Guest RoGu3 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Sal...am luat shi eu jocul...shi am o problema...nu stiu ce server sa aleg...poate cineva sa ma ajute???vreau unul in care playerii nu frece menta in orase...sa faca ceva...adik sa fie activi ( adik guild war....fortress war...job war...bossi etc )shi app knd am incercat jocul...am observat k la china nu am tutorial quest :crazy:
salam30 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Sal...am luat shi eu jocul...shi am o problema...nu stiu ce server sa aleg...poate cineva sa ma ajute???vreau unul in care playerii nu frece menta in orase...sa faca ceva...adik sa fie activi ( adik guild war....fortress war...job war...bossi etc )shi app knd am incercat jocul...am observat k la china nu am tutorial quest :crazy:cati ani ai ?
andy009 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 cati ani ai ? ) intrebarea ta de baza... (sper ca ai luato ca o gluma)
salam30 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 si in gluma si in serioshai ca am dat si lv pe nekko
SimplySimple Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 gg oricum e de baza andy cati ani ai ca noi stim ce urat am patito cu copii de 10~14 ani mai ales salam caruia i s-a furat som blade 6d.
BillyTalent Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Sal...am luat shi eu jocul...shi am o problema...nu stiu ce server sa aleg...poate cineva sa ma ajute???vreau unul in care playerii nu frece menta in orase...sa faca ceva...adik sa fie activi ( adik guild war....fortress war...job war...bossi etc )shi app knd am incercat jocul...am observat k la china nu am tutorial quest :crazy:si china are tutorial lolesti incepator....ce iti trebe tie guild war si fortresssi apropo sunt unici nu bossi ;)EDIT:sp33dyz vad ca te ai schimbat pe prot...set frumos tiai tras :P
SimplySimple Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 e un kkt abia ast sa-l vand sunt praf vs nukeri atm da na am inteles de la baietii dp xian ca se baga pe 22 cap 90 asa ca vand si ma pun garm 9d. EDIT: Ieri a avut war DRACULA cu Puma (TURCI ><) si ne-au batut ca erau de vreo 3 ori mai multi ca noi... Azi m-am intors in wazzup war cu Puma de 2 ori si-au luat-o si ne conduceau si tot asa erau de 2 ori mai multi... VERYYYYY LE: bily nusht ce ai facut da ai stricat url de la pokemon nu merge sa dai click pe el
Daddysady Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Sal...am luat shi eu jocul...shi am o problema...nu stiu ce server sa aleg...poate cineva sa ma ajute???vreau unul in care playerii nu frece menta in orase...sa faca ceva...adik sa fie activi ( adik guild war....fortress war...job war...bossi etc )shi app knd am incercat jocul...am observat k la china nu am tutorial quest :crazy:eu iti recomand sa incepi pe un server mai nou dar nu pe hera pt ca e super aglomeratsi chinezii au tutorial quest ..park il iei de la military camp din jangan..p undeva pe acolo
mogul Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 e tare filmul (destul de vechi, dar tare) lam mai vazut si am vaz ce poate face si pe serverul meu, dar buildul ala e bun numa la 1v1 dar cand e vorba de gw sau fw e destul de jalnik App click my dragons :P lol prima data am scris lick mai vechi decat legend 2 nu poate fi :)
Daddysady Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 mogul eu am impresia ca u postezi numai sa faci multe posturio veste buna de la rev 6:April 14th: NEW Server Capacity Poc %Poc stand for Probability of connection. The higher the % is, easier it is to connect to that server. If you want to connect to any server inside silkroad when server are all full, look at the PoC value and join the server with the HIGHEST value.We hope user will like this new PoC statistic. Server Capacity can now be compared in real time with accurate data. Please let other people know about those stats, we are glad of having found a good way to calculate server capacity stats and I am hoping people will use it.We are currently working on upgrading the design of rev6.com. There is a new page for the server stats with a better refresh rate: New Sv CapacityAll the stats are up and running,We are reworking the website, a few update will appear soon.LE:salam dc nu iti apare setu pe rev?sau umbli dezbracat ca a venit primavara :P
BillyTalent Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 vad duminica la POC pe sparta....-100% sa intrii...adica mai bine dute si culcate vrea sa ne zica PS:a facut sa mearga lvl la pokemon asa ca puteti da de acuma in colo :P
real_shadow Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 xian,aege,troy si athenas in oridinea asta. prima oara cand am jucat doar astea erau http://youtube.com/watch?v=DnCmMwrj60o vreti build pt pvp Observ ca bladerul nu e prea puternic ... nu i`a dat deloc bleed si toate celelalte statusuri pe care le are. Plus filmul arata pvp cu acelasi char ... de ce nu a incercat si cu altcineva. Nu zic ca europeanul nu e foarte puternic (adik la facut pe nea caisa blader pom de craciun cu toate statusurile alea) dar something stinks here and isn`t the cheese from Denmark. Alta chestie pe care am vazut`o e ca in anumite momente desi blade`rul nu are nici un status pe el nu ataca ...totusi ar putea fi eroare din filmare sau doar lag din partea celui care filmeaza ;) ... hai bafta :D
Guest RoGu3 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 am inceput pe xian...(stiu de unde se ia tutorial qu...am citit acolo la help ) dar am intrebat lume pe akolo...nimanui nu-i merge tutorial quest!!!! ( am 16 ani ) mai am o intrebare...toti aia care merg pe acelashi drum...niciodata skimbat...sunt hackeri...boti nu? dak da...pe xian sunt numai d-astia lol shi app Daddy dak incep sa joc pe un server d-asta nou...pana knd ajung lvl mare o sa invatz sa joc...shi dupa o sa vreau un server mai...activ...shi va trebui sa fac alt caracter
real_shadow Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 am inceput pe xian...shi am intrebat lume pe akolo...nimanui nu-i merge tutorial quest!!!! ( am 16 ani ) mai am o intrebare...toti aia care merg pe acelashi drum...niciodata skimbat...sunt hackeri...boti nu? HEHE ... nu sunt hackeri sunt boti .... :D .... este si la chinezi tutorial quest doar ca a trecut prea mult timp de`atunci si nu`mi mai amintesc ;)
SimplySimple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Observ ca bladerul nu e prea puternic ... nu i`a dat deloc bleed si toate celelalte statusuri pe care le are. Plus filmul arata pvp cu acelasi char ... de ce nu a incercat si cu altcineva. Nu zic ca europeanul nu e foarte puternic (adik la facut pe nea caisa blader pom de craciun cu toate statusurile alea) dar something stinks here and isn`t the cheese from Denmark.Alta chestie pe care am vazut`o e ca in anumite momente desi blade`rul nu are nici un status pe el nu ataca ...totusi ar putea fi eroare din filmare sau doar lag din partea celui care filmeaza ;) ... hai bafta :Dsa iti explic eu dc a facut pvp cu un sg caracter...in primu rand ca e blader deci tankeaza in al 2lea rand se presupunea ca e cel mai tare dp server acu o vreme dar noh...3...iti dau un link NOT_TO_BE sper ca ai inteles:)
Guest RoGu3 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 HEHE ... nu sunt hackeri sunt boti .... :D .... este si la chinezi tutorial quest doar ca a trecut prea mult timp de`atunci si nu`mi mai amintesc ;) m-am exprimat eu gresit...stiu de unde sa iau questul...dar npcu respectiv Nu da questul
salam30 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 LE:salam dc nu iti apare setu pe rev?sau umbli dezbracat ca a venit primavara :P pai am pus stall cu tot ce aveam pe mine...si eu am ramas masca cat de rpd sa updatat am pus stall si mam uitat pe rev6 si faceam plaja :D Observ ca bladerul nu e prea puternic ... nu i`a dat deloc bleed si toate celelalte statusuri pe care le are. Plus filmul arata pvp cu acelasi char ... de ce nu a incercat si cu altcineva. Nu zic ca europeanul nu e foarte puternic (adik la facut pe nea caisa blader pom de craciun cu toate statusurile alea) dar something stinks here and isn`t the cheese from Denmark. Alta chestie pe care am vazut`o e ca in anumite momente desi blade`rul nu are nici un status pe el nu ataca ...totusi ar putea fi eroare din filmare sau doar lag din partea celui care filmeaza ;) ... hai bafta :D http://youtube.com/watch?v=RzZ7pAT8Ung&feature=user uite si cu alte charuri na.. am inceput pe xian...(stiu de unde se ia tutorial qu...am citit acolo la help ) dar am intrebat lume pe akolo...nimanui nu-i merge tutorial quest!!!! pai te uiti aici http://www.silkroadonline.net/gameinfo/rs_quests.asp?quest=2 vreit sa pun harti cu npc si mobi din fiecare oras ? http://imageshack.us
SimplySimple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 si ce vrei sa arati cu poza aia?) ca ai dat in lord?:P oricum marfa ca am vaz cum arata purif fruits chiar eram curios da lasa ca imi iau si eu sapt asta:)
Kreative Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 SouljaBoy-Crank That se numeste :Plvl poke pls :Dms
salam30 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 si ce vrei sa arati cu poza aia?) ca ai dat in lord?:P oricum marfa ca am vaz cum arata purif fruits chiar eram curios da lasa ca imi iau si eu sapt asta:) deocamdata nu am pretenti sa l iau pe lord ca nu sunt full farm si ma duc la el pt xp si fun. am pus poza ca a iesit print screen misto. de ce altceva crezi ca lam pus (nekko a zis ) #-o #-o
Guest RiGi :) Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Sal all! sunt cam nou pe forum pe aici... adica mai am cateva posturi da demult... am si io o intrebare, poate ma ajutati sa ma decidCe ziceti? ce e mai bun? chinez nucker: full int light,,cold,sword sau hybrid int light,cold,sword, si ce fel de hybrid daca,credeti ca e mai buna varianta asta. Ms Mult!
skorpyo93 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 sa iti explic eu dc a facut pvp cu un sg caracter...in primu rand ca e blader deci tankeaza in al 2lea rand se presupunea ca e cel mai tare dp server acu o vreme dar noh...3...iti dau un link NOT_TO_BE sper ca ai inteles:) moama cred k ala "cum te prinde cum te f*te" la pvp bineinteles Sal all! sunt cam nou pe forum pe aici... adica mai am cateva posturi da demult... am si io o intrebare, poate ma ajutati sa ma decid Ce ziceti? ce e mai bun? chinez nucker: full int light,,cold,sword sau hybrid int light,cold,sword, si ce fel de hybrid daca,credeti ca e mai buna varianta asta. Ms Mult! poi dak te-ai decis sa fii pe sword...presupun k o sa ai hp ft mic....deci ar trebui sa fi putin hybrizel :P 1:7 sau 1:8 (acum pt cap 90 1:8 ) sau hybrid 1:5. Sper ca te-am ajutat dak nu ....c`est la vite !
Guest RiGi :) Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 MS mult... totusi nush sigur daca sa il fac hybrid sau nu... mai am ceva timp sa ma gandesc pana imi cresc rogue-ul la lvl 80 si dupaia imi ridic si chinezu'... Joaca careva pe olympus?Vreun Silkroad Character Builder stie careva? vad ca asta de pe rev6 nu merge