Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

normal ca nu :)))))))))))))))))

edit : la cap 90 baga wedding dress

deci asteptati cap 90 cam peste 2 sapt sau 3 ca tre sa vanda si holy dress

andy am rasp la postul tau da ai sters :D

Posted

pai na zis nimeni k e gm e sroemu

un emulator kre ta faci u gm :P

si nu e vrajeala e doar sa va arate cum e

edit: chiar u esti moderator adik creatorul serverului??

dak da sa stii k nus deacord cu rrul dupa vacantza :)) mai bine acuma

ai vauzt faza?? ai voir rr dupa numa pentru binele lor nu pentru restu lol

eu as zice un rr duminica sau luni

sry de off dar vroiam sa ma exprim ^^

Posted

Ticketul ala de 290 de silk( Premium Gold Time Plus ) care da Purification Fruits...am o intrebare pt cine stie...daca aduni 500 de Fruits cate sp-uri primesti la Quest...eu am avut totdeauna numai Premium gold sau Silver...Goldul la 500 de Purification Seeds imi dadea 2500 de sp-uri, Silverul nik,dar m-ar interesa cate da Premium Plusul la Fruits (am auzit ca 10.000 la fiecare quest facut,adik 500 de Fruits)--->e adevarat???

Paste Fericit la toata lumea,sanatate si multa bucurii la toti si multa bafta in Silk pt toata lumea.

RESPEC"ALL :tiphat:

Posted

Ticketul ala de 290 de silk( Premium Gold Time Plus ) care da Purification Fruits...am o intrebare pt cine stie...daca aduni 500 de Fruits cate sp-uri primesti la Quest...eu am avut totdeauna numai Premium gold sau Silver...Goldul la 500 de Purification Seeds imi dadea 2500 de sp-uri, Silverul nik,dar m-ar interesa cate da Premium Plusul la Fruits (am auzit ca 10.000 la fiecare quest facut,adik 500 de Fruits)--->e adevarat???

Paste Fericit la toata lumea,sanatate si multa bucurii la toti si multa bafta in Silk pt toata lumea.

da iei 10k sp pe 500 adica pe toate 1500 30k sp e super bun pt farm.

sarbatori fericite si tie :) ^_^

EDIT: Primu pe pagina.

Posted

pt questul de premium gold plus primesti 10.000 SP, deci ai auzut bine ;) mie mi s-a terminat timpul la 498...tare, nu?

LE: tzapa ca nu am vazut ca a mai raspuns cineva inainte :P

Posted

1. #-o #-o Speedyz ai o ciocolata cu smoala de la mine, pt ca esti in capul paginii....aaaa si o caruta cu fan #-o

2. The_Dash daca aia dau rr, eu nu mai stau iar alte nopti nedormite pt ajunge iar cu orcul la lvl 28 :(

OFF TOPIC:simpatic si amuzant ca intotdeauna. fraza cea mai veche din vocabular...nu-ti convine? sms :)):)):)):))

dar na ca sa fiu dragutz ia prima in gluma si asta in serios...nu-ti convine?nu posta...nu ne intereseaza glume de 2 bani...eu am fost on topic in primu post tu pe langa.

Si daca chiar te deranj posturile mele asa de mult vorbim cu shade si vedem cum o rezolvam...daca am voie sa postez imagini si sa zic ce vreau in posts,etc ca poate s-a modif regulamentu si nu am aflat.

ON TOPIC: Sapt care vine e fw acuma sa vedem daca ne bat sau nu...data trecuta am tinuto la limita au ajuns la fortress heart... :|

Bafta all :tiphat:

Posted

in primu rand :) dai 1 hit si mori dintrunu :)) , tre sa ai staff de +2 tot timpu sau mai mult ca sa dai sigur 1 hit si sa fii full farmat (gap 0)

Posted

Eeee..nici chiar din 1...poate la pvp...dar de la mobi nu....si faza cu gapul...trebuie sa farmez pana la urma....dar stau la monstri cu 2-3-4 lvl-e mai mici...cred ca e bine asa...aproape ca la nuker...e bine sau nu? :)

Posted

poti merge la aia mai mari decat tine :) , eu eram lvl 23 si mergeam la aia de 27 (earth ghost) le dadeam cu ghiara si foc si :) bye xD pacat ca nu aveam staffu de 24 apoi le dadeam una cred ca

Posted

Eeee..nici chiar din 1...poate la pvp...dar de la mobi nu....si faza cu gapul...trebuie sa farmez pana la urma....dar stau la monstri cu 2-3-4 lvl-e mai mici...cred ca e bine asa...aproape ca la nuker...e bine sau nu? :)

da cam asaceva..un inamic de al meu a farmat cu gap 8 era lvl 48 pe staff si omorea la bonwangs(lvl 45)...pe giant lua 20sp uri sau mai mult...desigur nu putea sa mearga la mobi mai mari de ex: Muijing ca nu avea echipamentul asa de bun...asa ca cea mai buna metoda e sa farmezi la mobi mai mici cu 2-3-4 cum zice si atentat..deoarece mori mai greu la ei si omori relativ de rpd cu staff :D

Respect all :beer:

Posted

cel mai spimplu e la ongs

la penons nu prea se tzine gap plus k mor si mai greu

oooo a inceput mogul sa scrie propozitzii si fraze mai lungi de 3 cuvinte :))=))

Posted

cel mai spimplu e la ongs

la penons nu prea se tzine gap plus k mor si mai greu

oooo a inceput mogul sa scrie propozitzii si fraze mai lungi de 3 cuvinte :))=))

mu ri uai , 3 cuvinte :)

Posted

su je oai ... 3 cuvinte im za beat master ... sper sa primesc si io odata WARN dacela ca nam avut in veci ce tre sa fac sa ma si io warn?

staff is shit .. euro is shit ... china is shit ... the new "RASA" is GOOD check out Manelarii .. prima rasa hibrida ... o poti face euro si chinez .. se baga de la 100 .. cant wait:X

am auzit ca Manelarii astia ruleaza prin sro-urile kinezilor .. off abia astept Manelarii si in isro ;)) ... shus .. :X

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...