Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

de unde au astia sosun-uri de deg 8...2 sunt de pe sparta dar nu am vazut nici o data sosun crossbow pe serveru meu astept explicatii..io picat sau e de la mmo-site?

E pe pacific...Ii cunosc pe toti...ZodiacKiller e in Viete4_Ever care ocupa fortress war...Pandemic parca in 5uReAl ...uglymonkey e bot de la penon warrior... Si sa stii ca Uniunea Viete4_Ever ... e cea mai tare dp pacific...E unu Fi|||y are sun spear 64+9, altu Fi||y cu sun shield/blade 64+7,xPIMPSMOOTHx prietenu meu cu sun +7 spear etc

Posted

hmmm parca era cel printre cei mai tari dp server...dc l-ai vandut?

neah 2pac...cel mai tare e acu full str nuker pe glavie

ce vb u ma .. insemna ca n ai jucat pe full str spear bow force cold mastery 301/300

Posted

hmmm parca era cel printre cei mai tari dp server...dc l-ai vandut?

neah 2pac...cel mai tare e acu full str nuker pe glavie

dap era cel mai tare pvp cu eia de pe srv meu..lam dat cu 200 de euro + ca vine cap 90 o sa imi fac un alt char si o sa farmez 400k sp sa numai fie joku plictisitor

eu zic ca ar trebui sa votam cel mai bun jcuator de sro de pe acest forum (cele mai multe sosunuri pvp etc)

eu il votez pe deathzoor sper ca nam gresti numele

restu?

Posted

dap era cel mai tare pvp cu eia de pe srv meu..lam dat cu 200 de euro + ca vine cap 90 o sa imi fac un alt char si o sa farmez 400k sp sa numai fie joku plictisitor

eu zic ca ar trebui sa votam cel mai bun jcuator de sro de pe acest forum (cele mai multe sosunuri pvp etc)

eu il votez pe deathzoor sper ca nam gresti numele

restu?

cea mai tare idee de pana acum .. si cum ai vreau u sa comparam playerii intre ei ?

Posted

cea mai tare idee de pana acum .. si cum ai vreau u sa comparam playerii intre ei ?

expozitie de iteme cei mai multi unici plm poze cu pvp :)

Posted

Zmeul indiscutabil ..el a fost si o sa fie :) ..desigur pe server troy si desigur legit pana acum cateva zile :)

Nu ii putem compara ...pt ca sunt si unii cu full sun dar care ai vandut itemele...in fine mi-a placut ideea :)

am fost si eu pt 5 min cand aveam unicul sun bow de 52 de pe server :) o sa revin cu poze putin mai traziu !

Respect all

Posted

Zmeul indiscutabil ..el a fost si o sa fie :) ..desigur pe server troy si desigur legit pana acum cateva zile :)

Nu ii putem compara ...pt ca sunt si unii cu full sun dar care ai vandut itemele...in fine mi-a placut ideea :)

am fost si eu pt 5 min cand aveam unicul sun bow de 52 de pe server :) o sa revin cu poze putin mai traziu !

Respect all

asa sunt eu mai destept :))

deci poze poze poze ...

Posted

thx sp33dyz , btw nu aveti cumva un hack ceva sa intru pe servar ? ca la naiba stau de 20 De MINUTE si nu INTRA pe nici UNU O_O si imi bag useru' si passu' si bing nu te poti conecta disconnect from servar gata out :|

Posted

thx sp33dyz , btw nu aveti cumva un hack ceva sa intru pe servar ? ca la naiba stau de 20 De MINUTE si nu INTRA pe nici UNU O_O si imi bag useru' si passu' si bing nu te poti conecta disconnect from servar gata out :|

e bine 20 de m n vezi sa nu stai vreo 5 6 h

Posted

e bine 20 de m n vezi sa nu stai vreo 5 6 h

LOL ? adica stau sa zicem 1 ora ca sa intru in joc pot sa ma consider norocos ? apoi ce mai joc eu acolo ...o sa ajung sa imi las' pcu aprins ca sa nu mai deconectez de pe servar O_O

Posted

LOL ? adica stau sa zicem 1 ora ca sa intru in joc pot sa ma consider norocos ? apoi ce mai joc eu acolo ...o sa ajung sa imi las' pcu aprins ca sa nu mai deconectez de pe servar O_O

cam asa ia de la 40 de min in sus sa te conectezi bine poate sa ti intre din prima depinde de noroc si de ora la care incerci sa te conectezi

daca cumperi premiu 15$ cel mai ieftin iti intra din prima

Posted

eu zic rogue pure int

daca tu zici rogue pure int eu zic nuker pur str :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

cam asa ia de la 40 de min in sus sa te conectezi bine poate sa ti intre din prima depinde de noroc si de ora la care incerci sa te conectezi

daca cumperi premiu 15$ cel mai ieftin iti intra din prima

eu in 10 min a fost on :D

Posted

Respect all

Nope, cunosc roman cu set sun prot +5+6+7 si sun accs +5 glavie sun +7 mai erau cu sun galvie +9, multi romani pe athens cu sunuri..asa ca ATHENS FTW!!!

BTW eu nu am nici 100k :)

Posted

daca tu zici rogue pure int eu zic nuker pur str :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

eu in 10 min a fost on :D

in 10 min hmm depinde si mie cateodata imi intra in 10 min dar depinde poti sa stai si 1 h ...

Nope, cunosc roman cu set sun prot +5+6+7 si sun accs +5 glavie sun +7 mai erau cu sun galvie +9, multi romani pe athens cu sunuri..asa ca ATHENS FTW!!!

si ce nikuri au ... presupun cau bagat bani calumea asa de curiozitate ia intrebai cati bani au dat sa si faca conturile cum sunt ... daca ceea ce spui e adevarat ca banuis ca au cumparat la gold si silk

Posted

macar ai avut :))

Posted

thx sp33dyz

btw another 2 questions :D

1. cam cat estimati ca imi ia sa fac lvl 20 ?

2. pe ce sa ma pun ice . fire . force .ligthing ?:D

1.poi daca esti incepator eu zic 2-3 zile faci lvl 20

2.depinde de ce arma folosesti imbune fire are cel mai mare dmg apoi urmeaza lighting si ice

parerea mea este sa te pui pe fire deocamdata fiind incepator...cand o sa ai experianta de joc poti sa pui si la lighting speed si buffuriile respective de care ai nevoie si la ice la snow shild pt phy. def.

btw ce arma folosesti?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...