Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

cel mai spimplu e la ongs

la penons nu prea se tzine gap plus k mor si mai greu

oooo a inceput mogul sa scrie propozitzii si fraze mai lungi de 3 cuvinte :))=))

plv in caz ca nu ai obs

si da ai dreptate la ongi e si mai macel

si mai e un spot la lv 37 super adevarat la n de la garrison parca in samarkand

plv rulez la lv mic

Posted

eu nu fac nici taxi dapai sa fac moca

asta e joc din ce in ce mai rar ca nu prea mai am timp;si cand prind ma distrez unici thief fw war....aaa da alchemye

plec si eu sa iau lumina

Posted

As dori sa fac si eu charge back si nush exact cum...daca poate cineva sa ma ajute sa posteze...doar cineva care a mai facut...ca asa din auzit stiu multi...

Posted

su je oai ... 3 cuvinte im za beat master ... sper sa primesc si io odata WARN dacela ca nam avut in veci ce tre sa fac sa ma si io warn?

staff is shit .. euro is shit ... china is shit ... the new "RASA" is GOOD check out Manelarii .. prima rasa hibrida ... o poti face euro si chinez .. se baga de la 100 .. cant wait:X

am auzit ca Manelarii astia ruleaza prin sro-urile kinezilor .. off abia astept Manelarii si in isro ;)) ... shus .. :X

abia baga Rok mountain ....si cand osa am eu full sun set creca atuncea osa bage rasa aia pe isro... :)

Posted

bai sa-mi trag o palma cu picioru ce tare e ala de unde naiba are full sun da de unde s-au gasit atatea sunuri p serveru ala ca pe la noi pe xian nu prea am auzit ... de sunuri de euro macar exista ceva?

Posted

bai sa-mi trag o palma cu picioru ce tare e ala de unde naiba are full sun da de unde s-au gasit atatea sunuri p serveru ala ca pe la noi pe xian nu prea am auzit ... de sunuri de euro macar exista ceva?

nush si eu ma mir inca nu am am vazut arma sun euro pe sparta...dar exista cica crossbow cleric rod si sword si shild...dar in ultimu timp vad ca pica sun-uri multe in special europene...dar eu inca nu am avut noroc sa gasesc sun :))

pentru cei interesati de lvl 120 skill's

http://imageshack.us

Posted

pe xian nu pica au picat numa pe anumite servere si au picat cu kg....

Hristos a inviat btw :P

Posted

pe xian nu pica au picat numa pe anumite servere si au picat cu kg....

Hristos a inviat btw :P

da ce tre neaparat sa pice poate ca-au furat.. :D

Posted

wtf inspectie?

scz de post stil mogul :))

am deja fani :> , nvm , btw cand se baga 9d ? in ce data exact ? ca nu prea mam interesat ... , si e adevarat ca o sa se bate 3 sec pots si la euro ?

Posted

isro nu mai are viitor :D dupa cate am vazut.... la hackeru care mia furat contu i-am dat cam tot pe tava :)) trebuia sa fie handicapat sa nu fure.... :)) am dezactivat email verification si iam zis parola si secret answer ... zicea ca imi da 130 mil =)) totusi miam incercat norocu... si oricum vroiam sa ma las cumva ... acuma chiar m-am lasat =)) daca nu erau atatia boti si atata trafic pe sv... eram 80 de mult :)) in 1 an si vreo 4 luni cat am jcuat pe charu asta aveam timp =)) oricum... Silkroad rulzzz ... Joymax SUX ( Gaymax ) ^.^

PS: ce ziceti de ciorile mele de la semnatura? :D

Posted

de ciori nu zic nimic

da ai fost ..... pt ac iai dat informatiile de la cont inainte sa primesti banii ; adik cine ar revuza ceva ,care se creeaza in mult timp , MOCA

Posted

dai contu frate da buzunaru e gol :D

si plus ca eu stiu poate nu e nici roman ala

m-am gandit prea tarziu sa il vand :)) asta e :)) si ala era ungur ca m-a intrebat " Do you speak hungary "

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...