Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Asa este ori ai dmg ori hp .... hibridul mi se pare o mare prostie..(parerea mea) nu incepeti sa ma injurati va rog sa pastrati o discutie normala ca intre oameni

Spor la drop !

dc sunt hybrizi o mare prostie?

Posted

hybrid merge si pe s/s.......

pe greece dinc ate mi-au spus prietenii mei XMAT eras cel mai bun la pvp si era 7:1 pe persia cand juam eu era unu si icna este unu __UNIQUE__ tot hybrid rupe pe toti

pe pluto este una xxxbattyxxx 1:5 hybrid ..... pe saturn tot la fel un 7:1 nush cu.m draqu il chema plm

la inceput toti ziceau ca int suxx akum numai akum hybrizi :))

Posted

misto...a meu cand evolueaza ?

3 may butule:)) trebuia sa citesti cand il faci:)) am avut si eu d-ala evoluat dar mi-au sters admini semnatura ca cica era prea mare (ca pe alte subforumuri cu semnaturi de juma de post d-ala luuung nu vad) dar sa nu mai comentam ca iar iau warn :D :-j

Posted

rigi hibridul e foarte bun..la sword ar merge 7:1 cold,light,bicheon

buildul lui salam e non-pvp nu poti da la pvp numai cu nukeuri

nush inca nus full farm sa dau verdictu :D...poate ii bun si la pvp :D

3 may butule:)) trebuia sa citesti cand il faci:)) am avut si eu d-ala evoluat dar mi-au sters admini semnatura ca cica era prea mare (ca pe alte subforumuri cu semnaturi de juma de post d-ala luuung nu vad) dar sa nu mai comentam ca iar iau warn :D :-j

hahahaah

pai si ce nul mai ai deloc ?

vezi ca e pe mail la care lai facut

si lamureste ma si pe mine odata la ce ajuta lv -ul ?

Posted

nush inca nus full farm sa dau verdictu :D...poate ii bun si la pvp :D

hahahaah

pai si ce nul mai ai deloc ?

vezi ca e pe mail la care lai facut

si lamureste ma si pe mine odata la ce ajuta lv -ul ?

n-am idee la ce e bun... vezi ca e promotie daca ai noroc cand dai lvl la un poke primesti un mew e super smecher:D si nu l-am facut pe mail pe atunci hehe asa ca e cam lost.ca era mail optional.

Posted

care e ala de zice k ful int chinez e o pprostie se inseala amarnic... dk ai citit la info cand incepi caru iti zice k chinezi sunt hybrizi deoarece nua u categorie de ful int kum au europeni ei au doar str si int adik Bicheon,Heuksal si Patcheon si celelate de la force sunt niste bufuri pt a imbunatati atacurile celor de la weapon asa k is hybrizi nu ful int sau str dar fiecare sia adaptat caru dupa placere :P

Posted

eu cred k oricum lai face e un echilibru... daga bagi jumate jumate ai viata ami mik dar dmg mia mare dk il bagi 1:7 ai dmg mare si viata mik dk bagi 7:1 ai viata mare si dmg mai mik aja k tot acolo iesi

Posted

Sal all! sunt cam nou pe forum pe aici... adica mai am cateva posturi da demult... am si io o intrebare, poate ma ajutati sa ma decid

Ce ziceti? ce e mai bun? chinez nucker: full int light,,cold,sword sau hybrid int light,cold,sword, si ce fel de hybrid daca,credeti ca e mai buna varianta asta. Ms Mult!

Vb din experienta! Cel mai bun build ptr pure int este 80 fire light bicheon si coldu in 60.Hybrid nu prea se merita daca nu ai arma sun.

@skorpio93 nu conteaza hp mai mult ca phy si mag defence! si degeaba ai viata mai mare cu 1k daca iti iei 1hit .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...