Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Sa stii ca nu e asa, uite eu cand l-am vandut pe DevilCurse lui Sacalul, am facut-o ca am zis ca ma las de joc si nu era asa. Am vb cu Drakov si l-am luat pe KillingSpeed (char cu care botase 24/7). Am jucat timp de 1 luna fara sa botez..si ghici ce? nu am luat ban.

Ideea e in felul urmator:

Cat timp folosesti BOT, trebuie sa ai mereu pe char MACAR 1 Silk, pentru ca ei atunci cand verifica, se uita care a cumparat silk, mai exact care are in ACEL MOMENT silk.

E simpla toata treaba, am verificat-o pe charurile mele si nu as avea de ce sa mint. Asa ca stati linistiti, singurul lucru de care trebuie sa fiti siguri cand cumparati un char, este sa stiti ca respectivul a cumparat Silk in perioada de Botting.

Vreti Char sa cumparati intrati aici, sunt niste romani care se ocupa dupa cum veti vedea :

TakeALook

misto astia de l site ...cel putin eu mam uitat la isrobot cat costa si era 11$ si un pic .....si el costa 8.75$ :)))

bisnitza :))se descurca baietii

a si la faza ca iti iei ban ca nu ai silk pe char : eu zic ca se uita la charge history nu daca ai silk pe char

Posted

misto astia de l site ...cel putin eu mam uitat la isrobot cat costa si era 11$ si un pic .....si el costa 8.75$ :)))

bisnitza :))se descurca baietii

a si la faza ca iti iei ban ca nu ai silk pe char : eu zic ca se uita la charge history nu daca ai silk pe char

tot asa un site ';..;' astia cica iti baga silk la bani mai multi decat dai pe site.

Posted

astia incep sa isi dea cu parea pt skilurile de 120 d p la blader 100 lvl la bow ... si altele ...hoo ca mai e pana baga si 90 nu va grabiti si daca baga 90 o sa mai tina 1 an pana pun 100 daca nu si mai mult

Posted

'"Deasemenea am vazut ca s-a vorbit despre build-uri cap 90 ... eu as zice sa apelati cu incredere la maestru build-urile skorpy (dar pacat ca nu are lvl 90 inca..)"

Ms mult de atestarea de "facator de builduri" :P apropo nu skorpy ci skorpyo

ms de reclama totusi :D

Ink ceva. metoda aia cu tinutu mousului pe confirm timp de 10 secunde sau ceva de genu asta merge

numai dureaza juma de ora sa prind loc.Cateodata intru si din prima.Am prins loc si duminica knd traficu e de kkt

Posted

Vreau sa incep car nou ... Acept invitatie pe orice server de la voi cu conditia sa ma primiti intrun guild calduros in care sa jucam impreuna toti si sa fim uniti :P astept invitatiile voastre cat mai rpd :D o sa farmez dak aveti nevoie de gp k sa faceti guildul mai tare ... Va rog sa fiti seriosi cei care faceti invitatiile

Posted

Vreau sa incep car nou ... Acept invitatie pe orice server de la voi cu conditia sa ma primiti intrun guild calduros in care sa jucam impreuna toti si sa fim uniti :P astept invitatiile voastre cat mai rpd :D o sa farmez dak aveti nevoie de gp k sa faceti guildul mai tare ... Va rog sa fiti seriosi cei care faceti invitatiile

Aham ... prin invitatii intelegem power level? :> ... sry te`as chema la mine in guild da` fara gt slabe sanse sa te conectezi pe Athens ... plus ca in guild suntem doar 2 romani restul belgieni ... plus trebuie sa ai lvl minim 55 ... plus nu e chiar bine sa incepi pe un server mai vechi pt ca sunt o groaza de lvl 80 .... o gramada de plusuri se pare =))

Posted

si yo vreau un char euro nou da' dupa update

Posted

Din punctul meu de vedere, Blader-ul e cam inutil momentan, nu poate omora dar nici sa fie omorat, la acelasi lvl cu adversarul

aici imi pare rau sa iti spun, dar gresesti. bladerul omoara.cu un set decent si blade + shield tari, omoara cam tot ce se poate la levelul lui si cateva in sus. mai greu cu wizz care daca te-au lovit primii esti mort :P

Toata treaba e sa fii farmat si nu iti sta nimic in cale ca blader.

Pace.

Posted

eu zic k e invers dupa cum zici u

mai mult numa wizz paote omora si restu nu prea le face nimic :))

mai documenteaza-te si u si nu zi asta numai pentru k ai un char blader

Posted

eu zic k e invers dupa cum zici u

mai mult numa wizz paote omora si restu nu prea le face nimic :))

mai documenteaza-te si u si nu zi asta numai pentru k ai un char blader

pai am blader si stiu ce fac cu el...si da, ai dreptate, la wizz e 1 hit kill sau 1 hit dead in general :P care da primu' a castigat

Posted

1.numele si guilda sunt din mu :P.....atentatMG...in mu Mg e magic gladiator...

2.eu joc de cap 3 ani de zile silk..legit pana la caracterul acesta...de aceea nu am avut lvl-e prea mari...sunt de acord cu voi...passul nush daca poate fi schimbat dar o sa incerc sa caut raspunsul

3.buildul este cel mai bun pt s/s full int...nu ma contrazice aici

4.daca sti alta metoda sa-mi zici....chiar vreau sa stiu alta metoda care sa convina ambelor parti

5.persoana care vrea sa-l cumpere poate astepta 25 de zile maxim si e 80...cum decide ea

6.sa sti ca omul incearca mereu sa obtina mai mult si niciodata nu e multumit..nu contrazice :P

7.De acord ca e nesigur,dar daca aveti niste metode sa ziceti ca de accea ma zbat...chair vreau sa-l vand si nu am nici un gand de scamat si nu am scamat in viata mea.

Daca ati jucat pe hercule va pot da nume de persoane care ma cunosc doar din joc si care stau poate la capete opuse ale tarii fatza de mine si va pot confirma ca-s cinstit...altceva ce sa zic..

zimi si mie numele tau de pe joc si iti k sa stiu k si eu joc de circa 6 luni pe herc si cunosc "toti" romani cu lev mai mare k sa stiu dk esti scamersau om de incredere aaa si zimi si ceva nume cine te cunoaste pe acolo:P

Posted

mogul nu o sa ajungi u la 12d :P

daca tot va da-ti cu parerea ziceti ceva si de skillurile de heuskal..dupa calculele mele doar ink o carte de la ghost spear se mai baga..dezamagitor :)

LE:am uitat sa spun cuvintele magice: "ca fapt divers" =))

cred ca in ultimele 3 pagini le-ati zis de cel putin 10 ori

Posted

cand dai confirm dupa ce ai scris codu ala de la login tine clicul mai mult timp apasat pe confirm.Deci trebe sa fie un clic mai lung de 10 secunde sa zicem."TREBUIE SA TII APESAT" :P

Posted

eh nu chiar ca daca ai avut mult silk de la 2000 silk in sus sa zic cred ca nu ti mai fac aia nimic :))

sau poate ai dreptate se uita si ei cand ai cumparat silk ultima oara

oricum cel mai belea daca vrei sa joci sa nu te stresezi prea tare 15$ x 23 = 345000 mii lei vechi ...si daca strangi in fiecare zi 10 mi tot iti faci pentru urmatoarea luna(asta pentru cei minori si care ii tin parinti .....)

astia mai majori baga la salariu :D

Posted

eh nu chiar ca daca ai avut mult silk de la 2000 silk in sus sa zic cred ca nu ti mai fac aia nimic :))

sau poate ai dreptate se uita si ei cand ai cumparat silk ultima oara

oricum cel mai belea daca vrei sa joci sa nu te stresezi prea tare 15$ x 23 = 345000 mii lei vechi ...si daca strangi in fiecare zi 10 mi tot iti faci pentru urmatoarea luna(asta pentru cei minori si care ii tin parinti .....)

astia mai majori baga la salariu :D

salame stiu ca tu esti liliac da nu te sun sa nu-l trezesc pe nekko vezi ca ma duc la banca azi:))ca vreau bot si veverita:)) ca tot vorbiti voi de silk charge:)))]

btw am jucat wow:))) tre sa recunosc ca nu vezi asa ceva in sro:

http://imageshack.us

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...