apartinut...dar na,de fiecare data uitam ca ; "Traim in Romania ...si asta ne ocupa tot timpul" ca sa il citez pe Mircea Badea......am gap 8 ca sa adun sp'uri cat mai multe,ca am destule ca sa fiu cu masteriile de care am nevoie la lvl 80dar stau cu gap 8 sa adun sp-uri pt lvl cap 90...sa fie acolo ca nu strica si oricum la generali ma bat cu acest gap 8 cu 3 Party Generals fara sa ma doara capul...la pvp nu sunt cine stie ce mare scula,recunosc numai ca am prostul obicei sa mor greu pt ca fol de obicei si vigor potions si asta pt ca setul meu e de cacao,doar +3 swordul doar +5 si shieldul br18 doar +6 asa ca nu prea ma bazez pe o mare protectie si atunci incerc sa suplinesc cu vigor(mai ales ca sunt si Int pur)...dar nu-i bai facem si un pvp macar sa vezi si tu cat de slab sunt ca nu mi-e rusine sa mor :nanana:
aionys Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Pe pluto cine mai joaca in afara de mine si andy aka K0misaru ?! :D!
skorpyo93 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 eu stiu ca in questu de la npc iti da 80% din SP iar cu item mall iti poti scaote 100%post aka "mogul" : asha este...:Papropo adi eu in vara ma mut pe xian dak iau la liceu...vreau sami iau gold , bot , si premium.si o sa-ti dau banii tie k tu ai card
atentat Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 post aka "mogul" : asha este...:Papropo adi eu in vara ma mut pe xian dak iau la liceu...vreau sami iau gold , bot , si premium.si o sa-ti dau banii tie k tu ai cardDc nu o sa te muti pe srv nou? :P daca e adevarat convorbirea aia...o sa apara legend 3 si presupun ca si srv gaia prin august....poti sa te muti pe srv nou:P
ciupilan Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ba fratilor am o MIK mare problema.. la vro 5 min dupa ce intru imi sik imi pik netu nush de ce aveti ideee dak intru pe situri nu pik chiar mere super e cand intru pe ilk imi pik:(( oare ce o fi???
Daddysady Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 @alexxx facem putin mai incolo k mai am putin pana la 80 :P si las si eu gap 9si eu sunt tot int doar ca hibrid si nu sunt cine stie ce pvpist.Da ai dreptate si cu faptul ca nu suntem in stare sa ne unim,mai multi din heroes au facut cativa bani si si-au facut guilduri.Sper ca odata si odata sa reusim sa ne unim intr-un guild(nu neaparat heroes desi are multe gpuri,peste 3mil) si sa spargem ceva turcaleti.Pe rev6 apar doar 5-6 pt ca doar ei au intrat in ultimul timp in joc sau cel putin asa cred.Rev6 afiseaza datele in functie de itemurile de pe tine,de aceea lev max e 77(ca e ultimul chest la 77) desi am impresia ca mai nou unii apar 80 ca au implementat un sistem si iti afiseaza si buffurile desi nu prea ajuta chestia asta.Din cate vad pe rev6 nu ai chestul si pantalonii din ultimul chest si probabil dinaia apari 75.Btw cate spuri ai.Eu am de farmat peste 500k pentru lev 90..@skorpio: 60% cursed hearts si 100% pots din item mallDupa cum stiti s-a anuntat ca se baga wedding dress.In tsro si csro e wedding sistem,adica mai pe romaneste te poti casatori cu alt player/playeritza(ca nu cred ca sunt acceptate nuntile de gay ^_^ ).Cica apare global ca la unici cand te casatoresti si primesti un set de inele.Cica poti sa faci si copii si scapi de taxele de la fortress.Suna cam a Sims dar ar fi fain ;))http://img116.imageshack.us/my.php?image=chmnn2bz6.pnghttp://img388.imageshack.us/my.php?image=chwkh9vc4.pnghttp://img140.imageshack.us/my.php?image=eumll9pb4.pnghttp://img140.imageshack.us/my.php?image=euwvz1ug5.png
elusion Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ce sexy o sa fie :wub:P.Z. ma scuzati ca fac posturi gen mogul ... nu d alta da e din orasu meu .. si sper sa nu ajung pe viitor sa zica lumea paici ( am fkt un post gen "elusion" ma-s simti total amp**a :dooh: ) Bafta xDdeci cum ziceam ar fi fain sistemu asta .. sa ne trajem copii pe la grinding si sa ii punem sa ne tina poturile .. asa nu mai tre sa-ti iei pet .. ce sexy .. abia astept :yum:
The Dash Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 faza cu copii nu e adevaratacu casatoria este si defapt itzi da un buff(sau un item) kre itzi da str sau int sau mi se pare k alegi ^^
SimplySimple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 dk afli ceva sau iti raspunde la mail pls posteaza k as avea si io vro 50 de mailuri de trimisX(X(app dar morningdew asta cen-i vreun gm ceva sau?mornin asta din cate tin minte se plangea acu ceva timp andy ca l-a hackerit.despre wedding nusht da faza cu copii e prea exagerata...imposibila pt joymax totusi sa fim realisti:))cursed heart dau inapoi 80% din sp-uri iar skill edit pots 100%mai cu mutatul pe xian nush ce sa zic eu un server foarte dificil toti fiind foarte avansati si daca nu ai resurse nu faci mare lucru.