Uscat Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 ma care ma ajuta ji pe mn cu cva ca nu intzeleg...deci am gap 9,lv 47 ji la mujigi care is lv 49 iau 250 skill exp(400 skill exp=1 sp)iar cand aveam gap 8,lv 46 luam 260 skill exp...ji nu intzeleg kum se poate sa iau mai mult skill exp la gap 8 decat la gap 9
logikal Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Deci logikal sunt 2 rase .... Chinesse ... caracterele chinezesti cu care cred ca ai jucat....(lvl 9) si asta vara s'a mai adaugat si europe ... alte caractere..inca 2 orase.. ."constantinople" si "Samarkand" in care poti cumpara iteme de euro.....adica itemele sunt chinesse/euro deci nu poti imbraca un euro cu iteme de chinesse si invers.Sper ca ai inteles in cazul in care mai ai si alte nelamuriri sa postezi !Toate clasele sunt : Warrior :1h/2h rogue : xbow/daggere, wizzard , warlock , cleric si bard....clericul si bardul merg sa le folosesti ca sub clasa ...la orice build depinde de preferintele tale...Succes!imi poti descrie rogue(daggere) si warlocku' :D ? si mai detaliat putin clericu' si bardu' si eventual cum mi le aleg :D ?ms mult XD 'si thiefu' cum fac meseria asta :D?
SimplySimple Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 pentru baiatu cu prbleme cu buildu.....daca iti faci spear si ilf armezi klumea rupi un glavier din 2 nukuri si un skil de heuskalla lvl 80 un int spear farmat kluema prinde 10k si ceva de loldeci andy nu te supara din nou mentionez nush cum e la tine pe server dar eu am fost glavier 80 full farm...am facut pvp cu fratele salam care da numa cu nukes nu m-a facut <vb de pvp ala inainte de fw salame mai demult> m-am batut cu CHRISTI_PH hybrid cu skill glavie 80 pe spear full farm cu snow on a durat ceva si m-a facut si el l-am facut si eu a depins de dull status de la skillu windless. dar un pure int nu are cum sa reziste prea mult in fata unui glavier full farmat andy....orice ai zice tu nu i-o da un pure int unui pure str din 2 nuke si 1 skill pt ca daca te gandesti un pic ia un timp pana se incarca nukes ....in timpu asta glavieru recupereaza hp un 80 full str cu iteme ca lumea are 21.8-22k hp si pe garment ia max 7k pe nuke de la un int asa ca nu are sanse.plus ca uiti stun si knock back de la glavier...din nou iti dai cu parerea fara sa stii...eu vb din experienta tu zici ce crezi tu neavand int 80 ...fa 80 fa-mi filmulet si eu ma inclin cu respect daca ai dreptate.
mogul Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 imi ziceti ce nume sa pun la psro ? ca tot ????? ????? arata in colt jos stanga
Uscat Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 ma care ma ajuta ji pe mn cu cva ca nu intzeleg...deci am gap 9,lv 47 ji la mujigi care is lv 49 iau 250 skill exp(400 skill exp=1 sp)iar cand aveam gap 8,lv 46 luam 260 skill exp...ji nu intzeleg kum se poate sa iau mai mult skill exp la gap 8 decat la gap 9 Cine ma ajuta ji pe mn plzzz?:(
andy009 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 deci andy nu te supara din nou mentionez nush cum e la tine pe server dar eu am fost glavier 80 full farm...am facut pvp cu fratele salam care da numa cu nukes nu m-a facut <vb de pvp ala inainte de fw salame mai demult> m-am batut cu CHRISTI_PH hybrid cu skill glavie 80 pe spear full farm cu snow on a durat ceva si m-a facut si el l-am facut si eu a depins de dull status de la skillu windless. dar un pure int nu are cum sa reziste prea mult in fata unui glavier full farmat andy....orice ai zice tu nu i-o da un pure int unui pure str din 2 nuke si 1 skill pt ca daca te gandesti un pic ia un timp pana se incarca nukes ....in timpu asta glavieru recupereaza hp un 80 full str cu iteme ca lumea are 21.8-22k hp si pe garment ia max 7k pe nuke de la un int asa ca nu are sanse.plus ca uiti stun si knock back de la glavier...din nou iti dai cu parerea fara sa stii...eu vb din experienta tu zici ce crezi tu neavand int 80 ...fa 80 fa-mi filmulet si eu ma inclin cu respect daca ai dreptate. asta e hybrid si da 8-9k la lvl 73 dar la 80...........daca int e atat de slab dc joaca lumea cu ei.... salam cate sp-uri ai farmat?
BillyTalent Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 mersi speedy pt skilurile acelea...http://img402.imageshack.us/img402/40/sro2008040821232425tp1.jpghttp://img521.imageshack.us/img521/2482/aaaaaayk3.jpghttp://img517.imageshack.us/img517/7035/sro2008040920375681uo8.jpgpozele sunt de pe silkroadforumsde unde au astia sosun-uri de deg 8...2 sunt de pe sparta dar nu am vazut nici o data sosun crossbow pe serveru meu astept explicatii..io picat sau e de la mmo-site?
The Dash Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 leo picatdak ai avea acont de 0x33 ai vedea colo totzi la care lea picat
BillyTalent Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 i ala ultimu screenshout...are deg 9 pe el cum asa?PS:tare mult noroc trebe sa ai
logikal Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 si voua va cere cand va logati un key ? ca eu l`am bagat de 3 ori cica gresit apoi iarasi de 3 ori si iarasi gresit si ban 10 min wtf cum bag codu? cu sau fara capslock ? Sau cum ?
salam30 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 ma da ce activi suntei :Psincer am fost murderor ieri pe un cleric la thiefing 15/15 offfffnoroc ca aveam doar 100 sp si nu am avut ce sa pierd...si vreo 3.5 % din lvdeci sp 0 :Deu am gap 8 adik toate skiluri la lv72 si dau de la 7 k in sus in full str pe garment(depinde de setu fiecarui str int pe ele ":D)acu incerc sa ma loghez doamne ajuta sa intru rpd..shamani scrie pe mine vreau sosun
SimplySimple Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 codu il scrii exact exact cum e in imagine..pt ss-uri garmu din ultimu pic e 10 degree...wtf???EDIT: acu ma duc si eu salame la sniperi pt sun cleric shield;)) il simt :P
deathrazor Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 deci andy nu te supara din nou mentionez nush cum e la tine pe server dar eu am fost glavier 80 full farm...am facut pvp cu fratele salam care da numa cu nukes nu m-a facut <vb de pvp ala inainte de fw salame mai demult> m-am batut cu CHRISTI_PH hybrid cu skill glavie 80 pe spear full farm cu snow on a durat ceva si m-a facut si el l-am facut si eu a depins de dull status de la skillu windless. dar un pure int nu are cum sa reziste prea mult in fata unui glavier full farmat andy....orice ai zice tu nu i-o da un pure int unui pure str din 2 nuke si 1 skill pt ca daca te gandesti un pic ia un timp pana se incarca nukes ....in timpu asta glavieru recupereaza hp un 80 full str cu iteme ca lumea are 21.8-22k hp si pe garment ia max 7k pe nuke de la un int asa ca nu are sanse.plus ca uiti stun si knock back de la glavier...din nou iti dai cu parerea fara sa stii...eu vb din experienta tu zici ce crezi tu neavand int 80 ...fa 80 fa-mi filmulet si eu ma inclin cu respect daca ai dreptate.Conteaza foarte mult tactica de joc! glavieri si arcasi erau preferatii mei...in orice caz UN CARACTER PUR INT FARA ITEME BUNE (som/sun +5+7) II DE KKO!
real_shadow Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 ma care ma ajuta ji pe mn cu cva ca nu intzeleg...deci am gap 9,lv 47 ji la mujigi care is lv 49 iau 250 skill exp(400 skill exp=1 sp)iar cand aveam gap 8,lv 46 luam 260 skill exp...ji nu intzeleg kum se poate sa iau mai mult skill exp la gap 8 decat la gap 9 Pt ca sunt foarte aproape de lvl`ul tau chiar daca ai gap 9 ... ar trebui sa mergi la ishade ... la lvl tau eu acolo dadeam ....deci incearca ishadele nu hashade
salam30 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 care aveti un serverlist ca eu nu mai gasesc :(ma conectez greugata am rezolvat am intrat :Dsi acum la sun
Uscat Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Pt ca sunt foarte aproape de lvl`ul tau chiar daca ai gap 9 ... ar trebui sa mergi la ishade ... la lvl tau eu acolo dadeam ....deci incearca ishadele nu hashadems shadow am sa incerc
cIoLaN Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 si voua va cere cand va logati un key ? ca eu l`am bagat de 3 ori cica gresit apoi iarasi de 3 ori si iarasi gresit si ban 10 min wtf cum bag codu? cu sau fara capslock ? Sau cum ? man u baga codul asa cum e el nu cu caps lock ex: dak iti aprae lkgGt5Y tu bagi lkgGt5Y nu altcumfel
2Paclife Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 in primul rand in pvp intre chinese cel mai mult conteaza setu si cat de farmat esti ... iar nu-l mia intreba pe andy pe ce sc joaca mai bine intreba-l daca joaca silk si andy sigur ai peste lvl 20 ? ma amuza f tare posturile tale ....
Adii Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 the dash ...stai linistit ca eu nu stau sa iti copii tie pozele.... eu leam luat d p net si leam pus eu nu stau sa citesc cu 2 pagini in urma sa vad daca nu cumva.. a pus vreo 1 poza pe care vreau eu sa o punsi daca se nimereste sa fie la fel ... asta e...asa iar ca sa fii bun in pvp depinde si de exp playerului...iar silkroadu a facut sa fie toate charurile aproape egale ..iar pe fiecare cap care se baga incearca sa le echilibreze... deaia acuma baga la blader un skill care iti mareste crt..
2Paclife Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 the dash ...stai linistit ca eu nu stau sa iti copii tie pozele.... eu leam luat d p net si leam pus eu nu stau sa citesc cu 2 pagini in urma sa vad daca nu cumva.. a pus vreo 1 poza pe care vreau eu sa o punsi daca se nimereste sa fie la fel ... asta e...asa iar ca sa fii bun in pvp depinde si de exp playerului...iar silkroadu a facut sa fie toate charurile aproape egale ..iar pe fiecare cap care se baga incearca sa le echilibreze... deaia acuma baga la blader un skill care iti mareste crt..din cate stiu eu maga un skill care iti scade def de pe scut si iti mareste atckul
andy009 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Conteaza foarte mult tactica de joc! glavieri si arcasi erau preferatii mei...in orice caz UN CARACTER PUR INT FARA ITEME BUNE (som/sun +5+7) II DE KKO!un blader poate sa ii faca fata unui nuker cu iteme super bune mi-am vandut charu weeeeeeeeeeehmm...o sa ma gandesc la urmatorul meu build :D
2Paclife Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 un blader poate sa ii faca fata unui nuker cu iteme super bune mi-am vandut charu weeeeeeeeeeehmm...o sa ma gandesc la urmatorul meu build :Dce zici de blandre full int
SimplySimple Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 un blader poate sa ii faca fata unui nuker cu iteme super bune mi-am vandut charu weeeeeeeeeeehmm...o sa ma gandesc la urmatorul meu build :Dce zici de blandre full inthmmm parca era cel printre cei mai tari dp server...dc l-ai vandut?neah 2pac...cel mai tare e acu full str nuker pe glavie