Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mai am avut o prob ieri cu no d/c-ul lu GreyFox...intram frumos si cadea netu....adica stateam 5 min si dupa se ducea naibii.ati avut probleme asa?

am aut si eu azi dim o problema tot cu acelasi client...dar mie nu imi cadea netul...nu imi aparea casutza de confirmare

Posted

pana strangi u 500k sp chiar ji din plvl itzi creshte barba ji te shi plictisesti,multzumeshte-te ji u cu un 200k aklo care e mai accesibil :P

PS:primu pe pag pt prima oara :D

1 luna imi trebuie lol:)

Posted

asta cred k o sa fie urmatorul avatar http://img250.imageshack.us/img250/3661/chmnn2.png

sa zice ca arata cat de cat....mai bine ca weding outfit..fav meu tot angel wing's ramane

sa inregistrat cineva pe mmosite? pt event

PS:lvl my pokemon :P ca sa il intrec pe sp33dyz :D

Posted

uitati aici si dresu de female dar cel care lam aratat era pt si numai pt chinezi aici il gasiti si cel pt europeni si ii fain rau:X http://www.webturkiyeportal.com/webforum/1...mam-nikahi.html

deci is dresuri diferite pt chinezi si pt euro:P

edit: dar am vazut in unele poze playeri care aveau manusi si fulare si caciuli d mos Craciun alea o sa apara si la noi pe sro?

manusi si fular si caciula de Craciun...ala a fost un event mai demult...numa pe sv mai vechi gasesti acele avatare...in culoarea rosu si albastru :D

Posted

sunt poze cu wedding dressurile si pe siteul oficial in teaser..

btw ciupilan dc tia fost banat charu ala de 62?

nu stiu nici eu de ce a fost banat k pe sit zice k am fost bot dar nam folosit deloc bot dar cred k de la hecku acela no/dck si varumio a fost banat cu 2 zile inaintea mea si avea acelasi lev:(

Posted

xian din cate stiu eu a fost primu server din faza beta a jocului.

xian si aege au fost primele 2 din faza beta a jocului cum a spus sp33dy dupaia a aparut babel si mai erau inca 2

Posted

respectu meu pt punkisman ala mam uitat la film si tot nu inteleg cum de e asa bun

....si cica bate waarior cleric de nu se vede ...

Posted

e tare filmul (destul de vechi, dar tare)

lam mai vazut si am vaz ce poate face si pe serverul meu, dar buildul ala e bun numa la 1v1 dar cand e vorba de gw sau fw e destul de jalnik

App click my dragons :P

lol prima data am scris lick :))=))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...