Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

nst dak te ajuta postul asta da fie.

Cred ca poti face la lvl 45 pvl la ong da trebe sa ai mare grija la mobii de party champion, giant etc

Mai ales k esti pur int.Eu am lvl 43 aproape da mor rpd dak nu am grija

Numai Bine!

nici o sansa cu wizzul si cu bot la ong..presupun ca la dinaia angry te referi..am ajutat eu pe unul acolo si mai eram in party cu un rogue de 56 sau 57 si ala aproape murea cu "disperatu" (dagger desperate) trebuia sa fuga de ei uneori...

...pai bro ia si tu si zii cate in luna si in stele dar altceva decat vrea el sa auda...ca ai auzit acu o ora de silkroad...ca cineva din joc tzia recomandat cu caldura siteul lui de unde o te aprovizionezi in mod constant in viitor cu gold si alte goodies...ca abia incepi si ai lvl 3...etc,etc...ca doar nu te dor degetele sa scrii prostii...

RESPEC"ALL- :tiphat:

da pai aia i-am zis dar voia party..oricum nu au fost probleme am primit goldul..mi-a explicat ca asta este procedura standard bla bla..

sarbatori fericite tuturor :yum: inca odata..acum chiar ca plec :P

:tiphat:

Posted

Ati vazut ce imbracaminte faina o sa bage?...dupa mine e cea mai tare...cel putin la male...Se aproprie 90 ff rpd...aproape mereu cand bagau imbracaminte noua se apropria ceva important....Sper sa apara si srv Gaia odata cu Legend 3...voi ce ziceti? :D...Sper ca marti dupa inspectie sa apara la news ca insfarsit putem dowloada legend 3 si ca apare srv gaia :X:X:X

Posted

super misto haine cred ca cele mai misto de pana acuImagine IPB

Imagine IPB

si am o intrebare legata de eventu ala cu silk ...cu cat trebuie sa incarc ca sa primesc bonus si cat bonus primesc daca stie cineva

ca ma tenteaza sa ma duc sa imi imi incarc chiar daca ma voi folosi de silk mai tarziu dar macar acuma primesc ceva in plus

Posted

Imagine IPB

si am o intrebare legata de eventu ala cu silk ...cu cat trebuie sa incarc ca sa primesc bonus si cat bonus primesc daca stie cineva

ca ma tenteaza sa ma duc sa imi imi incarc chiar daca ma voi folosi de silk mai tarziu dar macar acuma primesc ceva in plus

cam asa sta treaba cu eventu de silk 500 Silk + Bonus 25 Silk ($50.00 USD) nu cred ca se merita

700 Silk + Bonus 50 Silk ($70.00 USD)

1000 Silk + Bonus 100 Silk ($100.00 USD)

Posted

Imagine IPB

blue my love :X:X:X:X

Paste fericit tuturor:) nu exagerati cu mancarea:)))

Posted

urmatorul post nu este pt silkroad.

Va urez un paste fericit , sanatate, numai bine etc !

Bafta la tot ce faceti ( lvl , si alte activitati :P ) :wav:

sunt primu pe pagina btw :P

Posted

Cand o sa le bage pe astea? Sunt tare curios...nu de alta dar asa ceva mi-as lua, chiar daca nu ajuta cu nimic si CHIAR daca dau 13$ doar pt un LOOK mai bun>:)

Ajuta mane nu sunt doar de decor ... ai str int parry pe ele ... ;)

Posted

Ajuta mane nu sunt doar de decor ... ai str int parry pe ele ... ;)

da da str etc dar nu mult

str1

int 1

parry ratio 5%

monster ignore dmg etc plm numai stiu

Posted

da da str etc dar nu mult

str1

int 1

parry ratio 5%

monster ignore dmg etc plm numai stiu

mi se pare cam naspa distributia dar ma rog nusht poate la tine la int e bine nu ma bag....oricum la mine ca str am asa:

pe dress:

str 1

attack ratting 5% increase

hp 150 increase

damage 5% increase

si pe hat:

str 1

parry rattio 5% increase

Posted

Official nu am mai rezistat, mi-am bagat Premium Ticket Gold :). Nu am mai rezistat tentatiei.

Sunt curios cu botting 24/7 cum fac eu :D cam pana unde voi ajunge, avand in vedere ca sunt de abia 41 :(

P.S. Baieti voi ce ziceti? Mi-au mai ramas 201 silk, ce sa fac cu ei sa cumpar Veverita asa cum vroiam la inceput sau mai bine sa-i las acolo deoparte si cand se termina ticket-ul sa cumpar altul? :)

cumpoara si niste globale:)) poate mai am si eu nevoie :P

Posted

Stiu ca pet-ul ma ajuta, in schimb imi e teama sa nu-l cumpar degeaba si sa se bata CAP in CAP cu agBot :( (sa ridice si pet-ul si personajul).

:) Momentan ii voi lasa acolo, nu imi pica asa multe iteme incat sa nu am loc in inventar :)

P.S. Andy vezi ca a trecut 15 ale lunii :P, vine 30 ale lunii >:))), cand imi iau globale te anunt daca ai ceva de zis ;)..stay cool

am glumit :) imi cumpar si eu silk zilelea estea si DA am multe de zis la cati romani prosti sunt pe pluto :))

Posted

Altu' #-o

care-i problema?asa te porti tu cu membrii uniunii? :))

Posted

mah la faza cu ag pot potzi sal faci sa nu mai adune dar mai bine itzi iei un sm si gata :P

edit:black, u erai cel de azi dim de pe serverul de uwc3??

sm?:)) sm nu cred cred ca isi goleste veverita cand ajunge in oras eu asa stiam la fel si isro doar tbot are meniu pentru ability pet

Posted

BlackCurse -> te stiam k baiat destept si descurcaretz ... nu miam imaginat sa folosesti AgBOT ..... si daca esti aceasi persoana de acum 1 an urma.. ce mama draq omule ai ajuns sa ceri pareri ce sa faci cu silk-ul?

esti 41-> RUN dude to 72+ cu pw lvl :angry1:

inca odata RESPECT pt adevarati SRO playeri :) SARBATORI FERICITE

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...