salam30 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 parerea mea e sal faci ori full str ori full intdeci full int ori dai dmg ori nu dai...si dai doar cu nukuri
BeautifulMind Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Asa este ori ai dmg ori hp .... hibridul mi se pare o mare prostie..(parerea mea) nu incepeti sa ma injurati va rog sa pastrati o discutie normala ca intre oameniSpor la drop !
andy009 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Asa este ori ai dmg ori hp .... hibridul mi se pare o mare prostie..(parerea mea) nu incepeti sa ma injurati va rog sa pastrati o discutie normala ca intre oameniSpor la drop !dc sunt hybrizi o mare prostie?
The Dash Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 deci dak e sa fie s/s intotdeauna sa fie full intla spear ai putea baga hibrid dar si eu am o parere proasta despre hbrizi
andy009 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 hybrid merge si pe s/s....... pe greece dinc ate mi-au spus prietenii mei XMAT eras cel mai bun la pvp si era 7:1 pe persia cand juam eu era unu si icna este unu __UNIQUE__ tot hybrid rupe pe toti pe pluto este una xxxbattyxxx 1:5 hybrid ..... pe saturn tot la fel un 7:1 nush cu.m draqu il chema plm la inceput toti ziceau ca int suxx akum numai akum hybrizi
yonutzno1 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 mah am o mica intrebare . am auzit k cica maine baga noul server gaia sau gaya e vrajeala sau adevar?
salam30 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Pai a evoluat odata...misto...a meu cand evolueaza ?
Daddysady Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 rigi hibridul e foarte bun..la sword ar merge 7:1 cold,light,bicheon buildul lui salam e non-pvp nu poti da la pvp numai cu nukeuri
SimplySimple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 misto...a meu cand evolueaza ?3 may butule:)) trebuia sa citesti cand il faci:)) am avut si eu d-ala evoluat dar mi-au sters admini semnatura ca cica era prea mare (ca pe alte subforumuri cu semnaturi de juma de post d-ala luuung nu vad) dar sa nu mai comentam ca iar iau warn :D :-j
salam30 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 rigi hibridul e foarte bun..la sword ar merge 7:1 cold,light,bicheon buildul lui salam e non-pvp nu poti da la pvp numai cu nukeurinush inca nus full farm sa dau verdictu :D...poate ii bun si la pvp :D3 may butule:)) trebuia sa citesti cand il faci:)) am avut si eu d-ala evoluat dar mi-au sters admini semnatura ca cica era prea mare (ca pe alte subforumuri cu semnaturi de juma de post d-ala luuung nu vad) dar sa nu mai comentam ca iar iau warn :D :-jhahahaahpai si ce nul mai ai deloc ?vezi ca e pe mail la care lai facutsi lamureste ma si pe mine odata la ce ajuta lv -ul ?
SimplySimple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 nush inca nus full farm sa dau verdictu :D...poate ii bun si la pvp :Dhahahaahpai si ce nul mai ai deloc ?vezi ca e pe mail la care lai facutsi lamureste ma si pe mine odata la ce ajuta lv -ul ?n-am idee la ce e bun... vezi ca e promotie daca ai noroc cand dai lvl la un poke primesti un mew e super smecher:D si nu l-am facut pe mail pe atunci hehe asa ca e cam lost.ca era mail optional.
BeautifulMind Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 http://www.rev6.com/test/capacity.asp faza cu PoC
ciupilan Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 care e ala de zice k ful int chinez e o pprostie se inseala amarnic... dk ai citit la info cand incepi caru iti zice k chinezi sunt hybrizi deoarece nua u categorie de ful int kum au europeni ei au doar str si int adik Bicheon,Heuksal si Patcheon si celelate de la force sunt niste bufuri pt a imbunatati atacurile celor de la weapon asa k is hybrizi nu ful int sau str dar fiecare sia adaptat caru dupa placere :P
SimplySimple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 da...in mod normal charu ti-l faceai cand jucai silk acu un timp cum iti placea tie...acuma e un tipar...vrei sa fi tare mergi dupa el...plm s-a dus in mare distractia
ciupilan Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 edit:dati si voi un clik la pokemonu meu k sa cresk si el k io am dat pe la ae voastre
ciupilan Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 eu cred k oricum lai face e un echilibru... daga bagi jumate jumate ai viata ami mik dar dmg mia mare dk il bagi 1:7 ai dmg mare si viata mik dk bagi 7:1 ai viata mare si dmg mai mik aja k tot acolo iesi
BeautifulMind Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Depinde de preferinte...unii prefera rezistenta altii "insane damage" il citez pe solider(alex) eu unul prefer rezistenta (glavier) si dmg (rogue) :D
ciupilan Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ti'am dat lvl :Pms:X ^:^)^edit:moama primu pe pagina prima data
Kreative Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 cn are un multi client da fara dragusori :D ?? Luati id de la profil si vb pe mess
salam30 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 cn are un multi client da fara dragusori :D ?? Luati id de la profil si vb pe messmai bine sa posteze aici sa beneficieze toti :cool2:
qasi Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 pote pare o intrebare tampita dar ce e multi client?????? :D
deathrazor Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Sal all! sunt cam nou pe forum pe aici... adica mai am cateva posturi da demult... am si io o intrebare, poate ma ajutati sa ma decidCe ziceti? ce e mai bun? chinez nucker: full int light,,cold,sword sau hybrid int light,cold,sword, si ce fel de hybrid daca,credeti ca e mai buna varianta asta. Ms Mult!Vb din experienta! Cel mai bun build ptr pure int este 80 fire light bicheon si coldu in 60.Hybrid nu prea se merita daca nu ai arma sun.@skorpio93 nu conteaza hp mai mult ca phy si mag defence! si degeaba ai viata mai mare cu 1k daca iti iei 1hit .