atentat Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Dati-mi si mie un link de unde sa iau un emulator ca vreau sa joc singur sa testez niste skiluri....stie careva? raspundeti si mie la intrebare.. :)
ciupilan Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ce naibi are oare....de nu merge si sunt libere.. serverele imi vine sa ma dau cu capu d perete cand vad ca sunt libere mor de ciuda ca nu pot sa intru care a reusit sa intre ?eu am reusit si ink repede din 3 incercari dk insisti intri repede dar sa stai numa pe silk sa incerci
atentat Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Dati-mi si mie un link de unde sa iau un emulator ca vreau sa joc singur sa testez niste skiluri....stie careva? nimeni?
skorpyo93 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Primesti cam 15%pe quest daca ai 42....eventual ca sa sti exact uitate cata exp iti trebe sa faci lvl si cata experienta iti da questul si faci asa:exp ca sa faci lvl ......100%exp de la quest.........x% si x=(exp de la quest *100):exp ca sa faci lvlSper sa te descuci ^^ ca explicai binisor :Pms mult
Uscat Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 nimeni? da ast omule sa vada lumea vrei instantaneu raspuns?....faci 3 posturi cu acelaji lucru
Adii Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 imi vine sa ma sui in primu avion catre joimax si sa ma duc sa le crap capu la toti idiotii aia de acolo auzi ce magarii..... fac la misto treaba asta cum naibi toti cu premium se conecteaza iar cei fara nu se coencteaza ...firar sa fie de idioti...
ciupilan Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 imi vine sa ma sui in primu avion catre joimax si sa ma duc sa le crap capu la toti idiotii aia de acolo auzi ce magarii..... fac la misto treaba asta cum naibi toti cu premium se conecteaza iar cei fara nu se coencteaza ...firar sa fie de idioti...ma omule ce nu intelegi servaru ii ful numa k acolo e un bug :error: dk stai sa te straduesti intri k si kum ar fi trafic asta e faza io am intrat de 4 ori de cand te vaiti u k nu poti intraapp cei cu joi max unde au sediul in ce tara sau de unde provine jocul?
Uscat Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ma omule ce nu intelegi servaru ii ful numa k acolo e un bug :error: dk stai sa te straduesti intri k si kum ar fi trafic asta e faza io am intrat de 4 ori de cand te vaiti u k nu poti intrada ajai ji eu am intrat dupa vreo 20 min de incercari....ca deobicei dealtfel deci e ca shi kum ar fi crowded incearca ji ai sa intri dupa un timp :D
andy009 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 imi vine sa ma sui in primu avion catre joimax si sa ma duc sa le crap capu la toti idiotii aia de acolo auzi ce magarii..... fac la misto treaba asta cum naibi toti cu premium se conecteaza iar cei fara nu se coencteaza ...firar sa fie de idioti...ce au zis doctorii?
Uscat Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ma cum imi schimb parola? :error: doamnee chiar trb facultate? intri AICI te loghezi ji dai manage account
elusion Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 mai e problema aia cu serverele? :-j azi nu am intrat pe sro ...
2Paclife Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ce au zis doctorii?silkomaniac .... sau ceva de genu cine stie .... poate a uitat sa-si ia pastilele :)
Adii Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ioi ma aveti dreptate .... P cica e problema de la joimax au scris si astia de la rev6 care e problema As you all know all server are green in the server capacity. Please be aware that this bug is unrelated to rev6.com but instead is a Joymax bug. We are only reporting statistic of what joymax server have, there own counter are wrong. This isn't the first time such a thing happen after a server inspection. Every player inside the server during the inspection are taking invisible spot. This error is caused between Joymax Gateway server and Joymax Gaming Server. Proof can be found here: [Click here] Credit for picture to elnawawi @ silkroadforums Sorry for being lazy and not making my own SS of it, but he's screeny was so well done ^^.
Uscat Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ioi ma aveti dreptate .... P cica e problema de la joimax au scris si astia de la rev6 care e problema As you all know all server are green in the server capacity. Please be aware that this bug is unrelated to rev6.com but instead is a Joymax bug. We are only reporting statistic of what joymax server have, there own counter are wrong. This isn't the first time such a thing happen after a server inspection. Every player inside the server during the inspection are taking invisible spot. This error is caused between Joymax Gateway server and Joymax Gaming Server. Proof can be found here: [Click here] Credit for picture to elnawawi @ silkroadforums Sorry for being lazy and not making my own SS of it, but he's screeny was so well done ^^. ee ai vazt ca te-ai lamurit :P
skorpyo93 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ee ai vazt ca te-ai lamurit :Ppacat....eu cand am vazut populated credeam k au dat ban iar la boti
andy009 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 pacat....eu cand am vazut populated credeam k au dat ban iar la botivise
ciupilan Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 HE HE MI-A EVOLUAT UN POKEMON IUPIIIIIIIIIIIIIII:pEDIT:cine imi zice si mie kum imi aranzez semnatura k numi place aja kum e k e prea lunga ji vreau sa fie una lnga alta
Uscat Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 HE HE MI-A EVOLUAT UN POKEMON IUPIIIIIIIIIIIIIII:pEDIT:cine imi zice si mie kum imi aranzez semnatura k numi place aja kum e k e prea lunga ji vreau sa fie una lnga altapai in loc sa le pui pe toate unele sub altele punele una dupa alta..adik.de ex pui aia cu charu dai space ji pui ji pokemonii incearca aja..
2Paclife Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 HE HE MI-A EVOLUAT UN POKEMON IUPIIIIIIIIIIIIIII:pEDIT:cine imi zice si mie kum imi aranzez semnatura k numi place aja kum e k e prea lunga ji vreau sa fie una lnga altacare e faza cu pokemonii ... eu nu inteleg in ce consta totul ???
Uscat Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 HE HE MI-A EVOLUAT UN POKEMON IUPIIIIIIIIIIIIIII:pEDIT:cine imi zice si mie kum imi aranzez semnatura k numi place aja kum e k e prea lunga ji vreau sa fie una lnga altaehe ai reushit bvo :)
SimplySimple Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 mda cu o zi intarziere:))urm serie se naste pe 21 iunie:))
Uscat Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 mda cu o zi intarziere:)) urm serie se naste pe 21 iunie:)) oho arata mai mishto dekat oua
Daddysady Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 salutare m-am intors din vacanta :D ce mai e nou? ioi ma aveti dreptate .... P cica e problema de la joimax au scris si astia de la rev6 care e problema As you all know all server are green in the server capacity. Please be aware that this bug is unrelated to rev6.com but instead is a Joymax bug. We are only reporting statistic of what joymax server have, there own counter are wrong. This isn't the first time such a thing happen after a server inspection. Every player inside the server during the inspection are taking invisible spot. This error is caused between Joymax Gateway server and Joymax Gaming Server. Proof can be found here: [Click here] Credit for picture to elnawawi @ silkroadforums Sorry for being lazy and not making my own SS of it, but he's screeny was so well done ^^. vezi ma?omorai lumea degeaba
BillyTalent Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ma poate ajuta cineva? am incercat si io un loader...da cand dau al doilea client imi da erroarea cu C9 si C10 se pricepe cineva? PS:lol avem o gramada pokemoni lafel