Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

cu cea mai mare tristetze va anuntz ca 0x33 se inchide :((

unul dintre cele mai tare comunitatzi se inchide :((

Forums closing

Next week, the 0x33 Forums will be closing. They will remain archived for a short period, in which you can save any information you would like to keep.

As to why, the answer is simply that we're done here. It has been our intention for some time to move on, and the time has come. I realize this may come as a disappointment to many, but I feel the change is needed if we're to succeed in the future. This is not the end of 0x33, just the end of this chapter. We will take this time to focus on new projects, to consider our successes and failures here, and to improve.

I would sincerely like to thank our staff, our members, and everyone that's been a part of 0x33 over the years. It's been a great experience, and I hope to see many of you in the future.

In the meantime, we will be keeping our IRC channel active. Join us at #0x33. You may also find some of us around at threestone.org.

All the best,

clockwork

What will happen to Softmod?

The Softmod forum is not closing. Softmod will still be available, so don't panic. Subs will re-open in 1-2 days. However, there is no guarantee on how long it will be supported in the future.

When will you re-open the forums?

We'll be taking this time to try out development for various new games. We will likely start small and private there, as we did here. As we haven't settled on a new game, a rough estimate would be 3-6 months. A public opening, if at all, would be after that.

What games will you be trying?

The most promising game seems to be Aion. But we will consider others as well.

Why not keep the forums open while you work on a new project?

We've built a strong community over the years, and much of it remains active today. However, we will not have a forum we do not actively run, and our focus is needed elsewhere. Visit us on IRC if you'd like to keep in touch.

De accea vindeai cont 0x33?ca se inchide? :))))...parsivule :P

Posted

mai nu suntem niciunu gm deci nu stim nimic trebe doar sa asteptam cap 90 si sa vedem.

ms billy,da 0x33 e forum unul dintre cele mai bune cica ...oricum nu se mai putea face cont de mult acolo.

dash am si eu o intrebare pe 0x33 poti lua clientless bot moca ? ca asa am auzit prin silk.

Posted

nop nu clientless

era isrobot cu care puteai bota cu mai multe cliente deodata si plateai doar 4$ pe sapt

e mult prea tare forumul(cel putzin a fost) tutoriale foarte bune video si multe altele

o sami lipseasca mult

Posted

da softmod asta se cumpara sau ce naiba ?

softmod e prima versiune da bot aparuta .. si dupa mine cea mai simpla si mai complexa :P ... cred ca se cumpara din cate stiu eu cei de la ox33 o vind

.......corectati-ma daca gresesc....

nop nu clientless

era isrobot cu care puteai bota cu mai multe cliente deodata si plateai doar 4$ pe sapt

e mult prea tare forumul(cel putzin a fost) tutoriale foarte bune video si multe altele

o sami lipseasca mult

fii amabil si da-mi si mie linkul de la forum ... stiu ca m-am uitat mai demult dar acum nu-l mia gasesc ... ms

Posted

softmod e prima versiune da bot aparuta .. si dupa mine cea mai simpla si mai complexa :P ... cred ca se cumpara din cate stiu eu cei de la ox33 o vind

.......corectati-ma daca gresesc....

fii amabil si da-mi si mie linkul de la forum ... stiu ca m-am uitat mai demult dar acum nu-l mia gasesc ... ms

oricum nu poti vedea nimic daca nu ai cont:))

uite :happy1: dar nu cred ca te ajuta. (Click pe ala cu popcorn :P )

EDIT:Pt toti cei ce au pokemoni care inca nu s-au nascut sa stiti ca maine o sa vedeti ce sunt:)

Posted

EDIT:Pt toti cei ce au pokemoni care inca nu s-au nascut sa stiti ca maine o sa vedeti ce sunt:)

care i treaba cu pokemonii ? in ce consta distractia ?hmm

Posted

pacat.Am avut si eu softmod (mi-a dat cineva ) da s-o dus ...dak aveam sm acum botam fara griji :(

totusi nu este nici un program asemanator smului ?

am vazut mai demult un program numit haxcrax sau km asa ceva

Posted

pacat.Am avut si eu softmod (mi-a dat cineva ) da s-o dus ...dak aveam sm acum botam fara griji :(

totusi nu este nici un program asemanator smului ?

am vazut mai demult un program numit haxcrax sau km asa ceva

in mare parte toate boturile sunt la fel aceasi chestie ... u ti pui skiluri algei hp bla bla bla

Posted

da kum e la lv 1000 se nashte sau ce ? :P

Guest Vegeta_2006
Posted

Sunt si eu nou in SRO si am o problema.....Am tras jocu>am account>intru in joc si :comp2: nu se updateaza nu e nici un buton start nimic doar option guide movie etc so......Ma puteti ajuta cu asta ????

Posted

omule sincer nu poti sa-l faci decat daca suni la rds .. ca sigur rds ai sa-ti puna ip static .. altfel adio sro:)) ...

bafta:P am avut si io aceeasi problema .. si uite ca nu mam jucat sro 2 luni din cauza ei:))

Posted

fratilor am o problema de circa 10 min cand bag pw sii id la silk apoi dau conect nu imi mai apare codu imi apare jos in stanga Failed to connect to servar (C7) si treaba e k din acel moment nimeni nu iese nimeni nu intra pe servare ii acelasi nr de jucatori tot timpul k am serv list:(((

Posted

nui de la net k isi reveni 5 min si aoi erau 500 de locuri iar amu nu merge din nou poti sa esi din joc sa vezi k nici tie no sati marga io luai dc si iar imi da c7 si tiam zis si servar listu imi arata constatnt acelasi nr de payeri nu ia nici unu dc:-?

Posted

nui de la net k isi reveni 5 min si aoi erau 500 de locuri iar amu nu merge din nou poti sa esi din joc sa vezi k nici tie no sati marga io luai dc si iar imi da c7 si tiam zis si servar listu imi arata constatnt acelasi nr de payeri nu ia nici unu dc:-?

ji mie imi da tot C7 ce plm o fi cu silku :(

Posted

ii ceva de la ei k in momentu cand isi revine is locuri cu buiumu ii un fel de inspectie cred in suturi:)))))))))))))) k se dau numa dc

sa speram ca isi revine curand...1-2ore :)) orikum eu stau pe faza cand se rezolva sa intru din prima... :))

Posted

se rezolva repede cred k so mai maintampat o data si intrai si imi pik netu si luai dc si cand sa intru nu mai merea app priam data cand vad serv easy:)))))) ii scris cu albastru deschis=)))

GATA MERE

Posted

se rezolva repede cred k so mai maintampat o data si intrai si imi pik netu si luai dc si cand sa intru nu mai merea app priam data cand vad serv easy:)))))) ii scris cu albastru deschis=)))

GATA MERE

Merge dar dc drq da canot conect do to server trafic cand is srv easy X( X(

doamnee ma chinui sa intru ji srv is easy :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...