Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

alo pt mogul un telefon urgent : Nimeni nu stie exact cand se baga deg 9 ai pus intrebarea asta de 10000 ori. Si nici 3 sec pots delay nu se baga ce naiba e la mintea cocosului ... ar fi multe motive .. in primu rand cu 3 s pots delay ar fi Euroo Super Tare .... si de aceea tin pots cu la 15 sau 12 sec cat e ca nici eu nu stiu parca e 12 :P ca sa echilibreze ... jocu cat de cat

Am auzit si eu dar cred ca e prostie .. ca cica la chinezoi ... au mai scazut din delay cu vreo 2 sec dar nu stiu exact ...

Posted

daca fac inspectie astazi marti baga cap 90

...Doamneeeeeeeeeeeeee de s-ar baga odata lvl 90 ca imi ies peri albi in Takla cu inghesuiala de acolo...sa se duca dracului in masa in Rock mountain cu totii ca ma doare capul de cati boti sunt la Generals ca nu mai ai loc nici sa "respiri" de ei sa-mi fac linistit sp'urile...cred ca e cea mai mare porcarie care a putut sa o faca pana acu Joymaxul, sa anunte cu n luni inainte de cap lvl 90 ca sa se "calce pe bataturi" unii pe altii playerii cu botii in Takla intr-o inghesuiala de nedescris si bineinteles intr-un lag infernal.

RESPEC"ALL :tiphat:

Posted

am 1 intrebare )) care sunt optiunile care mi le pot pune pe un costum din acela ... ca as vrea s a imi pun unu deasta nou care se baga acu marti ? se simpte macar vreo diferentza adika te ajuta cu ceva?

Posted

sunt 2 cele mai importante dupa parerea mea pe palarie ai absorb dmg 5 % + inca una care o vrei tu si pe costum ai dmg increase 5% + inca 3 str int att ingor def 1% hp 150 parca era si mp 150 .....

si da se simte

Posted

...Doamneeeeeeeeeeeeee de s-ar baga odata lvl 90 ca imi ies peri albi in Takla cu inghesuiala de acolo...sa se duca dracului in masa in Rock mountain cu totii ca ma doare capul de cati boti sunt la Generals ca nu mai ai loc nici sa "respiri" de ei sa-mi fac linistit sp'urile...cred ca e cea mai mare porcarie care a putut sa o faca pana acu Joymaxul, sa anunte cu n luni inainte de cap lvl 90 ca sa se "calce pe bataturi" unii pe altii playerii cu botii in Takla intr-o inghesuiala de nedescris si bineinteles intr-un lag infernal.

RESPEC"ALL :tiphat:

am cheltuit o gramada de bani pe jocu asta ...ajunge! Fara premium nu ai nici o sansa si bot desigur

Guest aiurearau
Posted

sal la toata lumea.nus cum sa incep.... dar as vrea sa mai pot sa joc si eu SRO, pe serverele oficiale dupa cum prea bine stiti nu se mai poate intra pt. k cei de la JoyMax sunt de rahat si sunt serverele full mereu. stie cineva un server privat pe care se poate juca normal... cum se jucam inainte pe Aege cand dabia aparuse jocu ? va rog sa imi spuneti si mie dak stiti...Paste Fericit !!! :beer:

Posted

serverele sunt pline pe motiv ca jocu este foarte popular e printre cele mai tari ... mmorpg ... daca nu cel mai ce... si pe serveru ala privat pe care vrei tu sa joci ... probabil peste catva timp o sa fie la fel ... ca si serverele oficiale..

Posted

serverele sunt pline pe motiv ca jocu este foarte popular e printre cele mai tari ... mmorpg ... daca nu cel mai ce... si pe serveru ala privat pe care vrei tu sa joci ... probabil peste catva timp o sa fie la fel ... ca si serverele oficiale..

:coffee::coffee::coffee::coffee:

LOOOOOOOOOOOOL sincer adii jocu asta nu e full pt ca e popular sau printre cele mai tari...in ziua de azi daca se mai apuca 2-3 playeri noi odata la 1-2 luni...plm jocu ori e full de goldbots si bots ori de charuri noi ale playerilor vechi. Eu joc si wow in paralel si sincer nu poti compara comunitatea de acolo cu cea de aici. Cat despre unul din cele mai tari mmo aici e discutabil fiecare avand parerea lui...si mie mi se pare foarte tare si imi place grafica,animatiile la skill (desi euro sunt copiate din wow).etc insa jocul asta e slabut rau la quests adica sunt mereu aceleasi lucruri de facut e cam plictisitor.

RESPEC"ALL tiphat.gif

hmmm pe mine nu botii ma dispera ca nu's prea multi pe la generali pe mine ma dispera playerii ca e extra full toti se bat sa fac ori full farm ori 80 cu 99.99% ori sp pt 90....si e extra full adica sunt cate 2-3 party-uri pe spot naiba si merge ca naiba la sp-uri si purif fruits >< acu bat cand prind la mage ca numa acolo mai e liber...docamdata.

Posted

da ... asa cred si eu ca o sa bage p amandoua odata dar am ciiti pe situ oficial ca eventu o sa fie in mai ala cu luptele

si totusi ar trebui nustiu... sa mai scoata niste noi questuri... gen sa te duci sa cauti ceva la mangyangy un obicect care e ascuns si tu sa il cauti pana il gasesti PP asa... VA PROVOC LA UN JOC NEA..... FIECARE SA VINA CU IDEEI DESPRE QUESTURI .. SI o sa incercam dupaia sa le postam la situ oficial p forum ... la sugestii

Posted

extaze .... mai esti suparat pe mine?:P ..

si mdah 650k in 3 zile ... jucam cate 2 ore pe zi .. da nui stres nam jucat numa 10 zile pe csro:)) mai am ink banii da nu mai stiu contu crek am vreo 2 mil ... dapoi nu stiam cele mai bune spoturi de boti:P eu ma tot plimbam pacolo ca un prost si luam tot ce pica:P daca tu sti spoturi mai bune dezvaluiele ca sa faca si altii bani :)) B)

Posted

sunt interesat daca o sa fie la fel in roc ca si in csro :))

mie sincer mi-ar placea :)) am fkt 650k in 3 zile:)) lvl 10 =))

can`t wait :D

in 3 zile iti fac cel putin peste 3-4 kk :)

Off : @razvna semnatura mijto xD

Posted

noh bine io tiam specificat nu am stat toata ziua .. sa adun mam dus si la lvl si dup ce am trecut de lvl 10 miam dat seama ca e cam naspa si miam fkt char nou

da cand sa ma apuc de strans

mio pierit chefu :)) ... dah nu mai stricati acilea toata magia:)) ca unii sor imbogatii peste noapte :-j

Guest aiurearau
Posted

ok... pe mine nu ma intereseaza cat de rpd o sa umple si serveru asta nou chinezesc.... vroiam sa intru sa joc si eu... oricum pe serverele oficiale numai ai ce cauta k sunt de rahat .. a inceput sa fie naspa de cand au bagat chestiile astea sa poti sa iti cumperi maimute si toti dracii

Posted

Roc si 90 pe isro se baga in 15 Mai.... pt cei care nu stiu :)

bft la 90 :D

NOTE: ROC NU O SA APARA... doar SAYTAN... roc o sa apara cand baga cap 100 :)

nu ma mai interes po sa ma fac full farm cand vreau doc stau cu gap pt sp.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...