The Dash Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 nu era ceva normal sa ne anutze cu vreo 1 sapt inainte sa dl noul client de pe atunci??gandeste logic si posteaza dupa
elusion Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 razvane ai fost tu suparat pe mine .. mnoah in fine amuhcand se baga 9d mha vreau data concreta:X
The Dash Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 nu cred k exista nici un membru de la joymax aici asa k nush dc mai itnrebinumai ei pot sti asa k asteapta si o sa vezi.incetatzi cu intrebarile asta k noi nu lucram pentru joymax
Adii Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 aiurerau .. sua ceva de genu P " e normal sa bage si chestii deastea avantaje pt tine.. care le platesci ca doar nu stau iei acolo cate persone lucreaza la joimax.. sa faca jocu p degeaba aia cu ce bani sunt platitzi .. aparatura necesara ca sa tina serverele astea .. si toate cele.. tu crezi ca mai faceau astia jocu... daca nu bagau chestiile astea cu item mall bine bine... ei nu te obliga sa cumperi dar nu potzi sa joci fara un premium si o maimutza.... sa zicem un calcul minim --- 150 Premium Silver +50 maimutza --> 200 silk pe 1 luna --- sa zicem ca mai folosesti si un bot ca nu ai timp sa batzi ca acu toata lumea << pune botu >>P cel mai ieftin parca e 9 dolari=90 silk... TOTAL pe o luna un pretz minim fara sa mai pui de un costum din ala sau un premium mai bun ...._----..aprox 30 $ pe luna .. *** iar un premium nou 290 silk 50 silk maimutza 160 silk costum si un bot 90 silk ..... TOTAL 59 $ cel mai mult.... sa zicem ca potzi da intro luna . iar un calcul cat pot castiga iei ... 30 servere x sa spunem 1500 pers. x 30 $ de persoane care incarca minim cu silk ( 30 dolari aprox ( ca in locul botului de 9 $ poate isi mai pun un astral sau ceva de genu ... )---->1 350 000 ai sa fie oare calculul meu exact ? ... dar totusi sunt mult mai multi care incarca cu premium ..,... NU IMI VINE SA CRED.. TOTUSI... CHIAR NU CRED CA E ADEVARAT...ppPTOTUSI CRED CA AM GRESIT DAR NU STIU UNDE ,, CA ASA NE PUNEM TOTI SI NE FACEM UN JOC MAI TARE CA SRO
andy009 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 cand o sa bage cap 90 o sa bage plm..daca vreau sa ma intorc pe official am blader de lvl 29 cu 65k sp si 30m +iteme 8d.........am rezerve ca sa o iau de la inceput
atentat Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Lumeeeeee,lumeeeeeeee.....ce recomandati....nuker sau wizzard....
Adii Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 iti recomand wizzard dar combinatie la 1 lvl pui la int 3 pct lvl urmator la str 3 pct ca sa fii sigur ca ai din amandoua sau poti sa iti faci rogue /warrior full int pe scut cel mai tareparerea mea e sa iti faci wizz
skorpyo93 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 foarte misto skilurile de cap 120Pacat ca se strange cureaua si nu se poate sa ai din fiecare :Ptotusi e bn :)
SimplySimple Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 iti recomand wizzard dar combinatie la 1 lvl pui la int 3 pct lvl urmator la str 3 pct ca sa fii sigur ca ai din amandoua sau poti sa iti faci rogue /warrior full int pe scut cel mai tareparerea mea e sa iti faci wizzwtf ma? wizzard cu cate 3 pcte la str? warrior full int? doamne fereste daca ai chef sa-ti bati joc doar ca sa iti cresti nr de posturi te rog inceteaza.pt atentat: Depinde de tine ce char iti alegi de care ai mai multa rabdare fiecare e tare cu avantajele si dezavantajele ei, fiecare va zice ce ar alege el pt ca ii place nusht ce dar daca stai bn sa te gandesti sunt toate balanced.PS- incetati cu posturile astea de cateva cuvinte vb lu dash :)
atentat Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Hmmmm.....era o intrebare de full int......wiz are ff mare dmg...1 shot omori,1 shot mori.Nukerul are si el un dmg mare,nu ca al wz,dar este mare si rezista mai mult....Reformulez intrebarea...ce ar fi mai bun avand in vedre ca eu vreau sa butez cu silk si sa nu joc in party....wiz sau nuker...si daca nuker pe spear sau pe sword?...pun intrebarile acestea deoarece nu am ajuns la lvl 80 si nu am habar de skilurile de la 90....astept raspunsuri de la oameni capabili
The Dash Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 potzi sa botezi si cu wiz dak bagi in bard si bagi noise dar cel mai bine pt bot e nuker
SimplySimple Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Hmmmm.....era o intrebare de full int......wiz are ff mare dmg...1 shot omori,1 shot mori.Nukerul are si el un dmg mare,nu ca al wz,dar este mare si rezista mai mult....Reformulez intrebarea...ce ar fi mai bun avand in vedre ca eu vreau sa butez cu silk si sa nu joc in party....wiz sau nuker...si daca nuker pe spear sau pe sword?...pun intrebarile acestea deoarece nu am ajuns la lvl 80 si nu am habar de skilurile de la 90....astept raspunsuri de la oameni capabili pt butat de acord nuker pe spear sa dai dmg mai mare sau s/s sa rezisti mai mult. oricum il las pe salam sa vb in leg cu asta el e cu intu eu is pe str. Cred ca azi baga 9d la download naughty1.gif dc au zis ceva?
BillyTalent Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 skill's de la 1-100(sunt si statusuriile :P) ClickPS:unde scrie *new skill alea sa vor baga scrie si la ce mastery lvl
SimplySimple Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ce copil esti, tu chiar visezi cu ochii deschisi ? #-o #-o #-o Iar esti copil, explica-ne cum poti cumpara TU bot pt SRO, cu ajutorul SILK-ului ? #-o Tu CHIAR nu ai o treaba cu Viatza? Nu ai o treaba cu SRO.... Ma duc sa fumez si sa beau cafeaua ca ma doare capul la ce posturi sunt pe aici :( P.S. Cati de aici isi cumpara Holy Knight Outfit ? :) Eu nu pana la urma tot acelasi lucru ca si restu face nu? n-are rost sa spargi bani in ele asa cand o sa bage ceva care sa-mi placa f mult imi iau...posibil wedding outfit chinese :P
Andreas_good Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Vreau sa incep si eu pe xian ca vad ca ogroaza sunt acolo de aici :D ce caracter imi recomandati ca acu imi fac unu hai ziceti rpd plz!!!
SimplySimple Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 fati nuker sa mergi rpd sau daca esti dispus sa cheltuiesti bani multi fa-ti wiz dar ai nevoie de mult gold pt plvl.
Andreas_good Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 :( Ma fac blader ca m-am saturat de nuker pe pacific :D dak as avea banii dp pacific pe xian :X:X:X
atentat Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Mai asteptam inca o sapt .....ciuciu update ,ciuciu srv nou,ciuciu cam tot ....Ca fapt divers....care-i mai bun....nuker full int pe s/s sau nuker hybrid 3:1 5:1 7:1(dupa preferinta) pe spear?...bun ma refer si la pvp cu alte builduri si intre ele si in lupta cu mobi...
salam30 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 vreo 2 sapt mai dureaza cred .. vacanta p**a cap 90 :D na ca nu ati prins jucati pe ecsro super fara lag :D