salam30 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 cel mai spimplu e la ongs la penons nu prea se tzine gap plus k mor si mai greu oooo a inceput mogul sa scrie propozitzii si fraze mai lungi de 3 cuvinte plv in caz ca nu ai obs si da ai dreptate la ongi e si mai macel si mai e un spot la lv 37 super adevarat la n de la garrison parca in samarkand plv rulez la lv mic
BeautifulMind Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Acestea fiind spuse salam30 se ofera sa va faca plvl la cei mici Brb plec sa iau lumina...
salam30 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 eu nu fac nici taxi dapai sa fac mocaasta e joc din ce in ce mai rar ca nu prea mai am timp;si cand prind ma distrez unici thief fw war....aaa da alchemyeplec si eu sa iau lumina
BillyTalent Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 singurul player european din joc cu full sun Set Click
atentat Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 As dori sa fac si eu charge back si nush exact cum...daca poate cineva sa ma ajute sa posteze...doar cineva care a mai facut...ca asa din auzit stiu multi...
SimplySimple Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 singurul player european din joc cu full sun Set Clicksmecher omu...din nou va urez sarbatori fericite :)LE:Am editat semnatura
EvilToileT Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 su je oai ... 3 cuvinte im za beat master ... sper sa primesc si io odata WARN dacela ca nam avut in veci ce tre sa fac sa ma si io warn?staff is shit .. euro is shit ... china is shit ... the new "RASA" is GOOD check out Manelarii .. prima rasa hibrida ... o poti face euro si chinez .. se baga de la 100 .. cant wait:X am auzit ca Manelarii astia ruleaza prin sro-urile kinezilor .. off abia astept Manelarii si in isro ;)) ... shus .. :Xabia baga Rok mountain ....si cand osa am eu full sun set creca atuncea osa bage rasa aia pe isro... :)
Adii Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 bai sa-mi trag o palma cu picioru ce tare e ala de unde naiba are full sun da de unde s-au gasit atatea sunuri p serveru ala ca pe la noi pe xian nu prea am auzit ... de sunuri de euro macar exista ceva?
BillyTalent Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 bai sa-mi trag o palma cu picioru ce tare e ala de unde naiba are full sun da de unde s-au gasit atatea sunuri p serveru ala ca pe la noi pe xian nu prea am auzit ... de sunuri de euro macar exista ceva? nush si eu ma mir inca nu am am vazut arma sun euro pe sparta...dar exista cica crossbow cleric rod si sword si shild...dar in ultimu timp vad ca pica sun-uri multe in special europene...dar eu inca nu am avut noroc sa gasesc sun pentru cei interesati de lvl 120 skill's http://imageshack.us
BeautifulMind Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 As vrea sa vad si eu dmg de la fiecare imbue daca gasesti :PEdit : 1st on pagE :P
SimplySimple Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 bai sa-mi trag o palma cu picioru ce tare e ala de unde naiba are full sun da de unde s-au gasit atatea sunuri p serveru ala ca pe la noi pe xian nu prea am auzit ... de sunuri de euro macar exista ceva?pe xian nu pica au picat numa pe anumite servere si au picat cu kg....Hristos a inviat btw :P
Uscat Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 pe xian nu pica au picat numa pe anumite servere si au picat cu kg....Hristos a inviat btw :Pda ce tre neaparat sa pice poate ca-au furat.. :D
BillyTalent Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 mie imi vine sa imi bag pla in tot de la 12 ma chinui sa intru...am intrat dupa insp apoi am luat dc ce draq
mogul Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 wtf inspectie? scz de post stil mogul am deja fani :> , nvm , btw cand se baga 9d ? in ce data exact ? ca nu prea mam interesat ... , si e adevarat ca o sa se bate 3 sec pots si la euro ?
KoBrA9315 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 isro nu mai are viitor :D dupa cate am vazut.... la hackeru care mia furat contu i-am dat cam tot pe tava trebuia sa fie handicapat sa nu fure.... am dezactivat email verification si iam zis parola si secret answer ... zicea ca imi da 130 mil totusi miam incercat norocu... si oricum vroiam sa ma las cumva ... acuma chiar m-am lasat daca nu erau atatia boti si atata trafic pe sv... eram 80 de mult in 1 an si vreo 4 luni cat am jcuat pe charu asta aveam timp oricum... Silkroad rulzzz ... Joymax SUX ( Gaymax ) ^.^ PS: ce ziceti de ciorile mele de la semnatura? :D
salam30 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 de ciori nu zic nimic da ai fost ..... pt ac iai dat informatiile de la cont inainte sa primesti banii ; adik cine ar revuza ceva ,care se creeaza in mult timp , MOCA
KoBrA9315 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 tocmai de aia i-am dat tot... pt ca am vrut sa ma las.. si o data ce pierd contu sigur nu mai joc :D ... intelegi?
salam30 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 dai contu frate da buzunaru e gol :Dsi plus ca eu stiu poate nu e nici roman ala
KoBrA9315 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 dai contu frate da buzunaru e gol :D si plus ca eu stiu poate nu e nici roman ala m-am gandit prea tarziu sa il vand asta e si ala era ungur ca m-a intrebat " Do you speak hungary "