Uscat Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 BA FRATILOR VOI DE PE UNDE SUNTETI EU IS DIN SLATINA JUD OLT:))))piatra neamtz jud neamtz :P
salam30 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 daca te uiti bine undeva pe langa avataru meu afli si unde stau
user000 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 am si io o intrebare...cum pot sa vb cu un gm de la silkroad depre doua accounturi banate ?sa va explic...mio dat un prieten bani sai bag silk...si la silk trebe sa ai paypal. am zis nici o problema...ma pun si imi fac paypal. miam facut. prietenu meu vroia sai bag 200 de silk parca, da nu poti sa bagi numa 100 o data. dupa ce iam bagat 100 de silk...nu mo mai lasat sa mai bag o data...pt ca o trebuit aia de la paypal sa ma verifice...sami verifice cardu. dupa ce mior verificat cardu...prietenu meo o vrut sai mai bag la 2 prieteni deai lui silk pe char. dupa ce iam bagat si restu de 100 de silk la prietenu meu...am inceput sa bag la ceilalti. dupa ce am platit la unu din ei...nu mo mai lasat sa platesc si la al 2-lea.in seara aia...dupa ce am platit ma suna pretenu meu disperat...si ma intreaba ca de unde am cumparat io silku...ca io banat char. cand intru pe accountu de la paypal...vad ca aia vor sa ma verifice iara...sa le dau factura si copie dupa buletin. am zis ok...poate dupa ce le dau astea ma debaneaza. o durat vreo saptamana pana leam explicat io la aia de la paypal ca nam de unde sa le dau factura pe numele meu...ca io am 18 ani si nici o factura nu vine pe numele meu...ci pe al parintilor. dupa ce mor reactivat accountu de la paypal...am crezut ca ma debaneaza si la silkroad. cand incerc sa ma loghez pe accountu de la silkroad imi zice ca am facut chargeback si mo banat 1000 de ani. acuma...am io vreo vina pt chargeback asta ? sau am auzit ca nui voie sa platesti la silkroad pe 2 accounturi cu accelasi card. ii adevarat ? ma poate ajuta cineva ? acuma pentru ca am vrut sai ajut pe prieteni mei...trebuie sa le dau bani inapoi...si sa le dau si char inapoi. ce sa fac ?
salam30 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 am bagat cam la vreo 20 de persoane silk cu acelas card si nu am avut probleme....si a mers muuult fara il verific cand am ajuns la limita ma pus sal verific lam verificat si merge struna chargeback! , poate chiar ai facut tu intentionat sau nu tiai dat seama problema de bani nu e ca daca ai facut chargeback banii is inapoi pe card singura problema e ca are accountu banat si cu gm nu stiu eu sigur cum ai putea sa iei legatura cu ei....mai cauta pe forumuri straine poate gasesti oricum 100% nu e nici o problema ,nu primeste nimeni ban daca faci tranzactii cu acelasi card
user000 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 poi aia ii problema...daca as fi facut chargeback as fi avut bani inapoi...da nui am. si am si accounturile banate. stii care cre co fost faza ? cand sa ma verifice a 2-a oara paypla...o suspendat toate platile ce leam facut io. aia de la silkroad or vazut ca nor primit bani...si mo banat. da dupa ce mio reactivat accountu de la paypal...ei sior primit banii. da io p**a. asta mi se pare inca o bulina nearga pt silkroad...ei nau nici un serviciu de asistenta ? nimica ? ei primesc banii si ii doare la salata. nime nu poate sai ea la intrebari...pe cand la wow pot sa fac din gmi sclavii mei...trebuie sa fie macar un email ceva...sa vorbesc cu cineva de la silkroad care poate sa ma ajute.
alexxx70 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Salut domnilor.Sunt si eu un jucator de sro, joc in prezent pe sparta (dupa ce in prealabil am parasit dragul de tibet) si am o MIIIIICAAA intrebare: aveti cunostinte in legatura cu silver ticket? Sa va explic mai pe larg... Mi-a bagat un prieten 150 silk sa imi iau silver ticket, eu eram in joc pe un char pe care vreau sa il sterg pentru ca am cam dat-o in bara cu sp-urile si, avand in vedere ca am stat 45 de minute sa intru, am zis ca activez ticketu. Asta ca sa nu mai stau iar sa ma conectez dupa o ora... Si acum intrebarea: daca sterg respectivul char, mai am silver ticket? Nu ma prea intereseaza bonusurile alea care le dadea (ok, erau faine, dar...) Pe mine ma intereseaza sa intru cand vreau in sro. Deci, daca e cineva in cunostinta de cauza, va rog sa imi raspundeti.Multumesc anticipat.daca dai delete la char si ticketul e activat adio ticket...ideea e ca delete la char se "rezolva" in 7 zile asa ca mai ai timp sa te razgandesti...BA FRATILOR VOI DE PE UNDE SUNTETI EU IS DIN SLATINA JUD OLT:))))...eu "eram" din Iasi...acu din Londra,Croydon...am si io o intrebare...cum pot sa vb cu un gm de la silkroad depre doua accounturi banate ?sa va explic...mio dat un prieten bani sai bag silk...si la silk trebe sa ai paypal. am zis nici o problema...ma pun si imi fac paypal. miam facut. prietenu meu vroia sai bag 200 de silk parca, da nu poti sa bagi numa 100 o data. dupa ce iam bagat 100 de silk...nu mo mai lasat sa mai bag o data...pt ca o trebuit aia de la paypal sa ma verifice...sami verifice cardu. dupa ce mior verificat cardu...prietenu meo o vrut sai mai bag la 2 prieteni deai lui silk pe char. dupa ce iam bagat si restu de 100 de silk la prietenu meu...am inceput sa bag la ceilalti. dupa ce am platit la unu din ei...nu mo mai lasat sa platesc si la al 2-lea.in seara aia...dupa ce am platit ma suna pretenu meu disperat...si ma intreaba ca de unde am cumparat io silku...ca io banat char. cand intru pe accountu de la paypal...vad ca aia vor sa ma verifice iara...sa le dau factura si copie dupa buletin. am zis ok...poate dupa ce le dau astea ma debaneaza. o durat vreo saptamana pana leam explicat io la aia de la paypal ca nam de unde sa le dau factura pe numele meu...ca io am 18 ani si nici o factura nu vine pe numele meu...ci pe al parintilor. dupa ce mor reactivat accountu de la paypal...am crezut ca ma debaneaza si la silkroad. cand incerc sa ma loghez pe accountu de la silkroad imi zice ca am facut chargeback si mo banat 1000 de ani. acuma...am io vreo vina pt chargeback asta ? sau am auzit ca nui voie sa platesti la silkroad pe 2 accounturi cu accelasi card. ii adevarat ? ma poate ajuta cineva ? acuma pentru ca am vrut sai ajut pe prieteni mei...trebuie sa le dau bani inapoi...si sa le dau si char inapoi. ce sa fac ?...din cate stiu eu SRO nu are nici un serviciu de asistenta si reclamatii in adevaratul sens al cuvantului, au doar un link unde sa reclami ceva ce nu-yzi convine sau crezi ca te afecteaza,dar sincer sa fiu nu am auzit niciodata de nimeni care sa ii fie debanat contul indiferent daca acea persoana avea reala dreptate in reclamatia lui cu privire la faptul ca nu a gresit sau ca nu e vinovat...din cate stiu eu,odata ce ai luat ban,salut si la revedere...sry pt tine ca iti stric ziua cu acest post dar sansele tale sunt mai putin decat minime sa iti vezi contul debanat...RESPEC"ALL :tiphat:
aionys Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Degeaba man odata banat pt chargeback nu iti mai vezi acountul inapoi ! Am vazut pe forumul lor o galagie de conturi de astea ! Sarmana pt informatia despre paypal ! Si eu sunt aproape de slatina :D ! Turnu Magurele ,Teleorman ! :D !
Daddysady Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 eu am vazut un reply dat de gm la un post p serverul oficial in care spunea ca ii debaneaza contul daca se efectueaza plata din cate stiu eu trebuie sa ii suni pe aia de la paypal (in germania am impresia) si sa lamuresti problema Fagaras,brasov LE:am auzit ca a fost hackat siteul botsmall...mai este sigur botul de la ei ?stie cineva date concrete nu presupuneri PS:sa nu te aud mogul cu un post de genul : "posibil"
Guest padre_camin Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Va multumesc pentru informatiile oferite. Am vrut sa dau delete la character pentru ca am dat-o in bara cu SP-urile. Dar acum o sa trag de el, las gap de 9 si ma descurc cumva. Inca o data multumesc pentru informatii. Stie cineva o ghilda buna pe sparta? Multumesc. :tiphat:
user000 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ms de informatii. acuma urmeaza sa le fac scandal la aia de la paypal...ori imi dau banii inapoi ori ii f*t in gura si pe ei si pe aia de la silk.
salam30 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 incearca sa intri pe joymax.com ca acolo mi se pare ca au asistenta ceva
atentat Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Bai perversilor.....in cateva ore e inspectie....ce ziceti....baga ceva la news?(adik sa zica ceva de genu: Legend 3 will apear on 20.5.2008....New server will be added Gaia.....You can now dowload Legend 3 but you can play it ony on 20)ce ziceti? :D...votam ceva? :DRamnicu Valcea,Judetul VALCEA!!!!!!!!!!!
AdYY_89 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 poi aia ii problema...daca as fi facut chargeback as fi avut bani inapoi...da nui am. si am si accounturile banate. stii care cre co fost faza ? cand sa ma verifice a 2-a oara paypla...o suspendat toate platile ce leam facut io. aia de la silkroad or vazut ca nor primit bani...si mo banat. da dupa ce mio reactivat accountu de la paypal...ei sior primit banii. da io p**a. asta mi se pare inca o bulina nearga pt silkroad...ei nau nici un serviciu de asistenta ? nimica ? ei primesc banii si ii doare la salata. nime nu poate sai ea la intrebari...pe cand la wow pot sa fac din gmi sclavii mei...trebuie sa fie macar un email ceva...sa vorbesc cu cineva de la silkroad care poate sa ma ajute.Dude nush cum dumnezeu de ai luat tuh ban, pentru k si eu knd miam facut acc de paypal adoua zi am cumparat 300 de silk mie si 300 la un pr, dar nu am avut nici o problema, si knd a trebuit sa ma verifice le-am trimis o copie dupa buletin si mi-au dat drumu la paypal:P.....dar credema k nu ar fi trebuit sa iei ban, poate ai facut tuh vreo prostie si ai dat charge back, pt k paypal nu cred k iti suspenda platile facute... Parerea mea, eu inka si akum tre sa bag codu de p extrasu de cont sa imi verifice cardu si nu lam bagat:p ...da am cumparat si nu am avut treaba :P nu mi-a suspendat nimikThat's all I can tell yaApp nu jtiti kt mai dureaza inspectia asta?X(X(X
AdYY_89 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 imi intra si in silk da nu merg inka serverele [Weekly Inspection] Weekly Server Inspection Notice(Revised) May 06, 2008 Hello. This is Silkroad Online. In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection. Weekly server inspection will occur every Tuesday. Game Inspection Period : May 06, 2008 13:00~16:00 Silkroad Standard Time (3 hour duration) Website Inspection Period : May 06, 2008 13:00~17:30 Silkroad Standard Time (4 hour 30 minute duration) [Patch] - Click&Buy payment solution Euro floating exchange rate will be applied.
SimplySimple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 un kkt vesti de cap 90 degeaba ati sperat:)) sa vedeti ca in iulie se baga ca si euro update.
The Dash Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ascultatzi la asta si pe la sf atzi sa vedetzi ce zice aia august http://de.youtube.com/watch?v=K9grqb8M-SQ
Daddysady Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ascultatzi la asta si pe la sf atzi sa vedetzi ce zice aia august http://de.youtube.com/watch?v=K9grqb8M-SQ zice un cuvant asemanator cu august :P :P si dupaia zice ca nu stie si ca vor anunta pe site.. stie cineva daca se baga soh-urile de d9 odata cu l3 sau doar mai incolo?
colombo Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 d :( salut !!!!!! am si eu o problema ........... am luat chargeback de doua ori prima oara pe 17 ianuarie pana mea am bagat 500 de silkkk .... am ziss e asta eee eram lvl 47.. Dar nas belea frate pe 3 may imi cumpar iar 500 de silkk cu alt card de la un prieten mi-am luat eu frumos premium plus tot ce imi trebuia ......... si pe 4 may cand sa intru in silkroad iar blocked accc ........... eram lvl 62 :( :( acum nu stiu ce sa fac daca poate careva sa imi spuna ce sa fac astept plzzzzzzzzz cardu era de la visa electron :angry1: :angry1: :angry1:
Guest padre_camin Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Vă salut din nou pe toţi jucătorii de sro :tiphat: . Dacă aveţi timp, răspundeţi-mi vă rog: joacă cineva pe Sparta? Caut şi eu guildă (nu neapărat de români) cu oameni de treabă, care să facă trade-uri, să întreţină o atmosferă faină... Pe scurt, caut "prieteni". :right: Sunt rogue lvl 20... Vă mulţumesc anticipat şi apreciez eforturile celor care postează zi de zi pe acest topic. Ţineţi-o tot aşa.O zi faină.
skorpyo93 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 eu am vazut un reply dat de gm la un post p serverul oficial in care spunea ca ii debaneaza contul daca se efectueaza plata din cate stiu eu trebuie sa ii suni pe aia de la paypal (in germania am impresia) si sa lamuresti problema Fagaras,brasov LE:am auzit ca a fost hackat siteul botsmall...mai este sigur botul de la ei ?stie cineva date concrete nu presupuneri PS:sa nu te aud mogul cu un post de genul : "posibil" posibil :cool2: uitativa aici :P http://de.youtube.com/watch?v=jX-8oGrDFTM
Uscat Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 posibil :cool2: uitativa aici :P http://de.youtube.com/watch?v=jX-8oGrDFTM ff mishto filmuletzu pacat ca spune kam adevaru oo da am fakt lv 50 ji eu mai am 2 lvle ji intru in randu lumii bune abia ast 52...arma noua chestii treburi