SimplySimple Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 andy nusht cum e la tine pe server dar sa stii ca la noi chinezii mai fraieri ne-o da urat warrioru 2h iron skin si nu mai stiu ce buff +alea luminoase de dau pt 60 sec o gramada de defence+ ca e armor rupe 4 glavieri odata...ce sa mai zici de int.
Iulian1990 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Care este cel mai bun european ??? datimi si voi o parere pentru ca se deschide din noi pSRO si are si europeni .... astept parerile voastre ... daca se poate si sa motivati de ce .... ex: wizard ... are dmg mare sau mai stiu eu ce :)
andy009 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 andy nusht cum e la tine pe server dar sa stii ca la noi chinezii mai fraieri ne-o da urat warrioru 2h iron skin si nu mai stiu ce buff +alea luminoase de dau pt 60 sec o gramada de defence+ ca e armor rupe 4 glavieri odata...ce sa mai zici de int.nici yo nu stiu cum e pe xian dar pe pluto cea mai tare la pvp e una xxxbattyxxx si e intandy nusht cum e la tine pe server dar sa stii ca la noi chinezii mai fraieri ne-o da urat warrioru 2h iron skin si nu mai stiu ce buff +alea luminoase de dau pt 60 sec o gramada de defence+ ca e armor rupe 4 glavieri odata...ce sa mai zici de int.lol 4 glavieri?poate 4 glavieri noobi... sau gap 9 dar si asa daca ar fi 4 ar da toti cu cate un skil si lar omoraam avut un warior si se batea cu unii cu 4-5 lvl mai mari fara nici o problema (creatures nu playeri)asta fac si yo
Adii Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=s7COy6xmfmI&NR=1http://uk.youtube.com/watch?v=o-WOChZQQhs&...feature=relatedhttp://uk.youtube.com/watch?v=YlTxyY49Zoc&...feature=relatedhttp://uk.youtube.com/watch?v=Cmvl3363n_0&...feature=relatedniste filmuletze foarte frumoase un serial...foarte foarte frumos
mogul Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 eu zic ca e naspa rau 2h la +80 , vine un wizz sau un nuker si :-s
qasi Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 stiti un bot (care sa mearga bine) dar gratis???????
SimplySimple Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 agbot....e singuru but freesi andy pt info ta erau glavieri full farm cu +5+7 si inseamna ca nu ai vaz un euro 2h de aproape sa vezi ce buffuri de defence are si ce dmg da...si crits...o sa fac un filmulet daca mai ma tine fraps si pun.
Iulian1990 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 daca poti lasane si noua un link de unde sa luam botul :D
qasi Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 agbot....e singuru but freesi andy pt info ta erau glavieri full farm cu +5+7 si inseamna ca nu ai vaz un euro 2h de aproape sa vezi ce buffuri de defence are si ce dmg da...si crits...o sa fac un filmulet daca mai ma tine fraps si pun.virusi are????? k imediat am vazut tot felul de pagini download torrent!!! si chestii de genu asta.
2Paclife Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 care e treaba cu agbot din cate stie eu nu e botul de la rev6 ?e free cum il poti dw .. thx
qasi Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 care e treaba cu agbot din cate stie eu nu e botul de la rev6 ?e free cum il poti dw .. thxapesi downlad!!!!
2Paclife Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Care este cel mai bun european ??? datimi si voi o parere pentru ca se deschide din noi pSRO si are si europeni .... astept parerile voastre ... daca se poate si sa motivati de ce .... ex: wizard ... are dmg mare sau mai stiu eu ce :)Depinde ce fel de charatcer iti doresti daca vrei unnul numia pt pvprui iti faci 2h/cleric Daca vrei pt job e sunt bune wiz si rog .. pt ca au steh ... depinde .. ce doresti Nici un char nu e mai bun decat altu fiecare are avantajul si dezavantaul lui .. incerca sa intelegi ca nu poti deveni cel mai bun ,, joaca pt distractieapesi downlad!!!!Nu poti sa mi dai si un link unde numai sa apas eu dw ;)
2Paclife Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 zau?un china farmat klumea face si un warrior si un rogue amrat dar se pare ca nu ai jcaut niciodata cu un china 60 + sau euro de asta e multi vorbesc :)Te provoc sa cauti un warloc/wiz sau warloc/rogue si mia vb ...http://www.youtube.com/watch?v=DnCmMwrj60o
Andreas_good Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Bai fratilor miercuri la ora 20 A dat un strain global pe Pacific...ca vinde astral si immortal... si stiam ca nu se poate decat dak ii dau arma :( Si eu Marti seara luasem SOS SPEAR 64+4 CU 55KK!!!Si i-am dato si nu mi-a mai dato inapoi Frate pe cuvant am plans de la 20 la 24 incontinuu!!!
2Paclife Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Bai fratilor miercuri la ora 20 A dat un strain global pe Pacific...ca vinde astral si immortal... si stiam ca nu se poate decat dak ii dau arma :( Si eu Marti seara luasem SOS SPEAR 64+4 CU 55KK!!!Si i-am dato si nu mi-a mai dato inapoi Frate pe cuvant am plans de la 20 la 24 incontinuu!!! cu cat vindea astralul de curiozitate si imo ?
Andreas_good Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Sp33dyz botu' ala mere bine???si e sigur???2Pac dadea cu 3m:|
Guest massakre_91 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 fac schib de acounturi dau acount lvl 41 cu caine de lvl 40 iteme: set sos +3 spear de lvl 38 +4 pe servarul mars cine e interesat sa intre pe MassaKre_91 id de mess si sa vb
qasi Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 fac schib de acounturi dau acount lvl 41 cu caine de lvl 40 iteme: set sos +3 spear de lvl 38 +4 pe servarul mars cine e interesat sa intre pe MassaKre_91 id de mess si sa vbyo sunt fffffff intersat dar nu vei vrea sa faci schimb cu mn. cae mai mare char e wiz lvl 26 si e blocat n samarkand
Daddysady Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Bai fratilor miercuri la ora 20 A dat un strain global pe Pacific...ca vinde astral si immortal... si stiam ca nu se poate decat dak ii dau arma :( Si eu Marti seara luasem SOS SPEAR 64+4 CU 55KK!!!Si i-am dato si nu mi-a mai dato inapoi Frate pe cuvant am plans de la 20 la 24 incontinuu!!! naspa..chiar ai plans pt arma ? :blink: si mai naspa.. lasa ca iti iei alta..din greseli inveti..sau apucate si tu de scamat :P
SimplySimple Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 agbot e sigur din cate am inteles...despre bun nusht nu am folos...oricum daca te refereai la botu de care am specificat ceva mai sus ma refer la isrobot si e platit ala.
Andreas_good Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 naspa..chiar ai plans pt arma ? :blink: si mai naspa..lasa ca iti iei alta..din greseli inveti..sau apucate si tu de scamat :PChiar am plans ma si acu' imi vine sa plang cand ma gandesc ca puteam sa o fol. sau sa o dau cu 200kk
andy009 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 lol cum ai putut face asa ceva? cred ca joci pentru prima oara sro nu?e veche schema asta de a scama in felu asta
2Paclife Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 lol cum ai putut face asa ceva? cred ca joci pentru prima oara sro nu?e veche schema asta de a scama in felu asta Eu stiu multi prieteni care au cumparat astr si imo in felul asta bine preturile fiind mai ridicate la imo si astrl bine eu unu nu m-as fi riscat sa i dau arma unui sa mi puna atral decat daca il cunosteam ... asa un strain