Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Dati-mi si mie un link de unde sa iau un emulator ca vreau sa joc singur sa testez niste skiluri....stie careva? :|

raspundeti si mie la intrebare.. :)

Posted

ce naibi are oare....de nu merge si sunt libere.. serverele imi vine sa ma dau cu capu d perete cand vad ca sunt libere mor de ciuda ca nu pot sa intru care a reusit sa intre ?

eu am reusit si ink repede din 3 incercari dk insisti intri repede dar sa stai numa pe silk sa incerci

Posted

Primesti cam 15%pe quest daca ai 42....eventual ca sa sti exact uitate cata exp iti trebe sa faci lvl si cata experienta iti da questul si faci asa:

exp ca sa faci lvl ......100%

exp de la quest.........x% si x=(exp de la quest *100):exp ca sa faci lvl

Sper sa te descuci ^^ ca explicai binisor :P

ms mult

Posted

imi vine sa ma sui in primu avion catre joimax si sa ma duc sa le crap capu la toti idiotii aia de acolo auzi ce magarii..... fac la misto treaba asta cum naibi toti cu premium se conecteaza iar cei fara nu se coencteaza ...firar sa fie de idioti...

Posted

imi vine sa ma sui in primu avion catre joimax si sa ma duc sa le crap capu la toti idiotii aia de acolo auzi ce magarii..... fac la misto treaba asta cum naibi toti cu premium se conecteaza iar cei fara nu se coencteaza ...firar sa fie de idioti...

ma omule ce nu intelegi servaru ii ful numa k acolo e un bug :error: dk stai sa te straduesti intri k si kum ar fi trafic asta e faza io am intrat de 4 ori de cand te vaiti u k nu poti intra

app cei cu joi max unde au sediul in ce tara sau de unde provine jocul?

Posted

ma omule ce nu intelegi servaru ii ful numa k acolo e un bug :error: dk stai sa te straduesti intri k si kum ar fi trafic asta e faza io am intrat de 4 ori de cand te vaiti u k nu poti intra

da ajai ji eu am intrat dupa vreo 20 min de incercari....ca deobicei dealtfel deci e ca shi kum ar fi crowded incearca ji ai sa intri dupa un timp :D

Posted

ce au zis doctorii?

Guest Cool_Drink
Posted

Ma cum imi schimb parola?

:error: :banghead::comp2:

Posted

ioi ma aveti dreptate .... P cica e problema de la joimax au scris si astia de la rev6 care e problema

As you all know all server are green in the server capacity. Please be aware that this bug is unrelated to rev6.com but instead is a Joymax bug. We are only reporting statistic of what joymax server have, there own counter are wrong. This isn't the first time such a thing happen after a server inspection. Every player inside the server during the inspection are taking invisible spot. This error is caused between Joymax Gateway server and Joymax Gaming Server.

Proof can be found here: [Click here] Credit for picture to elnawawi @ silkroadforums

Sorry for being lazy and not making my own SS of it, but he's screeny was so well done ^^.

Imagine IPB

Posted

ioi ma aveti dreptate .... P cica e problema de la joimax au scris si astia de la rev6 care e problema

As you all know all server are green in the server capacity. Please be aware that this bug is unrelated to rev6.com but instead is a Joymax bug. We are only reporting statistic of what joymax server have, there own counter are wrong. This isn't the first time such a thing happen after a server inspection. Every player inside the server during the inspection are taking invisible spot. This error is caused between Joymax Gateway server and Joymax Gaming Server.

Proof can be found here: [Click here] Credit for picture to elnawawi @ silkroadforums

Sorry for being lazy and not making my own SS of it, but he's screeny was so well done ^^.

Imagine IPB

ee ai vazt ca te-ai lamurit :P

Posted

HE HE MI-A EVOLUAT UN POKEMON IUPIIIIIIIIIIIIIII:p

EDIT:cine imi zice si mie kum imi aranzez semnatura k numi place aja kum e k e prea lunga ji vreau sa fie una lnga alta

Posted

EDIT:cine imi zice si mie kum imi aranzez semnatura k numi place aja kum e k e prea lunga ji vreau sa fie una lnga alta

pai in loc sa le pui pe toate unele sub altele punele una dupa alta..adik.de ex pui aia cu charu dai space ji pui ji pokemonii incearca aja..

Posted

care e faza cu pokemonii ... eu nu inteleg in ce consta totul ???

Posted

ehe ai reushit bvo :)

Posted

salutare m-am intors din vacanta :D

ce mai e nou?

Imagine IPB

vezi ma?omorai lumea degeaba =))

Posted

ma poate ajuta cineva?

am incercat si io un loader...da cand dau al doilea client imi da erroarea cu C9 si C10

se pricepe cineva?

PS:lol avem o gramada pokemoni lafel =))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...