SimplySimple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 pai alecs10 e a tau acum ?dap dar momentan e gol.plm salame l-am imbracat frumos pe alecs si a venit dracula nush ce...si dupa un timp s-a lasat acu il intreb dc...cica ca m-au hackerit iar..iau contu frumos si cand sa schimb datele ce sa vezi mailu era a lu ala de l-a hackat prima oara...plm era si prost sa nu-l faca cand stia id si mail lol.
ciupilan Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ma dar dupa ce au evoluat acesti pokemoni ce facem cu ei:)))))) sau ii tinem numma de semnatura
SimplySimple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ma dar dupa ce au evoluat acesti pokemoni ce facem cu ei:)))))) sau ii tinem numma de semnatura cica mai tre sa evolueze odata:))
ciupilan Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 salame dar pune si u linku de lev up pt pokemon k lai sters:)))he he eu cred k maine dupa inspecti o sa puna data cand apare legent III sigur suta mie cred k de aceea au avut ei problemele alea cu servarele
salam30 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 nam nevoie :Dca daca vreau lv ma supar si bag la click exchange ala 1k si gatavezi ca s mai multe linkuri in semnatura mea ; cred ca ai obssi eu sper la fel; sau sa pune la download noul client si sa o mai tina 2 sapt sa pot vinde si eu din balarii :Dwoo primu pe pagina de mult nu am mai fost
Uscat Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 testez semnaturaadi da ji mie linku cu poza aia cu sro plz
BeautifulMind Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Uscat click dreapta pe poza --> properties si hopaaa ce apare http://img132.imageshack.us/img132/2994/picsilk00mv0.jpg
Uscat Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Uscat click dreapta pe poza --> properties si hopaaa ce apare http://img132.imageshack.us/img132/2994/picsilk00mv0.jpg da aja e ms molt
Adii Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 hehe.. prea tarziu pentru link celalta poza este cu mine ... chiar eu am facut-o si am prelucrat-o P hai ca a iesit mistoP
Adii Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 prietenilor uratimi noroc vineri dau teza pe 9 la istorie marti 13 dau la romana si pe 15 dau la mate urati-mi noroc ...dupaia ....bag tare... premium plus maimutza toatele alea alea sa fac 80 rpd.P
Uscat Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 iee mi-am cumparat gold am ji eu akma cu ce sa cumpar potziuni
atentat Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 iee mi-am cumparat gold am ji eu akma cu ce sa cumpar potziuni Cat ai cumparat si cu cat?:P
Uscat Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Cat ai cumparat si cu cat?:P200 mil cu vreo 40 euro de pe vir4u :D
skorpyo93 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 prietenilor uratimi noroc vineri dau teza pe 9 la istorie marti 13 dau la romana si pe 15 dau la mate urati-mi noroc ...dupaia ....bag tare... premium plus maimutza toatele alea alea sa fac 80 rpd.Psi eu la fel :P bafta! :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: ....cred si eu imi iau multe kkturi printre kre si silk...
aionys Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Am si eu o intrebare merge Visa Electron asociat cu paypal?Ca vreau sa cumpar silk si nush daca accepta paypal visa electron ! si nu vreau vreun link vreau sa stiu daca are cineva si ii merge sigur ! ^_^ !
atentat Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Am si eu o intrebare merge Visa Electron asociat cu paypal?Ca vreau sa cumpar silk si nush daca accepta paypal visa electron ! si nu vreau vreun link vreau sa stiu daca are cineva si ii merge sigur ! ^_^ !Da sefule..eu aia folosesc...Am visa electron si am contul facut la paypal....ca fapt divers asa...trebuie sa-ti activezi la banca de unde ai facut cardul optiunea de a face plati pe internet...
Guest padre_camin Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Salut domnilor.Sunt si eu un jucator de sro, joc in prezent pe sparta (dupa ce in prealabil am parasit dragul de tibet) si am o MIIIIICAAA intrebare: aveti cunostinte in legatura cu silver ticket? Sa va explic mai pe larg... Mi-a bagat un prieten 150 silk sa imi iau silver ticket, eu eram in joc pe un char pe care vreau sa il sterg pentru ca am cam dat-o in bara cu sp-urile si, avand in vedere ca am stat 45 de minute sa intru, am zis ca activez ticketu. Asta ca sa nu mai stau iar sa ma conectez dupa o ora... Si acum intrebarea: daca sterg respectivul char, mai am silver ticket? Nu ma prea intereseaza bonusurile alea care le dadea (ok, erau faine, dar...) Pe mine ma intereseaza sa intru cand vreau in sro. Deci, daca e cineva in cunostinta de cauza, va rog sa imi raspundeti.Multumesc anticipat. :tiphat:
SimplySimple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Salut domnilor.Sunt si eu un jucator de sro, joc in prezent pe sparta (dupa ce in prealabil am parasit dragul de tibet) si am o MIIIIICAAA intrebare: aveti cunostinte in legatura cu silver ticket? Sa va explic mai pe larg... Mi-a bagat un prieten 150 silk sa imi iau silver ticket, eu eram in joc pe un char pe care vreau sa il sterg pentru ca am cam dat-o in bara cu sp-urile si, avand in vedere ca am stat 45 de minute sa intru, am zis ca activez ticketu. Asta ca sa nu mai stau iar sa ma conectez dupa o ora... Si acum intrebarea: daca sterg respectivul char, mai am silver ticket? Nu ma prea intereseaza bonusurile alea care le dadea (ok, erau faine, dar...) Pe mine ma intereseaza sa intru cand vreau in sro. Deci, daca e cineva in cunostinta de cauza, va rog sa imi raspundeti.Multumesc anticipat. :tiphat:nu inteleg f bine ce ai zis pe acolo vrei sa zici sa folos contu in continuare si sa intri din prima pt ca ai avut silver? nu...nu merge ...daca dai delete la char dai si la ticket implicit.
skorpyo93 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 skoryo93 baiete tu esti Cioroiu?da...zi si u marius nu numele de familie :P
ciupilan Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 BA FRATILOR VOI DE PE UNDE SUNTETI EU IS DIN SLATINA JUD OLT:))))
Adii Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ave maria acilea cody P sper ca intelegi vecinu de mai sus P iar pentru tiketu nici eu nu am citit cu atentie daca nu ai activat tiketul se paote face ceva ... bagi silveru in storgi si il iei cu celalat char ..dar charurile tre sa fie pe acelesi cont ..daca ai activat tiketu nu mai ai decat premiumul tot pe acelsi server pe care lai activat .. doar atata iti ramenemarius daca vrei sa te ajut cu ceva scrii aci ori imi dai un privat daca e ceva mai personal///nustiu ce ti-a pus prietenu tau cred ca tia pus premium silver... asa am inteles eu scrie mai clar data viitoare