Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

andy nusht cum e la tine pe server dar sa stii ca la noi chinezii mai fraieri ne-o da urat warrioru 2h iron skin si nu mai stiu ce buff +alea luminoase de dau pt 60 sec o gramada de defence+ ca e armor rupe 4 glavieri odata...ce sa mai zici de int.

Posted

Care este cel mai bun european ??? datimi si voi o parere pentru ca se deschide din noi pSRO si are si europeni .... astept parerile voastre ... daca se poate si sa motivati de ce .... ex: wizard ... are dmg mare sau mai stiu eu ce :)

Posted

andy nusht cum e la tine pe server dar sa stii ca la noi chinezii mai fraieri ne-o da urat warrioru 2h iron skin si nu mai stiu ce buff +alea luminoase de dau pt 60 sec o gramada de defence+ ca e armor rupe 4 glavieri odata...ce sa mai zici de int.

nici yo nu stiu cum e pe xian dar pe pluto cea mai tare la pvp e una xxxbattyxxx si e int

lol 4 glavieri?poate 4 glavieri noobi... sau gap 9 dar si asa daca ar fi 4 ar da toti cu cate un skil si lar omora

am avut un warior si se batea cu unii cu 4-5 lvl mai mari fara nici o problema (creatures nu playeri)

asta fac si yo

Posted

agbot....e singuru but free

si andy pt info ta erau glavieri full farm cu +5+7 si inseamna ca nu ai vaz un euro 2h de aproape sa vezi ce buffuri de defence are si ce dmg da...si crits...o sa fac un filmulet daca mai ma tine fraps si pun.

Posted

agbot....e singuru but free

si andy pt info ta erau glavieri full farm cu +5+7 si inseamna ca nu ai vaz un euro 2h de aproape sa vezi ce buffuri de defence are si ce dmg da...si crits...o sa fac un filmulet daca mai ma tine fraps si pun.

virusi are????? k imediat am vazut tot felul de pagini download torrent!!! si chestii de genu asta.

Posted

Care este cel mai bun european ??? datimi si voi o parere pentru ca se deschide din noi pSRO si are si europeni .... astept parerile voastre ... daca se poate si sa motivati de ce .... ex: wizard ... are dmg mare sau mai stiu eu ce :)

Depinde ce fel de charatcer iti doresti daca vrei unnul numia pt pvprui iti faci 2h/cleric

Daca vrei pt job e sunt bune wiz si rog .. pt ca au steh ... depinde .. ce doresti

Nici un char nu e mai bun decat altu fiecare are avantajul si dezavantaul lui .. incerca sa intelegi ca nu poti deveni cel mai bun ,, joaca pt distractie

apesi downlad!!!!

Nu poti sa mi dai si un link unde numai sa apas eu dw ;)

Posted

Bai fratilor miercuri la ora 20 :(( A dat un strain global pe Pacific...ca vinde astral si immortal... si stiam ca nu se poate decat dak ii dau arma :( Si eu Marti seara luasem SOS SPEAR 64+4 CU 55KK!!!Si i-am dato si nu mi-a mai dato inapoi :((:hair: Frate pe cuvant am plans de la 20 la 24 incontinuu!!! :((

Posted

Bai fratilor miercuri la ora 20 :(( A dat un strain global pe Pacific...ca vinde astral si immortal... si stiam ca nu se poate decat dak ii dau arma :( Si eu Marti seara luasem SOS SPEAR 64+4 CU 55KK!!!Si i-am dato si nu mi-a mai dato inapoi :((:hair: Frate pe cuvant am plans de la 20 la 24 incontinuu!!! :((

cu cat vindea astralul de curiozitate si imo ?

Guest massakre_91
Posted

fac schib de acounturi dau acount lvl 41 cu caine de lvl 40 iteme: set sos +3 spear de lvl 38 +4

pe servarul mars cine e interesat sa intre pe MassaKre_91 id de mess si sa vb

Posted

fac schib de acounturi dau acount lvl 41 cu caine de lvl 40 iteme: set sos +3 spear de lvl 38 +4

pe servarul mars cine e interesat sa intre pe MassaKre_91 id de mess si sa vb

yo sunt fffffff intersat dar nu vei vrea sa faci schimb cu mn. cae mai mare char e wiz lvl 26 si e blocat n samarkand

Posted

naspa..chiar ai plans pt arma ? :blink: si mai naspa..

lasa ca iti iei alta..din greseli inveti..sau apucate si tu de scamat :P

Posted

naspa..chiar ai plans pt arma ? :blink: si mai naspa..

lasa ca iti iei alta..din greseli inveti..sau apucate si tu de scamat :P

Chiar am plans ma si acu' imi vine sa plang cand ma gandesc ca puteam sa o fol. sau sa o dau cu 200kk

Posted

lol cum ai putut face asa ceva?:)) cred ca joci pentru prima oara sro nu?e veche schema asta de a scama in felu asta

Eu stiu multi prieteni care au cumparat astr si imo in felul asta bine preturile fiind mai ridicate la imo si astrl

bine eu unu nu m-as fi riscat sa i dau arma unui sa mi puna atral decat daca il cunosteam ... asa un strain

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...