salam30 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ba da pokemonu meu e urat rau firar al draq el :Dnici numi dau seama ce e
aionys Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Auziti dar de unde imi iau si eu chestia aia pt semnatura de iti arata numele charului si lvl si skilpointuri?
2Paclife Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 stie cineva un program pt facut video .... cum este fraps ... ca sa pot filma in silk ......si free daca se poate
ovy1111 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ce protector type sugerati la un bow 8D Character?Deocamdata am Armor, sa-l schimb?..............apropo, si de ce?
Uscat Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Auziti dar de unde imi iau si eu chestia aia pt semnatura de iti arata numele charului si lvl si skilpointuri? da click pe omuletzu cu popcorn Ce protector type sugerati la un bow 8D Character? Deocamdata am Armor, sa-l schimb? protector sau garm e cel mai bn pt bow zic eu mai asteapta ji alte pareri :P
BeautifulMind Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Dupa ce l'am intrebat pe BlackCurse cum pot juca ksro mi'a zis sa fac rost de o poza cu o tastatura coreeana dar nu gasesc ... poate sa ma ajute cineva in legatura cu asta ?
Daddysady Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Dupa ce l'am intrebat pe BlackCurse cum pot juca ksro mi'a zis sa fac rost de o poza cu o tastatura coreeana dar nu gasesc ... poate sa ma ajute cineva in legatura cu asta ?http://sparkplugged.net/wp-content/uploads...eankeyboard.jpg :readthis: :tiphat:
SimplySimple Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ba da pokemonu meu e urat rau firar al draq el :D nici numi dau seama ce e e un dragon ma:)) pokemon legendar unique cum stii tu : http://imageshack.us stie cineva un program pt facut video .... cum este fraps ... ca sa pot filma in silk ......si free daca se poate fraps e fraps moca filmezi cat vrei. si scanu: Scan Ce protector type sugerati la un bow 8D Character? Deocamdata am Armor, sa-l schimb? ..............apropo, si de ce? poi armor e cel mai prost in caz ca nu e int. garment daca e full str. protector daca e hibrid dc? pt ca astea au defence cel mai bun pt fiecare build precizat mai sus da click pe omuletzu cu popcorn protector sau garm e cel mai bn pt bow zic eu mai asteapta ji alte pareri :P asta cu omuletu cu popcornu o stii de la mine:))))
Uscat Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 e un dragon ma:)) pokemon legendar unique cum stii tu : http://imageshack.us fraps e fraps moca filmezi cat vrei. si scanu: Scan poi armor e cel mai prost in caz ca nu e int. garment daca e full str. protector daca e hibrid dc? pt ca astea au defence cel mai bun pt fiecare build precizat mai sus asta cu omuletu cu popcornu o stii de la mine:)))) da ajai am furat-o de la tn ) sper sa nu te sup
ciupilan Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 e bun fraps dar pt 5 min de filmat iti ocupa cam 1GB ceea ce nu e bine si dk ai vrea sa uploadez un film de 10 min pe you tube teai lasa pagubasi:))))))))))
elusion Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 trebuie arhivat cu un program ... pff. nu-mi mia aduc aminte .. crek cerva de genu virtualdub ...vezi incearca #-o
Guest Hunter2008 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 deci mai joaca cineva KSRO? si pe servere k eu joc pe [성인]로마 va rog mult spuneti-mi daca jucati pe srverul asta sau oricare altul. in caz k voi nu vedeti literele la fel k mine psunetimi si maine pun o poza cu numele in carcactere non-unicode.
SimplySimple Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 da ajai am furat-o de la tn ) sper sa nu te sup np :P e bun fraps dar pt 5 min de filmat iti ocupa cam 1GB ceea ce nu e bine si dk ai vrea sa uploadez un film de 10 min pe you tube teai lasa pagubasi:)))))))))) nu pui filmu scos din fraps si neprelucrat pe youtube mey... trebuie arhivat cu un program ... pff. nu-mi mia aduc aminte .. crek cerva de genu virtualdub ... vezi incearca #-o nu arhivat editat frumos in windows movie maker ca il aveti toti puneti un inceput puneti muzica credits si ce mai vreti voi si apoi dati save movie file sau ctrl+p si ati rez prob aveti un filmulet de cativa mb. un exemplu e asta facut de mine in cateva min...tin sa mentionez ca nu are actiune pt ca scopul lui a fost de test pt fraps asa ca nu sariti pe mine ca e boring...stiu:)) PS- popcorn man rulzzzzz
Daddysady Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 asa :P dai introdu legatura sau add link bagi linku si dupaia la nume ""
Adii Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 am o intrebare cum imi pun si eu semnatura deaia adika dupa fiecare mesaj care il scriu sa imi aparea dedesupt niste desene deastea ? pls need helpP
aionys Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Intri la optiunile mele apoi la editare profil ai editare semnatura si acolo iti pui ce vrei tu la semnatura ! :readthis:
SimplySimple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 vand char lv 60 pe xian glavier prefer gold in game :PPS -care stie unde gasesc si eu signature maker pt wow?:P
andy009 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Intri la optiunile mele apoi la editare profil ai editare semnatura si acolo iti pui ce vrei tu la semnatura ! :readthis:ce lvl aI MA ?
SimplySimple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ce lvl aI MA ?in sig eu vad 39 daca te uitai si tu aflai:P