Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Multumesc mult, Tasica; hmmm...nasol...sa platesti pentru monkey si squirrel...damn sad.gif

Speram sa se poata cumpara in joc sau sa fie summon-at (nu stiu daca exista termenul...biggrin.gif daca nu...tocmai l-am inventat smile.gif) )

Bafta tuturor occasion14.gif

Posted

Multumesc mult, Tasica; hmmm...nasol...sa platesti pentru monkey si squirrel...damn sad.gif

Speram sa se poata cumpara in joc sau sa fie summon-at (nu stiu daca exista termenul...biggrin.gif daca nu...tocmai l-am inventat smile.gif) )

Bafta tuturor occasion14.gif

Happens...daca vr guild de romani esti invitatul nostru pe Troy biggrin.gif ...recrutam in special linkmaniaci cool2.gif

Posted

Well...aaaa... am pe Aege char de lvl 21 sad.gif sa-l las si sa o iau de la 0? Hmmm...nu stiu...pana cresc iara...si apoi intru cand pot si eu pe Silkroad...daca nu pot participa cand vreti la activitatile guild-ului? Va suparati pa mine, asa-i?

Si apoi cum intru in guild? Vreau sa zic...daca nu gasesc GM-u' online atunci cand intru? Stii, Tasica...sad.gif de felul meu is cam noob...De aia am mers pe char de Bow si Spear in acelasi timp...si pe Cold si Fire...tot BangHead.gif in acelasi timp sad.gif

Deci...daca acceptati noobi...poate vin la voi occasion14.gifhello2.gifeusa_pray.gif

Over and out

Guest accentro
Posted

Ai dreptate..in 10 ore dai level 20 daca stii sa joci !

Pai ziceti cum ca-s curios si eu. 13.gif

Posted

Sincer...daca patesti cum am patit eu...din 15 in 15 min sa te omoare cate un thief...oare in 10 ore mai faci 20? blink.gif

SI repet ce am zis

lvl 15 il faci in...8-9 ore maxim
eu vad un ultim cuvant MAXIM cool2.gif
Posted

@Arrow : De fapt era vorba ca treceau alti playeri cu transporturi si spawna thifi si il omora pe el ! Ai inteles tu gresit smile.gif

teu20.gif macar defiler666 a inteles ce am vr sa zic cool2.gif

Posted

deci are careva idee de ce se mai aude cu serverul romanesc????

TyreXel tu joci SRO?sau ai dat un ADD REPLY doar de dragul de a-ti creste numarul de posturi pe acest forum?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...