Andreas_good Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 de unde au astia sosun-uri de deg 8...2 sunt de pe sparta dar nu am vazut nici o data sosun crossbow pe serveru meu astept explicatii..io picat sau e de la mmo-site?E pe pacific...Ii cunosc pe toti...ZodiacKiller e in Viete4_Ever care ocupa fortress war...Pandemic parca in 5uReAl ...uglymonkey e bot de la penon warrior... Si sa stii ca Uniunea Viete4_Ever ... e cea mai tare dp pacific...E unu Fi|||y are sun spear 64+9, altu Fi||y cu sun shield/blade 64+7,xPIMPSMOOTHx prietenu meu cu sun +7 spear etc
2Paclife Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 hmmm parca era cel printre cei mai tari dp server...dc l-ai vandut?neah 2pac...cel mai tare e acu full str nuker pe glaviece vb u ma .. insemna ca n ai jucat pe full str spear bow force cold mastery 301/300
andy009 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 hmmm parca era cel printre cei mai tari dp server...dc l-ai vandut?neah 2pac...cel mai tare e acu full str nuker pe glaviedap era cel mai tare pvp cu eia de pe srv meu..lam dat cu 200 de euro + ca vine cap 90 o sa imi fac un alt char si o sa farmez 400k sp sa numai fie joku plictisitoreu zic ca ar trebui sa votam cel mai bun jcuator de sro de pe acest forum (cele mai multe sosunuri pvp etc)eu il votez pe deathzoor sper ca nam gresti numelerestu?
2Paclife Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 dap era cel mai tare pvp cu eia de pe srv meu..lam dat cu 200 de euro + ca vine cap 90 o sa imi fac un alt char si o sa farmez 400k sp sa numai fie joku plictisitoreu zic ca ar trebui sa votam cel mai bun jcuator de sro de pe acest forum (cele mai multe sosunuri pvp etc)eu il votez pe deathzoor sper ca nam gresti numelerestu?cea mai tare idee de pana acum .. si cum ai vreau u sa comparam playerii intre ei ?
andy009 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 cea mai tare idee de pana acum .. si cum ai vreau u sa comparam playerii intre ei ?expozitie de iteme cei mai multi unici plm poze cu pvp :)
Piciu_black Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Zmeul indiscutabil ..el a fost si o sa fie :) ..desigur pe server troy si desigur legit pana acum cateva zile :) Nu ii putem compara ...pt ca sunt si unii cu full sun dar care ai vandut itemele...in fine mi-a placut ideea :)am fost si eu pt 5 min cand aveam unicul sun bow de 52 de pe server :) o sa revin cu poze putin mai traziu !Respect all
andy009 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Zmeul indiscutabil ..el a fost si o sa fie :) ..desigur pe server troy si desigur legit pana acum cateva zile :) Nu ii putem compara ...pt ca sunt si unii cu full sun dar care ai vandut itemele...in fine mi-a placut ideea :) am fost si eu pt 5 min cand aveam unicul sun bow de 52 de pe server :) o sa revin cu poze putin mai traziu ! Respect all asa sunt eu mai destept deci poze poze poze ...
logikal Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 thx sp33dyz , btw nu aveti cumva un hack ceva sa intru pe servar ? ca la naiba stau de 20 De MINUTE si nu INTRA pe nici UNU O_O si imi bag useru' si passu' si bing nu te poti conecta disconnect from servar gata out
2Paclife Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 thx sp33dyz , btw nu aveti cumva un hack ceva sa intru pe servar ? ca la naiba stau de 20 De MINUTE si nu INTRA pe nici UNU O_O si imi bag useru' si passu' si bing nu te poti conecta disconnect from servar gata out e bine 20 de m n vezi sa nu stai vreo 5 6 h
logikal Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 e bine 20 de m n vezi sa nu stai vreo 5 6 hLOL ? adica stau sa zicem 1 ora ca sa intru in joc pot sa ma consider norocos ? apoi ce mai joc eu acolo ...o sa ajung sa imi las' pcu aprins ca sa nu mai deconectez de pe servar O_O
2Paclife Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 LOL ? adica stau sa zicem 1 ora ca sa intru in joc pot sa ma consider norocos ? apoi ce mai joc eu acolo ...o sa ajung sa imi las' pcu aprins ca sa nu mai deconectez de pe servar O_Ocam asa ia de la 40 de min in sus sa te conectezi bine poate sa ti intre din prima depinde de noroc si de ora la care incerci sa te conectezi daca cumperi premiu 15$ cel mai ieftin iti intra din prima
salam30 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 eu zic rogue pure int daca tu zici rogue pure int eu zic nuker pur str :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:cam asa ia de la 40 de min in sus sa te conectezi bine poate sa ti intre din prima depinde de noroc si de ora la care incerci sa te conectezi daca cumperi premiu 15$ cel mai ieftin iti intra din primaeu in 10 min a fost on :D
SimplySimple Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 daca tu zici rogue pure int eu zic nuker pur str :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:eu in 10 min a fost on :Dpoate te uitai mai sus ca asta am zis si eu :P
deathrazor Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Zmeul indiscutabil ..el a fost si o sa fie :) ..desigur pe server troy si desigur legit pana acum cateva zile :) Nu ii putem compara ...pt ca sunt si unii cu full sun dar care ai vandut itemele...in fine mi-a placut ideea :)am fost si eu pt 5 min cand aveam unicul sun bow de 52 de pe server :) o sa revin cu poze putin mai traziu !Respect allNope, cunosc roman cu set sun prot +5+6+7 si sun accs +5 glavie sun +7 mai erau cu sun galvie +9, multi romani pe athens cu sunuri..asa ca ATHENS FTW!!!BTW eu nu am nici 100k :)
2Paclife Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 daca tu zici rogue pure int eu zic nuker pur str :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:eu in 10 min a fost on :Din 10 min hmm depinde si mie cateodata imi intra in 10 min dar depinde poti sa stai si 1 h ...Nope, cunosc roman cu set sun prot +5+6+7 si sun accs +5 glavie sun +7 mai erau cu sun galvie +9, multi romani pe athens cu sunuri..asa ca ATHENS FTW!!!BTW eu nu am nici 100k :)si ce nikuri au ... presupun cau bagat bani calumea asa de curiozitate ia intrebai cati bani au dat sa si faca conturile cum sunt ... daca ceea ce spui e adevarat ca banuis ca au cumparat la gold si silk
andy009 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Nope, cunosc roman cu set sun prot +5+6+7 si sun accs +5 glavie sun +7 mai erau cu sun galvie +9, multi romani pe athens cu sunuri..asa ca ATHENS FTW!!! BTW eu nu am nici 100k :) macar ai avut
logikal Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 BillyTalent cum ai facut faza cu mapa in stanga jos ?
SimplySimple Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 click pe butonu din stanga lu X de la map sa o micsorezi si o tragi cu mouse-ul.
logikal Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 thx sp33dyz btw another 2 questions :D 1. cam cat estimati ca imi ia sa fac lvl 20 ?2. pe ce sa ma pun ice . fire . force .ligthing ?:D
BillyTalent Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 thx sp33dyz btw another 2 questions :D 1. cam cat estimati ca imi ia sa fac lvl 20 ?2. pe ce sa ma pun ice . fire . force .ligthing ?:D1.poi daca esti incepator eu zic 2-3 zile faci lvl 202.depinde de ce arma folosesti imbune fire are cel mai mare dmg apoi urmeaza lighting si iceparerea mea este sa te pui pe fire deocamdata fiind incepator...cand o sa ai experianta de joc poti sa pui si la lighting speed si buffuriile respective de care ai nevoie si la ice la snow shild pt phy. def.btw ce arma folosesti?
logikal Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 spear :D my fav:Dbtw: intregailive ( sau cum so scrie >.< ) si spear pe int mai mult care e mai indicata ? ce avatanje dezavantaje sunt ?