Adii Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ideiile cu combinatiiele de wizz au fost glume pacat ca voi nu le-ati inteles si gata... omu e prost daca a facut o gluma ....si acolo am fauct o egalare daca citeai bine .. 90 silk=9 dolari si mai simplu am pus botu 90 silk ... nu e tot acelasi pretz?? ..black curse... ce parere ai ?> 90silk nu e acelasi lucru cu 9 $ dar probabil ca 1+1=3 ...a scis cineva acolo ca sa botezi cu wizz e destul de greu sa botezi cu europenele mai ales cu nukeri si toate alea cel mai bun euro pt bot e warrior dar si el moare.. pacat ca nu stie cand sa isi puna bufele alea de defense daca ar avea o optiune sa zicem sub 2k de hp sa le activeze nu ar mai muri dar el le pune anapoda si deaia moare cel putin despre wizz cred ca moare mai rpd decat warrior .. sau posibil sa ma insel el are acea distantza si ar avea sanse sa omoare pana ajunge mosntru la el dar nu aici se pune problema ci la monstri de party sau gianti... si un bot nu isi poate pune el noisu... ca pt noise ai nevoie de bard.... si botu nu schimba armele... iar nu cred ca sta cineva sa ii puna noisu din 5 in 5 minapropo e o greseala pe mmosite la skilurile de euro respectiv 2h sword ---triple swing nu are +487 % ci are 114 % ...
atentat Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Deci..eu cu bot am mers snur pe hera....in 2 luni lvl 67...si nu pot zice ca am butat non stop...adik vreo 6-7 ore pe zi...maxim...din care 3 ereau noaptea cand lasam afk...Am nuker s/s full int..si a mers cu butatul super...adik stateam la monstri cu 2-3 lvl-e mai mici decat mine,dar rezistam si la 3 mobi party....Cu wiz m-am apucat si eu acu 3 zile ca sa vad cum e...am facut lvl 18 si de abia rezistam la 1 monstru cu party de 14 ...daca mai venea inca un mob normal....rip eream...la lvl mai mare ..se schimba situatia la wiz?...sau tot cam asa e? ...Care e mai bun...s/s sau spear?
2Paclife Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Deci..eu cu bot am mers snur pe hera....in 2 luni lvl 67...si nu pot zice ca am butat non stop...adik vreo 6-7 ore pe zi...maxim...din care 3 ereau noaptea cand lasam afk...Am nuker s/s full int..si a mers cu butatul super...adik stateam la monstri cu 2-3 lvl-e mai mici decat mine,dar rezistam si la 3 mobi party....Cu wiz m-am apucat si eu acu 3 zile ca sa vad cum e...am facut lvl 18 si de abia rezistam la 1 monstru cu party de 14 ...daca mai venea inca un mob normal....rip eream...la lvl mai mare ..se schimba situatia la wiz?...sau tot cam asa e? ...Care e mai bun...s/s sau spear? Depinde ... e aceasi chestie in mare parte tot o sa mori ... numai ca lvl mare probabil o sa ai un gear mia puternic si o sa rezisti incearaca sa cauti zone cu monstri passivi sau pe magical si o sa mai ai sanse mai mari sa rezisti ... asa la ginati si la mooobi te pt nu ai sanse ... in mare parte characterele europeane nu rezista la asa ceva cnad le lasi pe bot ideiile cu combinatiiele de wizz au fost glume pacat ca voi nu le-ati inteles si gata... omu e prost daca a facut o gluma .... si acolo am fauct o egalare daca citeai bine .. 90 silk=9 dolari si mai simplu am pus botu 90 silk ... nu e tot acelasi pretz?? ..black curse... ce parere ai ?> 90silk nu e acelasi lucru cu 9 $ dar probabil ca 1+1=3 ... a scis cineva acolo ca sa botezi cu wizz e destul de greu sa botezi cu europenele mai ales cu nukeri si toate alea cel mai bun euro pt bot e warrior dar si el moare.. pacat ca nu stie cand sa isi puna bufele alea de defense daca ar avea o optiune sa zicem sub 2k de hp sa le activeze nu ar mai muri dar el le pune anapoda si deaia moare cel putin despre wizz cred ca moare mai rpd decat warrior .. sau posibil sa ma insel el are acea distantza si ar avea sanse sa omoare pana ajunge mosntru la el dar nu aici se pune problema ci la monstri de party sau gianti... si un bot nu isi poate pune el noisu... ca pt noise ai nevoie de bard.... si botu nu schimba armele... iar nu cred ca sta cineva sa ii puna noisu din 5 in 5 min apropo e o greseala pe mmosite la skilurile de euro respectiv 2h sword ---triple swing nu are +487 % ci are 114 % ... ba le schimba
2Paclife Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Roc si 90 pe isro se baga in 15 Mai.... pt cei care nu stiu :) bft la 90 :D NOTE: ROC NU O SA APARA... doar SAYTAN... roc o sa apara cand baga cap 100 :) de cate stieu eu dupa cap 90 o sa urmeze cap 100 cu degree 10 , si cu Chin tomp din janga .. iar dupa aceea o sa vina roc ... cel putin asa a fost la koreeni .... si ca tot vb de unici tin sa va adus aminte celor care m-ati contrazis asa vara ... dupa o lune discutie (eu vs. forum ) pe tema ca roc sau Saytan e urmatorul unic ) vedeti ca am avut dreptate ))mwahahaha
elusion Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 apoi nu ne tare intereseaza unicii astia mari deocamdata .. momentam pe toti ii intereseaza builduri ... si cand se baga 9d .. :P :-j ar trebui fkt un lucru ... sa primesc warn :X
2Paclife Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 apoi nu ne tare intereseaza unicii astia mari deocamdata .. momentam pe toti ii intereseaza builduri ... si cand se baga 9d .. :P :-j ar trebui fkt un lucru ... sa primesc warn :X9degree pe putin 2 saptamani de azi in colo
alexxx70 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Hmmmm.....era o intrebare de full int......wiz are ff mare dmg...1 shot omori,1 shot mori.Nukerul are si el un dmg mare,nu ca al wz,dar este mare si rezista mai mult....Reformulez intrebarea...ce ar fi mai bun avand in vedre ca eu vreau sa butez cu silk si sa nu joc in party....wiz sau nuker...si daca nuker pe spear sau pe sword?...pun intrebarile acestea deoarece nu am ajuns la lvl 80 si nu am habar de skilurile de la 90....astept raspunsuri de la oameni capabili ...nu ma prea pricep sincer la caracterele euro dar tin sa iti spun ca nukerul daca e pe s/s si ai pe el set cel putin +3 si un br bun la scut butezi cu el de-tzi sar capacele si chiar la moobi de acelasi lvl desi cel mai bine e (daca tot e sa butezi si sa nu joci tu la taste) sa il pui sa bata la moobi cu un sg lvl sub al tau si daca e posibil neagresivi(crede-ma nu e nevoie sa il duci la moobi cu 3-4 lvle mai mici),am char chinese nuker full int lvl 80 legit, deci iti zic ce iti zic din experienta proprie...daca e bine farmat omori intotdeauna moobii cu un sg lvl sub tine dintr-un sg nuke si un lion shoot. Mai asteptam inca o sapt .....ciuciu update ,ciuciu srv nou,ciuciu cam tot ....Ca fapt divers....care-i mai bun....nuker full int pe s/s sau nuker hybrid 3:1 5:1 7:1(dupa preferinta) pe spear?...bun ma refer si la pvp cu alte builduri si intre ele si in lupta cu mobi... In primul rand un nuker bun e mai intai si mai intai(nu conteaza ca se bate la job,la war sau la moobi) BINE FARMAT,in al doilea rand are set cat mai bun posibil (in limita a ceea ce iti permiti sau a ceea ce te zbati sa iti permiti)si bineinteles arma cat mai buna...de obicei e bine sa ai la tine ambele variante,adik si s/s si spear,toate cat mai bune posibil...nu ma prea pricep la hibrid dar cred( e doar o parere pur personala) ca sa fii bun ca hibrid ,cred ca tre sa ai set Sox si arma SUN ca altfel nu faci mare branza cu damageul care il facii,singurul avantaj e ca ai niste HP in plus. Deci..eu cu bot am mers snur pe hera....in 2 luni lvl 67...si nu pot zice ca am butat non stop...adik vreo 6-7 ore pe zi...maxim...din care 3 ereau noaptea cand lasam afk...Am nuker s/s full int..si a mers cu butatul super...adik stateam la monstri cu 2-3 lvl-e mai mici decat mine,dar rezistam si la 3 mobi party....Cu wiz m-am apucat si eu acu 3 zile ca sa vad cum e...am facut lvl 18 si de abia rezistam la 1 monstru cu party de 14 ...daca mai venea inca un mob normal....rip eream...la lvl mai mare ..se schimba situatia la wiz?...sau tot cam asa e? ...Care e mai bun...s/s sau spear? ...mai bun e ceea ce combina cele doua necesitati :nevoia de a ucide repede si cea de a fi protejat, parerea mea ca cel mai bun e un s/s cat mai "mare", adik SUN +9 de exemplu...ho,usurel...nu ma musca de beregata doar am zis care e cel mai bun :cool2: P.S....scuze pt posturile mele lungi... RESPEC"ALL :tiphat: L.E. Tin sa il salut pe BlackCurse, vad ca revenit pe acest forum : Hi man...
Adii Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 se pare ca sunt mai buni la botat chinezi in special nukeri...... cred ca un alt motiv de au pus dealay la potiuni ... pt euro ma refer... ca sa nu poata sa boteze sa ii ingreuneze .. ca daca mori odata la 1 h e de ajuns...xD primu pe pagina
BeautifulMind Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Am nevoie si eu de o parere...vreau sa fac un blader dar habar nu am cu ce se mananca asa ca va cer ajutorul...As vrea ca , cel care ma ajuta sa fi avut blader de 50-60+!Multumesc anticipat !
Adii Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 in primu...rand daca tu vrei blader... hmm nu stiu ce sa zic parera mea ar fi ca bladeru e 1 la mana greu de farmat iar din cate am inteles is mai buni nukeri....pe motiv ca poti avea ca nuker toate 3 fortze (light fire cold) pana la lvl 100 dar deja la 90 ca blader o sa trebuiasca sa renutzi definitiv la un master si o sa scotzi o fortza cred o sa iti dai jos lightu coldu ... in fine cum crezi.. bine asta e alegerea ta ... ca doresti blader... iti respcet alegerea si am sa incerc sa te ajut.. cat pot si eu...1) ti-l faci full str nici o combinatie..2)farm la greu la ongi daca vrei sa il cresti repede si sa nu te chinuii si sa dai bani multi pt farm la lvl mai mare... acolo e numa bun ong din europa dupa poti farma si la huni din euro ca sunt vreo 35 parca cam asa3)bladeru e facut ca si un char de defense de rezistentza sa poata tanka.... iar coldu ar fi cel mai potrivit.. dar fara light la un job ai avea aceeasi viteza ca o camila.... e foarte greu de luat o decizie.. in acest fel.. de aceea alegerea mea se indrepta catre un nuker ... bine aci te mai documentezi tu si alegi ce doresti... intre defense si viteza4)iar la masteru de blader nu tias reconda toate skilurile ci sa le ageci pe cele mai bune ca sa poti face econimie de sp ... stiu ca sunt foarte bune acele combouri skilurile de darmat... skilu care arunca aceea bombitza la distantza e buna ... si treaba ai cu scut de 15 secunde altele nu prea mai stiu cam atata pentru bladaru tau ... nu ma injuratzi pentru postu meu.. niciodata nu am fost blader doar glavie si 2h sword xD
Uscat Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 in primu...rand daca tu vrei blader... hmm nu stiu ce sa zic parera mea ar fi ca bladeru e 1 la mana greu de farmat iar din cate am inteles is mai buni nukeri....pe motiv ca poti avea ca nuker toate 3 fortze (light fire cold) pana la lvl 100 dar deja la 90 ca blader o sa trebuiasca sa renutzi definitiv la un master si o sa scotzi o fortza cred o sa iti dai jos lightu coldu ... in fine cum crezi.. bine asta e alegerea ta ... ca doresti blader... iti respcet alegerea si am sa incerc sa te ajut.. cat pot si eu... 1) ti-l faci full str nici o combinatie.. 2)farm la greu la ongi daca vrei sa il cresti repede si sa nu te chinuii si sa dai bani multi pt farm la lvl mai mare... acolo e numa bun ong din europa dupa poti farma si la huni din euro ca sunt vreo 35 parca cam asa 3)bladeru e facut ca si un char de defense de rezistentza sa poata tanka.... iar coldu ar fi cel mai potrivit.. dar fara light la un job ai avea aceeasi viteza ca o camila.... e foarte greu de luat o decizie.. in acest fel.. de aceea alegerea mea se indrepta catre un nuker ... bine aci te mai documentezi tu si alegi ce doresti... intre defense si viteza 4)iar la masteru de blader nu tias reconda toate skilurile ci sa le ageci pe cele mai bune ca sa poti face econimie de sp ... stiu ca sunt foarte bune acele combouri skilurile de darmat... skilu care arunca aceea bombitza la distantza e buna ... si treaba ai cu scut de 15 secunde altele nu prea mai stiu cam atata pentru bladaru tau ... nu ma injuratzi pentru postu meu.. niciodata nu am fost blader doar glavie si 2h sword xD adi nu cred ca l-ai ajutat cu cva din moment ce ii dai indicatzii genereale ca,,alege cele mai bune schilluri" poate ca nu shtie care-s alea ..ji plm lasa odata ideea nukerului dak a zi blader nui mai zi ca-i mai bn nuker la fiecare fraza ce rost are Razvan sry da n-am avut blader niciodata ji nute pot ajuta.. :P.. ji akma vad zici ca nici n-ai avut blader pai atunci de ce itzi dai cu parerea mai bn lasa pe altu care shtie kalumea...nu incerca sa ajutzi pe totzi numa ca sa faci posturi sau altcva... PS:nu te-am injurat ;) doar tzi-am atras atentzia :P
BillyTalent Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 prima data:5th Tg kill :Dhttp://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/g.php?h=135&i=sro2008043009434452mo3.jpga doua oara:sosun sword+shild (euro)http://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/g.php?h=209&i=sro2008042921185486du4.jpg
skorpyo93 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 prima data:5th Tg kill :D http://imageshack.us http://g.imageshack.us/g.php?h=135&i=sro2008043009434452mo3.jpg a doua oara:sosun sword+shild (euro) http://imageshack.us http://g.imageshack.us/g.php?h=209&i=sro2008042921185486du4.jpg ma da mai schimba si tu unicu mai mergi si u la isy ca e de 60 ce plm sau uruchi macar
BillyTalent Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ma da mai schimba si tu unicu mai mergi si u la isy ca e de 60 ce plm sau uruchi macar te deranjeaza pe tine unde ma udc eu...daca da nu comenta...nu te uita si gata la isy...?...se vede ca nu ai avut car peste lvl 50
BeautifulMind Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Am nevoie si eu de o parere...vreau sa fac un blader dar habar nu am cu ce se mananca asa ca va cer ajutorul...As vrea ca , cel care ma ajuta sa fi avut blader de 50-60+!Multumesc anticipat !Adiii nu vreau sa fiu rautacios dar am nevoie de un sfat , de la cineva cu experienta care a testat acel build...
The Dash Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 congratz billy si de lvl 60 si de uniqs your my idol ^^ :X
andy009 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 congratz billy si de lvl 60 si de uniqs your my idol ^^ :X doamne )))))))))))))))))))))))))) Billy doar 60 ai frate?
The Dash Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 taci mah andy k el e legit nu k tine boterel joaca nu lasa botu si doarmeai oleak de respect pt legitzi
deathrazor Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Adiii nu vreau sa fiu rautacios dar am nevoie de un sfat , de la cineva cu experienta care a testat acel build...Hai ca iti zic eu care-i treaba cu bladeru...pana in lvl 70 iti blestemi zilele, dupe aia se schimba treaba pe la 73 ai stats division, bleed si ipotent atunci la pvp rupi, evident daca ai si sun :> .Daca ii farmezi peste 400k sp se merita ptr ca ai sa cresti mai rpd, asa daca faci lvl up la saptama fati glavier!
andy009 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 taci mah andy k el e legit nu k tine boterel joaca nu lasa botu si doarmeai oleak de respect pt legitzicand mam apucat eu de char el era 47 lol si akum am lvl 71 de 3 saptamani si el tot 60 a ramasdaca eram legit si jucam 3 ore pe zi tot eram mai mare.........deathrazor ce mai faci batrane?ai mai jucat silkroad?
BillyTalent Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 cand mam apucat eu de char el era 47 lol si akum am lvl 71 de 3 saptamani si el tot 60 a ramasdaca eram legit si jucam 3 ore pe zi tot eram mai mare.........deathrazor ce mai faci batrane?ai mai jucat silkroad?te deranjeaza pe tine ce lvl am?.....dac da DUTE TARE.....eu joc numa in weekend cu exceptie in vacanta cand joc toata ziuanu folosesc bot nici item mall sau vrei sa te bagi in seama gratis...cate lvl ai facut tu cu mana...1-2 hai poate 3?vreau sa te vad si io pe tine fara bot cred ca ai fi disperat si cu farm....asa ca taci ca nu tu ai facut 71 ci botu tu numa te-ai holbit la el daca nu moare,sau nici atata...hai o larevedere placuta :pottytrain2: PS:Ms dash nu trebe sa imi iei apararea ca pot si io :D
salam30 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 am facut pvp de curand . avand in vedere ca sunt aproape full farm cu nekko si bladerii hmm nu prae mau impresionat exemple : djwnekko vs zamoLxe (sun shield si set belea) : nu a reusit sa ma omoare dar nici eu pe el am consumat tot hp x-large ...recunosc ca fara vigor ma facea djwnekko vs nuker cu sun sword sun shield numele imi scapa _kaillenSun_ parca ceva de genu nu ma pica pana mia dat un division 16 k pe un singur nuke si porma dead djwnekko vs tristalia (full farm nuker s/s +7) la fel division nuke 13k +++ dead cu blader full str nu am facut..si nush daca mar facea...doar sa aiba sun pe el sper ca tiai facut cat de cat impresie
salam30 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ksro's New Alchemy Stones special drops from Unique Roc and his spawns * Facts * the chance of it dropping even if a spawn or roc itself is killed is low * only the person who dealt the highest damage to the monster can pick up the stone * i don't know if it's trade-able or not * the website doesn't say which items these stones can be used on so I took an educated guess Stone of Sharpness - Grants a critical increase bonus attribute to a weapon Stone of Impregnability - Grants a block rate increase bonus to a shield Stone of Protection - Grants a stun parry rate Stone of dunno this word- Grants an increased hp/mp reincarnation rate Stone of Abyss - Grants a combustion parry rat Stone of Burning - Grants a disease parry rate Stone of Sorrow - Grants a slumber parry rate Stone of Will - Grants a fear parry rate My Thoughts backed by ksro players People are worrying over these stones, however, ksro players have said these are extremely rare, why? They can only get it from roc spawns, only one person has a chance of getting one per roc spawn and it doesn't drop every time either. On top of that, there's the chance of failure so I'm thinking this won't be very noticeable and more of a keep the level 100s busy till 110cap sort of thing. yes, they might change it for iSRO like they did with the europe system but.... this update is going to be in 3+ years for us, no one should really be bothered by it yet ^^ wish i could have that stun parry now though, generals are annoying and rockys can stun too... fantastic.
andy009 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 te deranjeaza pe tine ce lvl am?.....dac da DUTE TARE.....eu joc numa in weekend cu exceptie in vacanta cand joc toata ziuanu folosesc bot nici item mall sau vrei sa te bagi in seama gratis...cate lvl ai facut tu cu mana...1-2 hai poate 3?vreau sa te vad si io pe tine fara bot cred ca ai fi disperat si cu farm....asa ca taci ca nu tu ai facut 71 ci botu tu numa te-ai holbit la el daca nu moare,sau nici atata...hai o larevedere placuta :pottytrain2: PS:Ms dash nu trebe sa imi iei apararea ca pot si io :Dsi daca am botat ce am botat legal cu bot platit muhahahahahhahaha
salam30 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 sa sti ca nu esti erou daca ai facut lv fara bot ))))))) lol alti cumpara charu direct 80 full farm si cu iteme si cu gold de aia ce mai zici?