Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mah? aq m-am apucat shi yo...dar vreau sa ma bag pe un server unde am shi yo unde sa vorbesc cu nistye romani...deci....pe ce servere jucati??? :crazy:

cati ani ai ?

Posted

pacat ca am un char lv 80 aproape full farmed nu? as fi nebun sa ma apuc de la 0. O sa fac cand o sa am 90 wiz sau cand imi iau inapoi calcu al 2lea de la varamea ca i l-am imprumutat oleaca si pe laptop nu umblu cu silk...si multiclient nu risc...oricum despre wedding dress imi place male cel chinezesc desi gagica euro e hot :-j :-x :">

adevaru este ca armurile euro female arata beton(sa nu va ganditi la prostii)pur si simplu imi plac

Posted

pacat ca am un char lv 80 aproape full farmed nu? as fi nebun sa ma apuc de la 0. O sa fac cand o sa am 90 wiz sau cand imi iau inapoi calcu al 2lea de la varamea ca i l-am imprumutat oleaca si pe laptop nu umblu cu silk...si multiclient nu risc...oricum despre wedding dress imi place male cel chinezesc desi gagica euro e hot :-j :-x :">

eu unul cred ca decat sa faci un char full farm lvl 80 =4luni

full farm 80-90=3-4lluni

ei bine daca daca te apuci de la zero il farmezi cu gapp 9 pt degree 9

atunci 1-70=2 luni ( cam mult zis )

70-90=3 luni (maxim asta daca n-ai pt )

fa si u comparatiile

(e posibil sa fi gresit pt ca asta depinde de build tau si nr de ore la care esti la training plus daca folosesti tiketuri pet oricum cu prem 5 h cu tiket sp si pet de la 70 in sus cred ca am dreptate)

Posted

mda banuiesc ca stiti ca lvl 80~90 e echivalent cu 1~80 nu? si 1 pana la 80 fara plvl deci vreo 4-5 luni o sa ia....plus farmu de 300k ca sa fii full la 90.O gramada de bani si $ si gold pfff....

pai ganditiva ca de la 80 sa faci complet lvlul 81(100% adik) iti trebuie 144 de milioane exp :comp1:...si cu toate ca nu mai joc la fel de mult ca pe timpuri am tupeul sa zic ca o sa fac lvl 90 legit...ca si pana acum.

Posted

adevaru este ca armurile euro female arata beton(sa nu va ganditi la prostii)pur si simplu imi plac

mie imi place garmentu d9

EDIT : am modificat si semnatura

Posted

cineva sai explice lu andy k nu e cel mai bun si k il face un euro din 1 hit

ai putea sa faci un film si acuma k nu te doare doar deschizi fraps si faci pvp

Posted

cineva sa ii spuna lu thedash ca andy e prea bun si are un cahr facut special ca sa faca pvp vs euro

Daca euro e invincibila dc nu joaca toti cu euro?cu euro poti tanka?NU! cu china da se vede ca dash are nukaru slab si cred ca ma confunda cu el

Posted

andy stii ca nu am nimic si ca te respect pt ca mi-ai fost alaturi mai demult cand era tot forumul contra mea...dar ca prieten iti zic ca exagerezi in unele privinte la charuri...poate ca se pot unele lucruri nu am vaz pe alte servere dar unele faze de care ai zis sincer nu mi s-au intamplat.

Sper ca nu te-ai suparat pe mine si ai inteles ce am vrut sa zic.

BTW salam geniala intrebarea cu cati ani ai =))) e prima intrebare cand iti da pm un incepator:P

Posted

andy stii ca nu am nimic si ca te respect pt ca mi-ai fost alaturi mai demult cand era tot forumul contra mea...dar ca prieten iti zic ca exagerezi in unele privinte la charuri...poate ca se pot unele lucruri nu am vaz pe alte servere dar unele faze de care ai zis sincer nu mi s-au intamplat.

Sper ca nu te-ai suparat pe mine si ai inteles ce am vrut sa zic.

BTW salam geniala intrebarea cu cati ani ai =))) e prima intrebare cand iti da pm un incepator:P

nope nu mam suparat dar dash e prea noob se vede ca nu e un jucator de valoara si il macelerasc toti pe zeus si sp33dy tu exagerezi unii ma puns a recunosc ceva ce nu ne adevarat ma bate euro nu zic dar din 5 lupte 3 sau 4 sunt ale mele

Posted

nu eu acu ma refeream de faza cu euro 2h warrior la aia m-am gandit cand am postat:P

sincer e foarte greu de doborat stiu cat ne bateam cu ei la job war si nu mai mureau ne puneam multi pe 1 warrior isi baga buff ne rupea ca na knock down crit dupa crit ce sa faci...

Posted

am scris 70 de pagini si cand am dat post miam dat seama ca nu sunt logat si sa sters... asa ca nu prea mai scriu doar pe scurt oleaca...

pe mine nu prea ma inteseaza asa tare cand se va baga deg 9 ca si asa sunt lvl 68 m-ar ajuta doar ca asa mai putea invarti niste bani pe deg 9 si o sa se mute boti din takla in roc acolo ...

apropo a dat mutu un gol de poveste.....

altceva skorpyo 93 esti din galati?

dap sunt din galati

Posted

nu ma face euro din 1 hit asta daca nu are alte buffuri de la warrior sau cleric sau orice altceva adica egalitate ...cel putin wizzu am set garment si cu snow shield imi da cam 9k dmg...am 9200hp :P fara premium ...adik 10% abs sau 5%

no zi sp33dy o raspuns omu la intrebare mea cu cati ani ai ? ca nu am vazut

Posted

nu ma face euro din 1 hit asta daca nu are alte buffuri de la warrior sau cleric sau orice altceva adica egalitate ...cel putin wizzu am set garment si cu snow shield imi da cam 9k dmg...am 9200hp :P fara premium ...adik 10% abs sau 5%

no zi sp33dy o raspuns omu la intrebare mea cu cati ani ai ? ca nu am vazut

eu sunt hybrid si o sa bag 15 lvl de str pe cold light heuskal si prot

o sa am defence de la cold+pasiva de la heuskal care o sa fie 80 o sa imi dea hp si o sa am cam 14k viatza sau poate mai mult de si cu snow shield la lvl 80 il rup daca o sa am si premium ma jok cu ei

Posted

eu sunt hybrid si o sa bag 15 lvl de str pe cold light heuskal si prot

o sa am defence de la cold+pasiva de la heuskal care o sa fie 80 o sa imi dea hp si o sa am cam 14k viatza sau poate mai mult de si cu snow shield la lvl 80 il rup daca o sa am si premium ma jok cu ei

zici tu ca te joci cu eii :))))))))))))))))...atunci ce sa zicem de aia full sun ?

Posted

zici tu ca te joci cu eii :))))))))))))))))...atunci ce sa zicem de aia full sun ?

full sun?la mn pe server nu exista nici un sun doar un somd e lvl 8

Posted

e alegerea ta...eu alt joc nu mai joc

si asa sro imi ia mult timp

te ai plictisit ca deja merge greu si iti tre f multe sp :))

daca nu ar fi fortress war akum jucam mario

nu are tbot multi client ca mai faceam lvl pe wizard

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...